Ay benimde yarın kontrolum var bende yarın yaptircam eşime bakalım sonuç seninki gobi mi olacak kesin yapamaz benimki deYarın kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş bizim minik kuşBu arada artık aşağıyı tıraş edemiyorum off.. Eşime söyledim, daha üst kısmı yaparken güven vermedi bana, bırak dedim. Görmeden el yordamıyla yaptığım kadar artık.. Yolunmuş tavuk gibin olmuşumdur
Yok kız iki oynadım uyudumHahaha uykun kaçmadı mı kız
Gecen hafta oldu olmadi bemm de migdem bozuldu 2 gunde bi zor yetişerek gittim hatta netten baktım doğum belirtilerinden biri de buymuş. Ama snra geçtiBenim sürekli tuvalete gitme istegim vardı. Hatt ben midemi bozdum oda bagirsamı bozdu, yada gaz bunu yapıyir diye düsundum. Görumcem senin doğum başlamış 2 cocugumu ben bu belirtilerle dogurdum deyince. Bi gideyim dedim.Yani herkes ayni seyi yaşamiyor ben agriyi sanciyi duymadim, ama hizli bir sekilde doguma alindim. Üstelik açılmamda coktu
Kizlar cantami hazrldim da 5 tane depend koydum. Yeterli mi sizce
Hastnede vermzler mi ki acabBence yetmeyebilir canım. Kanaman çok olursa rahatsız olursun sürekli değiştirmek istersin ben paketi öylece aldım.
Oluyor kankam özellikle bel ve kasık ağrım çok oluyor gün içinde.nidicard diye bi hap kullanıyorum o gevşetiyor.o hap olmasaydı çoktan doğururdum herhaldeCocoChanelmademoiselle Kanka ağrın sancin oluyor mu?
Benim de içim rahatladı canım valla ya çok şükür
Hastnede vermzler mi ki acab
HaklisinSanmıyorum canım hiç öyle bir şey duymadım. Şimdi birde refekaçti falan almazlar sıkıntı olur zorluk çekersin. Bence biraz daha al.
Aynen benimki de kendine güvenemedi keserim falan dedi. Ben de bırak kendim ne kadar yapabilirsem dedim artık..Ay benimde yarın kontrolum var bende yarın yaptircam eşime bakalım sonuç seninki gobi mi olacak kesin yapamaz benimki dekesecek korkuyorum der bırakır sanki yıllardır tras olmuyorlarmis gibi hayırlı sonuçları alalim
Aynayla denedim beceremedim ya.. Çünkü bir elle gerip diğeriyle bıçağı tutuyorum.
Bu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acabaSanmıyorum canım hiç öyle bir şey duymadım. Şimdi birde refekaçti falan almazlar sıkıntı olur zorluk çekersin. Bence biraz daha al.
Hadi ya yetmez miBence yetmeyebilir canım. Kanaman çok olursa rahatsız olursun sürekli değiştirmek istersin ben paketi öylece aldım.
Gebe okulunda bize eger sezeryan olursanız külot şeklinde hic bişey almayın dikiş yerinize gelir kullanamazsiniz demişlerdiBu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acaba
Adam hatırlamaz kız rüyalandım falan zannederYok kız iki oynadım uyudumhe ama bir istek oluşmadı değil, benimkini dürttüm yarın yapalım dedi hain herif bugün de erkenden uyudu. Uykusunda mı yapsam napsam
Kuzum hastane veriyor bez tabi ama faturaya yansıtıyorlar.Hadi ya yetmez miBen de 4 tane almıştım. Bebebeğe de 10 tane aldım. Eşim inatla diyor ki hastane ne kadar istersen veriyormuş bez.. Vermez niye versin diyorum, abimler hastanedeyken hiç bez almadı diyor. Dedim öyle bir şey olamaz hiç duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?