2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydin, Allah Anali Babali buyutsun, nasil kilosu boyu herseyi sagligi iyi dimi bebegin?

inşallah cnm bende o günü dört gözle bekliyorum iple çekiyorum.cok özledim çok. Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye

O kadar açıklık vardı ve sen hissetmedin miay maşallah sana yaasağlıkla aldın kucağına ne mutlu sana

bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Ben 26 sı olacak
Kız hani biz aynı gün doğum yapcaktk sattaşikimizin ki de değşmiş. Benm bebişimden önce gelck desene sennki. Gerçi bu bebelerin işi belli olmuyo
Ay tövbe kız toplasan 5 kere yapmışızdır zaten öyle birşey olsa kaderimse çekerim, çilemse gülerim
Kamyon arkası yazısı gibi oldu
Hadi hayrlisiyla skntisiz gelsin senin minnosun da ne guzl her gun birimiz mutlu son yasiorz. Rabbim hepimznkini tamamina erdrsin.
Amin canım inşallahartık her açtığımda bi heycnla açıyrum sayfayı doğuran var mı diye

Oy maaşallah anneli babalı ablaları ile sağlıkla büyüsün inşallah. Şansı bahtı parlak olsun. Allah ım esirgesin.

Gözün aydın canım maşallah miniğe açıklığım baya iyiymiş hiç hissetmedin mi ayy keske bende öyle gitsem ya ne güzel
Senin acele ediceni biliyordum ben bekle daha yiyeceğimiz çok yemek var henüz yusyuvarlak olmadık

Ay ne güzel. Benimki fırın çalıştırmayı bilmezdi valla evlendiğimizde. Bir tek kahvaltı hazırlayabilir. Güzel de çay demler o kadar. Demlettim şimdi çayı
Çay da önemli ama şimdi
Bekliyorum merak etme çatlak patlak yusyuvarlak

Benden güzel yapar desem yeridir valla
Ne güzel işte afiyet olsun benim kayınvalidemde benim çayımı çok sever, kendileri imamın suyu gibi yapıyorda çayı birde hemen altını söndürürler çay sıcak kalacak, güzelce demlenecek. Öyle çıkar tadı

kızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Oy canımmm inşallah iyisinizdir. Rabbim anneli babalı kardeşleriyle sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun inşallah

Merhaba kızlar hepimize sağlıklar dilerim. Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim şükür kilo almış. Hastanede 3. Basamak yoğun bakım ünitesi olmadığı için şu an pandemi hastanesi değil. Ama dr um da benim gibi yarınlardan endişeli. Nst ye bağladılar sıkıntı çıkmadı. 1 Nisana kontrole çağırdı. 10 Nisan da 37+2 olacağım alabilir misiniz gelişimi iyiyse dedim olabilir dedi. Kaşıntım çok şu sıralar kan idrar tahlili verdim. Tansiyon ilacını 4 e çıkardı çok yüksek son günlerde. Bir kişi refakatçi olabiliyor dedi. Ziyaretçi yasak ama. agacsizkoalaa benim de mide bulantım ve yanmam tavan. Bende hep vardı ama gaviscon biraz rahatlatabilir. Sağlıkla doğurup sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza. Sevgiyle sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…