Maşallah sen elinden geleni yapmışsınBende denilen herşeyi yapıyorum umarım kilo almıştır sabahları 2 yumurta kaşar peyniri ceviz tahin helvası muz süt fındık badem kabak çekirdeği ananas var mı daha aklınıza gelen bişeyler
Ay benim en başından beri içimden 3 Nisan geçiyor. Hatta sezeryan derse ve 1 hafta önden almayı kabul ederse 3 Nisan'ı isticem.Tamam bak bi gün belirleyelim o zamano güne yakın doğumu hızlandıracak herseyi yapalım
evet normal doğum oldu. bebek de dünyaya alışmaya çalışıyor emme vs öyle iste. çok şükür RabbimeBebek iyi miGünlerimiz aynı bir gün fark var merak ediyorum normal doğum mu oldu
Maşallahevet normal doğum oldu. bebek de dünyaya alışmaya çalışıyor emme vs öyle iste. çok şükür Rabbime
Benim aslında kilo takınırım yok sağlıklı olsun yeterki ama endişem benim plesenta sıkıntılı olduğu için acaba besleyemiyormuyum diye..Maşallah sen elinden geleni yapmışsınbundan sonrası almassa cokta demek genetik bu sekilde büyüyor korkma
Canım ben çarşamba gittiğimde sorcam yazarım istersenMedical park da refakatçi izin veriorlarmı
Bende ağız yoluyla antibiyotik alamıyorum tüp bebek tedavilerinde kullandığım hormonlar ve antibiyotikler yüzünden bağırsaklarımda hasar oluştu sürekli isalim o yüzden de böyle akıntında koku olunca ilerlemeden hemen doktora söylüyorum ilerler de fitille geçmezse ağızdan ilaç alamıyorum Buda zor bir durum hatta doğumdan sonra eve dönünce de antibiyotik veriyorlar onu içemicem için iğnesini isticem ama şu virüs ortamında iğneyi nasıl olacam o da ayrı stres gerçekten sağlık kadar değerli birşey yokmuş onu anlıyor insan şu günlerde
Kızzz noldu coştun gece geceKızlar kızlar gelem miiiiii? Yanağızdan öpemm miiiiiii?????
Ay hadi inşallah annesiKızlar yarın doktor kontrolüm varöğlen gibi bebişimi göreceğim hayırlısıyla. İnşallah yediğim tahin pekmezler salatalar işe yaramıştır da kilo almıştır oğluşum
Ay ne bilem, kaç gündür içimiz şişti kötü haberlerden. Artık kabullendim ne yapayım. Son günlerimi zehir etmeyeyim dedim kendime de bebişe deKızzz noldu coştun gece gece
Ben de yarın sorayım doktoruma durumları. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de daha var zamanım yaKızlar doktor randevum vardı bugün Perşembe alalım dedi önümüzdeki günler çok açık görünmüyor daha da kötüye gitmeden 38 de alalım dedi şok oldum medikal le görüştüm tek refakatçi ziyaretçi yok dedi annem 66 yaşında onu da almıyorumlar eşimle gireceğim bebeğe nasıl bakar minicik nasıl değiştirir altını ciğer geliştirici iğne de vurundum şaşkınım çok
Kız 3 Nisan erken değil mi birazcıkAy benim en başından beri içimden 3 Nisan geçiyor. Hatta sezeryan derse ve 1 hafta önden almayı kabul ederse 3 Nisan'ı isticem.
Plasentayla ilgili ne sıkıntın var canım?Benim aslında kilo takınırım yok sağlıklı olsun yeterki ama endişem benim plesenta sıkıntılı olduğu için acaba besleyemiyormuyum diye..
Birilerinin saati geldiKızlar kızlar gelem miiiiii? Yanağızdan öpemm miiiiiii?????
Benimki de horluyor valla.Ay ne bilem, kaç gündür içimiz şişti kötü haberlerden. Artık kabullendim ne yapayım. Son günlerimi zehir etmeyeyim dedim kendime de bebişe dekocam içerde horluyor, bende size sarayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?