Allah yar ve yardimcin olsun...Normalde sancı beklicem kızlar ama kanamam oluyor o yüzden gidicem birazdan doguma hastaneye dogum yapan arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun hepinize
hametan krem onermisti doktorum.mavi tup olandan.sarisi koyu o zor olur.ama emzirmeden once mutlaka yikamalisin.cok hizli iyilestiriyor ama iste her sefer yikamasi zor.ama ise yariyor.kalan zamanda onlem olatak lanolin oneririm.Kompleks yapıcam bi tanıdık karbonatlı su ile yıka dedi başka birisi de ayva çekirdeği sür dedi cnm hepsini denicem
Ah bende aynı durumdayım kafası 39 ben 36Halılarımda yıkamadan geldi kızlar butun ev temizligimde bitti şükür huzur icinde agiz tadıyla bebisi bekleyebilirim artıkbide kıyafetlerini ütülersem tamamdır
Doktor hala 3 hafta önde dedi kafa ve karin yani normal 34 üz ama kafa karin 37 . Sekerde yok tuhafsiyip duruyor doktorum . Sancın erken gelir muhtemel . Gelmesede sonraki 3.Hafta basinda bebis 40 gibi olur aliriz dedioğlum hesaplarımızı bir tuhaf yapti
Yani bilmiyorum özel hastanede olacak ikisi de yanımda olur muhtemelen bizim ilk çoçuk eşimde bende korkuyoruz açıkçası biraz da zor hamilelik geçirdim tabi senin kadar değil bilmiyorum annemde 46 yaşında hakkımızda hayırlısı inşAmin canım.seninde eşin mi olacak yanında
Hadi bakalım gelsn kuzucuklarÖzel de ki doktoruma gittim bugun 2772 ölçtü kilosunu. Ben 36+2 deyim kafası 39+5kafası çok düşündürüyor bizi. Çatı muayenesi yaptı. Gayet rahattım. Güzel dedi. 1cm de açıklığın var bile dedi. 2 hafta içinde doğurdum doğurdum yoksa sezeryan yapalım dedi. Kafası daha da büyür sıkışır normal olursa vakum gerekebilir vs bi sürü zorlanırsın 2 hafta içinde doğmaZsa dedi 15 nisana gün verdi. Hala doğmamışsa 15 nisanda alırız dedi. Bol bol ilişki merdiven yürüyüş dedi. Doğururum hanımlar inşallah 2 haftaya
Ben de kayv mi evde kızımın yanında bırakp eşimle gtcem canım. En mantıklısı bu bana kalırsa.Amin canım.seninde eşin mi olacak yanında
Yani normali denemek istiyorum. 2 hafta zorlayacağım kendimi. Gelir inşallah bu süreçte gelmezse sezeryan artık daha da zorlamaya gerek yokHadi bakalım gelsn kuzucuklarbenm oğluşa da kafası büyük dedi neyse ki sezaryen olcm. Senn doğumunu da allah kolay getrsn canım belki de hiç zorlanmazsın
Aynen nasıl bir faydası var çocuğa onu bilmiyorum ama hurma bize faydalıBen de yapacağım hastane valizine ilk zemzem ve hurma koydum
Aynen ya valla son 4 hafta kaldı bakalm benm oğlan gelmezse tabi ha ama 2 hafta snra ayaklanıp öyle yürüyüş yapicam bahçede merdivende inip cikarim bol bol 40.nci haftayi beklememİlk canım. Kısmet bakalım şunu bı dogurayim da sağ salim
Canım gözün aydın inşallah sağ salim kavuşursunuzKızlar Merhaba gece nişan gibi bişeyim geldi sabah doktoru aradım muayneye cagırdı ama hiç agrım yoktu kasılma vardı nst De bitane 70 lerde sancı çıktı sonra alttan baktı 3cm açılma vardı normal dogum istedigim için suni vereyim istersen dedi bende önce eve gelmek istedim duşumu vs almak istedim sancı olursa gel dedi evde açılmam olması için ne önerirsiniz en en gec yarın dogumun olur alırız dedi
Kızz bu ne güzel bi bebek saçlara bak maşallahValla ben de 3.bbek olduğundan mıdır o kadar benimleymiş hep birlikteymişiz gibi çok seviyorum. Hep gözlerim doluyor içime kokusunu çektiğimde. Sizin de az kaldı inşallah sağ salim.
Bugün ilk tam banyosunu yaptırdık eşimle. Hiç ağlamadı iyice sıcak su yaptım amasıcak suyu çok sever bebekler yatırır yatırmaz altına yaptı sıpam gerçi bir Maşşallahınızı alırız teyzeleri kara saçlı oğlum berbere götürecek babası berberler de kapalı
Takılma canm bende 36+1 oldum 30 dan beri sancı çekiyorum tabi o zamanlar erken gelme doğum riskim vardı hâlâ da var tabi yatırmışlardı serum ilaç iğne flan artık bisey yapmıyorlar normal diyerek. Bebek doğum pozisyonunu almış mı peki canm sordun mu.?Merhaba kızlar bende kontrolden geldim anca yazabiliyorum kendimi duşa attımbebek 2770gr cıktı boyu 50cm. Bacak boyu yine bi hafta önde ama karın çevresi bi hafta geride yani çok şişman bi bebek olmayacak dedi bugun 36 haftayım bana normal geldi kilosu ama yanılma payı var usg ölçümlerinin dedi. Bu arada nst de son anda bi sancı cıktı 70lerde doktor önemsemedi nedense. Çıkarırken olmustur dedi ama zaten hemşireye ben çagırdım bitti gelin cıkarsın diye sancı da hissetmedim hiç, umarım önemli bişi değildir. Normalde hher hafta gelmen lazım ama 38de gel dedi 2 haftaya doğum şekline karar veririz eğer bu hastalık çok yayılırsa 38lerde alabilirim sezeryanla dedi. Suan için sezeryan alamam erken küvezde kalabilir de kalmayabilirde gerek yok dedi. Bende suan istemiyorum dedim. Umarım 38de kendi sancınla gelirsin seni doğurturum eve gidersin dedi. Ayy çok yazdım ama su nst kafamı karıştırdı simdi
Özel hastanelerde de ziyaretçi yasak, refakatçi sadece 1 kişiye izin var ve o kişi değişmeyecekmiş. Haberin olsun canım planlamanı ona göre yap ne olur ne olmaz. Benim hastanem de özel, bugün gittim zaten her yere asmışlar uyarıyı..Yani bilmiyorum özel hastanede olacak ikisi de yanımda olur muhtemelen bizim ilk çoçuk eşimde bende korkuyoruz açıkçası biraz da zor hamilelik geçirdim tabi senin kadar değil bilmiyorum annemde 46 yaşında hakkımızda hayırlısı inş
Maşallah canım, uzun boylu olacak sanırım seninkiMerhaba kızlar bende kontrolden geldim anca yazabiliyorum kendimi duşa attımbebek 2770gr cıktı boyu 50cm. Bacak boyu yine bi hafta önde ama karın çevresi bi hafta geride yani çok şişman bi bebek olmayacak dedi bugun 36 haftayım bana normal geldi kilosu ama yanılma payı var usg ölçümlerinin dedi. Bu arada nst de son anda bi sancı cıktı 70lerde doktor önemsemedi nedense. Çıkarırken olmustur dedi ama zaten hemşireye ben çagırdım bitti gelin cıkarsın diye sancı da hissetmedim hiç, umarım önemli bişi değildir. Normalde hher hafta gelmen lazım ama 38de gel dedi 2 haftaya doğum şekline karar veririz eğer bu hastalık çok yayılırsa 38lerde alabilirim sezeryanla dedi. Suan için sezeryan alamam erken küvezde kalabilir de kalmayabilirde gerek yok dedi. Bende suan istemiyorum dedim. Umarım 38de kendi sancınla gelirsin seni doğurturum eve gidersin dedi. Ayy çok yazdım ama su nst kafamı karıştırdı simdi
Halılarımda yıkamadan geldi kızlar butun ev temizligimde bitti şükür huzur icinde agiz tadıyla bebisi bekleyebilirim artıkbide kıyafetlerini ütülersem tamamdır
Doktor hala 3 hafta önde dedi kafa ve karin yani normal 34 üz ama kafa karin 37 . Sekerde yok tuhafsiyip duruyor doktorum . Sancın erken gelir muhtemel . Gelmesede sonraki 3.Hafta basinda bebis 40 gibi olur aliriz dedioğlum hesaplarımızı bir tuhaf yapti
Özel de ki doktoruma gittim bugun 2772 ölçtü kilosunu. Ben 36+2 deyim kafası 39+5kafası çok düşündürüyor bizi. Çatı muayenesi yaptı. Gayet rahattım. Güzel dedi. 1cm de açıklığın var bile dedi. 2 hafta içinde doğurdum doğurdum yoksa sezeryan yapalım dedi. Kafası daha da büyür sıkışır normal olursa vakum gerekebilir vs bi sürü zorlanırsın 2 hafta içinde doğmaZsa dedi 15 nisana gün verdi. Hala doğmamışsa 15 nisanda alırız dedi. Bol bol ilişki merdiven yürüyüş dedi. Doğururum hanımlar inşallah 2 haftaya
Merhaba kızlar bende kontrolden geldim anca yazabiliyorum kendimi duşa attımbebek 2770gr cıktı boyu 50cm. Bacak boyu yine bi hafta önde ama karın çevresi bi hafta geride yani çok şişman bi bebek olmayacak dedi bugun 36 haftayım bana normal geldi kilosu ama yanılma payı var usg ölçümlerinin dedi. Bu arada nst de son anda bi sancı cıktı 70lerde doktor önemsemedi nedense. Çıkarırken olmustur dedi ama zaten hemşireye ben çagırdım bitti gelin cıkarsın diye sancı da hissetmedim hiç, umarım önemli bişi değildir. Normalde hher hafta gelmen lazım ama 38de gel dedi 2 haftaya doğum şekline karar veririz eğer bu hastalık çok yayılırsa 38lerde alabilirim sezeryanla dedi. Suan için sezeryan alamam erken küvezde kalabilir de kalmayabilirde gerek yok dedi. Bende suan istemiyorum dedim. Umarım 38de kendi sancınla gelirsin seni doğurturum eve gidersin dedi. Ayy çok yazdım ama su nst kafamı karıştırdı simdi
Hımm ayyy bilmiyorum yaa ben galiba duruma göre karar verecem plan yapınca olmuyorÖzel hastanelerde de ziyaretçi yasak, refakatçi sadece 1 kişiye izin var ve o kişi değişmeyecekmiş. Haberin olsun canım planlamanı ona göre yap ne olur ne olmaz. Benim hastanem de özel, bugün gittim zaten her yere asmışlar uyarıyı..
Maşallah canım, uzun boylu olacak sanırım seninkiBenim doktor boyla ilgili hiçbir şey demiyor, kiloyu söylüyor sadece..
Ayyy benim ki bana benziyor allahtan o zmmBenziyor, benim ikinci kız KV ye benziyordu 4d usgde şimdi de aynısı :)
Ayyy o kadar merak ediyorum ki sesini yüzünü ellerini iki resim var ikisindede biraz farklı gibi o yüzden soruyum dedim:))¥Benziyor canım aynı benimkinin profil fotosu vardı burnu elleri aynı doğdu
Aynen öyle, şu an süreç çok değişken.. Yarın öbür gün ne olacağını bilemiyoruz. Belki daha katı kurallar olacak belki de eskiye dönecek. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin..Hımm ayyy bilmiyorum yaa ben galiba duruma göre karar verecem plan yapınca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?