2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay benimde yarın kontrolum var bende yarın yaptircam eşime bakalım sonuç seninki gobi mi olacak kesin yapamaz benimki de kesecek korkuyorum der bırakır sanki yıllardır tras olmuyorlarmis gibi hayırlı sonuçlar alalim

Kizlar cantami hazrldim da 5 tane depend koydum. Yeterli mi sizce

Hahaha uykun kaçmadı mı kız
Yok kız iki oynadım uyudum he ama bir istek oluşmadı değil, benimkini dürttüm yarın yapalım dedi hain herif bugün de erkenden uyudu. Uykusunda mı yapsam napsam

Gecen hafta oldu olmadi bemm de migdem bozuldu 2 gunde bi zor yetişerek gittim hatta netten baktım doğum belirtilerinden biri de buymuş. Ama snra geçti

Aynen benimki de kendine güvenemedi keserim falan dedi. Ben de bırak kendim ne kadar yapabilirsem dedim artık..
Tikkabilla Benimkini de eşim yapıyor ama kalanı aynayla kontrol edip rötuş yapıyorum
Aynayla denedim beceremedim ya.. Çünkü bir elle gerip diğeriyle bıçağı tutuyorum.

Reactions: Kuf
Bence yetmeyebilir canım. Kanaman çok olursa rahatsız olursun sürekli değiştirmek istersin ben paketi öylece aldım.
Hadi ya yetmez mi Ben de 4 tane almıştım. Bebebeğe de 10 tane aldım. Eşim inatla diyor ki hastane ne kadar istersen veriyormuş bez.. Vermez niye versin diyorum, abimler hastanedeyken hiç bez almadı diyor. Dedim öyle bir şey olamaz hiç duymadım.

Kızlar spinal sezaryan hakkında ne düşünüyorsunuz hemen ayağa kalkılıyomu kişiye göre değişir mi epiduralli normal doğum istiyodum ama özellikle bu dönemde doktorlar bekletmiyomus,birazda bebegin durumu karar veriyo tabi ama kafam karışık zaten corona yüzünden moralim bozuk annem kardeşim şehir dışında gelemeyebilirler hemen kalkmak bebeğime bakabilmek istiyorum yalnız kalırsam diye korkuyorum nasıl doğum yapsam daha hayırlı olur ki içim sıkılıyo

Yok kız iki oynadım uyudum he ama bir istek oluşmadı değil, benimkini dürttüm yarın yapalım dedi hain herif bugün de erkenden uyudu. Uykusunda mı yapsam napsam
Adam hatırlamaz kız rüyalandım falan zanneder
Kuzum hastane veriyor bez tabi ama faturaya yansıtıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…