2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ayy coook mutlu oldum yaa
Ayy erken dogacak diye diye telasla gecti ama vaktinde geldi bebis cook sukur
ayy bugun ne guzel haberler aldik yaa
evet çok şükürcanim. sagolasin canim....
Ay masallah bir kuzumuz daha geldi nasıl oldu doğumun normal miydi seninki? Çok heyecanlandım dogurucam heyecandan okudukça

normal oldu şükür. darisi başınıza sağlıkla sihhatle inşallah.
D dilzar canımmm doğurdun mu Allahım sağlık sıhhat versin minnoşa. Gözün aydın. Darısı sıradakilere...

sağol canimcim. senin de gözün aydin. hepimiz sağlıkla büyütelim insallah.
Aaaa hayırlı olsun canim ☺ Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin detayları yaz bize de
MaşaAllah gözün aydın canm
çok sağolun arkadaşlar... darisi sizlere insallah.

Dün evi süpürdüm sildim, toz aldım.
Bebişin kalan kıyafetlerini ütüledim, dolabını yerleştirdim.
Güzel bir duş aldım, yemek yaptım.
Kitabımı okudum dizimi izledim.
Vakit bir şekilde geçti.
İlk defa bugün yapacak bir şeyim kalmadı
Bugün vakit nasıl geçer diye düşünüyorum pff

Birde ben zaman yaklaştıkça biraz korkmaya başladım. Normal regl sancılarına bile dayanamayan bir insanım. Eminim doğum sancısı gelince bildiğim her şeyi unutucam nefes almayı bile o yüzden şöyle bir liste hazırlamak geldi içimden ve her gün açıp okursam beynime kazınır diye düşündüm.

1.Derin derin nefes al.
2.Yalnız değilsin! (birçok kişi seninle aynı şeyi yaşıyor)
3.Yalnız değilsin! (bütün sevdiklerin şuan senin için dua ediyor)
4. Doktorlar ve ebeler sana eziyet için değil yardım etmek için oradalar.
5. Hayatında yaşayabileceğin nadir anlardan biri.
6. Sancılar bitecek, sonsuza kadar sürmeyecek. Bebeğinin gelmesi için bu gerekli.
7. Bütün bunların sonunda bebeğin kucağında olacak. Mis kokusu, sıcaklığı..
O zaman her şeye değecek.
8. Sabret, dua et.

39+4 de doğmuştu canım mekonyumunu yapıp ciğerlerine doldurmuştu. Geç kalmıştık yani
hay Allahim demekki basa gelecek sıkıntı erken de dogsa gec de dogsa olacagi varsa oluyor.neyse çook sukur iyilesmis ve koca kiz olmuş
anlasilmiyir degil mi anne tarafindan bu olay? yani dogum belirtisi olmadan da olabiliyor mu?

bazi zamanlar ayakta duramıyorum.bulasik yikamak yemek yapmak ya da ütü yapmak.bir anda sanki akcigerlerimin gucu bitiyor da nefessiz kaliyorum.ve bazen butun gun sürüyor. galiba bugun de o gunlerden biri.hadi yemegi dayanarak yapiyorum da utuyu nasil dayanayim
bu nedir acaba kasılma mi?

benim gibi olan var mi?

Kızlar ben bir haftadır ne ev süpürdüm, ne toz aldım, ne ütü yaptım, ne bir şey.. İyice saldım. Yemek yapıyorum, onu toparlıyorum sadece.. Ütü yapayım diyorum, sonra dışarı çıktığımız mı var belki dışarı çıktığımız vakitler artık bu kışlıklar giyilmez ütülediğimle kalırım diyorum

Yürüyüş falanda yapamıyoruz malesef. Nasıl doğuracaz bilemedim geçen ay bi ay içinde 2 kilo aldım. Şimdi 3 hafta bile olmadı 2.5 kilo almışım neredeyse. Hareketsiz kalıyoruz inşallah rahat doğururuz. Kasılmalarım olduğu için doktor yat dinlen dedi. Artık hareket edebileceğim zamandayım ama ortam yok. Allah yardımcımız olsun.

Nefes yetmeme olayı oluyor malesef çabuk yoruluyorum. Belim tezgahın önünde durmayı kaldırmıyor artık göbekte izin vermiyor zaten

gecmis olsun canim.yasadiklarin kolay degil.ama artik dogum icin erken degil.senin hayatini da bebgin hayatini da riske atmak anlamsiz.hem sen onca sikintii cekerken nasil olacak ki.stres de iyi bisey degil.bebek de olumsuz etkilenir.sen bilirsin ama yerinde olsam dogum talep ederdim.oglum 36 artilarda dunyaya geldi.aldim eve gittim.hic bisey olmaz insAllah.yuregini ferah tut.bu karari babasi ve sen ortak vermelisiniz.Allah hakkinizda hayirlisini guzelini versin insAllah..1 adet yumurta ve kivi yemeye calis.akciger gelisimini destekliyor.ben hep erken bekledigim icin gunluk 1 kivi yedim hep.masAllah oglum hic sıkıntı yasamamisti.zaten 36 arti cok da erken degil.bebeginin kilosu da iyiymis.Allah yardimcin olsun.inan se yazmazken bile burda sana herkes dua ediyordu

Nefes yetmeme olayı oluyor malesef çabuk yoruluyorum. Belim tezgahın önünde durmayı kaldırmıyor artık göbekte izin vermiyor zaten
ya sadece nefes yetmeme de degil.nasil tarif edeyim bilmiyorum ama ayakta duramayacak gibi oluyorum.eger oturmazsam sank dusucem.isler hic bitmiyor.minnacik surede biticek isler aksam oluyor bitmiyor

Maşallah sana o gücü bulabilmişsin kendinde ben süpürgeyi elime almayalı bir ayı geçti ben çok ağırım anca yemek yapıp yedirebiliyorum çocuklara

Aynısını ben yaşıyorum ya anlatamıyorum da tam
Ben de öyleyim aynı anlattığınız gibi sürekli oturuyorum sürekli büyük kızımdan bir şeyler istiyorum o da çok sıkıldı artık farkındayım sağlıkla kucağımiza alalım da geçer bu günler diyorum

Kızlar doktordan çıktım. 3-3,5 kilo arası dedi tam ölçemedi 49 cm olmuş Gelişimi iyi keyfi yerinde dedi şükür
Sancım 50-60 lara çıktı birkaç kez. 2 hafta önce 15-20 lerdeydi.
ziyaretçi kabul etmiyormuş ama 2 kişi refakatçi alıyormuş hastane.
Sezeryen isteğe bağlı yapıyorum dedi istersen 38-39 alırız dedi.Napsam bilemedim.
Vajinal akıntım olduğu için ilk önce suyun gelebilir telaş yapma su geldikten sonra 24 saat bekleyebiliriz dedi. Böyle demesi korkuttı beni açıkcası 24 saat çok değilmi
1 hafta sonra tekrar çağırdı duruma göre 39+ larda sezeryen istemeyi düşünüyorum.

MaşaAllah kuzuya
Neden sezeryan isticeksin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…