Kaçıncı oldun kız sen şimdiHadi yarın kim doğuracak kızlar
Şu listeyi yapmk lazım da kim yapacak hamileliğin son zamanlarındaKaçıncı oldun kız sen şimdi
Haydaaa doğum başındaolan ibareler sonunda oldu sende tekrar deseneKızlar bana birşeyler oluyor ya, tövbeler tövbesi. Duşa girdim çıktım, mide bulantım aynen devam, çıkaramıyorumda. Üstelik dünden beri koku hassasiyetim çok fazla. Eşime bu oda kokuyor deyip duruyordum, sana öyle geliyor koku falan yok diyordu. Bugün her zaman kullandığım şampuan kokusundan bunaldım, çok yoğun geldi. Şimdi de sağ kasığım ağrıyor. Kızım çok hareketli ve kasıklarıma birşeyler yapıyor. Galiba ben yakında gidiciyim doğuma
Ben varım medicalde yapcam ☺Teşekkürler İzmir de doğum yapacak varmı nerede doğum yapacaksınız
Bekliyorum bekliyorum merak etmeSevindim kuzum muhtemelen yediğin ağır gelmişti. Daha dur önce ben dogurucam
Gel anlaşalım aynı gün doğuralımYarışabilir valla sende de var o potansiyel
İşte mersine tersine meselesiHaydaaa doğum başındaolan ibareler sonunda oldu sende tekrar desenehayırlısı olsun bakalım nolacak gorecegiz
Aaaa hayırlı olsun canim ☺ Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin detayları yaz bize dekızlar ben doğum yaptim. ayrintilari yazarım. hepinize sağlıklı doğumlar.
Tabloyu degistirmem kolay degil ama tablonun altina dogum sirasini ekleyebilirim . Aklimda degil siz yazin kizlar sirayi ben ekleyimŞu listeyi yapmk lazım da kim yapacak hamileliğin son zamanlarında6.mı oldu @SuRMeLi sanki ay 7.mi yoksa
Hadi yarın kim doğuracak kızlar
Tamam bak bi gün belirleyelim o zamanBekliyorum bekliyorum merak etmesırayla gelsinler
Gel anlaşalım aynı gün doğuralım
İşte mersine tersine meselesi
Ben o ilk sayfadaki listede bile yokumTabloyu degistirmem kolay degil ama tablonun altina dogum sirasini ekleyebilirim . Aklimda degil siz yazin kizlar sirayi ben ekleyim
Her şey her yer sıkıntı veriyor tabi kötü bir sürece denk.geldik ama napalim nasip böyleymiş keyfini çıkarmaya çalışalım yine de her zaman hamile olmuycaz☺Bende boguluyorum eşime soluyorum icim sıkılıyor bunadim napayim ne istiyorsun diyo catliycak gibiyim.haberleri izliyorum iyice boguluyorum agrilarim var emfeksiyondanmi bebektenmi anlamadim dogum yaklasti persembe gunu doktora gidicem gun vericek hayirlisi bu ortamda nasil dogurucaz Allah kerim.biz bunalmayalimda kim bunalsin
Cok defa liste guncellemesi icin beni etiketleyerek yazdırin kizlar demistim amaBen o ilk sayfadaki listede bile yokum
Hadi bakalım işe yaramışsa ben de kalan 4 günümde sadece dedklerini yicemKızlar yarın doktor kontrolüm varöğlen gibi bebişimi göreceğim hayırlısıyla. İnşallah yediğim tahin pekmezler salatalar işe yaramıştır da kilo almıştır oğluşum
Ah kim bilir ne hallerdeydim. Muhtemelen kusuyordum o sıralarCok defa liste guncellemesi icin beni etiketleyerek yazdırin kizlar demistim ama
Ay inşallahHadi bakalım işe yaramışsa ben de kalan 4 günümde sadece dedklerini yicemgüzel haberlerni beklyruz
Geçti bebegim sonra sıkıntı olmafi☺Niye oldu peki birşey çıktı mı sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?