Çok üzüldüm canımCanlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
Gerçek doğum sancısı belde başlar aşa doğru iner canım. Sennki aşadaymş muhtemelen bebeğin baskı yaptığı içindr. İçin rahat değlse bi danş doktruna.Kızlar tam genital bölgenin altinda bacak iclerime kramplar girmeye başladı ama böyle çok fena kasilmali doğum sancısı givi mi sizce aynı anda kasigima da giriyor çok ara ara ama☺ yuruyemiom o anda
Kız sen kolay dogurcan bak demedi demeYok ne 37+3 oluyor işte nesi erken millet 36+larda doğuruyorgeldi eşref saati
İyi haberlerle gel kuzum
Heee koleydi öyle doğurmak
Benim hamileliğimin başından beri yaşamadığım şey kalmadıKızlar gunaydin bu 37 + hafta daha zor geciyor hep sancim oluyor gece rahat edemiyorum yürüyemiyorum daha bebegin çantasını yerleştirecem Allahtan herşey hazır:) ınsallah sağlıkla alırız kucağımiza ve evlerime geliriz Rabbim hepimizin yardımcımız olsun
Geçti bebegim sonra sıkıntı olmafi☺
amin sağolasın canimm darısı tüm bekleyenlere olsun.
Canlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
Hiç! 9 ay biz taşıdık birazda onlar taşısın dimiKorkma canım hiçbişey olmaz kilosu gayet güzel. Baharın bebegi de o kiloda doğdu küvezde falan girmedi hiç aldı evine götürdü sende de öyle olacak ben inanıyorumburaya kadar cok yol kat ettin sende bebeginde azıcık daha dayanın güzel haberlerle gelin inşallah canım benim cok dua edicem sana
Aynen ver babasına taşısın işi ne zaten
Ümit veriyorsun bana bakKız sen kolay dogurcan bak demedi deme
İlk kızımı görüyodum hep ama şimdikini hiç görmedim. Süpriz yapmak istiyolar bize herhaldeGünaydın milletçook karışık saçma sapan izahı olmayan rüyalar gördüm. Bir sürü tanımadığım insanlar falan. Allah hayra çıkarsın ne diyim. Görümcemde kızımı görmüş 5-6 aylık halini ben niye bebişimi görmüyorum ki
Amin kuzum yaa. Hepten ağırlaştik zaten sabır falan kalmadıHiç! 9 ay biz taşıdık birazda onlar taşısın dimi
Ümit veriyorsun bana bakinşallah artık hangisi olursa olsun kolay geçsin, sağlıkla kavuşalım
Cadı bizimkiler yaramaz, sürpriz yapacaklarİlk kızımı görüyodum hep ama şimdikini hiç görmedim. Süpriz yapmak istiyolar bize herhalde
Gece gece perineyle mi uğraştın kızAmin kuzum yaa. Hepten ağırlaştik zaten sabır falan kalmadıBu gece her kalktığımda çatı ağrısı ile zor yürüdüm yine. Gece perine masajı yapmaya çalıştım işte ne kadar olduysa sen devam ediyor musun?
Hurma birdeBende denilen herşeyi yapıyorum umarım kilo almıştır sabahları 2 yumurta kaşar peyniri ceviz tahin helvası muz süt fındık badem kabak çekirdeği ananas var mı daha aklınıza gelen bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?