2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende denilen herşeyi yapıyorum umarım kilo almıştır sabahları 2 yumurta kaşar peyniri ceviz tahin helvası muz süt fındık badem kabak çekirdeği ananas var mı daha aklınıza gelen bişeyler

Bende denilen herşeyi yapıyorum umarım kilo almıştır sabahları 2 yumurta kaşar peyniri ceviz tahin helvası muz süt fındık badem kabak çekirdeği ananas var mı daha aklınıza gelen bişeyler
Maşallah sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası almassa cokta demek genetik bu sekilde büyüyor korkma

Tamam bak bi gün belirleyelim o zaman o güne yakın doğumu hızlandıracak herseyi yapalım
Ay benim en başından beri içimden 3 Nisan geçiyor. Hatta sezeryan derse ve 1 hafta önden almayı kabul ederse 3 Nisan'ı isticem.

E Elfst bende de enfeksiyon varmış geçen hafta perşembeden beri ben de antibiyotik kullanıyorum sabah akşam . Bactrin kullanıyorum . Daha önce de mantar dan dolayı iki kere filan fitil kullandığım olmuştu .

Bende ağız yoluyla antibiyotik alamıyorum tüp bebek tedavilerinde kullandığım hormonlar ve antibiyotikler yüzünden bağırsaklarımda hasar oluştu sürekli isalim o yüzden de böyle akıntında koku olunca ilerlemeden hemen doktora söylüyorum ilerler de fitille geçmezse ağızdan ilaç alamıyorum Buda zor bir durum hatta doğumdan sonra eve dönünce de antibiyotik veriyorlar onu içemicem için iğnesini isticem ama şu virüs ortamında iğneyi nasıl olacam o da ayrı stres gerçekten sağlık kadar değerli birşey yokmuş onu anlıyor insan şu günlerde

Teşekkür ederim benim korkum ben ve bebek değil annem kronik hasta refakatçim olack tı Allah hepimizi korusun dokuz Eylül den çok memnunum aslında refakatçi kabul ederler mi eşimi bilmiyorum

Kızlar doktor randevum vardı bugün Perşembe alalım dedi önümüzdeki günler çok açık görünmüyor daha da kötüye gitmeden 38 de alalım dedi şok oldum medikal le görüştüm tek refakatçi ziyaretçi yok dedi annem 66 yaşında onu da almıyorumlar eşimle gireceğim bebeğe nasıl bakar minicik nasıl değiştirir altını ciğer geliştirici iğne de vurundum şaşkınım çok

Kızzz noldu coştun gece gece
Ay ne bilem, kaç gündür içimiz şişti kötü haberlerden. Artık kabullendim ne yapayım. Son günlerimi zehir etmeyeyim dedim kendime de bebişe de kocam içerde horluyor, bende size sarayım dedim

Ben de yarın sorayım doktoruma durumları. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de daha var zamanım ya

Ay benim en başından beri içimden 3 Nisan geçiyor. Hatta sezeryan derse ve 1 hafta önden almayı kabul ederse 3 Nisan'ı isticem.
Kız 3 Nisan erken değil mi birazcık benimde nedense 8-10 Nisan arası gelecek gibi hissediyorum
Benim aslında kilo takınırım yok sağlıklı olsun yeterki ama endişem benim plesenta sıkıntılı olduğu için acaba besleyemiyormuyum diye..
Plasentayla ilgili ne sıkıntın var canım?
Kızlar kızlar gelem miiiiii? Yanağızdan öpemm miiiiiii?????
Birilerinin saati geldi

Ay ne bilem, kaç gündür içimiz şişti kötü haberlerden. Artık kabullendim ne yapayım. Son günlerimi zehir etmeyeyim dedim kendime de bebişe de kocam içerde horluyor, bende size sarayım dedim
Benimki de horluyor valla. Yatağa girdim den de şimdi. Aklım yarında benim de ya. Malum doktor randevu günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…