- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Herkes öyle diyo kucağına aldigin anda herşey geciyo diye. Valla beşiğini boş gördükçe içim gidiyo gelse diyorum snra bi vazgeçiyorum ama neye yarar son 4 hafta kaldı geriye erken gelmezse tabi. Ay valla 2.nci 3.ncu cocuk dusunenler nasi dusunuyo hayret etmiyo değilim ben galiba tek çocuk büyütürüm gbiHain teyzeler
Ben de 34'te çıktım açılmaya baktı eh insan korkmuyo değilama dünyanın sonu değil kiz. İnşallah sağlıkla olsun da acısı geçer
İlj doğumda bende öyle diyordumHerkes öyle diyo kucağına aldigin anda herşey geciyo diye. Valla beşiğini boş gördükçe içim gidiyo gelse diyorum snra bi vazgeçiyorum ama neye yarar son 4 hafta kaldı geriye erken gelmezse tabi. Ay valla 2.nci 3.ncu cocuk dusunenler nasi dusunuyo hayret etmiyo değilim ben galiba tek çocuk büyütürüm gbi
Valla korkum olmasa tek çocuk birakmayim haksızlık olur diye hiiiicc de düşünememİlj doğumda bende öyle diyordumaman tek olur başka istemem yok falan ama sonra ne çoçuğumu ne de kendimizi tek çocukla bırakmak haksızlık olur diye 2. ye giriştik hayırlısı ile inşallah bakalım
Kızlar resmî olarak 30 martta doğumu plandık çok şükür
Amin inşallahHadi hayırlısıyla gelsin inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar resmî olarak 30 martta doğumu plandık çok şükür
Canım inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur yavrunaKızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Bebeğimin suyunun azaldığı tanısı ile bugün sezeryan kararı aldık. Bebeğim bugün 10:00 da kucağımda olacak inşallah
Ayy kendimi 2 gün kala düşünemiyorumGünaydın yağmurlu bir gündenbenm günüm gittkçe yaklaşıyr ya iyice heyecan yaptım son 2 gün
Ay hadi bakalım yavaş yavaş herkes kavuşuyor yavrusunaKızlar resmî olarak 30 martta doğumu plandık çok şükür
Oo doğuma en yakın sensin gruptaBenimde son 23 saatim kızlar 3. Ama ilk defa doğum yapacak korkusu var
Heyecandan hiçbşy yapamıyrumAyy kendimi 2 gün kala düşünemiyorumçok stres yaparım ben. Sende durumlar ne?
Aaayy geliyooo bebişleerrBenimde son 23 saatim kızlar 3. Ama ilk defa doğum yapacak korkusu var
İyi haberlerle gel inşallah canımGünaydın bugun 2de randevum var küçük cadıyı çok özlediminşallah güzel güzel büyümüştür
Ben bugünümü bahçeye ayırayım diyorum. Güzel bir budama yapayım etrafı düzenleyesim var. Hava da çok güzelHerkese günaydınrandevusu olanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Olmayanlarda benim gibi devirsin bir taraflarını yatsın
Ay 2 gün müüüüGünaydın yağmurlu bir gündenbenm günüm gittkçe yaklaşıyr ya iyice heyecan yaptım son 2 gün
Gözün aydın geri sayım başladı artıkKızlar resmî olarak 30 martta doğumu plandık çok şükür
Yerim onun kıpırtısınıGünaydın bugün bizim de görüş günümüz öğleden sonra gidicez dua edin kızlar umarım güzel haberler alırız kıpır kıpır kıpraşıyor oda heycanlı benim kadar galiba
Ayyy fotoğraf çek anı olur. Son saatleri düşünemiyorum ben ya. Hadi sağlıkla kucağına al yavrunu inşallahBenimde son 23 saatim kızlar 3. Ama ilk defa doğum yapacak korkusu var
Ayyy valla beni de heyecan bastı sen böyle deyinceHeyecandan hiçbşy yapamıyrumbisürü şey yapasım var mesela kalkıp süslenip püslenip bi iki foto çekesm var bugün tabi evde aynı bedende son günler
Kız İstanbulda hava çok kötü, soğuk, aksi, naletİyi haberlerle gel inşallah canım
Ben bugünümü bahçeye ayırayım diyorum. Güzel bir budama yapayım etrafı düzenleyesim var. Hava da çok güzel
Ay 2 gün müüüüBen bile heyecan yaptım bir an kendim doğuracağım gibi o 2 gün geçmez şimdi yaa
Burası mis valla kapı pencere açık oturuyorumAyyy valla beni de heyecan bastı sen böyle deyincecumartesi gün verirse bana düşünemiyorum artık kendimi kafama huniyi takar gezerim
Kız İstanbulda hava çok kötü, soğuk, aksi, naletyağdı yağacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?