Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Bebeğimin suyunun azaldığı tanısı ile bugün sezeryan kararı aldık. Bebeğim bugün 10:00 da kucağımda olacak inşallah
Benim 1 haftam kaldı şaka maka geldi ya dün doğum videolarının kısa kesitleri oluyor ya onlara denk geldim kesfette ay bi heyecan bi ağlama aldı beniKızlar 15 gün kalmış resmen inanamıyorumBu ara bi korku sardı yine. Yaparım diye kendimi gazlıyorum devamlı inşallah yaparım ya
Ben 3 tane kullandım zaten gazlı bez de koydular içine pek kirlenmedi cnmKizlar cantami hazrldim da 5 tane depend koydum. Yeterli mi sizce
Bence dünyanın en iyi buluşu dependBu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acaba
Sıkıntı olmuyo ben kullandım.Bu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acaba
Kızlar kullanılıyor sıkıntı yok ben kullandımEe depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
Bebek memeyi tam olarak kavrıyomu canım hava almasın hiç yaoışsın bebiş. Yanlş emzitiyo olablrsin. Lansinoh iyi geliyo yaralara deneyeblrsn.Kızlar doğum yapanlar tecrübeli anneler dün doğum yaptım çok şükür sütüm geliyor bebek de emiyor ama gelin görünki acıdan duramıyorum uçları 1 günde mahvoldu mustela krem almıştım gümüş kapak da aldım ama o kadar acıyorki emen çocuğu emziremiyorum öyle üzücükinapabilirim bana bi akıl verin
O çatala çıkınca mecbur dogurcaz sanırım biz korkanlar
30.ncu haftamda ilk defa bi çıktım elim ayağım titredi valla sancı var diye ilk öyle başlamıştı bakalm geç yat dedi altını çıkar neye dedim acilma var mı diye aha dedim dogurcam aklıma neler geldi neler
30.ncu haftamda ilk defa bi çıktım elim ayağım titredi valla sancı var diye ilk öyle başlamıştı bakalm geç yat dedi altını çıkar neye dedim acilma var mı diye aha dedim dogurcam aklıma neler geldi nelerO çatala çıkınca mecbur dogurcaz sanırım biz korkanlar
Yaparız dimi yaa evet evet yaparızyapmayip ne yapcaz başka Zaten
Ballandira ballandira hem de
Canım aslında öyle güzel kavrıyoki kahverengi yeriyle birlikte veriyorum bi yandan sıkıyorum ama emmeye başlayınca çığlık atıyorum resmenBebek memeyi tam olarak kavrıyomu canım hava almasın hiç yaoışsın bebiş. Yanlş emzitiyo olablrsin. Lansinoh iyi geliyo yaralara deneyeblrsn.
Bebeğe ucunu tutturuyorsan sadece çok acı verir canım. Kahverengi halkayı komple almasına çalış. İlk başlarda hassasiyet oluyor ne yaparsan yap sonra zamanla düzeliyor. Memeleri açıl bırak bir de hava alsınlar. Emzirmeden önce hafif nemlendir öyle emzir.Kızlar doğum yapanlar tecrübeli anneler dün doğum yaptım çok şükür sütüm geliyor bebek de emiyor ama gelin görünki acıdan duramıyorum uçları 1 günde mahvoldu mustela krem almıştım gümüş kapak da aldım ama o kadar acıyorki emen çocuğu emziremiyorum öyle üzücükinapabilirim bana bi akıl verin
Anladım canım aslında ben de kahverengi yeriyle birlikte veriyorum zaten ağzını kocaman açıyor kuşumBebeğe ucunu tutturuyorsan sadece çok acı verir canım. Kahverengi halkayı komple almasına çalış. İlk başlarda hassasiyet oluyor ne yaparsan yap sonra zamanla düzeliyor. Memeleri açıl bırak bir de hava alsınlar. Emzirmeden önce hafif nemlendir öyle emzir.
Ben ne hamileyken ne şimdi hiçbirşey sürmedim. Aventin kalkanını ilk birkaç gün kullandım şimdi onu da bıraktım. Kenarları pişik gibi yapmaya başlamıştı sürekli kullanınca. Sadece emzirirken diğer göğsüme takıyorum ki akan sütler ziyan olmasın. Biriken sütü de tatlı niyetine veriyorum bebişe tekrar.
Ablan haklı bence
Teyzesigiller olarak böyle seviyoruz bebeni
Hain teyzelerYok annesi seviyoz oğluşunu
Aman sendeee
Ben de 34'te çıktım açılmaya baktı eh insan korkmuyo değil30.ncu haftamda ilk defa bi çıktım elim ayağım titredi valla sancı var diye ilk öyle başlamıştı bakalm geç yat dedi altını çıkar neye dedim acilma var mı diye aha dedim dogurcam aklıma neler geldi neler
Ben ilk doğumda lansinoh almıştım elektronik olandan. Gayet memnun kaldım.Kızlar göğüs pompası ne aldınız? Kullananların önerilerine ihtiyacım var
Kızlar doğum yapanlar tecrübeli anneler dün doğum yaptım çok şükür sütüm geliyor bebek de emiyor ama gelin görünki acıdan duramıyorum uçları 1 günde mahvoldu mustela krem almıştım gümüş kapak da aldım ama o kadar acıyorki emen çocuğu emziremiyorum öyle üzücükinapabilirim bana bi akıl verin
Canım naptın sen gittin mi evine? Okuyorum ama pek yazamıyorum. Hazır elim değmişken sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?