Bu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acaba
Hadi ya yetmez miBen de 4 tane almıştım. Bebebeğe de 10 tane aldım. Eşim inatla diyor ki hastane ne kadar istersen veriyormuş bez.. Vermez niye versin diyorum, abimler hastanedeyken hiç bez almadı diyor. Dedim öyle bir şey olamaz hiç duymadım.
Ee depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?Gebe okulunda bize eger sezeryan olursanız külot şeklinde hic bişey almayın dikiş yerinize gelir kullanamazsiniz demişlerdi
Yüksek bel külot alın diyorlar onu alıp ped takılabilirSezeryan da sıkıntı olabilir aslında. Orkidin kalın pedlerinden de alacağım ben.
Doğum yöntemi belli olmadığı için.
Bebişe bende 10 tane koydum canım. Ama mesela benim kuzenimin kanaması çok fazla olmuş iç çamaşırı falan yetiştirememiş. Yeteri kadar pedide yokmuş. Benim gözüm korktu biraz o yüzden.
He işte sen yazmıştın bir kere ücrete tabi veriyorlar o da pahalıya geliyor diye, onu söyledim. İnatla hayır onlara ücretsiz verdiler diyorAdam hatırlamaz kız rüyalandım falan zanneder
Kuzum hastane veriyor bez tabi ama faturaya yansıtıyorlar.
Kullan at külotlardan bahsettim ben acıtmayan sıkmayan bi çamaşıra ped takabiliriz tabii kiEe depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
Olur mu öyle şey kız o zaman ben bez değiştiricem deyip, fazla fazla alıp depolar insanlar.He işte sen yazmıştın bir kere ücrete tabi veriyorlar o da pahalıya geliyor diye, onu söyledim. İnatla hayır onlara ücretsiz verdiler diyor
Hee tamam o zaman canım, endişe ettim bir anKullan at külotlardan bahsettim ben acıtmayan sıkmayan bi çamaşıra ped takabiliriz tabii ki
Ay maşallah cok guzel bir kiz bebek Allah Anali Babali buyutsunTeyzoşlar ben geldim.
Adım Asya. 3 kg doğdum. Dr teyzeler ve amcalar beni tosbik diye bekliyorlardı ama ben minnak kibar böyle sarı saçlı bir bebek olarak dünyaya geldim. Siz hiç böyle bir güzellik gördünüz mü acaba? Ben Albino bebeği olabilirmişim drlar öyle dediler. Yapılacak testlerden sonra belli olacakmış.
Ben Rabbimin bir mucizesiyim Albino bebeği olsam nolacak ki
Eki Görüntüle 2608008
Düzenli aralıkla küçük küçük olan şeye hıçkırma diyorlar:)Ya kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu
Hıçkiriyor bebek bana aylardan beri oluyor su ic bekle geciyor..Ya kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu
Hıçkırmadır kafası nerede biliyorsan kontrol et muhtemelen hıçkırıkYa kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu
Öylemi ben hep tehlikeli diye duymuştumZarar verse doktor bekler mi hiç. Çok duydum su gelince uzun süre bekleyenleri çünkü hemen sancı başlamayabiliyormuş.
Ablam spinal sezeryan oldu daha 2 ay önce depend kullandı çokta rahat etti dikiş yerine gelmedi. Bende çantama koydum nolur nolmaz diyeEe depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
Uzun sürüyorsa hıckırıktır ama bazen bende de damar atar gibi kalp atısı oluyo. Çok uzun süre hissetmiyorum bi kaç kere oldu bebegin kalp atısı mı acaba diye düşündüm ama onu duyamam sanırımYa kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?