2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O zamn dkka tutup sıklasinc gidicen baska yolu yok

Merhaba herkese, bir sorum olacaktı. Gebeliğimin 34. Haftasındayım Nisan sonu gibi olacak doğum.Doğumda yada sonrasında koronavirüs kaparım hem bebeğim hem ben diye çok korkuyorum. Kontrole bile gitmiyorum korkudan. Panik atak başladı artık. Özele gidiyorum hijyenik bir hastane ama aklıma çok takılıyor. Sizler bu konuda neler planlıyor sunuz? Endişeleriniz nasıl hafifliyor. Rahatlamaya ihtiyacım var.

Merak içinde süreci bekliyorum başlangıcını anlayayım yeter korkuyorum doğumu anlamam diye Çünkü bebeğim de hareketli baya acıtıyor haftalardır

O zamn dkka tutup sıklasinc gidicen baska yolu yok
Bi 10 dk arayla gelip geçiyor canm bu sefer ki baskı da çok sancı da çok ama dayanamayacağım kadar da değil. Herkes durdurmaz sancı diyor ama katlanilmayacak gbi değil. Yada geçenlerde de öyle olmuştu rahme iyice düşmüş o yüzden sancım olmuştu smdi de öyledir belki de daha çok düşmüş o da sancı yapıyordur kafam karışık gitsem mi evde beklesem mi alttan bakıyorlar zaten ondan da korkuyorum açılmaya sebep olur diyorlar

Illa belden mi olur canm sancım çok 10 dk arayla gelip gidiyor ama katlanamayacak kadar da değil yarim saattir çekiyorum. Ama belimde öyle çok bi ağrım yok

Merak içinde süreci bekliyorum başlangıcını anlayayım yeter korkuyorum doğumu anlamam diye Çünkü bebeğim de hareketli baya acıtıyor haftalardır
Anlarsınız hiç korkmayın, hastaneye gitmek için de yeteri kadar vaktiniz olur. Ben ilk tecrübesizlikte sabah 6 da gittim öğle 1 de gerçek sancılarım ancak başladı, ikinci üçüncü doğumunu yapan arkadaşlar vardı burada onların bile kaç saat sürdü doğumun başlaması. İlk doğumdan sonrası daha hızlı olduğu halde.

Aynn hayırlı artık canım inş hepimizin kolay sağlıklı doğumları olsun sağlıkla gelelim evlerimize

Tecrubeliler cewap verse daha ii olur. Ne desem bilemedim. Squat da yap bari cabuk acilsin insllh

Benim arkadasım gecen sene ilk kez doğum yapmıştı ben gittiğimde 10-15dkka da birdi öyle cok dayanışmayacak gibi değildi. Sonra sancı sıklaşınca agrısı da artmıştı 5dakikaya düşünce sancısı artmıştı. Yani giderek sancı yükseliyor bunu da göz önüne al. Giderek sancı dayanılmaz hale geliyor zaten o zamanda doğum başlamış oluyor.

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün ınsallah

Oh ıyi bari canim, bende perşembe akşamı gidicem son haftalar artik hemde günü konuşup ayarlamak istiyorum artık bu vakalar çoğalmadan.. benim doktorda çarşamba ve cumalarını kapamis bakmıyormuş artik. Hastaneyi de aradım testler yapılıyormuş ama devlete yonlendiriyorlarmis ilerki günlerde ne olur bilemeyiz dediler
Hakkımızda hayırlısı insallah

Tez zamanda şu hastalık bitsin inşallah da rahat edelim

Kaynanamda önce 1 saat arayla snra yarim saat öyle öyle düşecek diyor ama bi saat flan hiç olmadı 10 dk arayla bi geliyor o an alt tarafimda dahi ağrım oluyor sonra hafifliyor. Herkesin mi öyle 1 saat ara olması gerek belimde de öyle bisey yok o da mi olması gerek illa bilmemek de kötü.

Yani illa 1 saatten düşecek diye bi kaide yok. Burda önemli olan düzenli Aralık olması yani 10dkkada bir sürekli gelmesi daha sonra bu dakikanın düşmesi 8e düşer sonra 5dkkaya düşer o zaman doğum sancısı oldugu anlaşılır. İlla bele vururmu bilmiyorum ama arkadasım belim kopacak sanki demişti illa belden girer mi orayı bende tam bilmiyorum. Tecrübeli arkadaslar cevaplar sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…