Korkma canım hiçbişey olmaz kilosu gayet güzel. Baharın bebegi de o kiloda doğdu küvezde falan girmedi hiç aldı evine götürdü sende de öyle olacak ben inanıyorumHaklısın kuzum,doktor kilosunun 2800 olduğunu söyledi.32 haftada ciğer geliştirici iğne vurulmuştum zaten.bana da diğer doktor mantıklı geldi öyle yapayım en iyisi karnımda durduğu her gün tehlike şuaninşallah küveze de girmez de,şu salgın zamanlarında hastanelerde sürünmeyiz
Aynen ver babasına taşısın işi ne zatenYok anacım benim bel fıtığım falan var, taşıyamam öyle sırtımda. O aşamaya geldikten sonra eşime paslamayı düşünüyorum ben
Yarin bende gidecegim mecbur gitmeliyiz de .. bir taraftan endisede var tabiBenimki de horluyor valla.Yatağa girdim den de şimdi. Aklım yarında benim de ya. Malum doktor randevu günü
Çok şaşırdım ya nasil olacak işin zor vallaKızlar doktor randevum vardı bugün Perşembe alalım dedi önümüzdeki günler çok açık görünmüyor daha da kötüye gitmeden 38 de alalım dedi şok oldum medikal le görüştüm tek refakatçi ziyaretçi yok dedi annem 66 yaşında onu da almıyorumlar eşimle gireceğim bebeğe nasıl bakar minicik nasıl değiştirir altını ciğer geliştirici iğne de vurundum şaşkınım çok
Canm evet sizi cok merak ettik . Bebeğin haftasi icin cokta korkma artik sukur riskli zamanlar gecti . Haftaya 37 olur . Hayırlısını bebeginle sana sagliklisini diliyorim .Canlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
Çok üzüldüm canim Allah hepimize sabur versin nasıl hevesli acitigimiz şu grupta sona gelip neler yaşıyoruz en kısa sürede bitsin artık bu süreç yaCanlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
Yaaa MaşaAllah SubhanAllah prenseseTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Canlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
39+4 de doğmuştu canım mekonyumunu yapıp ciğerlerine doldurmuştu. Geç kalmıştık yanisenin meleğin kac haftada dogmustu ki canim? 2. olan yani
MaşaAllah gözün aydın canmhepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Rabbim sıkıntısız bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canmCanlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
Gelir canım 4. Gün tam iniyor süt. Öncesi koyu kıvamlı ağız sütü oluyor. Biz hastanede önce emzirdik sonra mama verdik hep. Sırıngalara hazırlayıp koyuyordu hemşireler sıcak suyun altında ısıtıp veriyorduk. Evde mama da vardı gelir gelmez açtık 1 kere verdim sanırım. Gelince sıcak duş aldım göğüslerime tuttum bol bol sonra indi süt bir daha vermeye fırsat olmadı mamayı. Günde 1 paket sağıp dolaba atıyorumKızlarcım sütüm gelmedi henüz yaa. Eşime git mama al dedim artık aptamil yenidoğan almışta yavrum benim nasıl içti. Siz de alın bi kenarda bulundurun.
Benim Hamileliğimde sütüm akıyordu resmen yaa hatta üzülüyordum boşa akıyor diye. Neyse yarından itibaren süt getirme çalışmalarına başlayacağım. Pilav, soğan, dereotu, rezene, ılık duş, sıcak çay, bol sıvı.. Varmı başka bildiğiniz ayy ne yapsam başka.
Allah yardımcınız olsun canım. Ben 33+4 de doğum yaptım oğlumu kendi doktorum alacaz mecbur küvözlerimiz çok iyi biz büyütürüz demişti. Koşa koşa üniversite hastanesine gittim. Ciğer geliştirici vuruldum 4 gün yattıktan sonra alındı bebek. Çok şükür direk odaya çıkarmışlar doğumda zır zır bağırıyordu sıpamSağol canım benim,bende anlamadım kesin küveze girer yıpranırsın yenidoğan ünitelerinde diyor 1 ay yatar diyor.ben bebeğini Düşünüyorum diyor.çevremde 36 haftalık doğum yapıp hiç küveze girmeyenlerde var,40 haftası dolup küveze girenlerde.bU doktor sezeryanda daha iyi olduğu için bunu tercih ettim hep ama anlaşılan o ki önümüzdeki hafta diğer doktora sezeryan olacağım her an bebeğime bişey olacak korkusuyla yaşanmıyor.üstelik salgın iyice ilerlemeden
Şuan için 1 refakatçi .ziyaretçi almiyolarMedical park da refakatçi izin veriorlarmı
Son bi aydır ara ara bende de oluyordu. Son günlerde hergün kasıyor uzun süre yatıp ayağa kalkarken, ayakta giyinmeye çalışırken, çömelince vsKızlar tam genital bölgenin altinda bacak iclerime kramplar girmeye başladı ama böyle çok fena kasilmali doğum sancısı givi mi sizce aynı anda kasigima da giriyor çok ara ara ama☺ yuruyemiom o anda
Teşekkür ederim doğum yapanları okudukça dün akşam ben de çok endişelendim karnım çok sertleşti mide bulantim oldu kesin sancim vardı ama sonra geçti perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumAy canım uzan dinlen biraz ya. Aman diyeyim az daha dursun bebişBen de anca oturdum. Belim ve karnım ağrıyor adet sancısı gibi. Kasılmalarım var. Muhtemelen yoruldum yemek yaparken. Ayaklarım da sızlıyor ayakta kaldım diye. Uzattım ayaklarımı şimdi.
Eki Görüntüle 2608118
Ya benm anlamadığım neden ciğer geliştrci yaptıkları.. Bu bebeler artık zamanında doğum olmuyo mu anlamadm gtti. Doktrlar böyle yapınca erkn mi davranyrum hata mı edyrum diye düşünmeden edemyrum. Gerçi 2 gün öne aldı altı üstü de neblm.Kızlar doktor randevum vardı bugün Perşembe alalım dedi önümüzdeki günler çok açık görünmüyor daha da kötüye gitmeden 38 de alalım dedi şok oldum medikal le görüştüm tek refakatçi ziyaretçi yok dedi annem 66 yaşında onu da almıyorumlar eşimle gireceğim bebeğe nasıl bakar minicik nasıl değiştirir altını ciğer geliştirici iğne de vurundum şaşkınım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?