2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende kullandım bitirdim bi kutu daha gerek yok dedi doktor ama bitirir bitirmez kasılmalarım çoğaldı yine dün ki nst de çıkmadı bişey ama çok hissediyorum ben kasılmaları
Evet içmeyince bende fena oluyorum.ben doğumdan bir gün öncesine kadar kullanmaya devam edicem.sürekli kasılmalarım var ve Buda kanama alanımı derinleştiriyor.nidicard baya bi gevşetiyor

Bence anneni hastaneye götürme hem yaşı da var belli eşinle hastaneye git annen kzıınla evde kalsın

Allahım maşallah sana kara çocuk Benim eşim de esmer. Benim de böyle olur kesin minnağım. Doğsunlar da öpelim ellerini ayaklarını Biz de yaaa
Kızz kaşları tüyleri sapsarı kıvanç tatlıtuğum diyorum hatta eşim sarışın benim. Büyğk kızım da böyle kara saçlı doğmuştu bağlanıyordu saçları doğduğunda. Bunun da uzun bir de 1 ay daha vardı doğuma kalsa ne kadar uzardı Allah bilirbu siyah saçlar yerini kumrala yada sarıya dönecek kaş rengine bakınca

Benziyor canım aynı benimkinin profil fotosu vardı burnu elleri aynı doğdu

misskokulumm hikayeleri okurken hele bebişleri görünce hiç dayanamıyorum iyice ağlak oldum Maşallah kuzuna , darısı Bizlere inşallah Sakinleştirici olayı da güzelmiş
Olsun ağla canım ben de lohusa kafası durup durup ağlıyorum eşim bişey mi oldu diyor yok içimden ağlamak geliyor geçer birazdan diyorum

MASALLAH

Masallah sana kuzucuk

Ayy Allahım kurban olurum minicik yavrum benim benim kızımda doğduğunda kara saçlıydı teni esmerdi büyüdükçe sapsarı oldu.

Halılarımda yıkamadan geldi kızlar butun ev temizligimde bitti şükür huzur icinde agiz tadıyla bebisi bekleyebilirim artık bide kıyafetlerini ütülersem tamamdır
Doktor hala 3 hafta önde dedi kafa ve karin yani normal 34 üz ama kafa karin 37 . Sekerde yok tuhafsiyip duruyor doktorum . Sancın erken gelir muhtemel . Gelmesede sonraki 3.Hafta basinda bebis 40 gibi olur aliriz dedi oğlum hesaplarımızı bir tuhaf yapti

Gözün aydın canımyüzünü de gösterse iyiymş neyse kendsni görcn artk az kaldı

ya bu savasçi melege nasil masAllah denmez yaa

simdiden belli cook yakisikli olacaaaak masAllah bin kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…