- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ablan haklı benceBende bi paket aldım 3 tanede külot koydum. Ablamda altına mı sıcıcan napcan o kadar külodu diye dalga geciyo
Görende uzaya mekik fırlatacak sanır
Teyzesigiller olarak böyle seviyoruz bebeniKız siz benim bebemle niye dalga geciyonuz
Canım zaten olan biten malum, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Biz hamile olduğumuz için herşeyden daha fazla etkileniyoruz, daha çok düşünüp daha çok üzülüyoruz. Olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum artık kendi adıma. Doğuma odaklandım, bebeğime odaklandım, yapılacak işlerime odaklandım. Anca böyle aklımdan çıkıyor birşeyler. Ne zaman yoluna girer, neler düzelir neler kötü gider hiç birimiz bilemiyoruz ki. Tek bildiğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istediğim ve ben stres yapınca ona da yansıdığı. Sende başka şeylerle oyalan, başka şeyler düşün.Kızlar ben darlandım çok fena gelenler geldi banaUykusuzum ve uykumu alamayınca hep böyle oluyorum. Nolacak bu dünya nın hali ya ne zaman geçecek bu salgın , herkese bulaşak falan diyolar yok sonrasında ekonomik kriz , iflaslar işten çıkarmalar bugün hemşire 1,5 yıl hiçbişey normale dönmeyecek dedi.
Herşey batıyo şu an bana sanki bütün ev pis herşeyi baştan aşağı yıkayasım var. Zaten hiç sevmiyorum bu evi de. Ne zaman herşey yoluna girecek
Yok annesi seviyoz oğluşunuKız siz benim bebemle niye dalga geciyonuz
Aman sendeeeAblan haklı bence
Teyzesigiller olarak böyle seviyoruz bebeni
O kadar bunaldımm ki şu an sinirden çatlayabilirim.Bütün düzen alt üst oldu önümü göremiyorum. Hiçbirşeye gücüm yok sanki nasıl çocuk bakıcam bilmiyorum. Zaten sevmiyorum bu evi tıkıldım kaldım iyice buraya. Temizle temizle nasıl bir evse canımı dişime takıyorum ama leşş gibi heryer toz duman. Çarşaf değiştirmekten gına geldi herşey pis herşey kokuyo sankiCanım zaten olan biten malum, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Biz hamile olduğumuz için herşeyden daha fazla etkileniyoruz, daha çok düşünüp daha çok üzülüyoruz. Olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum artık kendi adıma. Doğuma odaklandım, bebeğime odaklandım, yapılacak işlerime odaklandım. Anca böyle aklımdan çıkıyor birşeyler. Ne zaman yoluna girer, neler düzelir neler kötü gider hiç birimiz bilemiyoruz ki. Tek bildiğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istediğim ve ben stres yapınca ona da yansıdığı. Sende başka şeylerle oyalan, başka şeyler düşün.
Bebeğine odaklan kendini yorma yok yere sağlıklı olmana şükret falan ne bilim kendini mutlu etmenin yoluna bak bebeğinde sinirli bir çocuk olur stres yaşarsanO kadar bunaldımm ki şu an sinirden çatlayabilirim.Bütün düzen alt üst oldu önümü göremiyorum. Hiçbirşeye gücüm yok sanki nasıl çocuk bakıcam bilmiyorum. Zaten sevmiyorum bu evi tıkıldım kaldım iyice buraya. Temizle temizle nasıl bir evse canımı dişime takıyorum ama leşş gibi heryer toz duman. Çarşaf değiştirmekten gına geldi herşey pis herşey kokuyo sanki
Çoğu zaman böyle yapıyorum ama illa bi yerde sabrım tükeniyo. Sabahları uyanmak bile işlence bu evde yaBebeğine odaklan kendini yorma yok yere sağlıklı olmana şükret falan ne bilim kendini mutlu etmenin yoluna bak bebeğinde sinirli bir çocuk olur stres yaşarsan
Çoğu zaman böyle yapıyorum ama illa bi yerde sabrım tükeniyo. Sabahları uyanmak bile işlence bu evde ya
Zayıfladın mı acaba ? Doğumdan sonraKim doğurdu buğünnnn
Zayıfladın mı acaba ? Doğumdan sonra
o kadar hayal et 2 sene sonra hamile kal ve böyle bi zamanda doğum yapHaklısın ama elimizden bişeyde gelmiyor hayat durdu resmen ilk çocuğumun tadını bile çıkaramıcam bişeye hevesim kalmadı aksilikler üst üste geldi hastane süslemesi içimde kaldı 40 ı çıkınca Mevlüt’ü içimde kaldı sıralanabilir böyle ama olumlu yönlerine bakıyorum çocugum sağlıklı ben iyim geçim sıkıntımız yok ortalık çok kötü malum pozitif şeylere yönel bebeğini strese sokma artık herşeyi hissediyorlar kendini yorup vücudunu yıpratma bunu ilerleyen yaşlarda daha iyi anlarsın değmezmiş dersin herşey güzel olacak inşallah de
Meme saati.
Uykusuzummmm
bu kadar hayat dolu güçlü olmayo nasıl başarıyorsunuzNasıl yorgunum kızçelerim
Allahtan kızkardeşim yanımda da bana bakıyor. O olmasa napardım bilmiyorum 3 çocukla.
Buğün minnakımı kontrole götürdük. Kalp taramasını geçti. Sarılık 4 derece yani yok şükür. Albino testi için de randevu aldık mayısın 4ne.. Rabbim neyi layık görürse bizi ona razı eylesin.
Nasıl yorgunum kızçelerim
Allahtan kızkardeşim yanımda da bana bakıyor. O olmasa napardım bilmiyorum 3 çocukla.
Buğün minnakımı kontrole götürdük. Kalp taramasını geçti. Sarılık 4 derece yani yok şükür. Albino testi için de randevu aldık mayısın 4ne.. Rabbim neyi layık görürse bizi ona razı eylesin.
Asya'cım, çok güzel ve çok tatlısın
Sağlıkla, mutlulukla güzel bir uzun ömrün olsun annecinle, babacınla, kardeşlerinle
SuRMeLi66 gözünaydın
Asya'cım, çok güzel ve çok tatlısınNasıl yorgunum kızçelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?