2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Vala ben serdim canım dayanamadım bitmiş halini görmek için. 2 günde bir kaldırıp çırpıyorum ama ne kadar olsa da toz oluyor.

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözün aydın canım

hay Allahim demekki basa gelecek sıkıntı erken de dogsa gec de dogsa olacagi varsa oluyor.neyse çook sukur iyilesmis ve koca kiz olmuş
anlasilmiyir degil mi anne tarafindan bu olay? yani dogum belirtisi olmadan da olabiliyor mu?
2.sezeryandı canım benim. Doktorum rahat bir adamdı sancın vs olunca gel alırız demişti. Benim sancım sabah 5 gibi hafif başladı 8 de operasyona alındım olan olmuştu o vakte kadar.kızım karnımda kaskatı kesilmişti karnım sivrildi sancılar sıklaştı. Çok şükür beyin hasarı vs olmadan atlattık ordaki çocuk doktorunun güzel müdahelesiyle oksijensiz kalmadı kızım. 2. Sezeryan da beklememek lazımmış 38 i geçince alınmalıymış. Kızım 39 haftalıktı küvözde kaldı nu sebeple. Oğlum 33 haftalık doğdu kalmadı küvözde. Kısmet işte hesapta olmayan çok şey oluyor. Rabbim herkesin kucağını sağlıklı yavrularıyla doldursun inşallah. Doğumda da çok dua ettim ben

Ouyyyy maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin anne ve babanla inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin kimseye inşallah.

Doğurasım geldi valla bi an böyle görünce

Canım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün rahat geçmesine de çok sevindim.

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle..

Vala ben serdim canım dayanamadım bitmiş halini görmek için. 2 günde bir kaldırıp çırpıyorum ama ne kadar olsa da toz oluyor.

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözün aydın canım
Bende toz olur diye sermedim ama bilemiyorum seresim de var merak ediyorum senin gibi bitmiş halini

Hadi gözün aydın canım çok sevindim doğumun rahat geçmesine darısı bizlerin başına...sağlıkla huzurla büyüt inş.kuzunu

Hayirli olsun gozunuz aydin Allah anali babali biyutsun ne guzel kavudtun sende darisi bizlere insallah

24 saat dedi ama bi geçenlerde yeni tanıştığım biri anlattı bebeği susuz kaldığı için morarmış çocuk doğunca küvezde kalmış
Öyle doktorlardan allah korusunbenm kızımn kalp ritimleri yavaşlamaya başlamştı tek düzeyde gdyodu ve harekt etmiyodu fazla. Doktr daha fazla beklemeyelm dedi 8 saat sonra aldı ameliyata canım. Nebilyim o doktr anlamamş mı ay allah korusun. Onu da biz takip etcz demk. Hareket etmemeye başlarsa zaten korkmalısın canım aklında bulunsn doktru sen uyarırsn olmadı.

@SuRMeLi dün yazdım mı hatırlıyorum ama bebeğine bayıldım çok güzel...

D dilzar ve diğer arkadaş yagmur1212 sanırım sizlere de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. gözünüz aydın..

CocoChanelmademoiselle senin karar vermen daha zor ama sanırım biz daha rahat bakabiliriz ben olsam sezeryanı tercih ederim... hem kendi psikolojin hem bebeğin strese girmemesi için hem de bir an önce kavuşman için su an ki kilo ve hafta ile sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama bunun zaten 40. Hafta için de garantisi yok yüksek ihtimalle bir sorun olmayacak.. umarım daha güzel haberlerle dönersin bir hafta dinlen pozitif kal..

Gözün aydın canım ne mutlu yaageliyo bebişler birer birer

Benm yalancı sancılar küt diye kesildicumartesi aldırma beni erken anne demeye mi çalışıyo napıyo bu sıpa anlamadmkisizce ikinci sezaryen için 38+0 nasıl kızlar?

Gayet iyi benim de 37+6 olacak ki ilk kozumda Kendi suyum 37+3 ya da 5 de gelmişti zaten net hatırlamıyorum..
Benm yalancı sancılar küt diye kesildicumartesi aldırma beni erken anne demeye mi çalışıyo napıyo bu sıpa anlamadmkisizce ikinci sezaryen için 38+0 nasıl kızlar?

Allah dualarını kabul etsin canim benim
ay korktum simdi doktorum 38 i 39 baglayan hafta almak istiyor.o zaman ben 38 dolunca ya da dolmadan birkac gun once isteyeyim 37+ 4 veya 5 gibi.

benim de 2. sezaryanim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllah

evde bi cocuk daha olunca o da enerjimizi alıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…