2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi

Doğumdaki sanci unutuluyor diyorlar ama bilemicim. Ben de dogurmam herhalde. Gerçi bana güven olmaz

Pilates topunun üzerinde zıpla yavaş yavaş. Merdiven in çık. Squat yap. Benim bildiklerim bunlar

İyi yapmışsın canım gitmemekle ne olur ne olmaz kavga dövüş unutulur da Allah korusun bişey olsa unutulmaz sen tedbirini al da. Ben spinal oldum evet canım. Ben istedim anestezi doktoru da onayladı ameliyathanede karar verdik. Ama biraz fazla korktum ben bebeğin durumu hakkında da endişem çoktu malum. Panik yaptım bebeği çıkarırken sakinleştirici verdiler. Anestezi uzmanının boyun uzun ya acaba ayarlayamadım mı dediğini hatırlıyorum hayal meyal. Bebeğin sesini duyduğumu kurbannn olurummm dediğimi hatırlıyorum. Yüzünü gösterdiler çok çirkiinnn deyip kafamı çevirdiğimi de hatırlıyorum son dikişte kendime geldim sordum doktorlara nasış bebek iyi mi diye iyi dediler çok şükür ellerinize sağlık Allah razı olsun diye diye çıktım ameliyathaneden. Sakinleştirici verdikleri sırada pembe süngerimsi bulutlar gördüm resmen. Genel anesteziden çok daha rahat gerçekten. İlk spinalim daha rahattı panik yapmamıştım cahil cesareti sanırım bunda bebeğin küvöz ihtimali beni çok kaygılandırdı belki o yüzden panik yaptım bilmiyorum. Odaya çıkınca annemi gördüm koridorda bebek odada deyince dünyalar benim oldu ne ağrım kaldı ne sızım günlerdir şükür ediyorum yüzüne her baktığımda kokusunu içime çektiğimde

Yaa çok heyecanlı. Ben olsam elim ayağıma dolaşır ya. Pilates topun varsa üzerinde daireler çiziyorsun o yumuşatıp açıyormuş canım. Dikkat et ama.

Ne güzel anlatmışsın ya.
Öyle duygulanıyorum ki okudukça.
Aynı zamanda sabırsızlanıyorum.

Hadi inşallah bir avazda canım. Merdiven in çık en çok o işe yarıyormuş. Bir yerden tutunup squat yap bir de

Ne güzel anlatmışsın ya.
Öyle duygulanıyorum ki okudukça.
Aynı zamanda sabırsızlanıyorum.
Valla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım ama sıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı

Eklentiler

• IMG_20200325_120258.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 109
Ay 2 gün müüüü Ben bile heyecan yaptım bir an kendim doğuracağım gibi o 2 gün geçmez şimdi yaa
Geçmiyo vallaçok merak edyorum nasıl bişey gelck diyee ayy sağlıkla alablsem kucağıma rahatlcam
Ayyy valla beni de heyecan bastı sen böyle deyince cumartesi gün verirse bana düşünemiyorum artık kendimi kafama huniyi takar gezerim
AHahaaaynı benm şimdiki halim. Deli gibi bi o yana gdyrum bi bu yana. Bşy de yapsam bari

Sağlıkla gelsin kuzucuksüprz yumurtalar var araya kaynayan hep bu gruptahurma ye canım iyi geliyomş. Bol bol hareket et.

Maşallah subhanallah canım, nazar değmesin çok tatlı Rabbim güzel ömürler versin.

Her emzirmeden sonra mutlaka lansinoh surun o iyi geliyor
Aynıyız sanırım hepsi sırayla geliyor korkuyorum ben 37 de umarım solunum sıkıntıları olmaz sağlıkla gelsinler inş
Ne guzel hepinizin az kaldi merak etmeyin ben buyuk oglumu 37 de kucugu 36 da dogurdum bir sikinti olmadi cok sukur

Yaaa maşşallah allahım nazardan korusunsağlıklı uzun güzel bi ömrü Olsun

Okudukça ben heyecanlanıyorum doğum yapanlar 1 2 gün kalanlar ne kadar güzel darısı bizlere inşallah sağlık sihhatle doğum yapanlara bisey sormak istiyorum 4d ultrasonla bebeğini gören var mıydı, doğunca o haline benziyor mu:))))) ben en çok neye benzeyecegini cok merak ediyorum fotosu var elimde ama benzer mi benzemez mi bilemiyorum :)

Allah ım esirgesin maaşallah paşama

İlk başlarda oluşan hassasiyet olmuş demek.
Hemen geçer inşallah.
Gögüslerin çok sertse doluysa mutlaka masaj yapıp sağım yap. Birde sıcak soğuk kompleks yapmayı unutma.
Kompleks yapıcam bi tanıdık karbonatlı su ile yıka dedi başka birisi de ayva çekirdeği sür dedi cnm hepsini denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…