2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Açılın yeni serzeryanlıyım depend 4 tane almıştım kızlar yanıma. 4 de ped almıştım yüksek bel iç çamaşırıyla. Doğum sonrası 2 gece kaldığım için hepsini bitirdim.bir de kan sulandırıcı iğne yaptılar ve 10 gün kullanacaksın dedi doktor halen vuruluyorum. O yüzden kanamam biraz fazla oldu diğer doğumlarımdan. Hastane ilk yerşeltirmede hasta bezi taktı sonra ben ayaklanınca onu değiştirip depend giydim. Dependin üst kızmı hava almayı sağlayan bir yapıda yaranın üstü de kapalı oluyor hastanede. Gelince çıkardık biz bandajını. Ben beğendim dependi evde de kullandım rahat ettim. Hatta yoğun adet günlerinde de kullanılabilir.

Kızlar 15 gün kalmış resmen inanamıyorum Bu ara bi korku sardı yine. Yaparım diye kendimi gazlıyorum devamlı inşallah yaparım ya
Benim 1 haftam kaldı şaka maka geldi ya dün doğum videolarının kısa kesitleri oluyor ya onlara denk geldim kesfette ay bi heyecan bi ağlama aldı beni

Kızlar doğum yapanlar tecrübeli anneler dün doğum yaptım çok şükür sütüm geliyor bebek de emiyor ama gelin görünki acıdan duramıyorum uçları 1 günde mahvoldu mustela krem almıştım gümüş kapak da aldım ama o kadar acıyorki emen çocuğu emziremiyorum öyle üzücüki napabilirim bana bi akıl verin

Bebek memeyi tam olarak kavrıyomu canım hava almasın hiç yaoışsın bebiş. Yanlş emzitiyo olablrsin. Lansinoh iyi geliyo yaralara deneyeblrsn.

O çatala çıkınca mecbur dogurcaz sanırım biz korkanlar

Yaparız dimi yaa evet evet yaparız yapmayip ne yapcaz başka Zaten

Ballandira ballandira hem de
30.ncu haftamda ilk defa bi çıktım elim ayağım titredi valla sancı var diye ilk öyle başlamıştı bakalm geç yat dedi altını çıkar neye dedim acilma var mı diye aha dedim dogurcam aklıma neler geldi neler

Bebek memeyi tam olarak kavrıyomu canım hava almasın hiç yaoışsın bebiş. Yanlş emzitiyo olablrsin. Lansinoh iyi geliyo yaralara deneyeblrsn.
Canım aslında öyle güzel kavrıyoki kahverengi yeriyle birlikte veriyorum bi yandan sıkıyorum ama emmeye başlayınca çığlık atıyorum resmen burda bi doktor silikon uç dedi onu denicem

Bebeğe ucunu tutturuyorsan sadece çok acı verir canım. Kahverengi halkayı komple almasına çalış. İlk başlarda hassasiyet oluyor ne yaparsan yap sonra zamanla düzeliyor. Memeleri açıl bırak bir de hava alsınlar. Emzirmeden önce hafif nemlendir öyle emzir.
Ben ne hamileyken ne şimdi hiçbirşey sürmedim. Aventin kalkanını ilk birkaç gün kullandım şimdi onu da bıraktım. Kenarları pişik gibi yapmaya başlamıştı sürekli kullanınca. Sadece emzirirken diğer göğsüme takıyorum ki akan sütler ziyan olmasın. Biriken sütü de tatlı niyetine veriyorum bebişe tekrar.

Anladım canım aslında ben de kahverengi yeriyle birlikte veriyorum zaten ağzını kocaman açıyor kuşum Biraz hava aldırayım, Belki zamanla alışırım

Ablan haklı bence

Teyzesigiller olarak böyle seviyoruz bebeni
Yok annesi seviyoz oğluşunu

Aman sendeee
Hain teyzeler
Ben de 34'te çıktım açılmaya baktı eh insan korkmuyo değil ama dünyanın sonu değil kiz. İnşallah sağlıkla olsun da acısı geçer

İlk başlarda oluşan hassasiyet olmuş demek.
Hemen geçer inşallah.
Gögüslerin çok sertse doluysa mutlaka masaj yapıp sağım yap. Birde sıcak soğuk kompleks yapmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…