2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne agrisi bu acaba bebekler tam dönuyorlarmi dogum kanalinami giriuorlar acaba
Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktoruma bahsettim. Bebek büyüdü hareketleri de yapar dedi. Birazda fazla ayakta kalıp yorulunca oluyor sabah geçiyor. Doğum belirtisi olan ağrı sabaha geçmez sürekli olur dedi.

Kizlar benim yine sabahtan beri kasiklarimda agri var ishalim antibiyotik peribiyotik kullaniyordum bugun bitti biraz duzelir gibi oldum bugun yine basladi idararla bagirsak enfeksiyonumu gecmedi son hamileligimin gunlerimi ondanmi valla sinirlerim bozuldu kasiklarindaki agri kaya tasiyormusum gibi yerimden kalkarken iki buklum kalkiyorum sanki idararimi tutmusum saatlerce tuvalete gecmisim gibi bir agri gobek deligimde agiriuor varmi benim durumumda olan yada tavsiyesi olan

Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktoruma bahsettim. Bebek büyüdü hareketleri de yapar dedi. Birazda fazla ayakta kalıp yorulunca oluyor sabah geçiyor. Doğum belirtisi olan ağrı sabaha geçmez sürekli olur dedi.
Himm anladim sagol bilfi verdigin icin

Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun. İnşallah darısı başımıza.

5 6 cm aciklik varken sancin yok muydu canm hissetmiyor muydun

Ayy D dilzar da doğurmuşş
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek ya hiç sancım falan çıkmıcak yine kesin ama açılma olmuş olabilir öyle hissediyorum en azından rahim ağzı silinmiştir
Kv dem aramış doğum yapmışım rüyasında bebeği seviyorduk falan dedi. Hep çıkar rüyaları hayır olsun inşallah. Yarın beni sezeryene almasın doktor

Bnm haftada olan arkdslr. Siz d biraz ayakta kalsaniz hemen kasilio musunz? Kac gundur surekli kasilma var . Anam yoksa ben de mi erknciyim bu yolda

Merhaba kızlar ikinci sezeryanını olacaklara hangi hafta İçin gün verildi acaba.

Ay canim silip koydum valla uğraşamadım meyvelerle falan yemeden yıkarız iyice artik. Bu gidişle kafayı yiyecez :)

Oy canımmm inşallah iyisinizdir. Rabbim anneli babalı kardeşleriyle sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun inşallah
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun. İnşallah darısı başımıza.

amin canlarım çok sagolasiniz. darisi başlarınıza inşaallah
5 6 cm aciklik varken sancin yok muydu canm hissetmiyor muydun

bayadır ara ara sancim oluyordu da düzenli değildi. yatınca geçiyor, sicak duşta geçiyor vs.
üst bacağımin iç tarafının ağrılarından sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyordum. çocukların yaninda bile kendimi tutamayıp inledigim ağrılarım vardi ama düzensiz diye çok da önemsemedim. şükür işte öyle böyle geçti

Bebek iyi mi Günlerimiz aynı bir gün fark var merak ediyorum normal doğum mu oldu

Hayırlısı Vala bu gidişle kimse kalmayacak grupta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…