- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
evet çok şükürcanim. sagolasin canim....
ayy coook mutlu oldum yaa
Ayy erken dogacak diye diye telasla gecti ama vaktinde geldi bebis cook sukur
ayy bugun ne guzel haberler aldik yaa
Ay masallah bir kuzumuz daha geldinasıl oldu doğumun normal miydi seninki? Çok heyecanlandım dogurucam heyecandan okudukça
Aaaa hayırlı olsun canim ☺ Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin detayları yaz bize de
çok sağolun arkadaşlar... darisi sizlere insallah.MaşaAllah gözün aydın canm
hay Allahim demekki basa gelecek sıkıntı erken de dogsa gec de dogsa olacagi varsa oluyor.neyse çook sukur iyilesmis ve koca kiz olmuş39+4 de doğmuştu canım mekonyumunu yapıp ciğerlerine doldurmuştu. Geç kalmıştık yani
Ay kuruntu yapıon hep sanırım ama ne bilim p saatte kimseye de soramiom ☺Gerçek doğum sancısı belde başlar aşa doğru iner canım. Sennki aşadaymş muhtemelen bebeğin baskı yaptığı içindr. İçin rahat değlse bi danş doktruna.
Nefes yetmeme olayı oluyor malesef çabuk yoruluyorum. Belim tezgahın önünde durmayı kaldırmıyor artık göbekte izin vermiyor zatenbazi zamanlar ayakta duramıyorum.bulasik yikamak yemek yapmak ya da ütü yapmak.bir anda sanki akcigerlerimin gucu bitiyor da nefessiz kaliyorum.ve bazen butun gun sürüyor. galiba bugun de o gunlerden biri.hadi yemegi dayanarak yapiyorum da utuyu nasil dayanayim
bu nedir acaba kasılma mi?
benim gibi olan var mi?
Canlarım merhaba umarım herkes iyidir,bildirim kutum dolmuş mesajlarınızın hepsini okumaya çalıştım.yine merakta bıraktım kusuruma bakmayın.en son mesaj yazdığım akşam yine kanamam durmayınca tekrar yatış yapmak zorunda kaldım.serum pruloton nidilat progestan derken yine bu vakte kadar yattım.corona virüsünden dolayı defalarca çıkmak istesemde çıkarmadılar en sonunda bütün çıkışımı yaptım.çok moralim bozuk çok canım sıkkın.hem bu virüs illetinden hemde bebeğim tehlikede olduğu için.bugün hastaneden çıkınca tekrar başka bi doktora gittim.senin plesenta da ayrılma mevcut birden hepsi ayrılırsa bebeği de seni de kaybederiz dedi.kendi doktorum ise sürekli karnımda biraz daha tutmanın peşinde.biraz daha büyüsün diye diye karnımda çocuğuma birşey olacak diye çok korkuyorum.çok kötüyüm nasıl karar vericem bilmiyorum.sezeryan olucam büyük ihtimalle ve tek başıma olucam hastanede.annem yanımda ama bu virüs sebebiyle ne annemi ne eşimi nede kızımı getiricem hastaneye.tek başıma doğurucam yani.kızımı da yarın aşığa çağırdılar.burda 4 kişide corona tespit edildi karantinaya alındı.küçük bir şehir üstelik.tek isteğim bebeğimi sağ Salim kucağıma almak ve bu virüs illetine hiç yakalanmamak.eminim hepimizin tek temennisi bu.35+6 olduk.doktorun biri haftaya alalım büyük risk derken,diğer doktor ise sürekli karnında büyütelim büyütelim dedi.karnında durduğu bir hafta 70 güne bedel diyor.sürekli yatış yaptırıyor 1500 lirada hastaneye ödemek zorunda kaldım maddi durumumuzda kötü.bu gidişle sezeryana para kalmıycak.Allah sonumuzu hayır etsin(
ya sadece nefes yetmeme de degil.nasil tarif edeyim bilmiyorum ama ayakta duramayacak gibi oluyorum.eger oturmazsam sank dusucem.isler hic bitmiyor.minnacik surede biticek isler aksam oluyor bitmiyorNefes yetmeme olayı oluyor malesef çabuk yoruluyorum. Belim tezgahın önünde durmayı kaldırmıyor artık göbekte izin vermiyor zaten
Aynısını ben yaşıyorum ya anlatamıyorum da tamya sadece nefes yetmeme de degil.nasil tarif edeyim bilmiyorum ama ayakta duramayacak gibi oluyorum.eger oturmazsam sank dusucem.isler hic bitmiyor.minnacik surede biticek isler aksam oluyor bitmiyor
Aynı ben gece dönemiyorum agrıdanNefes yetmeme olayı oluyor malesef çabuk yoruluyorum. Belim tezgahın önünde durmayı kaldırmıyor artık göbekte izin vermiyor zaten
Maşallah sana o gücü bulabilmişsin kendinde ben süpürgeyi elime almayalı bir ayı geçti ben çok ağırım anca yemek yapıp yedirebiliyorum çocuklaraDün evi süpürdüm sildim, toz aldım.
Bebişin kalan kıyafetlerini ütüledim, dolabını yerleştirdim.
Güzel bir duş aldım, yemek yaptım.
Kitabımı okudum dizimi izledim.
Vakit bir şekilde geçti.
İlk defa bugün yapacak bir şeyim kalmadı
Bugün vakit nasıl geçer diye düşünüyorum pff
Ben de öyleyim aynı anlattığınız gibi sürekli oturuyorum sürekli büyük kızımdan bir şeyler istiyorum o da çok sıkıldı artık farkındayım sağlıkla kucağımiza alalım da geçer bu günler diyorumAynısını ben yaşıyorum ya anlatamıyorum da tam
MaşaAllah kuzuyaKızlar doktordan çıktım. 3-3,5 kilo arası dedi tam ölçemedi 49 cm olmuşGelişimi iyi keyfi yerinde dedi şükür
Sancım 50-60 lara çıktı birkaç kez. 2 hafta önce 15-20 lerdeydi.
ziyaretçi kabul etmiyormuş ama 2 kişi refakatçi alıyormuş hastane.
Sezeryen isteğe bağlı yapıyorum dedi istersen 38-39 alırız dedi.Napsam bilemedim.
Vajinal akıntım olduğu için ilk önce suyun gelebilir telaş yapma su geldikten sonra 24 saat bekleyebiliriz dedi. Böyle demesi korkuttı beni açıkcası 24 saat çok değilmi
1 hafta sonra tekrar çağırdı duruma göre 39+ larda sezeryen istemeyi düşünüyorum.
AYNENNeden bilmiyorum bugün çok gerginim
Herşey batıyor gözüme
Sürekli patlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?