2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acaba

Sezeryan da sıkıntı olabilir aslında. Orkidin kalın pedlerinden de alacağım ben.
Doğum yöntemi belli olmadığı için.

Bebişe bende 10 tane koydum canım. Ama mesela benim kuzenimin kanaması çok fazla olmuş iç çamaşırı falan yetiştirememiş. Yeteri kadar pedide yokmuş. Benim gözüm korktu biraz o yüzden.

Gebe okulunda bize eger sezeryan olursanız külot şeklinde hic bişey almayın dikiş yerinize gelir kullanamazsiniz demişlerdi
Ee depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?

Yüksek bel külot alın diyorlar onu alıp ped takılabilir

He işte sen yazmıştın bir kere ücrete tabi veriyorlar o da pahalıya geliyor diye, onu söyledim. İnatla hayır onlara ücretsiz verdiler diyor
Olur mu öyle şey kız o zaman ben bez değiştiricem deyip, fazla fazla alıp depolar insanlar. Çoğu hastane yoğun bakımda kalan bebekler için aileden bez istiyor mesela. Bazen hastane hediye paketi veriyor çıkarken belki eşin ondan falan bahsediyordur.
Kullan at külotlardan bahsettim ben acıtmayan sıkmayan bi çamaşıra ped takabiliriz tabii ki
Hee tamam o zaman canım, endişe ettim bir an

Ben de kullan at külot ve Yüksek bel olanlardan koydum . Bez olarak da hem depend hem de e-bebek te ki kalın lohusa pedin den aldım yanıma . Spinal sezeryan ı bende merak ediyorum , beni kan tutuyor acaba dayanamam mı bilemedim

Ay maşallah cok guzel bir kiz bebek Allah Anali Babali buyutsun

Ya kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu

Reactions: Kuf
Odaları görmeye gittiğimde hemşire depend külot bez al demişti. Ondan aldım. Sonra bir daha nst işin gittiğimde konuştum. Bu seferde normal külot al onun içine bebek bezi koymayı öneriyoruz dediler. Şaşırdım bende ne yapacağımı. Hem uzun pedlerden hem de depend külot bezden koydum çantaya. Bu arada bebeğe bezi bazı hastaneler veriyor hatta hastane çakılı da veriyor. Ama çoğu vermiyor. Ya önceden sorulması lazım ya da ne olur ne olmaz yanına almak lazım. Ben sordum vermiyormuş mesela.

Ay kızlar Lcw da luggi baby adı altında çok şirin şeyler var yaa internet sitesinden bakıyorum çok hoşuma giden modeller var. Bakın derim

Ee depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
Ablam spinal sezeryan oldu daha 2 ay önce depend kullandı çokta rahat etti dikiş yerine gelmedi. Bende çantama koydum nolur nolmaz diye
Ya kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu
Uzun sürüyorsa hıckırıktır ama bazen bende de damar atar gibi kalp atısı oluyo. Çok uzun süre hissetmiyorum bi kaç kere oldu bebegin kalp atısı mı acaba diye düşündüm ama onu duyamam sanırım

Kızlar bir şey soracam biz şimdi hastaneye doğum için gittiğimiz de önce nst sonra açılmaya mı bakılıyor süreç nasıl ilerler acaba Çıplak mı giriyoruz doğuma ne zaman önlük giydiriyorlar normal yada sezeryanda bunlar farklılık gösteriyor mu Ben doktora sormayı unuttum . Doktor da acil bir şey olmadan gelme dedi yani doğum olunca gel dedi sancıların 10 dk Da 3 olunca dedi bu virüs yüzünden hastaneden biranönce çıkmak için tüm soracaklarımı unuttum açıkçası hastaneye gitmeye de çekiniyorum doktor da bu konuda hiç bilgilendirmedi sadece doğumhaneyw çıkmam gerektiğini ebenin kontrol edip duruma göre kendisinin geleceğini söyledi numara da vermedi moralim bozuldu şuan detaylı düşünmeye başladım açıkçası hiç aklıma gelmedi tek tesellim hastanenin evime 5 dk mesafe olması

Kızlar ya benim karnım çok sık sertleşiyor taş kesiliyor resmen baya 20 dk da bir falan olıuor yani 2 dk falan sürüp yumuşuyor bu sancı mı nedir kasılma mı bebeğe zarar verir mi korkmaya başladım 36+3 ğm bugün perşembe nst gidicem orda belli olur mu ki bide sancınız 100 falan çıktı gibi değerler yazmışsınız o nerede yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…