- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hahaha uykun kaçmadı mı kızUğraştım valla ama becerebildim mi bilmiyorum
Valla canm bi 10 dk arayla sancım var tahmini birde karnım çok sertleşti afedersin de alt kısmında dahi hissettim hiç öyle hissetmemiştimVala canım saatte birden on dk da bire hatta iyice sıklaşınca 5 dk da bir, 3 dk da bire kadar iniyor. Git gide şiddetleniyor bildiğim kadarıyla.
Çok çok saol cnm benimAslında 35.haftaya göre çok aşırı düşük değil o zaman, bazen bebekler almıyor bazı haftalarda. Zaten bu haftalarda atak yapacak haftalık neredeyse 250gr almış olacak. Bir dahaki randevuya belli olur. Doğum şeklini nasıl düşünüyorsun eğer çok kilo almassa illa normal doğum diye ısrar etme sana tavsiyem. Sıkıntı olmasın sezeryanla alalım derse de doktorunu dinle canım. Bence kilo artışı olacak her bebek bir değil biraz da genetik sanırım. Sen zaten elinden geleni yapmışsın üzülme inşallah sağlıkla büyüyecek annesisen yiyip içmeye devam et ❣
Ben de yoruldum ka gundur. O yizden kasilmalrim vardi ama agrim yoktu. Senin agrin da varmis. Sennkisi yolda belli yaniAynen canm öyle dedi doktorum. Bi 2 3 gündür de canm sıkkın dün de çok yoruldum ondan mıdır onu da bilemiyorum
Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş bizim minik kuşBu arada artık aşağıyı tıraş edemiyorum off.. Eşime söyledim, daha üst kısmı yaparken güven vermedi bana, bırak dedim. Görmeden el yordamıyla yaptığım kadar artık.. Yolunmuş tavuk gibin olmuşumdur
Bu tabloyu nereden görüyoruz. 2020 Nisan anneleri isim listesi mi?Tabloyu degistirmem kolay degil ama tablonun altina dogum sirasini ekleyebilirim . Aklimda degil siz yazin kizlar sirayi ben ekleyim
Tam seni etiketliyecektim, naptın diyeKızlar ben geldimmBugün randevum vardı bebişimi gördüm. İki elini yukruk yapmış sinirli sinirli bakıyordu. Ayağı da tee kafasında Her şey yolunda çok şükür 2250gr olmuş oğluşum. Güzel kilo almış dedi doktorum. Tahin pekmez işe yaradı herhalde Ben kilo almamışım gibi birşey. 61 kiloydum 3 hafta önce, bugün 61.6 çıktım. İlk defa nst yapıldı, kan ve idrar tahlili yapıldı hepsi güzel çıktı şükür Hastanem de bomboştu. Bizden başka kimse yoktu desem yeridir. Sıra aldığım gibi beni çağırdılar. Benden haberler böyle kızlar
maşallah..hepinize çook tesekkur ederim arkadaşlar. bugün kontrolüm vardı. hatta geçen hafta çarşamba yazmıştım galiba hazırlıklı gel demişti doktor. ben bugün doktoru en azindan 38. haftaya ikna ederim diye gelmistim. valizimi vs hep arabanin arkasına attik ama. muayene etti alttan. 5. 6 cm açıklık. ya erken mi solunum sıkıntısı vs olur mu derken. bu halde enfeksiyona açıksin yatış yapacağım dedi. lavman kesenin delinmesi derken sancilarim da düzene girdi. 14. 30 da bebegim dünyaya merhaba dedi. ilk emmesi iyiydi ama şimdi uyandırırken zorlandim biraz. bizden haberler böyle. 40 da beklerken 37+2 de geldi minigim
Ben de yoruldum ka gundur. O yizden kasilmalrim vardi ama agrim yoktu. Senin agrin da varmis. Sennkisi yolda belli yani
Kasılmadan ziyade sancım var canm geciyo rahatlıyorum bi geri geliyor karnım sertleşti alt kısmım da ağrıyor. Benim oğlan da durmuyor bide hareket ettikçe alt kısmında ki ağrı çoğalıyor
İlk doğum aniden başlamaz genelde, daha yavaş ilerler, yapıya bünyeye göre değişir ama kolay değil öyle bir sancı gelsin hop doğum olsun. Hissedersiniz başlasa mutlaka,kolay değil derken sancılar zor olduğundan değil süresi açısından hemen açılma olması hemen doğum olması kolay değil :)Doğum aniden mi başlar acaba
Maşallah minnağa..Kızlar ben geldimmBugün randevum vardı bebişimi gördüm. İki elini yukruk yapmış sinirli sinirli bakıyordu. Ayağı da tee kafasında Her şey yolunda çok şükür 2250gr olmuş oğluşum. Güzel kilo almış dedi doktorum. Tahin pekmez işe yaradı herhalde Ben kilo almamışım gibi birşey. 61 kiloydum 3 hafta önce, bugün 61.6 çıktım. İlk defa nst yapıldı, kan ve idrar tahlili yapıldı hepsi güzel çıktı şükür Hastanem de bomboştu. Bizden başka kimse yoktu desem yeridir. Sıra aldığım gibi beni çağırdılar. Benden haberler böyle kızlar
Benimde yarın kontrolüm var cok merak ediyorumYarın kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş bizim minik kuşBu arada artık aşağıyı tıraş edemiyorum off.. Eşime söyledim, daha üst kısmı yaparken güven vermedi bana, bırak dedim. Görmeden el yordamıyla yaptığım kadar artık.. Yolunmuş tavuk gibin olmuşumdur
Ben inanıyorum haftaya almış olacak sen güzel düşün güzel olsun herşeyÇok çok saol cnm benim
Normal çok istiyorum ama eğer sağlıklı olmazsa doktor tavsiye etmezse tabi ki diretmem
İnşallah dediğim gibi olur haftaya biraz daha kilo almış olur bebişim
Ohh maşallah gözün aydın annesiKızlar ben geldimmBugün randevum vardı bebişimi gördüm. İki elini yukruk yapmış sinirli sinirli bakıyordu. Ayağı da tee kafasında Her şey yolunda çok şükür 2250gr olmuş oğluşum. Güzel kilo almış dedi doktorum. Tahin pekmez işe yaradı herhalde Ben kilo almamışım gibi birşey. 61 kiloydum 3 hafta önce, bugün 61.6 çıktım. İlk defa nst yapıldı, kan ve idrar tahlili yapıldı hepsi güzel çıktı şükür Hastanem de bomboştu. Bizden başka kimse yoktu desem yeridir. Sıra aldığım gibi beni çağırdılar. Benden haberler böyle kızlar
Anaa supriz yumurtlra bakKızlar ben doğum yaptım. 38 haftada. İki normal bir ardından spinal sezeryan oldum. 2950gr doğdu
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyütün sağlıkla inşallahKızlar ben doğum yaptım. 38 haftada. İki normal bir ardından spinal sezeryan oldum. 2950gr doğdu
Sağol canım benim. İki hafta sonra bir daha gideceğiz bakalım. Normalde artık haftada bir çağıracaktım ama malum sebeplerden 2 hafta sonra gelin dedi.Tam seni etiketliyecektim, naptın diyehaberlerin güzel olmasına çok sevindim canımcım.
Benimki başaşağı sanırım. Kafasına bakarken aşağıdaydı ultrason cihazı. Bakalım çok hareketli kesin taklalar atıyor içimde. Fena can yakıyorMaşallah minnağa..Benimkinin de ayakları kafadaydı en son yan duruyordu, inşallah dönmüştür Kilon da çok iyi maşallah.. Ben şu 2 hafta epey yedim ya.. En son 60tım bakalım kaç oldum
Ay bilemiyorum canm sürekli sancı çekiyorum zaten ben. yine bişy yok sadece sancı derlerse diye de beklemek istiyorum o yüzden. Virusten dolayı da iyi ebeye denk gelmedigin sürece ilgilenmiyorlar zaten hm sancı var ama doğum sancısı değil git diyorlar sadece. Daha önce ufak pembe kan geldi görmediğim için bisey diyemem deyip gönderdiler lavaboda geldi yani gösterme şansım yoktu diyorum bisey diyemem demekten başka bisey yaptıkları yokBnm de ilk hamileligim ama anldgim kadryla gerck sancilri cekiosn
Çok sağol canım darısı başınaBenimde yarın kontrolüm var cok merak ediyorumbende jilet yapmaya çalıştım ne durumda bilmiyorum artık
Ben inanıyorum haftaya almış olacak sen güzel düşün güzel olsun herşey
Ohh maşallah gözün aydın annesi❣ yarın bende gidicem inşallah boştur hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?