Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktoruma bahsettim. Bebek büyüdü hareketleri de yapar dedi. Birazda fazla ayakta kalıp yorulunca oluyor sabah geçiyor. Doğum belirtisi olan ağrı sabaha geçmez sürekli olur dedi.Ne agrisi bu acaba bebekler tam dönuyorlarmi dogum kanalinami giriuorlar acaba
Himm anladim sagol bilfi verdigin icinBugün doktor kontrolüm vardı. Doktoruma bahsettim. Bebek büyüdü hareketleri de yapar dedi. Birazda fazla ayakta kalıp yorulunca oluyor sabah geçiyor. Doğum belirtisi olan ağrı sabaha geçmez sürekli olur dedi.
Olur mu olur vallaKızlar ben doğuuruyorum yazarsam senden önce gör sen
Ay aynısı yaaa resmen hepsini yaşıyorrumhele o heryerden cıkan el ayaklar tam ben
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun. İnşallah darısı başımıza.hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
5 6 cm aciklik varken sancin yok muydu canm hissetmiyor muydunhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Ay canim silip koydum valla uğraşamadım meyvelerle falan yemeden yıkarız iyice artik. Bu gidişle kafayı yiyecez :)Sebze meyveleri sirkeli suda bekletip kuruyunca dolaba kaldırıyorum. Paketleri kolonyalı bir bezle ya da kağıt havluyla siliyorum. Daha önce suyun altında deterjanla yıkamıştımama makarna paketi su almıştı ziyan olmuştuPoşetleri de çöpe atıyorum.
38+3 dedi doktorum. Daha erken olsun diye diretiyorum bakalımm..Merhaba kızlar ikinci sezeryanını olacaklara hangi hafta İçin gün verildi acaba.
Benim sancım falan çıkmadı nst de 39/1 e gün verdi korkuyorum açıkçası38+3 dedi doktorum. Daha erken olsun diye diretiyorum bakalımm..
Neden korkuyorsunuzBenim sancım falan çıkmadı nst de 39/1 e gün verdi korkuyorum açıkçası
Oy canımmm inşallah iyisinizdir. Rabbim anneli babalı kardeşleriyle sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun inşallah
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun. İnşallah darısı başımıza.
5 6 cm aciklik varken sancin yok muydu canm hissetmiyor muydun
Bebek iyi miamin canlarım çok sagolasiniz. darisi başlarınıza inşaallah
bayadır ara ara sancim oluyordu da düzenli değildi. yatınca geçiyor, sicak duşta geçiyor vs.
üst bacağımin iç tarafının ağrılarından sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyordum. çocukların yaninda bile kendimi tutamayıp inledigim ağrılarım vardi ama düzensiz diye çok da önemsemedim. şükür işte öyle böyle geçti
Benim sağım solum belli olmazOlur mu olur valla
Ayy D dilzar da doğurmuşş
Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek ya hiç sancım falan çıkmıcak yine kesin ama açılma olmuş olabilir öyle hissediyorum en azından rahim ağzı silinmiştir
Kv dem aramış doğum yapmışım rüyasında bebeği seviyorduk falan dedi. Hep çıkar rüyaları hayır olsun inşallah. Yarın beni sezeryene almasın doktor
Nisan anneleri değil Mart anneleri part 2Hayırlısı Vala bu gidişle kimse kalmayacak grupta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?