2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bugün temizlikle uğraştım ama baya zorladı eğilemiyorum goremiykrum en son karar pazar jilet yaptım olduğu kadarıyla..bende yarın arayacağım doktorumu ünv.hast.deydi kadın doğuma geçti inş.yarın uygunsa bende gidicem kızımı görmeye çok özledim çok 15 gün önce kontrolüm vardı ama göstermedi kendini 1 ay oldu görmeyeli..

Bakalm çok sık lavaboya çıkıyorum boş gidiyorum resmen pek bakmadiklari için bekleyeceğim artık zaten eğer gelecekse durdurmaz beni evde sancinin başlarını çekmek daha iyi bence yoksa öyle alttan açılmaya bakıyorlarmış

Ben de 2 hafta önce pek görememiştim, çok sıkıştırmıştı kendini yan duruyordu ve ayakları kafasındaydı. İnşallah ikimiz de görürüz bu sefer kuzuları

Benimde bebegim icin ayni seyleri soyledi doktoe gecwn hafta 35+4 te gittim 2270 di kilosu persembe gunu tekrar gidicem sikinti yok ama bu kontrolde bisey gorursem alirim dedi suyunda kordonda herhangi bisey yoktu bunyeden oluyor malesef benim 2 oglumda kucuk dogdu bu biraz daha minnak olcak demek

Evet canım zaten anlarsın sancılarının sıklığından. Senin doğum riskin oldugu için belki de doğum başlamış olabilir kendini takip etmeye devam et. İnşallah sağ salim kavuşursun

SedaUmut bende medicana da yapicam dogumu doktorum disardan gelicek suan butun hastaneler zaten pandemi hastanesi oldugu icin mutlaka viruslu ya da supheli insan olucak malesef bende cok uzuldum bu duruma ama yapcak bisey yok dogum tarafinda falan onelmler ust duzeymis ve benim ameliyat olacagi icin aslinda ben daha cok tedirgin oluyorum ama insallah saglikla aliriz kuzularimizi kucagimiza

Yok canim 1 saatle baslamayabilir benim direk 5 dk da bir gelen sanciyla baslamisti dogumum

Benim doğum sancım basladiğinda ben anlanadim mesela. Bendeki sadece makata vuran ağrı ve mide bulantisi. Düzenli 90 ve 100 lerde sancım vardı. Ama ben bunu anlamadım nts de göründü. Dogum oncesi 4 nts 3 serum yedim ona rağmen, nts sanci duzelmedi. Makata vuran ağrıda acılma yapıyormuş.dogum yapacağım gün herseyi yapabilecek durumdaydim. Birtek nakat agrisi

Herkeste farkli oluyor demek makat agrisini hic duymamistim baskidan oluyor demekki

Canm evet sizi cok merak ettik . Bebeğin haftasi icin cokta korkma artik sukur riskli zamanlar gecti . Haftaya 37 olur . Hayırlısını bebeginle sana sagliklisini diliyorim .
Çok üzüldüm canim Allah hepimize sabur versin nasıl hevesli acitigimiz şu grupta sona gelip neler yaşıyoruz en kısa sürede bitsin artık bu süreç ya Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin
Rabbim sıkıntısız bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canm
Çok üzüldüm canımanne olmak çok zor çok.. Allahım yardımcın olsun. Hayrlısı neyse o olsun inşallah
CocoChanelmademoiselle Ah kuzum benim. Sen yazmadıkça dedim kesin doğurdu. Bence de riske atma ve doğuma git artık bitanem. İnşallah her şey yolunda gidecek ve sağlıkla alacaksın kucağına
CocoChanelmademoiselle
Canim hic korkma bebegin 36. Haftaya gelmis çok sukur bence problem olmaz, ınsallah sağlıkla alırsın kucağına..
CocoChanelmademoiselle canım yeni bakabildim. Çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın. İnşallah bundan sonrası çok güzel olur senin için. Dua ediyoruz biz gönlünü ferah tut
Günaydın hanımlar..
CocoChanelmademoiselle Canım yaşadıklarına üzüldüm ama bence de bekleme, hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Oooyysss benim can arkadaşlarım tatlı hamişler çok teşekkür ederim her birinize,dualarınız desteğiniz,tavsiyeleriniz için canımsınız.büyük ihtimal bende önümüzdeki hafta diğer doktora gidip sezeryan olacağım.anne olmak gerçekten çok zor.benimde dualarım her biriniz için inşallah sağ Salim atlatırız bu süreci.hastanede baya bi stresli günler geçirdim.bir koca kutu baklava getirmiş arkadaşlar oturdum koca kutuyu yedim.hergün beyaz ekmek makarna pilav türü yemekler hastanede ne çıkarsa yedim durdum.şeker meker tavan yapmıştır haliyle.bebeğimin göbek çevresi haftasından 2 hafta önde çıkıyor zaten.artık uyuyamaz oldum çok zor taşıyorum karnımda.bir an önce sapasağlıklı çıksa rahat bi nefes alıcam.birdaha hamilelik mi tövbe.kızıma bile doğru dürüst bakamadım.Allahın izniyle bununla birlikte çocuk defterini kapatacağım.birde şu corona illeti bitse keşke,meğer ne rahat yaşıyormuşuz kıymetini anladım

Canım çok doğru söylüyorsun. Fark etmediğimiz şeyler ne kıymetliymiş meğer

Canım çok doğru söylüyorsun. Fark etmediğimiz şeyler ne kıymetliymiş meğer
Evet canım marketten sebze almaya Ekmek almaya korkar olduk.Sürekli yüreğimiz ağzımızda.bu illetin aşısı çıkana kadar kaç kişi helak olacak Allah bilir rabbim korusun çok ama çok zor.psikolojimi bozdu bu durum

Bem
Degisik ya demek ki herkes de aynı olacak diye birşey yok ben onu anladım. Ben hep aynı diye düşünüyordum o yüzden korktum soruyum dedim. Eşimin annanesi de lavaboya cok sık gidiyorsan yaklaşmış demektir dedi ama hemen doğum başlamaz bazen dedi belirtidir yaklaştığının dedi.

Benim sürekli tuvalete gitme istegim vardı. Hatt ben midemi bozdum oda bagirsamı bozdu, yada gaz bunu yapıyir diye düsundum. Görumcem senin doğum başlamış 2 cocugumu ben bu belirtilerle dogurdum deyince. Bi gideyim dedim.Yani herkes ayni seyi yaşamiyor ben agriyi sanciyi duymadim, ama hizli bir sekilde doguma alindim. Üstelik açılmamda coktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…