- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah..Kızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Ohh gözün aydın canım maşallah ikinize deKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Evet canım biraz eğrilip doğruldum yatakların altlarını falan sildimdoğuma hazırlık yapıyorum hemde temizlik ama cidden belim agrıdı ya bebegin yatagını yerleştirsem mi beşik suan kurulu ama nevresimleri falan koymadım boş duruyo. Yıkamıştım hepsini ütülenecek sadece şimdi koysam erken mi olur tozlanır mı
Kızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
2.sezeryandı canım benim. Doktorum rahat bir adamdı sancın vs olunca gel alırız demişti. Benim sancım sabah 5 gibi hafif başladı 8 de operasyona alındım olan olmuştu o vakte kadar.kızım karnımda kaskatı kesilmişti karnım sivrildi sancılar sıklaştı. Çok şükür beyin hasarı vs olmadan atlattık ordaki çocuk doktorunun güzel müdahelesiyle oksijensiz kalmadı kızım. 2. Sezeryan da beklememek lazımmış 38 i geçince alınmalıymış. Kızım 39 haftalıktı küvözde kaldı nu sebeple. Oğlum 33 haftalık doğdu kalmadı küvözde. Kısmet işte hesapta olmayan çok şey oluyor. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı yavrularıyla doldursun inşallah. Doğumda da çok dua ettim benhay Allahim demekki basa gelecek sıkıntı erken de dogsa gec de dogsa olacagi varsa oluyor.neyse çook sukur iyilesmis ve koca kiz olmuş
anlasilmiyir degil mi anne tarafindan bu olay? yani dogum belirtisi olmadan da olabiliyor mu?
Asya'cım, çok güzel ve çok tatlısın
Sağlıkla, mutlulukla güzel bir uzun ömrün olsun annecinle, babacınla, kardeşlerinle
@SuRMeLi gözünaydın
Ouyyyy maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin anne ve babanla inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin kimseye inşallah.Teyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Canım gözün aydın, allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle..Kızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Bende toz olur diye sermedim ama bilemiyorum seresim de var merak ediyorum senin gibi bitmiş haliniVala ben serdim canım dayanamadım bitmiş halini görmek için. 2 günde bir kaldırıp çırpıyorum ama ne kadar olsa da toz oluyor.
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözün aydın canım
Hadi gözün aydın canım çok sevindim doğumun rahat geçmesine darısı bizlerin başına...sağlıkla huzurla büyüt inş.kuzunuKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Hayirli olsun gozunuz aydin Allah anali babali biyutsun ne guzel kavudtun sende darisi bizlere insallahKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Öyle doktorlardan allah korusun24 saat dedi ama bi geçenlerde yeni tanıştığım biri anlattı bebeği susuz kaldığı için morarmış çocuk doğunca küvezde kalmış
Gözün aydın canım ne mutlu yaaKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Benm yalancı sancılar küt diye kesildicumartesi aldırma beni erken anne demeye mi çalışıyo napıyo bu sıpa anlamadmki sizce ikinci sezaryen için 38+0 nasıl kızlar?
Allah dualarını kabul etsin canim benim2.sezeryandı canım benim. Doktorum rahat bir adamdı sancın vs olunca gel alırız demişti. Benim sancım sabah 5 gibi hafif başladı 8 de operasyona alındım olan olmuştu o vakte kadar.kızım karnımda kaskatı kesilmişti karnım sivrildi sancılar sıklaştı. Çok şükür beyin hasarı vs olmadan atlattık ordaki çocuk doktorunun güzel müdahelesiyle oksijensiz kalmadı kızım. 2. Sezeryan da beklememek lazımmış 38 i geçince alınmalıymış. Kızım 39 haftalıktı küvözde kaldı nu sebeple. Oğlum 33 haftalık doğdu kalmadı küvözde. Kısmet işte hesapta olmayan çok şey oluyor. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı yavrularıyla doldursun inşallah. Doğumda da çok dua ettim ben
evde bi cocuk daha olunca o da enerjimizi alıyor herhaldeDizleriniz tutmuyordur muhtemelen. Birden tüm enerjim gidiyor benim de evet. Az oturunca hemen toparlanıyorum ama o an oturmazsam mümkün değil ayakta duramam. Gün içinde çok oluyorum ama geçiyor hemen oturunca. Normal şeyler demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?