2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım pijamalarını felan koydugun poşet ne poşeti acaba çok güzel düzenli olmuş bende böyle yapiyim
Koroplast in kilitli poşeti cnm, marketlerde var. Bnde buradaki arkadaşlardan görmüştüm:)
Korkmayın normal. Bi arkadaşım elini koyduğunda bile hissedersin bazen demişti nabzını normal bişeydir bende çok görüyprum
[/QUOTE]
Sagolun ya rahatladım biraz.
K Kuf
Demek oluyor çoğu kişide ben ilk defa farkettim. Dediğim gibi Rabbim sağlıklarını versin şurada birşey kalmadı

F Ftskrcm
Sağol canim valla çok özenmedim şu salgından dolayı. Hemen doğurup çıkmak istiyorum posetlerde hijyenik oldu bence birde büyük ihtimal tek eşim olacak yanımda o yuzden bu poşet uygulaması ıyi oldu gibi.
Korse ben almadim ama sayfadaki arkadaşlar almıştı.

Bende 1 paket koydum. İçinden 1 tane aldım ama suyum gelirse hastaneye gidene kadar giyerim diye.
Aaa resmen kocayı kirli emellerine alet edecek. Bir peçete gibi kullanıp atacak
Kızlar 15 gün kalmış resmen inanamıyorum Bu ara bi korku sardı yine. Yaparım diye kendimi gazlıyorum devamlı inşallah yaparım ya
Yaparsın yaparsın. Sen buraya doğuuruyorum diye yazınca biz seni gazlıcaz hadi sen aslansın, kaplansın diye merak etme
Ben 1 tane külot almıştım yanıma, 2 tane daha sırt çantama atayım bari. Sağol canım.

Yok canm valla dogmadan beni parmaginda oynatiyo benim oğlan. Azaldı yavaş yavaş sancılarım tam geçmedi de ama. Korkum da var zaten doğum konusunda daha yenemedim korkumu daha da artıyo
O çatala çıkınca mecbur dogurcaz sanırım biz korkanlar
Benimde 13 gün kaldı yaparız yaa gazla kendini yapacaz
Yaparız dimi yaa evet evet yaparız yapmayip ne yapcaz başka Zaten
Yaparsın yaparsın hiç korkma. Daha gelip bize burda anlatıcan çatır çatır doğurdum diye
Ballandira ballandira hem de

Tamam sizden aldığım gazla sektirerek dogururum bebeyi artık

Ben de kullan at külot ve Yüksek bel olanlardan koydum . Bez olarak da hem depend hem de e-bebek te ki kalın lohusa pedin den aldım yanıma . Spinal sezeryan ı bende merak ediyorum , beni kan tutuyor acaba dayanamam mı bilemedim
Kan görmüyorsun adet kano gibi aşağıdan geliyor yoksa sezeryan esnasında kan yok ben iki sezetansa da depend kullandım hiç dikişe gelmedi

Bende bi paket aldım 3 tanede külot koydum. Ablamda altına mı sıcıcan napcan o kadar külodu diye dalga geciyo
Kız Allah korusun deli füze mi bu
Görende uzaya mekik fırlatacak sanır

Kızlar ben darlandım çok fena gelenler geldi bana Uykusuzum ve uykumu alamayınca hep böyle oluyorum. Nolacak bu dünya nın hali ya ne zaman geçecek bu salgın , herkese bulaşak falan diyolar yok sonrasında ekonomik kriz , iflaslar işten çıkarmalar bugün hemşire 1,5 yıl hiçbişey normale dönmeyecek dedi.
Herşey batıyo şu an bana sanki bütün ev pis herşeyi baştan aşağı yıkayasım var. Zaten hiç sevmiyorum bu evi de. Ne zaman herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…