2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hain teyzeler

Ben de 34'te çıktım açılmaya baktı eh insan korkmuyo değil ama dünyanın sonu değil kiz. İnşallah sağlıkla olsun da acısı geçer
Herkes öyle diyo kucağına aldigin anda herşey geciyo diye. Valla beşiğini boş gördükçe içim gidiyo gelse diyorum snra bi vazgeçiyorum ama neye yarar son 4 hafta kaldı geriye erken gelmezse tabi. Ay valla 2.nci 3.ncu cocuk dusunenler nasi dusunuyo hayret etmiyo değilim ben galiba tek çocuk büyütürüm gbi

İlj doğumda bende öyle diyordum aman tek olur başka istemem yok falan ama sonra ne çoçuğumu ne de kendimizi tek çocukla bırakmak haksızlık olur diye 2. ye giriştik hayırlısı ile inşallah bakalım

İlj doğumda bende öyle diyordum aman tek olur başka istemem yok falan ama sonra ne çoçuğumu ne de kendimizi tek çocukla bırakmak haksızlık olur diye 2. ye giriştik hayırlısı ile inşallah bakalım
Valla korkum olmasa tek çocuk birakmayim haksızlık olur diye hiiiicc de düşünemem ha ama o ağrıları unutursam da bilemem artık eşimle ilk 1 yıl çocuk hiç istemedik snra düşündük oldu şükür zayıf olduğum için diyo valla bi 10 kilo daha al bak yoksa doğurur doğurmaz bi daha çocuk olur dio bana ay napim alamıyorum valla tehdit ediyo adam fazla fazla ye dio

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Bebeğimin suyunun azaldığı tanısı ile bugün sezeryan kararı aldık. Bebeğim bugün 10:00 da kucağımda olacak inşallah
Canım inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavruna
Günaydın yağmurlu bir gündenbenm günüm gittkçe yaklaşıyr ya iyice heyecan yaptımson 2 gün
Ayy kendimi 2 gün kala düşünemiyorum çok stres yaparım ben. Sende durumlar ne?
Kızlar resmî olarak 30 martta doğumu plandık çok şükür
Ay hadi bakalım yavaş yavaş herkes kavuşuyor yavrusuna sağlıkla kavuşun inşallah sizde
Benimde son 23 saatim kızlar 3. Ama ilk defa doğum yapacak korkusu var
Oo doğuma en yakın sensin grupta sen korkuyorsan biz napalım ya

misskokulumm maalesef gidemedim eşim korktuğundan götürmedi , annem gözüm arkada kalır giderseniz diye kalmamız için ısrar etti . Gitsem zamandan uzaklıktan dolayı başıma bir şey gelse eşim çok konuşur buna eminim , vicdanen de rahatsız olurum. Burda beklemedeyiz bakalım . Sen spinal mi olmuştun genel mi ? Doktor la hiç konuşmadık nasıl olacağını . Adam çok rahat az da bizi rahatlatsa

Günaydın bugun 2de randevum var küçük cadıyı çok özledim inşallah güzel güzel büyümüştür
İyi haberlerle gel inşallah canım
Herkese günaydın randevusu olanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Olmayanlarda benim gibi devirsin bir taraflarını yatsın
Ben bugünümü bahçeye ayırayım diyorum. Güzel bir budama yapayım etrafı düzenleyesim var. Hava da çok güzel
Günaydın yağmurlu bir gündenbenm günüm gittkçe yaklaşıyr ya iyice heyecan yaptımson 2 gün
Ay 2 gün müüüü Ben bile heyecan yaptım bir an kendim doğuracağım gibi o 2 gün geçmez şimdi yaa

Kızlar resmî olarak 30 martta doğumu plandık çok şükür
Gözün aydın geri sayım başladı artık
Günaydın bugün bizim de görüş günümüz öğleden sonra gidicez dua edin kızlar umarım güzel haberler alırız kıpır kıpır kıpraşıyor oda heycanlı benim kadar galiba
Yerim onun kıpırtısını güzel haberlerle gel inşallah
Benimde son 23 saatim kızlar 3. Ama ilk defa doğum yapacak korkusu var
Ayyy fotoğraf çek anı olur. Son saatleri düşünemiyorum ben ya. Hadi sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

Heyecandan hiçbşy yapamıyrumbisürü şey yapasım var mesela kalkıp süslenip püslenip bi iki foto çekesm var bugüntabi evdeaynı bedende son günler
Ayyy valla beni de heyecan bastı sen böyle deyince cumartesi gün verirse bana düşünemiyorum artık kendimi kafama huniyi takar gezerim
Kız İstanbulda hava çok kötü, soğuk, aksi, nalet yağdı yağacak

Ayy kızlar son iki günlerin son saatlerin falan paylaşıldığını gördükçe bende değişik bir heyecan stres karışımı bir his oluşmaya başladı Aslında hastane çantası hazırlar gibi ne yapacağımızın da listesini hazırlamak lazım. Son saatlerde veya günlerde ne yapacağımızı şaşırmayız. Planlı olur gibime geliyor

Ayyy valla beni de heyecan bastı sen böyle deyince cumartesi gün verirse bana düşünemiyorum artık kendimi kafama huniyi takar gezerim

Kız İstanbulda hava çok kötü, soğuk, aksi, nalet yağdı yağacak
Burası mis valla kapı pencere açık oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…