2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benziyor, benim ikinci kız KV ye benziyordu 4d usgde şimdi de aynısı :)

Benimde bi sebep bulup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var gerçi içinde olduğumuz belirsiz durum bunun için gayet geçerli bir sebep ama
Dün akşam ben ağladım doğrusu rahatladım da
Ama kocama patladım işte orası kötüydü...

Bol bol yürüyüş yap canm dışarı çıkma gbi durumun hiç yok sa merdiven den in çık sürekli hurma da açılma yaparmış. Hatta varsa hurma hastahaneye de görür zemzem de bulabilirsen tabi iyi çocuğun ağzına degdirmek iyi oluyormuş diye duydum. Ben yapacağım Allah nasip ederse

Ben de yapacağım hastane valizine ilk zemzem ve hurma koydum

Kontrolden geldik, çok şükür her şey iyi, tekrardan aşağıya dönmüş benimki.. Ama hiçbir şeyini göremedik, başını gömmüş aşağı.. Kilosu 2380 gram olmuş. Nst de güzel çıktı. Ebeye hastanenin durumunu sordum. Salgınla ilgili.. Evet hastalar var ama onlar farklı yerlerde tutuluyor zaten öyle önemli bir şey yok dedi. Siz hiç merak etmeyin dedi. Halihazırda zaten bir ameliyathane ve doğumhane olacak her zaman için dedi. Doktor 2 hafta sonraya çağırdı yine.. 61 kilo olmuşum, 53le başlamıştım. Bizden haberler böyle

Allahım maşallah sana kara çocuk Benim eşim de esmer. Benim de böyle olur kesin minnağım. Doğsunlar da öpelim ellerini ayaklarını Biz de yaaa

Çok şükür canım gözün aydın Kilolarımız neredeyse aynı seninle. Ben de 52yle başlamıştım 61.6 yım şu an boyun kaç senin bu arada? Hastane konusunda da iyi bari ya için biraz rahatlamıştır

Doğum öncesi hiç takmadımki ben doğumdan sonra taktım öncesinde de mi takmalıydım bilmiyordumki
Doğumdan iki hafta önce iki saatle başlayıp artacak şekilde takılMası nın fayda ettiğini yazıyordu . Ben takmaya başladım ama acaba fayda etmiyor mu dedim . Sonrasında takınca iyileştirme yapıyor Muş ama önemli olan o acıyı hiç çekmemek . Bakalım öncesinde takmak fayda edecek mi . Seninkiler de bir an önce geçer inşallah

Boyum 1.64 canım.. Aynen ebe çok pozitif konuştu bugün içim rahatladı açıkçası

Maşallah sağlıkla büyüt bebeğini

Benim ona bakmak aklıma gelmez o an
Burası mis valla kapı pencere açık oturuyorum
Oh ne güzel, bizim yerimizede keyfini yap.
Ay ne güzel, haftamız aynı keşke benimki de gelse merdiven çık kuzum, squat yap, elle yer silmekte işe yarıyormuş.
Çok çirkinmiş demene çok güldüm ya
Oyyy maşallah ya kuzucuğa, sıhhatler olsun.
Tek kullanımlık külotlar var e-bebek’te vardı. Ben ilk doğumumda onlardan kullanmıştım çok rahattı. Kullan at külotlar ve dikiş yerine de gelmiyor.
Depend dediğimde onlardan canım, aldım bende zaten.
Benziyor, benim ikinci kız KV ye benziyordu 4d usgde şimdi de aynısı :)
Umarım kayınvalideni seviyorsundur

Valla bu olay başıma gelince zorla annemi getirttim kanka.annem yanımda ama hastaneye götürmesem mi kendi başıma yapabilir miyim acaba napsam sence? Kadıncağız burda mahsur kaldı zaten.annem geldi 1 hafta sonra bu korona virüs çıktı Türkiye’de.

Annen kaç yaşında kanka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…