Seninkiler de pek tatlıymışAy kaktüslerin çok tatlıBunlar da benim kaktüslerimin ikisi
Eki Görüntüle 2608196
Eki Görüntüle 2608197
Oy oy oy masallah sana bin kere.Teyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Kuzum ne güzel anlatmışsın. Şükür kurtuldun cidden bir avazdaKızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
Ne yaptın kuzum geçti mi bulantın?Kızlar bana birşeyler oluyor ya, tövbeler tövbesi. Duşa girdim çıktım, mide bulantım aynen devam, çıkaramıyorumda. Üstelik dünden beri koku hassasiyetim çok fazla. Eşime bu oda kokuyor deyip duruyordum, sana öyle geliyor koku falan yok diyordu. Bugün her zaman kullandığım şampuan kokusundan bunaldım, çok yoğun geldi. Şimdi de sağ kasığım ağrıyor. Kızım çok hareketli ve kasıklarıma birşeyler yapıyor. Galiba ben yakında gidiciyim doğuma
kızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Ay masallah bir kuzumuz daha geldihepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Hurma,komposto ve boza çok süt yapıyomuş gelir ya bence ilk günlerde oluyomuşKızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Benim Hamileliğimde sütüm akıyordu resmen yaa hatta üzülüyordum boşa akıyor diye. Neyse yarından itibaren süt getirme çalışmalarına başlayacağım. Pilav, soğan, dereotu, rezene, ılık duş, sıcak çay, bol sıvı.. Varmı başka bildiğiniz ayy ne yapsam başka.
Bence cadılarımız yarışır bu konudaBenim sağım solum belli olmaziçimde küçük bir cadı var bakarsın geliyorum ben der çıkar gelir
Geçti büyük ölçüde kuzum çok şükür.Oy oy oy masallah sana bin kere.
Kuzum ne güzel anlatmışsın. Şükür kurtuldun cidden bir avazda
Ne yaptın kuzum geçti mi bulantın?
Ya ne güzel yazmışsın gerçekten insanın senin givi biriyle konusmasi lazim dogurmadan önce ki normal doguma gözü yesinKızlar bu doğumum hepsinden kolay oldu çok şükür.. Çok uğraştım çok çabaladım biliyorsunuz. Rabbim hadi kulum karşılığının bin katını alacaksın dedi. Saat 2 de buraya yazdığımda tam 5 cm açılmam varmıştı. Belliydi ama.. Sancı gelince ne yapacağımı şaşırıyordum. Kah yürüyerek, kah ıkınarak, kah boğaz depiştirerek karşılıyordum. Haa arada squat ta yaptığım oldu. En sonunda dayanamadım artık kuzuma kavuşuyum diye dua ederken aklıma bütün doğumlarımda ettiğim dua geldi. Rabbi yessir ve la tuassir. Rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırma, kolaylaştır diyerek hastaneye geldim. Geldim ama yürümek ne mümkün. Hemen sandalyeye oturttular beni. Acilde ki bayan dr çati muayenesi yaparken oooo maşallah sen buğün sabaha dogurursun dediği an Rabbime bir kez daha şükür ettim. Neyse artık zamanı gelmişti kuzuma kavuşacaktım biraz rahatlamam gerekiyordu. Kendimi sakinleştirdim herşey çok güzel olacak derken doğum katına götürdüler beni. Ordaki bayan dr da çatı muayenesi yaptı. Emine hanım siz bir saate doğurursunuz açılmanız 7 cm demesiyle bende bir heyecan oluştu. Allahım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi elim ayağım titremeye başladı. Kendimi durduramıyorum ki..
Çıktık artık o muhteşem çarpık bacaklı yatağa.. dr hanım geldi yanıma ve bana sakin sakin anlattı. Sancı geldikçe derin nefes alıp ıkınmam gerekiyormuş. Harfiyen dediklerini uyguladım veeee Saat 4 de minnakımın sesini duydum. Ama oda neeee benim prenses tam bir pamuk prensesmiş. Dr ve hemşireler beni bıraktılar kızımın başına doluştular. Hepsi hayranlıkla bakıyordu. Hemşire ablalar kızımın fotoğrafını çekmek için benden izin istediler. E artık emekleri geçti vereyim izin de çeksinler dedim.
Ben orda bacaklarım ayrık bir şekilde bi 15 dk yattım. Hocam beni unuttunuz hadi dikiyonuzmu napıyorsanız yapında kuzumu emzireyim dedim. Ikınmadan dolayı minnak bir yırtılmam olmuş. Terzi gibi dikti dr hanım. Beni kullanabilir hale getirince artık odamıza gittik ve kuzumla aşk yaşadık. Tek başıma minnoşumla vakit geçirmek çok güzeldi. İyi ki tek başıma kalmışım. Yoksa bir başkasına güvenip ayağa kalkmıyacaktım çişim gelmediği sürece...
Siz de krendinize güvenin. Korku endişe hiç aklınıza gelmesin. Hem neden korkacakmışsınız ya yavrunuza kavuşacaksınız. Bundan daha güzel ne olabilir ki
Hadi biz şimdi evimize gidelim ara ara yazarız ablaları kızımı çok merak ediyor.
Taburcuyuz inş.
Sevindim kuzum muhtemelen yediğin ağır gelmişti. Daha dur önce ben dogurucamBence cadılarımız yarışır bu konuda
Geçti büyük ölçüde kuzum çok şükür.
Aynen valla güzel olurduSeninkiler de pek tatlıymışyakın olsak yavrularından birbrmize verir çoğaltrdk tüh çok uzaktayız
Kızlar ya 36+2oldum ama hafif kokulu akıntım var bir türlü geçmedi zaten gebelik boyunca iki defa fitil kullandım doktor yine fitil verdi ama acaba doğumu tetikler mi ki baya ilerledi gebelik ondan korkuyorum kullanıcam bu akşam ama bide geri akarken pembe şele Dalan gelenle oldu burda bana da olursa panik olurmuyum acaba son haftalarda fitil kullanan oldu nu aranızda
38.haftada İzmir de beni doğuma kabul edecek doktor veya hastane varmıdır
Nooldu ki canım? En son izmirde doğum yapacak var mı demiştin diye hatırlıyorum bende varım medicalpark
Yarışabilir valla sende de var o potansiyelBence cadılarımız yarışır bu konuda
Geçti büyük ölçüde kuzum çok şükür.
Tam gaz devamsın valla maşallah kız sendeki enerjiden bana da gönderHadi yarın kim doğuracak kızlar
Ben 35. Haftada kullandım canım çok alıntım oluyor diyeKızlar ya 36+2oldum ama hafif kokulu akıntım var bir türlü geçmedi zaten gebelik boyunca iki defa fitil kullandım doktor yine fitil verdi ama acaba doğumu tetikler mi ki baya ilerledi gebelik ondan korkuyorum kullanıcam bu akşam ama bide geri akarken pembe şele Dalan gelenle oldu burda bana da olursa panik olurmuyum acaba son haftalarda fitil kullanan oldu nu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?