2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim sancım falan çıkmadı nst de 39/1 e gün verdi korkuyorum açıkçası
Benimde ilk bebegim persembe gun vermek icin cagirdi persem 37+6 oluyorum bakalim bana hangi gune vericek bende korkmaya basladim bu virus olaylari ilk dogum stresi hersey strese sokmaya basladi

Kızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Benim Hamileliğimde sütüm akıyordu resmen yaa hatta üzülüyordum boşa akıyor diye. Neyse yarından itibaren süt getirme çalışmalarına başlayacağım. Pilav, soğan, dereotu, rezene, ılık duş, sıcak çay, bol sıvı.. Varmı başka bildiğiniz ayy ne yapsam başka.

Göğsünüzde yatırın. Ara ara çektirin ki sütünüz gelsin

tahin helvasi

Canım aç bırakma mamada içsin nolcak üzülme. Bu süt yapıcı çaylardan içsen kimyon da çok işe yarıyormuş seviyorsan dene en iyi sey uyumak ve dinlenmekmiş

Uyıyabldğn kadar uyu canım ben uyuynca süt dolardı. Yorgunluk malesef sütü azaltıyo ve stres. Hemen gelir inşallah. Gelmezse de dünyanın sonu değil yakomposto yap bi de canım. Ayva bulursan özellikle onla yap.

Yaaa yerim ben onları ne kadar masumlar allahımm
Uğra zaten arada deneyimlerini aktar

Ne guzel hersey yoluna girmeye baslamis insallah tez zamandada kucagina almayi nasip eder rabbim evinize götürürsün bebeğini

İnşallah canımmne güzel bak herşey yolunda görünüyr. Kısa zamanda kucağına alırsın inşallah sağlıkla dualarım senle

senin meleğin kac haftada dogmustu ki canim? 2. olan yani

Oyyy maşallah ya hadi geçmiş olsun gözün aydın şanslısın vallahi hemencik olmuş bitmiş o kadar açılmayıda hissetmemek de büyük şans şimdide sağlıkla büyüsün inş.
Ne güzel evinde ve çocuklarınla berabersin hayal gibi geliyor bana simdi tadını çıkar.süt için en önemli şey stres yapmamak prensesi al göğsüne bak yüzüne bide mis gibi kokla.bana bulgur pilavı ve dereotu çok süt yapardı bide uyku çok önemli sen dunden beri de uykusuzsun uyu dinlen biraz fark edecektir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…