Benim dogim yaptigim hastanede kocaman bir bez vermislerdi cok rahatti o eve 2 tane daha aldim ondan eve gelirken kullandim baska da gerek olmadi normal uzun pedlere gectimHastnede vermzler mi ki acab
Bende kullandım bitirdim bi kutu daha gerek yok dedi doktor ama bitirir bitirmez kasılmalarım çoğaldı yine dün ki nst de çıkmadı bişey ama çok hissediyorum ben kasılmalarıOluyor kankam özellikle bel ve kasık ağrım çok oluyor gün içinde.nidicard diye bi hap kullanıyorum o gevşetiyor.o hap olmasaydı çoktan doğururdum herhalde
Canım pijamalarını felan koydugun poşet ne poşeti acaba çok güzel düzenli olmuş bende böyle yapiyimÇantaya koyulacaklarida hazırladım sonunda :)
Bende de oluyor. Sırt tarafında ben kalp atımı olarak yorumluyorum hep. Hissedilir çünkü oda.Hickirigini biliyorum kızlar bu hıçkırık değil damar atıyor gibi
Kaynanamda önce 1 saat arayla snra yarim saat öyle öyle düşecek diyor ama bi saat flan hiç olmadı 10 dk arayla bi geliyor o an alt tarafimda dahi ağrım oluyor sonra hafifliyor. Herkesin mi öyle 1 saat ara olması gerek belimde de öyle bisey yok o da mi olması gerek illa bilmemek de kötü.
Kızlar bir şey soracam biz şimdi hastaneye doğum için gittiğimiz de önce nst sonra açılmaya mı bakılıyor süreç nasıl ilerler acaba Çıplak mı giriyoruz doğuma ne zaman önlük giydiriyorlar normal yada sezeryanda bunlar farklılık gösteriyor mu Ben doktora sormayı unuttum . Doktor da acil bir şey olmadan gelme dedi yani doğum olunca gel dedi sancıların 10 dk Da 3 olunca dedi bu virüs yüzünden hastaneden biranönce çıkmak için tüm soracaklarımı unuttum açıkçası hastaneye gitmeye de çekiniyorum doktor da bu konuda hiç bilgilendirmedi sadece doğumhaneyw çıkmam gerektiğini ebenin kontrol edip duruma göre kendisinin geleceğini söyledi numara da vermedi moralim bozuldu şuan detaylı düşünmeye başladım açıkçası hiç aklıma gelmedi tek tesellim hastanenin evime 5 dk mesafe olması
Korkmayın normal. Bi arkadaşım elini koyduğunda bile hissedersin bazen demişti nabzını normal bişeydir bende çok görüyprumCherrygum
Eşimde gördü kalp atışı değilde senin bir damarındir diyor. Perşembe kontrolüm var sorarım artık şimdi geçti gibi tedirgin oldum Allah sağlığını versin
Sen şu diğer doktorla iyice konuş da doğur artık kankam ya. Sana da zor bebeğe de. Annen baban yanında mi hala?Oluyor kankam özellikle bel ve kasık ağrım çok oluyor gün içinde.nidicard diye bi hap kullanıyorum o gevşetiyor.o hap olmasaydı çoktan doğururdum herhalde
Aynayı sabitlicen kızAynen benimki de kendine güvenemedi keserim falan dedi. Ben de bırak kendim ne kadar yapabilirsem dedim artık..
Aynayla denedim beceremedim ya.. Çünkü bir elle gerip diğeriyle bıçağı tutuyorum.
Benim için fark etmez işim görülsün deAdam hatırlamaz kız rüyalandım falan zanneder
Kuzum hastane veriyor bez tabi ama faturaya yansıtıyorlar.
Bana sanırım bir buçuk aydır falan oluyor o. Ne olduğunu bilmiyorum böyle pıt pıt atıyor hızlı hızlı. Burada başkaları da oluyor demisti canım. Çoğumuzda oluyorsa sorun yoktur bence.Hickirigini biliyorum kızlar bu hıçkırık değil damar atıyor gibi
Cancağızım ben artik sancıdir değildir demem. Üçüncü doğum olduğu halde 6cm anlayamadim ben. Öyle ritmik bir şey yoktu. Ne zamanki dışarıdan müdahaleyle kese açıldı o zaman ritmik olanlar başladı.
Işte kaynanam flan evdekiler biz de öyle oldu 1 saat snra yarm saat yavaş yavaş düşüyor diyolar hep kaynanam zaten kendiyle kiyasliyo benm dogumum kolay oldu seninde oyle olur vs vs sanki beni doguran oya kendi cocugunun bile ayni olmaz beni kıyas yapiyo kadın. Sancilaninca doktor kesiliyo başıma hemen sınır oluyorum.
QUOTE]
Korkma canım sıkıntılı bişey değildir zatenCherrygum
Eşimde gördü kalp atışı değilde senin bir damarındir diyor. Perşembe kontrolüm var sorarım artık şimdi geçti gibi tedirgin oldum Allah sağlığını versin
Evet o da olabilir benim takip ettiğim bir uygulamada önceki haftalarda baba annenin karnına kulağını dayarsa bazen kalp atışını duyabilir yazıyordu birkaç kere denedik eşim duyduğunu söyledi bir keresin de belki de dışardan da hissedilebilir mantığımcaBende de oluyor. Sırt tarafında ben kalp atımı olarak yorumluyorum hep. Hissedilir çünkü oda.
Yok canm valla dogmadan beni parmaginda oynatiyo benim oğlan. Azaldı yavaş yavaş sancılarım tam geçmedi de ama. Korkum da var zaten doğum konusunda daha yenemedim korkumu daha da artıyominikbebegim9640 canım gittin mi.hastaneye?
Benimde 13 gün kaldı yaparız yaa gazla kendini yapacazKızlar 15 gün kalmış resmen inanamıyorumBu ara bi korku sardı yine. Yaparım diye kendimi gazlıyorum devamlı inşallah yaparım ya
Ben 2 dogumumda da spinal sezeryan oldum cok rahatti bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yaptilar zaten yari uyur yari uyanik oldum hic bir sey hissetmedim sadece ilk cikartirlarken biraz bastirma hissediyosun ama oyle can yakici urkutucu bisey degil sonrasinda da 5 saat gecince ayaga kalkiyosun ilk kalkis zor ama ne kadar cok yurursen o kadar agrin azaliyor ve nirmal hayatina donuyosun ne kadar yatarsan o kadar agrin cok oluyor benden soylemesiKızlar spinal sezaryan hakkında ne düşünüyorsunuz hemen ayağa kalkılıyomu kişiye göre değişir mi epiduralli normal doğum istiyodum ama özellikle bu dönemde doktorlar bekletmiyomus,birazda bebegin durumu karar veriyo tabi ama kafam karışık zaten corona yüzünden moralim bozuk annem kardeşim şehir dışında gelemeyebilirler hemen kalkmak bebeğime bakabilmek istiyorum yalnız kalırsam diye korkuyorumnasıl doğum yapsam daha hayırlı olur ki içim sıkılıyo
Ben yuksek belli kilot kullandim icine ped verdiler hastanede uzun kalin guzel biseydi 2 gun kullandim 2. Gun sonunda normal uzun orkidlere gectimEe depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
Hastanhaneye gore degisiyor sanirim bizim hastanede de bana ped verdiler bebege vermediler bebege mama verdiler amaHe işte sen yazmıştın bir kere ücrete tabi veriyorlar o da pahalıya geliyor diye, onu söyledim. İnatla hayır onlara ücretsiz verdiler diyor
Dayanirsiniz merak etmeyin kan gormuyorsunuz zaten sakinlestirici yapiyorlar uyur gibi oluyorsunBen de kullan at külot ve Yüksek bel olanlardan koydum . Bez olarak da hem depend hem de e-bebek te ki kalın lohusa pedin den aldım yanıma . Spinal sezeryan ı bende merak ediyorum , beni kan tutuyor acaba dayanamam mı bilemedim
Kendi deneyimimden yazayim benim direk 5 dk da baslayan sancilarim olmustu gittigim gibi nst bagladilar sonra acilma kontrolu ama benim sezeryan oldugu icin o kadarini biliyorumKızlar bir şey soracam biz şimdi hastaneye doğum için gittiğimiz de önce nst sonra açılmaya mı bakılıyor süreç nasıl ilerler acaba Çıplak mı giriyoruz doğuma ne zaman önlük giydiriyorlar normal yada sezeryanda bunlar farklılık gösteriyor mu Ben doktora sormayı unuttum . Doktor da acil bir şey olmadan gelme dedi yani doğum olunca gel dedi sancıların 10 dk Da 3 olunca dedi bu virüs yüzünden hastaneden biranönce çıkmak için tüm soracaklarımı unuttum açıkçası hastaneye gitmeye de çekiniyorum doktor da bu konuda hiç bilgilendirmedi sadece doğumhaneyw çıkmam gerektiğini ebenin kontrol edip duruma göre kendisinin geleceğini söyledi numara da vermedi moralim bozuldu şuan detaylı düşünmeye başladım açıkçası hiç aklıma gelmedi tek tesellim hastanenin evime 5 dk mesafe olması
ilk doğum da hastane verdi bunda da aynı hastanede olucam kısmetse bende o yüzden almadım bileHadi ya yetmez miBen de 4 tane almıştım. Bebebeğe de 10 tane aldım. Eşim inatla diyor ki hastane ne kadar istersen veriyormuş bez.. Vermez niye versin diyorum, abimler hastanedeyken hiç bez almadı diyor. Dedim öyle bir şey olamaz hiç duymadım.
Yaparsın yaparsın hiç korkma. Daha gelip bize burda anlatıcan çatır çatır doğurdum diyeKızlar 15 gün kalmış resmen inanamıyorumBu ara bi korku sardı yine. Yaparım diye kendimi gazlıyorum devamlı inşallah yaparım ya
Hıçkırık cnn oYa kızlar karnımda sanki kalp atışı gibi birşey oluyor belli bir noktada şimdi fark ettim sizlede oluyor mu
Baya kilot gibi çok kalın hasta bezi şeklinde hatırlıyorum anca o kanamayı bastırıyor bilginiz olsun, ince ped tarzı şeyler sezeryan sonrası imkansız dayanmaz . bu sefer pijama yetişmez üYüksek bel külot alın diyorlar onu alıp ped takılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?