Doğumdaki sanci unutuluyor diyorlar ama bilemicim. Ben de dogurmam herhalde. Gerçi bana güven olmazHerkes öyle diyo kucağına aldigin anda herşey geciyo diye. Valla beşiğini boş gördükçe içim gidiyo gelse diyorum snra bi vazgeçiyorum ama neye yarar son 4 hafta kaldı geriye erken gelmezse tabi. Ay valla 2.nci 3.ncu cocuk dusunenler nasi dusunuyo hayret etmiyo değilim ben galiba tek çocuk büyütürüm gbi
Pilates topunun üzerinde zıpla yavaş yavaş. Merdiven in çık. Squat yap. Benim bildiklerim bunlarKızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
İyi yapmışsın canım gitmemekle ne olur ne olmaz kavga dövüş unutulur da Allah korusun bişey olsa unutulmaz sen tedbirini al da. Ben spinal oldum evet canım. Ben istedim anestezi doktoru da onayladı ameliyathanede karar verdik. Ama biraz fazla korktum ben bebeğin durumu hakkında da endişem çoktu malum. Panik yaptım bebeği çıkarırken sakinleştirici verdiler. Anestezi uzmanının boyun uzun ya acaba ayarlayamadım mı dediğini hatırlıyorum hayal meyal. Bebeğin sesini duyduğumu kurbannn olurummm dediğimi hatırlıyorum. Yüzünü gösterdiler çok çirkiinnn deyip kafamı çevirdiğimi de hatırlıyorummisskokulumm maalesef gidemedim eşim korktuğundan götürmedi , annem gözüm arkada kalır giderseniz diye kalmamız için ısrar etti . Gitsem zamandan uzaklıktan dolayı başıma bir şey gelse eşim çok konuşur buna eminim , vicdanen de rahatsız olurum. Burda beklemedeyiz bakalım . Sen spinal mi olmuştun genel mi ? Doktor la hiç konuşmadık nasıl olacağını . Adam çok rahat az da bizi rahatlatsa
Kızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
İyi yapmışsın canım gitmemekle ne olur ne olmaz kavga dövüş unutulur da Allah korusun bişey olsa unutulmaz sen tedbirini al da. Ben spinal oldum evet canım. Ben istedim anestezi doktoru da onayladı ameliyathanede karar verdik. Ama biraz fazla korktum ben bebeğin durumu hakkında da endişem çoktu malum. Panik yaptım bebeği çıkarırken sakinleştirici verdiler. Anestezi uzmanının boyun uzun ya acaba ayarlayamadım mı dediğini hatırlıyorum hayal meyal. Bebeğin sesini duyduğumu kurbannn olurummm dediğimi hatırlıyorum. Yüzünü gösterdiler çok çirkiinnn deyip kafamı çevirdiğimi de hatırlıyorumson dikişte kendime geldim sordum doktorlara nasış bebek iyi mi diye iyi dediler çok şükür ellerinize sağlık Allah razı olsun diye diye çıktım ameliyathaneden. Sakinleştirici verdikleri sırada pembe süngerimsi bulutlar gördüm resmen . Genel anesteziden çok daha rahat gerçekten. İlk spinalim daha rahattı panik yapmamıştım cahil cesareti sanırım bunda bebeğin küvöz ihtimali beni çok kaygılandırdı belki o yüzden panik yaptım bilmiyorum. Odaya çıkınca annemi gördüm koridorda bebek odada deyince dünyalar benim oldu ne ağrım kaldı ne sızım günlerdir şükür ediyorum yüzüne her baktığımda kokusunu içime çektiğimde
Hadi inşallah bir avazda canım. Merdiven in çık en çok o işe yarıyormuş. Bir yerden tutunup squat yap bir deKızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
Valla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.Ne güzel anlatmışsın ya.
Öyle duygulanıyorum ki okudukça.
Aynı zamanda sabırsızlanıyorum.
Geçmiyo vallaAy 2 gün müüüüBen bile heyecan yaptım bir an kendim doğuracağım gibi o 2 gün geçmez şimdi yaa
AHahaaAyyy valla beni de heyecan bastı sen böyle deyincecumartesi gün verirse bana düşünemiyorum artık kendimi kafama huniyi takar gezerim
Sağlıkla gelsin kuzucukKızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
Aynıyız sanırım hepsi sırayla geliyor korkuyorum ben 37 de umarım solunum sıkıntıları olmaz sağlıkla gelsinler inşCok tesekkür ederimmmm kızlarrrrr
Valla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Her emzirmeden sonra mutlaka lansinoh surun o iyi geliyorKızlar doğum yapanlar tecrübeli anneler dün doğum yaptım çok şükür sütüm geliyor bebek de emiyor ama gelin görünki acıdan duramıyorum uçları 1 günde mahvoldu mustela krem almıştım gümüş kapak da aldım ama o kadar acıyorki emen çocuğu emziremiyorum öyle üzücükinapabilirim bana bi akıl verin
Ne guzel hepinizin az kaldi merak etmeyin ben buyuk oglumu 37 de kucugu 36 da dogurdum bir sikinti olmadi cok sukurAynıyız sanırım hepsi sırayla geliyor korkuyorum ben 37 de umarım solunum sıkıntıları olmaz sağlıkla gelsinler inş
Yaaa maşşallah allahım nazardan korusunValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Allah ım esirgesin maaşallah paşamaValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Kompleks yapıcam bi tanıdık karbonatlı su ile yıka dedi başka birisi de ayva çekirdeği sür dedi cnm hepsini denicemİlk başlarda oluşan hassasiyet olmuş demek.
Hemen geçer inşallah.
Gögüslerin çok sertse doluysa mutlaka masaj yapıp sağım yap. Birde sıcak soğuk kompleks yapmayı unutma.
Tek kullanımlık külotlar var e-bebek’te vardı. Ben ilk doğumumda onlardan kullanmıştım çok rahattı. Kullan at külotlar ve dikiş yerine de gelmiyor.Ee depend kullanamayacaksak sezeryanda verdikleri pedi neye tutturuyoruz külot şeklinde birşey giyilmeyecekse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?