2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok üzüldüm canımanne olmak çok zor çok.. Allahım yardımcın olsun. Hayrlısı neyse o olsun inşallah

Kızlar tam genital bölgenin altinda bacak iclerime kramplar girmeye başladı ama böyle çok fena kasilmali doğum sancısı givi mi sizce aynı anda kasigima da giriyor çok ara ara ama☺ yuruyemiom o anda
Gerçek doğum sancısı belde başlar aşa doğru iner canım. Sennki aşadaymş muhtemelen bebeğin baskı yaptığı içindr. İçin rahat değlse bi danş doktruna.

Kızlar gunaydin bu 37 + hafta daha zor geciyor hep sancim oluyor gece rahat edemiyorum yürüyemiyorum daha bebegin çantasını yerleştirecem Allahtan herşey hazır:) ınsallah sağlıkla alırız kucağımiza ve evlerime geliriz Rabbim hepimizin yardımcımız olsun

Benim hamileliğimin başından beri yaşamadığım şey kalmadı Bir an önce zamanı gelsin doğsun istiyorum

Çok üzüldüm canım yaşadıklarına.
Bence bebeği riske atmaya hiç gerek yok.
Tabii iki seçeneği de sunan doktor ama seçim hakkı senin. Allah korusun ikinizde inşallah.
En doğru kararı vermen için dua edeceğim.

Hiç! 9 ay biz taşıdık birazda onlar taşısın dimi
Kız sen kolay dogurcan bak demedi deme
Ümit veriyorsun bana bak inşallah artık hangisi olursa olsun kolay geçsin, sağlıkla kavuşalım

Günaydın millet çook karışık saçma sapan izahı olmayan rüyalar gördüm. Bir sürü tanımadığım insanlar falan. Allah hayra çıkarsın ne diyim. Görümcemde kızımı görmüş 5-6 aylık halini ben niye bebişimi görmüyorum ki

İlk kızımı görüyodum hep ama şimdikini hiç görmedim. Süpriz yapmak istiyolar bize herhalde

Hiç! 9 ay biz taşıdık birazda onlar taşısın dimi

Ümit veriyorsun bana bak inşallah artık hangisi olursa olsun kolay geçsin, sağlıkla kavuşalım
Amin kuzum yaa. Hepten ağırlaştik zaten sabır falan kalmadı Bu gece her kalktığımda çatı ağrısı ile zor yürüdüm yine. Gece perine masajı yapmaya çalıştım işte ne kadar olduysa sen devam ediyor musun?

Gece gece perineyle mi uğraştın kız yok ya benim kocam yanaşmıyor artık virüsten ötürü. Bende kendim ne yapabilirsem

Doğum yapan güzel anneler hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin artık bizde sabırsızlanmaya başladık en hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz. Benim ilk dogumum normaldi bunda da normali bekliyoruz kızlar hiç korkmayın doğumdan ben dünyanın en ödlek insani olarak normal doğurduysam herkes doğurur doğumdan değilde koronadan korkar olduk gerçi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…