2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Vala canım saatte birden on dk da bire hatta iyice sıklaşınca 5 dk da bir, 3 dk da bire kadar iniyor. Git gide şiddetleniyor bildiğim kadarıyla.
Valla canm bi 10 dk arayla sancım var tahmini birde karnım çok sertleşti afedersin de alt kısmında dahi hissettim hiç öyle hissetmemiştim

Çok çok saol cnm benim
Normal çok istiyorum ama eğer sağlıklı olmazsa doktor tavsiye etmezse tabi ki diretmem
İnşallah dediğim gibi olur haftaya biraz daha kilo almış olur bebişim

Kızlar ben geldimm Bugün randevum vardı bebişimi gördüm. İki elini yukruk yapmış sinirli sinirli bakıyordu. Ayağı da tee kafasında Her şey yolunda çok şükür 2250gr olmuş oğluşum. Güzel kilo almış dedi doktorum. Tahin pekmez işe yaradı herhalde Ben kilo almamışım gibi birşey. 61 kiloydum 3 hafta önce, bugün 61.6 çıktım. İlk defa nst yapıldı, kan ve idrar tahlili yapıldı hepsi güzel çıktı şükür Hastanem de bomboştu. Bizden başka kimse yoktu desem yeridir. Sıra aldığım gibi beni çağırdılar. Benden haberler böyle kızlar

Aynen canm öyle dedi doktorum. Bi 2 3 gündür de canm sıkkın dün de çok yoruldum ondan mıdır onu da bilemiyorum
Ben de yoruldum ka gundur. O yizden kasilmalrim vardi ama agrim yoktu. Senin agrin da varmis. Sennkisi yolda belli yani
ben de yarin agda yapmya caliscm ne kdr yapabilirsem artk. Gerisini malum seyle artk.

Tam seni etiketliyecektim, naptın diye haberlerin güzel olmasına çok sevindim canımcım.

maşallah.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı olsun .

Doğum aniden mi başlar acaba
İlk doğum aniden başlamaz genelde, daha yavaş ilerler, yapıya bünyeye göre değişir ama kolay değil öyle bir sancı gelsin hop doğum olsun. Hissedersiniz başlasa mutlaka,kolay değil derken sancılar zor olduğundan değil süresi açısından hemen açılma olması hemen doğum olması kolay değil :)

Maşallah minnağa.. Benimkinin de ayakları kafadaydı en son yan duruyordu, inşallah dönmüştür Kilon da çok iyi maşallah.. Ben şu 2 hafta epey yedim ya.. En son 60tım bakalım kaç oldum

Benimde yarın kontrolüm var cok merak ediyorum bende jilet yapmaya çalıştım ne durumda bilmiyorum artık
Çok çok saol cnm benim
Normal çok istiyorum ama eğer sağlıklı olmazsa doktor tavsiye etmezse tabi ki diretmem
İnşallah dediğim gibi olur haftaya biraz daha kilo almış olur bebişim
Ben inanıyorum haftaya almış olacak sen güzel düşün güzel olsun herşey
Ohh maşallah gözün aydın annesi yarın bende gidicem inşallah boştur hastane

Tam seni etiketliyecektim, naptın diye haberlerin güzel olmasına çok sevindim canımcım.
Sağol canım benim. İki hafta sonra bir daha gideceğiz bakalım. Normalde artık haftada bir çağıracaktım ama malum sebeplerden 2 hafta sonra gelin dedi.

Maşallah minnağa.. Benimkinin de ayakları kafadaydı en son yan duruyordu, inşallah dönmüştür Kilon da çok iyi maşallah.. Ben şu 2 hafta epey yedim ya.. En son 60tım bakalım kaç oldum
Benimki başaşağı sanırım. Kafasına bakarken aşağıdaydı ultrason cihazı. Bakalım çok hareketli kesin taklalar atıyor içimde. Fena can yakıyor

Bnm de ilk hamileligim ama anldgim kadryla gerck sancilri cekiosn
Ay bilemiyorum canm sürekli sancı çekiyorum zaten ben. yine bişy yok sadece sancı derlerse diye de beklemek istiyorum o yüzden. Virusten dolayı da iyi ebeye denk gelmedigin sürece ilgilenmiyorlar zaten hm sancı var ama doğum sancısı değil git diyorlar sadece. Daha önce ufak pembe kan geldi görmediğim için bisey diyemem deyip gönderdiler lavaboda geldi yani gösterme şansım yoktu diyorum bisey diyemem demekten başka bisey yaptıkları yok

Çok sağol canım darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…