2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım doktoruma güveniyorum kalp atışı vs takip eder herhalde bakalım yaşayıp görücez nasıl olucak

Aminn canım öyle tabi asıl önemlisi sağlıkla gelmeleri bebişlerimizin
Benimki 2350 çıktı ama 4-5 gün geç döllenmem var 35. Hafta sayılırım yani ; fakat dr biraz alt sınırdan gidiyor deyince üzüldüm tabi ; dediklerini inan her gün istisnasız yiyorum şimdi proteini arttırdım o belki eksik kalmış olabilir et balık yiyorum her gün
Bakalım inş bir sonraki randevuda daha çok almış olur

Aslında 35.haftaya göre çok aşırı düşük değil o zaman, bazen bebekler almıyor bazı haftalarda. Zaten bu haftalarda atak yapacak haftalık neredeyse 250gr almış olacak. Bir dahaki randevuya belli olur. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsun eğer çok kilo almassa illa normal doğum diye ısrar etme sana tavsiyem. Sıkıntı olmasın sezeryanla alalım derse de doktorunu dinle canım. Bence kilo artışı olacak her bebek bir değil biraz da genetik sanırım. Sen zaten elinden geleni yapmışsın üzülme inşallah sağlıkla büyüyecek annesi sen yiyip içmeye devam et

Kızlar bu doğum sancısı nasıl birşey benm 20 dk dır sancım gelip gidiyor belden ve alt kısmından sancım çok geliyor ama geri gidiyor sürekli anlamadım diğer sancılarım gibi mi. Doğum sancısı böyle mi başlar yoksa

Allah hepimize yardım etsin benim annemde tansiyon ve kalp var bende kalmasını istemiyorum bana normal doğum demişlerdi inşallah hallederiz

masAllah

kolay ve guzel olmasina da bebegin saglikli olmasuna da cook sevindim
Allah yavrunuzu saglikla buyutmek nasip etsin

Allah hepimize yardım etsin benim annemde tansiyon ve kalp var bende kalmasını istemiyorum bana normal doğum demişlerdi inşallah hallederiz
İzmirde doğum yapacak olan sizdiniz sanırım bende 28. Haftadan sonra doktor değiştirdim kabul etti egepolde yapıcam doğumu. Bende 9 Eylül de istiyordum fakat virüs nedeniyle tamamen vazgeçtim. Egepolde randevu almak için aradığınızda hatanızı ve neden orda doğum yapmak istediğinizi, söyleyin doktora sorup size dönüş yapıyorlar

Teşekkür ederim

Düzenli olur ve sıklaşırsa doğum sancısı dır canım. Belden girdiğini söylüyorlar genelde. Ama şiddeti de önemli.

Düzenli olur ve sıklaşırsa doğum sancısı dır canım. Belden girdiğini söylüyorlar genelde. Ama şiddeti de önemli.
Az da değil çok fazla da değil canm dk saat tutmadım bilmiyorum ama sürekli de lavabo ihtiyacı duyuyorum çok afedersin idrarim geliyor daha yeni çıktım smdi ardına iki 3 damla kaçırdım yine var gidince de azcık geliyor.

Canım belden girip kasiklara yayilan bir ağrı diye tarif ediyorlar.

Geliyooorr geliyooorr

Canım zaman tut bakalım arası azalacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…