Benziyor, benim ikinci kız KV ye benziyordu 4d usgde şimdi de aynısı :)Okudukça ben heyecanlanıyorum doğum yapanlar 1 2 gün kalanlar ne kadar güzel darısı bizlere inşallah sağlık sihhatledoğum yapanlara bisey sormak istiyorum 4d ultrasonla bebeğini gören var mıydı, doğunca o haline benziyor mu:))))) ben en çok neye benzeyecegini cok merak ediyorum fotosu var elimde ama benzer mi benzemez mi bilemiyorum :)
Doğum öncesi hiç takmadımki ben doğumdan sonra taktım öncesinde de mi takmalıydım bilmiyordumki
Evet canım benim inşallah olmazAynıyız sanırım hepsi sırayla geliyor korkuyorum ben 37 de umarım solunum sıkıntıları olmaz sağlıkla gelsinler inş
Kaç kilo gitti acaba doğumdan sonraKarnımın yarısı gitti canım.Daha çok yeni zayıflarım daha
Senin ilk cocuk mu canm. Ay valla hep hayalim bi kız bi oğlan olsun yeter gerisi rüya koymak istiyorum çok hevesim var niyeyseDoğumdaki sanci unutuluyor diyorlar ama bilemicim. Ben de dogurmam herhalde. Gerçi bana güven olmaz
Dün akşam ben ağladım doğrusu rahatladım daBenimde bi sebep bulup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var gerçi içinde olduğumuz belirsiz durum bunun için gayet geçerli bir sebep ama
Bol bol yürüyüş yap canm dışarı çıkma gbi durumun hiç yok sa merdiven den in çık sürekli hurma da açılma yaparmış. Hatta varsa hurma hastahaneye de görür zemzem de bulabilirsen tabi iyi çocuğun ağzına degdirmek iyi oluyormuş diye duydum. Ben yapacağım Allah nasip ederseKızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
Hemen tartılınca çok gitmiyor bi 15-20 gün beklemek gerekiyor vücudun ödemi atılması için benim öncekilerde 9 kilo gitmiştiKaç kilo gitti acaba doğumdan sonra
Ben de yapacağım hastane valizine ilk zemzem ve hurma koydumBol bol yürüyüş yap canm dışarı çıkma gbi durumun hiç yok sa merdiven den in çık sürekli hurma da açılma yaparmış. Hatta varsa hurma hastahaneye de görür zemzem de bulabilirsen tabi iyi çocuğun ağzına degdirmek iyi oluyormuş diye duydum. Ben yapacağım Allah nasip ederse
Allahım maşallah sana kara çocukValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Çok şükür canım gözün aydınKontrolden geldik, çok şükür her şey iyi, tekrardan aşağıya dönmüş benimki.. Ama hiçbir şeyini göremedik, başını gömmüş aşağı..Kilosu 2380 gram olmuş. Nst de güzel çıktı. Ebeye hastanenin durumunu sordum. Salgınla ilgili.. Evet hastalar var ama onlar farklı yerlerde tutuluyor zaten öyle önemli bir şey yok dedi. Siz hiç merak etmeyin dedi. Halihazırda zaten bir ameliyathane ve doğumhane olacak her zaman için dedi. Doktor 2 hafta sonraya çağırdı yine.. 61 kilo olmuşum, 53le başlamıştım. Bizden haberler böyle
Doğumdan iki hafta önce iki saatle başlayıp artacak şekilde takılMası nın fayda ettiğini yazıyordu . Ben takmaya başladım ama acaba fayda etmiyor mu dedim . Sonrasında takınca iyileştirme yapıyor Muş ama önemli olan o acıyı hiç çekmemek . Bakalım öncesinde takmak fayda edecek mi . Seninkiler de bir an önce geçer inşallahDoğum öncesi hiç takmadımki ben doğumdan sonra taktım öncesinde de mi takmalıydım bilmiyordumki
Boyum 1.64 canım.. Aynen ebe çok pozitif konuştu bugün içim rahatladı açıkçasıÇok şükür canım gözün aydınKilolarımız neredeyse aynı seninle. Ben de 52yle başlamıştım 61.6 yım şu an boyun kaç senin bu arada? Hastane konusunda da iyi bari ya için biraz rahatlamıştır
Maşallah sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Benim ona bakmak aklıma gelmez o anAyy kızlar son iki günlerin son saatlerin falan paylaşıldığını gördükçe bende değişik bir heyecan stres karışımı bir his oluşmaya başladıAslında hastane çantası hazırlar gibi ne yapacağımızın da listesini hazırlamak lazım. Son saatlerde veya günlerde ne yapacağımızı şaşırmayız. Planlı olur gibime geliyor
Oh ne güzel, bizim yerimizede keyfini yap.Burası mis valla kapı pencere açık oturuyorum
Ay ne güzel, haftamız aynı keşke benimki de gelseKızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
Çok çirkinmiş demene çok güldüm yaİyi yapmışsın canım gitmemekle ne olur ne olmaz kavga dövüş unutulur da Allah korusun bişey olsa unutulmaz sen tedbirini al da. Ben spinal oldum evet canım. Ben istedim anestezi doktoru da onayladı ameliyathanede karar verdik. Ama biraz fazla korktum ben bebeğin durumu hakkında da endişem çoktu malum. Panik yaptım bebeği çıkarırken sakinleştirici verdiler. Anestezi uzmanının boyun uzun ya acaba ayarlayamadım mı dediğini hatırlıyorum hayal meyal. Bebeğin sesini duyduğumu kurbannn olurummm dediğimi hatırlıyorum. Yüzünü gösterdiler çok çirkiinnn deyip kafamı çevirdiğimi de hatırlıyorumson dikişte kendime geldim sordum doktorlara nasış bebek iyi mi diye iyi dediler çok şükür ellerinize sağlık Allah razı olsun diye diye çıktım ameliyathaneden. Sakinleştirici verdikleri sırada pembe süngerimsi bulutlar gördüm resmen . Genel anesteziden çok daha rahat gerçekten. İlk spinalim daha rahattı panik yapmamıştım cahil cesareti sanırım bunda bebeğin küvöz ihtimali beni çok kaygılandırdı belki o yüzden panik yaptım bilmiyorum. Odaya çıkınca annemi gördüm koridorda bebek odada deyince dünyalar benim oldu ne ağrım kaldı ne sızım günlerdir şükür ediyorum yüzüne her baktığımda kokusunu içime çektiğimde
Oyyy maşallah ya kuzucuğa, sıhhatler olsun.Valla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Depend dediğimde onlardan canım, aldım bende zaten.Tek kullanımlık külotlar var e-bebek’te vardı. Ben ilk doğumumda onlardan kullanmıştım çok rahattı. Kullan at külotlar ve dikiş yerine de gelmiyor.
Umarım kayınvalideni seviyorsundurBenziyor, benim ikinci kız KV ye benziyordu 4d usgde şimdi de aynısı :)
İlk canım. Kısmet bakalım şunu bı dogurayim da sağ salimSenin ilk cocuk mu canm. Ay valla hep hayalim bi kız bi oğlan olsun yeter gerisi rüya koymak istiyorum çok hevesim var niyeyse
Valla bu olay başıma gelince zorla annemi getirttim kanka.annem yanımda ama hastaneye götürmesem mi kendi başıma yapabilir miyim acaba napsam sence? Kadıncağız burda mahsur kaldı zaten.annem geldi 1 hafta sonra bu korona virüs çıktı Türkiye’de.Sen şu diğer doktorla iyice konuş da doğur artık kankam ya. Sana da zor bebeğe de. Annen baban yanında mi hala?
Aynayı sabitlicen kız
Benim için fark etmez işim görülsün de
Bana sanırım bir buçuk aydır falan oluyor o. Ne olduğunu bilmiyorum böyle pıt pıt atıyor hızlı hızlı. Burada başkaları da oluyor demisti canım. Çoğumuzda oluyorsa sorun yoktur bence.
Annen kaç yaşında kanka?Valla bu olay başıma gelince zorla annemi getirttim kanka.annem yanımda ama hastaneye götürmesem mi kendi başıma yapabilir miyim acaba napsam sence? Kadıncağız burda mahsur kaldı zaten.annem geldi 1 hafta sonra bu korona virüs çıktı Türkiye’de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?