Koroplast in kilitli poşeti cnm, marketlerde var. Bnde buradaki arkadaşlardan görmüştüm:)Canım pijamalarını felan koydugun poşet ne poşeti acaba çok güzel düzenli olmuş bende böyle yapiyim
[/QUOTE]Korkmayın normal. Bi arkadaşım elini koyduğunda bile hissedersin bazen demişti nabzını normal bişeydir bende çok görüyprum
Koroplast in kilitli poşeti cnm, marketlerde var. Bnde buradaki arkadaşlardan görmüştüm:)
Çok güzel olmuş valla güle güle kullanın insallahbisey daha sorcam acaba korse aldın mi aldiysan hangisini:)
Bide poşetin boyutu ne acaba çok soru sordum ksrbkmyin internetten sipariş vercemdeKoroplast in kilitli poşeti cnm, marketlerde var. Bnde buradaki arkadaşlardan görmüştüm:)
Bende 1 paket koydum. İçinden 1 tane aldım ama suyum gelirse hastaneye gidene kadar giyerim diye.Ablam spinal sezeryan oldu daha 2 ay önce depend kullandı çokta rahat etti dikiş yerine gelmedi. Bende çantama koydum nolur nolmaz diye
Uzun sürüyorsa hıckırıktır ama bazen bende de damar atar gibi kalp atısı oluyo. Çok uzun süre hissetmiyorum bi kaç kere oldu bebegin kalp atısı mı acaba diye düşündüm ama onu duyamam sanırım
Aaa resmen kocayı kirli emellerine alet edecek. Bir peçete gibi kullanıp atacakSen şu diğer doktorla iyice konuş da doğur artık kankam ya. Sana da zor bebeğe de. Annen baban yanında mi hala?
Aynayı sabitlicen kız
Benim için fark etmez işim görülsün de
Bana sanırım bir buçuk aydır falan oluyor o. Ne olduğunu bilmiyorum böyle pıt pıt atıyor hızlı hızlı. Burada başkaları da oluyor demisti canım. Çoğumuzda oluyorsa sorun yoktur bence.
Yaparsın yaparsın. Sen buraya doğuuruyorum diye yazınca biz seni gazlıcaz hadi sen aslansın, kaplansın diye merak etmeKızlar 15 gün kalmış resmen inanamıyorumBu ara bi korku sardı yine. Yaparım diye kendimi gazlıyorum devamlı inşallah yaparım ya
Ben 1 tane külot almıştım yanıma, 2 tane daha sırt çantama atayım bari. Sağol canım.Ben 2 dogumumda da spinal sezeryan oldum cok rahatti bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yaptilar zaten yari uyur yari uyanik oldum hic bir sey hissetmedim sadece ilk cikartirlarken biraz bastirma hissediyosun ama oyle can yakici urkutucu bisey degil sonrasinda da 5 saat gecince ayaga kalkiyosun ilk kalkis zor ama ne kadar cok yurursen o kadar agrin azaliyor ve nirmal hayatina donuyosun ne kadar yatarsan o kadar agrin cok oluyor benden soylemesiilk dogumda agrim var diyip kalakmak istemedim iyileamem uzun surdu agrim cok oldu ikinci de cok yurume tavsiyelerini dikkate alip elimden geldigince vok kalktim ikinci hastanede bebegimin ustunu falan kendim degistirdim cabuk toparlandim agrim sizim cabuk gecti
Ben yuksek belli kilot kullandim icine ped verdiler hastanede uzun kalin guzel biseydi 2 gun kullandim 2. Gun sonunda normal uzun orkidlere gectim
Hastanhaneye gore degisiyor sanirim bizim hastanede de bana ped verdiler bebege vermediler bebege mama verdiler ama
Dayanirsiniz merak etmeyin kan gormuyorsunuz zaten sakinlestirici yapiyorlar uyur gibi oluyorsun
Kendi deneyimimden yazayim benim direk 5 dk da baslayan sancilarim olmustu gittigim gibi nst bagladilar sonra acilma kontrolu ama benim sezeryan oldugu icin o kadarini biliyorum
O çatala çıkınca mecbur dogurcaz sanırım biz korkanlarYok canm valla dogmadan beni parmaginda oynatiyo benim oğlan. Azaldı yavaş yavaş sancılarım tam geçmedi de ama. Korkum da var zaten doğum konusunda daha yenemedim korkumu daha da artıyo
Yaparız dimi yaa evet evet yaparızBenimde 13 gün kaldı yaparız yaa gazla kendini yapacaz
Ballandira ballandira hem deYaparsın yaparsın hiç korkma. Daha gelip bize burda anlatıcan çatır çatır doğurdum diye
Tamam sizden aldığım gazla sektirerek dogururum bebeyi artıkBende 1 paket koydum. İçinden 1 tane aldım ama suyum gelirse hastaneye gidene kadar giyerim diye.
Aaa resmen kocayı kirli emellerine alet edecek. Bir peçete gibi kullanıp atacak
Yaparsın yaparsın. Sen buraya doğuuruyorum diye yazınca biz seni gazlıcaz hadi sen aslansın, kaplansın diye merak etme
Ben 1 tane külot almıştım yanıma, 2 tane daha sırt çantama atayım bari. Sağol canım.
Dikkat ette karşı duvara fırlamasın çocuk o gazlaTamam sizden aldığım gazla sektirerek dogururum bebeyi artık
Kız Allah korusun deli füze mi buDikkat ette karşı duvara fırlamasın çocuk o gazla
Valla karnın füze gibi değil mi,Kız Allah korusun deli füze mi bu
Karnım öyle de bebeyi firlatarak doguramam, NASA miyim benValla karnın füze gibi değil mi,
Yok canim normal sartlarda acilma kontrolu yapiliyormus ben sezeryan olacagim icin istemedim bakmadilar bana ama normalde oyle oluyormus normal dogum icin gelen bayana baktilarsengelen son anda mı sezeryan a döndü doğum , açılmayı neden kontrol ettiler ki öncesinde ?
Nereye gidiyor zaten kordonla bağlıKarnım öyle de bebeyi firlatarak doguramam, NASA miyim ben
Kan görmüyorsun adet kano gibi aşağıdan geliyor yoksa sezeryan esnasında kan yok ben iki sezetansa da depend kullandım hiç dikişe gelmediBen de kullan at külot ve Yüksek bel olanlardan koydum . Bez olarak da hem depend hem de e-bebek te ki kalın lohusa pedin den aldım yanıma . Spinal sezeryan ı bende merak ediyorum , beni kan tutuyor acaba dayanamam mı bilemedim
Bende bi paket aldım 3 tanede külot koydum. Ablamda altına mı sıcıcan napcan o kadar külodu diye dalga geciyoBende 1 paket koydum. İçinden 1 tane aldım ama suyum gelirse hastaneye gidene kadar giyerim diye.
Aaa resmen kocayı kirli emellerine alet edecek. Bir peçete gibi kullanıp atacak
Yaparsın yaparsın. Sen buraya doğuuruyorum diye yazınca biz seni gazlıcaz hadi sen aslansın, kaplansın diye merak etme
Ben 1 tane külot almıştım yanıma, 2 tane daha sırt çantama atayım bari. Sağol canım.
Görende uzaya mekik fırlatacak sanırKız Allah korusun deli füze mi bu
Nereye gidiyor zaten kordonla bağlı
Kız siz benim bebemle niye dalga geciyonuzBende bi paket aldım 3 tanede külot koydum. Ablamda altına mı sıcıcan napcan o kadar külodu diye dalga geciyo
Görende uzaya mekik fırlatacak sanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?