2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Plasentayla ilgili ne sıkıntın var canım?

Birilerinin saati geldi
Hamileliğinin başı kanamalı geçti tüp bebek tedavisi iki embriyo konmuştu biri düşerken baya hasar vermiş plesenta yorgun ve yıpranmış diyor birde normalden büyük olduğu için takipteyim sürekli

Canlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin (

Kız 3 Nisan erken değil mi birazcık benimde nedense 8-10 Nisan arası gelecek gibi hissediyorum

Plasentayla ilgili ne sıkıntın var canım?

Birilerinin saati geldi
Yok ne 37+3 oluyor işte nesi erken millet 36+larda doğuruyor geldi eşref saati
Benimki de horluyor valla. Yatağa girdim den de şimdi. Aklım yarında benim de ya. Malum doktor randevu günü
İyi haberlerle gel kuzum
Kız gelem mi diye okuyunca aha dedim bebek geldi doğurdu bizim deli kız
Heee koleydi öyle doğurmak

Ah canım ya ne kadar zor süreçlerden geçmişsin. Sen ve bebeğin iyi olun, önemli olan o. Bu zamana kadar geldin sen güçlü bir kadınsın, bebeğinde küçük savaşcı. Bence ne karar verirsen ver bebeğin sana kavuşmak için elinden geleni yapacak. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Allah razı olsun canım dualarınızı eksik etmeyin nolur duaya çok ihtiyacım var kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim

Hamileliğinin başı kanamalı geçti tüp bebek tedavisi iki embriyo konmuştu biri düşerken baya hasar vermiş plesenta yorgun ve yıpranmış diyor birde normalden büyük olduğu için takipteyim sürekli
Anladım canım sıkıntılı süreçlerden geçmişsin baya inşallah bebeğin biraz daha bekler gelişimi ne durumda ne diyor doktor?
Yaa çok üzüldüm suan Allahım bir kolaylık verecek bir yol bulunacak sonucta ve bebegin sağ salim doğacak keske elimden birşey gelse dua etmekten baska inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebegine haftasıda iyi aslında cok fazla bekletmenin de bi anlamı yok hayati tehlike varsa
Yok ne 37+3 oluyor işte nesi erken millet 36+larda doğuruyor geldi eşref saati

İyi haberlerle gel kuzum

Heee koleydi öyle doğurmak
Aman ne bilem ya erken gibi geliyo küçük kalmasın 3 kiloya gelsinlerde bi o zaman cabuk büyüyorlar

Arkadaşlar iyi geceler. Belki hatırlayan olur beni ilk aylarda aktif bir şekilde yazıyordum ama sonra çok sıkıntılar yaşadım yazamadım foruma. Çarşamba sabahı kısmetse oğlumu kucagima alicam. Virüs sebebiyle kimse benimle gelemiycek hastaneye malesef. Tek başına doğurma esden ayrı kalma psikolojisi çok kötü cidden. Umarım biran önce düzelir herşey ve en azından Nisan sonu doğum yapacaklar için normale döner hayat..

Sağol canım benim,bende anlamadım kesin küveze girer yıpranırsın yenidoğan ünitelerinde diyor 1 ay yatar diyor.ben bebeğini Düşünüyorum diyor.çevremde 36 haftalık doğum yapıp hiç küveze girmeyenlerde var,40 haftası dolup küveze girenlerde.bU doktor sezeryanda daha iyi olduğu için bunu tercih ettim hep ama anlaşılan o ki önümüzdeki hafta diğer doktora sezeryan olacağım her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yaşanmıyor.üstelik salgın iyice ilerlemeden

Merhaba canım. Ben Çarşamba 38+5 oluyorum ve sabah 10 ameliyat saatim. Kısmetse kucağıma alicam oğlumu. Eşim yurtdışı ndan yeni geldi karantinada asla kabul etmiyorlar. Sadece annem olacak benimde yanımda. Hepimiz aynı durumdayız malesef. Hakkımızda hayirlisi..

Allah razı olsun canım dualarınızı eksik etmeyin nolur duaya çok ihtiyacım var kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim
Dualarımız seninle merak etme. Hep aklımızdaydın zaten,iyi haberlerini bekledik hep. İnşaallah haftaya sezeryan olursunda çocuğum sağ salim kollarımda diye haber verirsin bizlere

Doğmamış bebek için 1 ay küvözde kalır demek ne kadar doğru bi yaklaşım ki zaten bebek kaç kilo suan ya burda kimler doğum yaptı alıp evlerine gittiler cok kücük olması lazım ya da solunum sıkıntısı çekmesi gerek ki haftasına göre yani ben sanmıyorum. Küvezde kalsa en cok 1 hafta durur ya ne bi ayı o da ciğerleri için önlem amaçlı. Hersey kısmet tabiki de seni böle korkutması hosuma gitmedi bi ay durur falan ya sana bişey olursa allah korusun. Diğer doktor daha mantıklı geldi bana haftaya da 36+larda olacaksın zaten az değil ki böyle sıkıntılı bi süreç için.

Bakalım en son 2600e yakındı benimkisi 2 hafta önce. Bu hafta 3ü bulur belki diye umut ediyorum cumartesi gittiğimde göreceğiz bulmasa dahi 3 nisana kadar hayli hayli geçer 3ü. Çok kilolu da olmasın canım kollar nasıl taşıyacak sonra

Dualarımız seninle merak etme. Hep aklımızdaydın zaten,iyi haberlerini bekledik hep. İnşaallah haftaya sezeryan olursunda çocuğum sağ salim kollarımda diye haber verirsin bizlere
Amin canım Allah razı olsun,hepimizi sağ Salim kurtarsın rabbim

Ben yarın gidecektim de doktorum dönüşümlü çalışacakmış artık 2 gün yok 3 gün varmış. çarşamba görücem bakalım ne kadar büyüdü tombik olunca da tam ısırmalık oluyorlar kol tasımassa sırtımıza sararız ne var

CocoChanelmademoiselle canım çok çektin ama inşallah sonu güzel olacak dualarımdasın inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini. Allah yardımcın olsun, hepimizin yardımcısı olsun.
Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ederim,iyi ki Varsınız, sağolun varolun.inşallah bu zor günleri atlatmak nasip olur

Haklısın kuzum,doktor kilosunun 2800 olduğunu söyledi.32 haftada ciğer geliştirici iğne vurulmuştum zaten.bana da diğer doktor mantıklı geldi öyle yapayım en iyisi karnımda durduğu her gün tehlike şuan inşallah küveze de girmez de,şu salgın zamanlarında hastanelerde sürünmeyiz

Yok anacım benim bel fıtığım falan var, taşıyamam öyle sırtımda. O aşamaya geldikten sonra eşime paslamayı düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…