2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cherrygum
Eşimde gördü kalp atışı değilde senin bir damarındir diyor. Perşembe kontrolüm var sorarım artık şimdi geçti gibi tedirgin oldum Allah sağlığını versin

Oluyor kankam özellikle bel ve kasık ağrım çok oluyor gün içinde.nidicard diye bi hap kullanıyorum o gevşetiyor.o hap olmasaydı çoktan doğururdum herhalde
Bende kullandım bitirdim bi kutu daha gerek yok dedi doktor ama bitirir bitirmez kasılmalarım çoğaldı yine dün ki nst de çıkmadı bişey ama çok hissediyorum ben kasılmaları

Cancağızım ben artik sancıdir değildir demem. Üçüncü doğum olduğu halde 6cm anlayamadim ben. Öyle ritmik bir şey yoktu. Ne zamanki dışarıdan müdahaleyle kese açıldı o zaman ritmik olanlar başladı.

Bana verdikleri listede hasta bezi yoktu. Ben de almadım. Doğum öncesi üç tane, doğum sonrası iki tane verdiler. Tekrar isteyince aynı size dedikleri gibi enfeksiyon yapıyor tavsiye etmiyoruz dediler. Sonra bebeğin bezinin kenarlarını yırtıp kullandım. Tabi bir iki saate değiştirmem gerekti. Depent olsaydı daha rahat ederdim. Hijyen açısından bilemem tabi.

Cherrygum
Eşimde gördü kalp atışı değilde senin bir damarındir diyor. Perşembe kontrolüm var sorarım artık şimdi geçti gibi tedirgin oldum Allah sağlığını versin
Korkmayın normal. Bi arkadaşım elini koyduğunda bile hissedersin bazen demişti nabzını normal bişeydir bende çok görüyprum

Oluyor kankam özellikle bel ve kasık ağrım çok oluyor gün içinde.nidicard diye bi hap kullanıyorum o gevşetiyor.o hap olmasaydı çoktan doğururdum herhalde
Sen şu diğer doktorla iyice konuş da doğur artık kankam ya. Sana da zor bebeğe de. Annen baban yanında mi hala?
Aynen benimki de kendine güvenemedi keserim falan dedi. Ben de bırak kendim ne kadar yapabilirsem dedim artık..

Aynayla denedim beceremedim ya.. Çünkü bir elle gerip diğeriyle bıçağı tutuyorum.
Aynayı sabitlicen kız
Adam hatırlamaz kız rüyalandım falan zanneder

Kuzum hastane veriyor bez tabi ama faturaya yansıtıyorlar.
Benim için fark etmez işim görülsün de
Hickirigini biliyorum kızlar bu hıçkırık değil damar atıyor gibi
Bana sanırım bir buçuk aydır falan oluyor o. Ne olduğunu bilmiyorum böyle pıt pıt atıyor hızlı hızlı. Burada başkaları da oluyor demisti canım. Çoğumuzda oluyorsa sorun yoktur bence.

Bende de oluyor. Sırt tarafında ben kalp atımı olarak yorumluyorum hep. Hissedilir çünkü oda.
Evet o da olabilir benim takip ettiğim bir uygulamada önceki haftalarda baba annenin karnına kulağını dayarsa bazen kalp atışını duyabilir yazıyordu birkaç kere denedik eşim duyduğunu söyledi bir keresin de belki de dışardan da hissedilebilir mantığımca

Ben 2 dogumumda da spinal sezeryan oldum cok rahatti bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yaptilar zaten yari uyur yari uyanik oldum hic bir sey hissetmedim sadece ilk cikartirlarken biraz bastirma hissediyosun ama oyle can yakici urkutucu bisey degil sonrasinda da 5 saat gecince ayaga kalkiyosun ilk kalkis zor ama ne kadar cok yurursen o kadar agrin azaliyor ve nirmal hayatina donuyosun ne kadar yatarsan o kadar agrin cok oluyor benden soylemesi ilk dogumda agrim var diyip kalakmak istemedim iyileamem uzun surdu agrim cok oldu ikinci de cok yurume tavsiyelerini dikkate alip elimden geldigince vok kalktim ikinci hastanede bebegimin ustunu falan kendim degistirdim cabuk toparlandim agrim sizim cabuk gecti
Ee depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
Ben yuksek belli kilot kullandim icine ped verdiler hastanede uzun kalin guzel biseydi 2 gun kullandim 2. Gun sonunda normal uzun orkidlere gectim
He işte sen yazmıştın bir kere ücrete tabi veriyorlar o da pahalıya geliyor diye, onu söyledim. İnatla hayır onlara ücretsiz verdiler diyor
Hastanhaneye gore degisiyor sanirim bizim hastanede de bana ped verdiler bebege vermediler bebege mama verdiler ama
Ben de kullan at külot ve Yüksek bel olanlardan koydum . Bez olarak da hem depend hem de e-bebek te ki kalın lohusa pedin den aldım yanıma . Spinal sezeryan ı bende merak ediyorum , beni kan tutuyor acaba dayanamam mı bilemedim
Dayanirsiniz merak etmeyin kan gormuyorsunuz zaten sakinlestirici yapiyorlar uyur gibi oluyorsun
Kendi deneyimimden yazayim benim direk 5 dk da baslayan sancilarim olmustu gittigim gibi nst bagladilar sonra acilma kontrolu ama benim sezeryan oldugu icin o kadarini biliyorum

ilk doğum da hastane verdi bunda da aynı hastanede olucam kısmetse bende o yüzden almadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…