- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Evet içmeyince bende fena oluyorum.ben doğumdan bir gün öncesine kadar kullanmaya devam edicem.sürekli kasılmalarım var ve Buda kanama alanımı derinleştiriyor.nidicard baya bi gevşetiyorBende kullandım bitirdim bi kutu daha gerek yok dedi doktor ama bitirir bitirmez kasılmalarım çoğaldı yine dün ki nst de çıkmadı bişey ama çok hissediyorum ben kasılmaları
53 kankamAnnen kaç yaşında kanka?
Bence anneni hastaneye götürme hem yaşı da var belli eşinle hastaneye git annen kzıınla evde kalsınValla bu olay başıma gelince zorla annemi getirttim kanka.annem yanımda ama hastaneye götürmesem mi kendi başıma yapabilir miyim acaba napsam sence? Kadıncağız burda mahsur kaldı zaten.annem geldi 1 hafta sonra bu korona virüs çıktı Türkiye’de.
Öyle yapıcam galiba canım.inşallah bize bulaşmaz bizden de çocuklara anneme Allah korusunBence anneni hastaneye götürme hem yaşı da var belli eşinle hastaneye git annen kzıınla evde kalsın
Allah korusun benim de anneM geldi Allah hepimizin annesini babasını eşini çocuğunu ailesini tüm sevenlerini korusunÖyle yapıcam galiba canım.inşallah bize bulaşmaz bizden de çocuklara anneme Allah korusun
Amin canım.seninde eşin mi olacak yanındaAllah korusun benim de anneM geldi Allah hepimizin annesini babasını eşini çocuğunu ailesini tüm sevenlerini korusun
Kızz kaşları tüyleri sapsarıAllahım maşallah sana kara çocukBenim eşim de esmer. Benim de böyle olur kesin minnağım. Doğsunlar da öpelim ellerini ayaklarını Biz de yaaa
Canım en fazla soğuk algınlığıdır ateşin yoksa corona değilsindir.Kızlar sabahtan beri ard arda bi hapşırma geliyo ve ciğerlerimde acı hissediyorum korona mı oldum yoksa
Benziyor canım aynı benimkinin profil fotosu vardı burnu elleri aynı doğduOkudukça ben heyecanlanıyorum doğum yapanlar 1 2 gün kalanlar ne kadar güzel darısı bizlere inşallah sağlık sihhatledoğum yapanlara bisey sormak istiyorum 4d ultrasonla bebeğini gören var mıydı, doğunca o haline benziyor mu:))))) ben en çok neye benzeyecegini cok merak ediyorum fotosu var elimde ama benzer mi benzemez mi bilemiyorum :)
Ateşim yok kuzum oh iyi o zaman rahatladım vallaCanım en fazla soğuk algınlığıdır ateşin yoksa corona değilsindir.
Olsun ağla canım ben de lohusa kafası durup durup ağlıyorum eşim bişey mi oldu diyor yok içimden ağlamak geliyor geçer birazdan diyorummisskokulumm hikayeleri okurken hele bebişleri görünce hiç dayanamıyorum iyice ağlak oldum Maşallah kuzuna , darısı Bizlere inşallah Sakinleştirici olayı da güzelmiş
MASALLAHValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Masallah sana kuzucukValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Ayy Allahım kurban olurum minicik yavrum benimValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Gözün aydın canımKontrolden geldik, çok şükür her şey iyi, tekrardan aşağıya dönmüş benimki.. Ama hiçbir şeyini göremedik, başını gömmüş aşağı..Kilosu 2380 gram olmuş. Nst de güzel çıktı. Ebeye hastanenin durumunu sordum. Salgınla ilgili.. Evet hastalar var ama onlar farklı yerlerde tutuluyor zaten öyle önemli bir şey yok dedi. Siz hiç merak etmeyin dedi. Halihazırda zaten bir ameliyathane ve doğumhane olacak her zaman için dedi. Doktor 2 hafta sonraya çağırdı yine.. 61 kilo olmuşum, 53le başlamıştım. Bizden haberler böyle
Valla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?