2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah sana o gücü bulabilmişsin kendinde ben süpürgeyi elime almayalı bir ayı geçti ben çok ağırım anca yemek yapıp yedirebiliyorum çocuklara

Herkeste farklı oluyor canım ya. Bazen benimde içimden gelmiyor ama çok fazla ağırlaşmadım o yüzden yapabiliyorum. Birde ben yapmazsam yapacak kimse de yok.
Olsun bu günlerde geçer yeter ki sağlıklı olalım evlatlarımıza kavuşalım.

Ne biliyim ya normali beklesem 40 ı geçecek gibi geliyor. Bide ilk suyum gelirse 24 saat beklemek bebeğe zarat verir mi diye korktum kafam çok karışık.
Canm 40ı geçsede birşey olmazki
Bide doktorun sadece bir ihtimal söylemiş
Benim 2.ci hamileliğim ilk kızmda suyum gelmişti sancım yoktu suni sancı ile 6 7 saatte doğurdum
Yani 24 saat beklenecek diye birşey yok
Mesela mart annelerinden biri 40+5te doğurdu saat 2 de suyu geldi 5.45te doğurdu

Kızlar merhaba bugun deli gibi çarpıntım var helva yemiştim sabah ondan mı acaba şekerim falan yok ama uzun zamandır yememiştim abarttım sanırım dün deli gibi temizlik yaptım hala belim ağrıyo bugun hiçbişi yapmicam dünden yemeğim de var yeter

Bugünde yat dinlen kendine zaman ayır. Belki çok yoruldun diye olmuştur. Benimde dünden yemeğim var ne güzel bir duygu
O yüzden bugün bakım, spor, film ve yatış günü ilan ettim.

Doğru diyosun sadece bir ihtamal söylediği ama işte bu virüs yüzünden ilerki günlerde hastaneler nolur durum kötüye gidiyor bende şaşırdım napacağımı

Asya'cım, çok güzel ve çok tatlısın
Sağlıkla, mutlulukla güzel bir uzun ömrün olsun annecinle, babacınla, kardeşlerinle
@SuRMeLi gözünaydın

Son düzenleme:
Bugünde yat dinlen kendine zaman ayır. Belki çok yoruldun diye olmuştur. Benimde dünden yemeğim var ne güzel bir duygu
O yüzden bugün bakım, spor, film ve yatış günü ilan ettim.
Evet canım biraz eğrilip doğruldum yatakların altlarını falan sildim doğuma hazırlık yapıyorum hemde temizlik ama cidden belim agrıdı ya bebegin yatagını yerleştirsem mi beşik suan kurulu ama nevresimleri falan koymadım boş duruyo. Yıkamıştım hepsini ütülenecek sadece şimdi koysam erken mi olur tozlanır mı

Günaydın
Ne biliyim ya normali beklesem 40 ı geçecek gibi geliyor. Bide ilk suyum gelirse 24 saat beklemek bebeğe zarat verir mi diye korktum kafam çok karışık.
Canım zaten suyun gelirse doktora gdyosun. Nst ye göre karar veriyo doktr ona sana bırakmıyo zaten o kararı tehlikeli bi durum olursa sezaryene alıyo bende olduğu gibi. Sıkıntı olursa neden bekletsin ki. Biz 8 saat beklemştik mesela. Artık almamız gerek dedi aldı doktr kızımı.

ya sadece nefes yetmeme de degil.nasil tarif edeyim bilmiyorum ama ayakta duramayacak gibi oluyorum.eger oturmazsam sank dusucem.isler hic bitmiyor.minnacik surede biticek isler aksam oluyor bitmiyor
Dizleriniz tutmuyordur muhtemelen. Birden tüm enerjim gidiyor benim de evet. Az oturunca hemen toparlanıyorum ama o an oturmazsam mümkün değil ayakta duramam. Gün içinde çok oluyorum ama geçiyor hemen oturunca. Normal şeyler demekki.

Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşaAllah

24 saat dedi ama bi geçenlerde yeni tanıştığım biri anlattı bebeği susuz kaldığı için morarmış çocuk doğunca küvezde kalmış

doğum sonrasinda aklima gelenleri de yazayim. hastanenizde doğumda sıkı olarak tek refakatçi alınacak ve ziyaretçi yasak olacaksa termosunuza sıcak su koyun, biraz hoşaf, varsa yemek termosuna sevdiğiniz bir çorba. dün emzirdikçe içim geçti acıktım, ara öğün vermelerine rağmen çok çabuk acıktım. en son saat beş gibi eşim eve geçti, getirdi ama giriş çıkışlar da sorgu sual yorucu oluyor biraz. süt çayları için de kantinden su taşımak yorucu oluyor dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…