- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben de yakında patlayacağım, böyle zamanlarda bir patlama ağlaması yaşarım ben, hüngür hüngür.. Çok yakındır.Neden bilmiyorum bugün çok gerginim
Herşey batıyor gözüme
Sürekli patlamak istiyorum
Ne biliyim ya normali beklesem 40 ı geçecek gibi geliyor. Bide ilk suyum gelirse 24 saat beklemek bebeğe zarat verir mi diye korktum kafam çok karışık.MaşaAllah kuzuya ❤
Neden sezeryan isticeksin canm ☹
Maşallah sana o gücü bulabilmişsin kendinde ben süpürgeyi elime almayalı bir ayı geçti ben çok ağırım anca yemek yapıp yedirebiliyorum çocuklara
Canm 40ı geçsede birşey olmazkiNe biliyim ya normali beklesem 40 ı geçecek gibi geliyor. Bide ilk suyum gelirse 24 saat beklemek bebeğe zarat verir mi diye korktum kafam çok karışık.
Doğursaydk hayırlısıyla geçseydi şu dengesiz ruh halleriBen de yakında patlayacağım, böyle zamanlarda bir patlama ağlaması yaşarım ben, hüngür hüngür.. Çok yakındır.
Kızlar merhababugun deli gibi çarpıntım var helva yemiştim sabah ondan mı acaba şekerim falan yok ama uzun zamandır yememiştim abarttım sanırım dün deli gibi temizlik yaptım hala belim ağrıyo bugun hiçbişi yapmicam dünden yemeğim de var yeter
Doğru diyosun sadece bir ihtamal söylediği ama işte bu virüs yüzünden ilerki günlerde hastaneler nolur durum kötüye gidiyor bende şaşırdım napacağımıCanm 40ı geçsede birşey olmazki
Bide doktorun sadece bir ihtimal söylemiş
Benim 2.ci hamileliğim ilk kızmda suyum gelmişti sancım yoktu suni sancı ile 6 7 saatte doğurdum
Yani 24 saat beklenecek diye birşey yok
Mesela mart annelerinden biri 40+5te doğurdu saat 2 de suyu geldi 5.45te doğurdu
Benimde bi sebep bulup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var gerçi içinde olduğumuz belirsiz durum bunun için gayet geçerli bir sebep amaBen de yakında patlayacağım, böyle zamanlarda bir patlama ağlaması yaşarım ben, hüngür hüngür.. Çok yakındır.
Asya'cım, çok güzel ve çok tatlısınTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Evet canım biraz eğrilip doğruldum yatakların altlarını falan sildimBugünde yat dinlen kendine zaman ayır. Belki çok yoruldun diye olmuştur. Benimde dünden yemeğim var ne güzel bir duygu
O yüzden bugün bakım, spor, film ve yatış günü ilan ettim.
Canım zaten suyun gelirse doktora gdyosun. Nst ye göre karar veriyo doktr ona sana bırakmıyo zaten o kararı tehlikeli bi durum olursa sezaryene alıyo bende olduğu gibi. Sıkıntı olursa neden bekletsin ki. Biz 8 saat beklemştik mesela. Artık almamız gerek dedi aldı doktr kızımı.Ne biliyim ya normali beklesem 40 ı geçecek gibi geliyor. Bide ilk suyum gelirse 24 saat beklemek bebeğe zarat verir mi diye korktum kafam çok karışık.
Dizleriniz tutmuyordur muhtemelen. Birden tüm enerjim gidiyor benim de evet. Az oturunca hemen toparlanıyorum ama o an oturmazsam mümkün değil ayakta duramam. Gün içinde çok oluyorum ama geçiyor hemen oturunca. Normal şeyler demekki.ya sadece nefes yetmeme de degil.nasil tarif edeyim bilmiyorum ama ayakta duramayacak gibi oluyorum.eger oturmazsam sank dusucem.isler hic bitmiyor.minnacik surede biticek isler aksam oluyor bitmiyor
Canm hastanelerde önlemler sıkı alınıyorDoğru diyosun sadece bir ihtamal söylediği ama işte bu virüs yüzünden ilerki günlerde hastaneler nolur durum kötüye gidiyor bende şaşırdım napacağımı
Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşaAllahKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
24 saat dedi ama bi geçenlerde yeni tanıştığım biri anlattı bebeği susuz kaldığı için morarmış çocuk doğunca küvezde kalmışGünaydın
Canım zaten suyun gelirse doktora gdyosun. Nst ye göre karar veriyo doktr ona sana bırakmıyo zaten o kararı tehlikeli bi durum olursa sezaryene alıyo bende olduğu gibi. Sıkıntı olursa neden bekletsin ki. Biz 8 saat beklemştik mesela. Artık almamız gerek dedi aldı doktr kızımı.
Doktorda öyle dedi. Bakalım daha bekliycem duruma göre artık 39+ larda da gelmezse sezeryen düşünürüm.Canm hastanelerde önlemler sıkı alınıyor
Hele ki doğum yapılan yerde daha sıkı olur bence korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?