2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Korkma canım hiçbişey olmaz kilosu gayet güzel. Baharın bebegi de o kiloda doğdu küvezde falan girmedi hiç aldı evine götürdü sende de öyle olacak ben inanıyorum buraya kadar cok yol kat ettin sende bebeginde azıcık daha dayanın güzel haberlerle gelin inşallah canım benim cok dua edicem sana
Yok anacım benim bel fıtığım falan var, taşıyamam öyle sırtımda. O aşamaya geldikten sonra eşime paslamayı düşünüyorum ben
Aynen ver babasına taşısın işi ne zaten

Çok şaşırdım ya nasil olacak işin zor valla off off ne günlere kaldık bende yarın bi gun gitcem doktora neyle karsilascam acaba

Canm evet sizi cok merak ettik . Bebeğin haftasi icin cokta korkma artik sukur riskli zamanlar gecti . Haftaya 37 olur . Hayırlısını bebeginle sana sagliklisini diliyorim .

Çok üzüldüm canim Allah hepimize sabur versin nasıl hevesli acitigimiz şu grupta sona gelip neler yaşıyoruz en kısa sürede bitsin artık bu süreç ya Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin

Yaaa MaşaAllah SubhanAllah prensese çooookkk güzelsin sen MaşaAllah
Doğum hikayeni okudum canım MaşaAllah çok güzel bir doğumun olmuş inşaAllah bizlerinde öyle kolay doğumu olur

Canım öncelikle çok geçmiş olsun aklımız hep sendeydi.seni çok iyi anlıyorum bana 24.haftada desi perinatolog plesenta yorgun ve yaşlı kesinlikle normal doğum yapamazsın sancı bile çekemezsin yoksa plesenta seni Yarı yolda bırakır bebeğinde seninde kurtulma şansın olmaz diye ama şükür bu haftalara gelebildik doktorum bu konuda çok duyarlı bu hafta kontrolüm var bakalım ne diyecek bu saatten sonra kar zarar ilişkisine bakarız anne ve bebek için ne güvenliğe onu yaparız dedi.tabi ki anne karnında ne kadar durursa kar ama İçeride olması sıkıntı oluyorsa o korkuyla beklemekte çok zor artık haftan ileride maşallah erken doğsa bile çok sıkıntı olacağını sanmam.Rabbim kolaylık şifa ve ferahlık versin inş.sağlıcakla al yavrunu kucağına ve yaşananlar ona anlayacağın anı olarak kalsın geride kokusunu duyunca unut herşeyi

MaşaAllah gözün aydın canm

Rabbim sıkıntısız bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canm

Gelir canım 4. Gün tam iniyor süt. Öncesi koyu kıvamlı ağız sütü oluyor. Biz hastanede önce emzirdik sonra mama verdik hep. Sırıngalara hazırlayıp koyuyordu hemşireler sıcak suyun altında ısıtıp veriyorduk. Evde mama da vardı gelir gelmez açtık 1 kere verdim sanırım. Gelince sıcak duş aldım göğüslerime tuttum bol bol sonra indi süt bir daha vermeye fırsat olmadı mamayı. Günde 1 paket sağıp dolaba atıyorum hergün bulgurlu şeyler tüketiyorum. Hurma, kuruüzüm, vs klasik şeyler. Humana çay içtim birkaç kere bebek çok içemiyor şuan o yüzden humanaya ara verdim şimdilik

Allah yardımcınız olsun canım. Ben 33+4 de doğum yaptım oğlumu kendi doktorum alacaz mecbur küvözlerimiz çok iyi biz büyütürüz demişti. Koşa koşa üniversite hastanesine gittim. Ciğer geliştirici vuruldum 4 gün yattıktan sonra alındı bebek. Çok şükür direk odaya çıkarmışlar doğumda zır zır bağırıyordu sıpam 2450 gr dı. Evimize geldik beraberce. O yüzden seninki de bir aksilik olmazsa gelir kucağında evine haftası baya iyi biran önce sezeryana girmekte fayda var gibi görünüyor

Kızlar tam genital bölgenin altinda bacak iclerime kramplar girmeye başladı ama böyle çok fena kasilmali doğum sancısı givi mi sizce aynı anda kasigima da giriyor çok ara ara ama☺ yuruyemiom o anda

Kızlar tam genital bölgenin altinda bacak iclerime kramplar girmeye başladı ama böyle çok fena kasilmali doğum sancısı givi mi sizce aynı anda kasigima da giriyor çok ara ara ama☺ yuruyemiom o anda
Son bi aydır ara ara bende de oluyordu. Son günlerde hergün kasıyor uzun süre yatıp ayağa kalkarken, ayakta giyinmeye çalışırken, çömelince vs

Teşekkür ederim doğum yapanları okudukça dün akşam ben de çok endişelendim karnım çok sertleşti mide bulantim oldu kesin sancim vardı ama sonra geçti perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Yatarken bile artık çok zorlanıyorum yattığım taraf tutuluyor çok ağrıyor bacaklarım da aynı şekilde dua ediyorum artık allahım sen hayırlısını bilirsin diye

Ya benm anlamadığım neden ciğer geliştrci yaptıkları.. Bu bebeler artık zamanında doğum olmuyo mu anlamadm gtti. Doktrlar böyle yapınca erkn mi davranyrum hata mı edyrum diye düşünmeden edemyrum. Gerçi 2 gün öne aldı altı üstü de neblm.
Canım halledersnz inan bana. İş başa düşünce mis gibi herşey daha da sakin yoluna girer. Sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…