Ne ara aaa şaşırdımkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Gözün aydin, Allah Anali Babali buyutsun, nasil kilosu boyu herseyi sagligi iyi dimi bebegin?hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
inşallah cnm bende o günü dört gözle bekliyorum iple çekiyorum.cok özledim çok. Rabbim evlat acısı göstermesin kimseyeCanım Maşşallah artık cihazdan çıktıysa eve gelmesine de az kalmıştır minikinbenim 2.kızım da cihaza bağlı kaldı 10 gün sonra fanusa alındı bizim için bayram olmuştu ciğer enfeksiyonu olduğundan 27 gün yattı benim kız. Ama çok şükür sağsağlim aldık evimize getirdik. Sen de kucağına alacağını düşün ve motive et kendini sütünü sağ bebek gelene kadar dondurucuya stok yap gelince hem emzirir hem de takviye yaparsın. Yakında kucağına alıp kokusunu çekersin inşallah içine
O kadar açıklık vardı ve sen hissetmedin mihepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Kız hani biz aynı gün doğum yapcaktk sattaşBen 26 sı olacak
Ay tövbekız toplasan 5 kere yapmışızdır zaten öyle birşey olsa kaderimse çekerim, çilemse gülerim
Amin canım inşallahHadi hayrlisiyla skntisiz gelsin senin minnosun dane guzl her gun birimiz mutlu son yasiorz. Rabbim hepimznkini tamamina erdrsin.
Oy maaşallah anneli babalı ablaları ile sağlıkla büyüsün inşallah. Şansı bahtı parlak olsun. Allah ım esirgesin.Teyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Gözün aydın canım maşallah miniğehepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Senin acele ediceni biliyordum benKızzz yok daha dursun en azından 1 hafta dahasensiz gitmem ben doğuma beraber yuvarlanacağuk unuttun mu
Hazır çorba kız su kat karıştır bitti zatenhadi ya geçmiş olsun aman maske taksın havluları vs ayır kuzum.
Ay ne güzel doğurmuşsun valla kontrol diye gidip kucağına almışsın bebişi. Heyecan yok, stres yok mis gibi.
Çay da önemli ama şimdiAy ne güzel. Benimki fırın çalıştırmayı bilmezdi valla evlendiğimizde. Bir tek kahvaltı hazırlayabilir. Güzel de çay demler o kadar. Demlettim şimdi çayı
Bekliyorum merak etmeGözün aydın canım maşallah miniğe❣ açıklığım baya iyiymiş hiç hissetmedin mi ayy keske bende öyle gitsem ya ne güzel
Senin acele ediceni biliyordum benbekle daha yiyeceğimiz çok yemek var henüz yusyuvarlak olmadık
Benden güzel yapar desem yeridir vallaÇay da önemli ama şimdi
Bekliyorum merak etmeçatlak patlak yusyuvarlak
Ne güzel işte afiyet olsunBenden güzel yapar desem yeridir valla
Oy canımmm inşallah iyisinizdir. Rabbim anneli babalı kardeşleriyle sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun inşallahkızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Bak bi güncük var aramızda seni geçerim görürsünÇay da önemli ama şimdi
Bekliyorum merak etmeçatlak patlak yusyuvarlak
1 günümü yedirtmemBak bi güncük var aramızda seni geçerim görürsün
Sağol kuzum bi an aklıma gelmişti instada ki gibimi acaba diyeİsmin başına @ işareti koyup nıckı yazıyorsun canımcım.
Kızlar ben doğuuruyorum yazarsam senden önce gör sen1 günümü yedirtmem
Ay aynısı yaaa resmen hepsini yaşıyorrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?