- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bende öyle uzun sürmüyor şuan dolandırıyor biraz snra gidiyor geri geliyor bacaklarıma vurdu. Sabahtan beri de belim çok ağrıyordu zaten. Geçmezse gideceğim bakalmCanım belden girip kasiklara yayilan bir ağrı diye tarif ediyorlar.
Ay bilemiyorum bi yanım hemen gelsin diyor diğer yanım korkuyor. Sürekli sancı çekip geri geliyorum bu sefer yine öyle bi sancı mı anlamıyorum da bekliyeceğim bakalmGeliyooorr geliyooorr
Kaç dk da bi olması gerek yada saat.? Çok şiddetli mi başlıyor yada snra dan mi şiddetleniyor.?Canım zaman tut bakalım arası azalacak mı?
Sabhtndr varmis. Bence bu sefer gelio kesin. En fazla Bikac gune sen de gidicisinAy bilemiyorum bi yanım hemen gelsin diyor diğer yanım korkuyor. Sürekli sancı çekip geri geliyorum bu sefer yine öyle bi sancı mı anlamıyorum da bekliyeceğim bakalm
Benimde aynı ama sadece belimde sancı var kasıklarıma inmiyor ve sürekli idrar ihtiyacı var doğum sancısı böyle birşey mi bilmiyorumAz da değil çok fazla da değil canm dk saat tutmadım bilmiyorum ama sürekli de lavabo ihtiyacı duyuyorum çok afedersinidrarim geliyor daha yeni çıktım smdi ardına iki 3 damla kaçırdım yine var gidince de azcık geliyor.
Zaten rahme iyice inmiş bi benm acilmama bakıyo herşey bu sık idrara çıkma da açılmadan dolayı midir anlamadım.?Sabhtndr varmis. Bence bu sefer gelio kesin. En fazla Bikac gune sen de gidicisin
Kendini enerjik hissediyor musun canım doğumdan bir kaç gün önce enerji geliyor diye biliyorumAyyy kızlar ya ben 38 oldum bende hiç sancı yok bende strese girdim sancıyı geçtim hiç olmadığım kadar iyiyim bu ara benim kıZın doğmaya niyeti yok gibi
Benim de çok uykum geliyor, ama doğum sancısı başlasa anlarsınız mutlaka,farklı oluyor yalancı sancılardanKızlar benimde belimde hafif adet ağrısı var ve sürekli uykum geliyor kasıklarıma inmiyor sancı henüz doğum sancısımı yoksa hazırlık mı yapıyor rahim he birde birden idrar kaçırcakmısım gibi his geliyor
Ayyy evet yaa sende mi enerjik hissediyorsun ayyy inş sIkıldım valla hamileliktenKendini enerjik hissediyor musun canım doğumdan bir kaç gün önce enerji geliyor diye biliyorum
Ah anlasak da ona göre hareket etsek keşke. Bilmediğim için de belki yine gidip geleceğim yine diye de gitmek istemiyorum. Bakalm evde beklemeye devam geçmezse hastahane yolu beni beklerBenimde aynı ama sadece belimde sancı var kasıklarıma inmiyor ve sürekli idrar ihtiyacı var doğum sancısı böyle birşey mi bilmiyorum
Doğum aniden mi başlar acabaBenim de çok uykum geliyor, ama doğum sancısı başlasa anlarsınız mutlaka,farklı oluyor yalancı sancılardan
Hayır canım sadece öyle olduğunu biliyorum benim tam tersi sürekli uykum varAyyy evet yaa sende mi enerjik hissediyorsun ayyy inş sIkıldım valla hamilelikten
Çok şükür canımmm. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin anneli babalı inşallah. Darısı bizlere .Kızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Ittirio galiba kafasiyla ondandr. Zaten senn dr her an olabilir demisti yanlis hatrlamiosam. Hayrlisiyla saglikla gelsn insllhZaten rahme iyice inmiş bi benm acilmama bakıyo herşey bu sık idrara çıkma da açılmadan dolayı midir anlamadım.?
Hadi yaa inş benim de ama uyku sıkıntım yok rahat uyuyorum ilk hamilelik ne zor çok cahil oluyor insan sağlıkla gelsin bebeişler doğan bebişleri gördükçe heyecanlanıyorumHayır canım sadece öyle olduğunu biliyorum benim tam tersi sürekli uykum var
Aynen canm öyle dedi doktorum. Bi 2 3 gündür de canm sıkkın dün de çok yoruldum ondan mıdır onu da bilemiyorumIttirio galiba kafasiyla ondandr. Zaten senn dr her an olabilir demisti yanlis hatrlamiosam. Hayrlisiyla saglikla gelsn insllh
Kaç dk da bi olması gerek yada saat.? Çok şiddetli mi başlıyor yada snra dan mi şiddetleniyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?