38+0Merhaba kızlar ikinci sezeryanını olacaklara hangi hafta İçin gün verildi acaba.
39+2Merhaba kızlar ikinci sezeryanını olacaklara hangi hafta İçin gün verildi acaba.
Benimde ilk bebegim persembe gun vermek icin cagirdi persem 37+6 oluyorum bakalim bana hangi gune vericekBenim sancım falan çıkmadı nst de 39/1 e gün verdi korkuyorum açıkçası
Daha erken de alabilirdi salgın temelli boy gösterecek diye korkuyurum açıkcasıNeden korkuyorsunuz
kızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Göğsünüzde yatırın. Ara ara çektirin ki sütünüz gelsinKızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Benim Hamileliğimde sütüm akıyordu resmen yaa hatta üzülüyordum boşa akıyor diye. Neyse yarından itibaren süt getirme çalışmalarına başlayacağım. Pilav, soğan, dereotu, rezene, ılık duş, sıcak çay, bol sıvı.. Varmı başka bildiğiniz ayy ne yapsam başka.
Kızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Benim Hamileliğimde sütüm akıyordu resmen yaa hatta üzülüyordum boşa akıyor diye. Neyse yarından itibaren süt getirme çalışmalarına başlayacağım. Pilav, soğan, dereotu, rezene, ılık duş, sıcak çay, bol sıvı.. Varmı başka bildiğiniz ayy ne yapsam başka.
Canım aç bırakma mamada içsin nolcak üzülme. Bu süt yapıcı çaylardan içsen kimyon da çok işe yarıyormuş seviyorsan dene en iyi sey uyumak ve dinlenmekmişKızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Uyıyabldğn kadar uyu canım ben uyuynca süt dolardı. Yorgunluk malesef sütü azaltıyo ve stres. Hemen gelir inşallah. Gelmezse de dünyanın sonu değil yaKızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Ne guzel hersey yoluna girmeye baslamis insallah tez zamandada kucagina almayi nasip eder rabbim evinize götürürsün bebeğiniKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
İnşallah canımmKızlar bebeğim 2120gr olmuş.beslenmeyi arttırmışlar biraz daha.solunum cihazından çıkarmışlar.fanusun içinde oksijenle birlikte solunum yapıyormuş.süreç bebeğe bağlı ama iyiye gidiyor dedi hemşire Çok uzun sürmeyecek gibi duruyor şuanki gidişatatına göre çıkması dedi.dua edin kızlar inşaallah biran önce yavrumu kucağıma alıp koklamak istiyorum inşallah.
Canım Maşşallah artık cihazdan çıktıysa eve gelmesine de az kalmıştır minikin ☺ benim 2.kızım da cihaza bağlı kaldı 10 gün sonra fanusa alındı bizim için bayram olmuştuciğer enfeksiyonu olduğundan 27 gün yattı benim kız. Ama çok şükür sağsağlim aldık evimize getirdik. Sen de kucağına alacağını düşün ve motive et kendini sütünü sağ bebek gelene kadar dondurucuya stok yap gelince hem emzirir hem de takviye yaparsın. Yakında kucağına alıp kokusunu çekersin inşallah içine
Oyyy maşallah ya hadi geçmiş olsun gözün aydın şanslısın vallahi hemencik olmuş bitmiş o kadar açılmayıda hissetmemek de büyük şans şimdide sağlıkla büyüsün inş.hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Ne güzel evinde ve çocuklarınla berabersin hayal gibi geliyor bana simdi tadını çıkar.süt için en önemli şey stres yapmamak prensesi al göğsüne bak yüzüne bide mis gibi kokla.bana bulgur pilavı ve dereotu çok süt yapardı bide uyku çok önemli sen dunden beri de uykusuzsun uyu dinlen biraz fark edecektir hemenKızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Ay kaktüslerin çok tatlıEki Görüntüle 2608189 Eki Görüntüle 2608190 Eki Görüntüle 2608191 Eki Görüntüle 2608192
Doğurmadan kızımın yıkanabilir oyucakları sirkeli suyla yıkandıkaktüslerin bakımı yapıldı daha da bşy yapmam
Çarşamba kontrolde gün alıcaz kısmetse en kötü 1 nisana kadar olur heraldeMerhaba kızlar ikinci sezeryanını olacaklara hangi hafta İçin gün verildi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?