2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim çocuk hepsinde farklı gibi yaa hangisi çıkacak bilemedim

Eklentiler

• IMG-20200319-WA0008.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20200208-WA0011.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20200208-WA0021.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20200319-WA0020.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 41
Maşallah uzun olcak bebişin kız şimdiden 50yse.sancıya hiç takılma bi iki kez çıksa bile düzenszse önemli değl yalancı sancı deniyo ya o işte. Olck o kadar ki zaten sonlara doğru olduysa harekt faln etmşsndr belki. Benm düzenli 100e vuruyodu düşün. O bile geçti şükür. Hiç aklın takılmasın.

Benim gideceğim hastahanede 2 kişi karantinaya alınmış napacagim nasıl doğum yapacağım nereye gideceğim bilmiyorum yaa
Benimkinde de varmış canım, ebe pozitif konuştu ama.. Sizi doğurtacağız hiiiç merak etme dedi. Ayrı bir ameliyathane ve doğumhane olmak zorundaymış zaten bizler için..

Aynen öyle, şu an süreç çok değişken.. Yarın öbür gün ne olacağını bilemiyoruz. Belki daha katı kurallar olacak belki de eskiye dönecek. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin..
Amin kuzu yaa sağlıkla doğurakda derin bir ohhh çekeriz artık

V
canım nts normal benim de 36 gidince bir tane 80 vardı doktor bebeğin hareketine bağlı çıkmıştır dedi çünkü diğerleri tek çizgiye yakındı

Benimkinde de varmış canım, ebe pozitif konuştu ama.. Sizi doğurtacağız hiiiç merak etme dedi. Ayrı bir ameliyathane ve doğumhane olmak zorundaymış zaten bizler için..
Valla canm burda ayrı mayri yer yok bi normal doğum yapılan yer var belli bi tane de ameliyathane orda çoğu şeyi de yapıyolar valla napacaksak

Canım her yerde var şu an zaten. Özellerde devlet kadar kötü özellikle İstanbuldaysan.
Haklısın canım. Heryerde var. Burda da varmş benm hastaneme de gelmş biri pozitif çıknca bölge hastanesine götrmşler. Özellerdeki durum şöyle işliyo sanırım. Poztif olduğu belli olana kadar test faln yapıp karantinaya alıyolr. Pozitif çıkarsa toplanma yerlerine gönderyolar. Pozitif vakalar bir ya da bikaç yerde toplanıyolr.

Evet sanırım bi kez sancı cıkınca önemli görmedi rahatladım simdi
Evet boyu biraz önden gidiyor bi kağıt veriyor ordan kendin hesaplayabilirsin fl yazan yerdeki rakamı 7 ile çarp boyunu buluyorsun
Canım normalde 39dan önce sezeryan almıyorum demişti ama suan çok karısık ortalık bir tane ebemiz var bakalım ne kadar dayanıcaz dedi. Bi özel hastanenin doğum polikliniği tamamen kapatılmış. Sehir hastanesi ve tıp fakültesinde hastalar varmış. Hatta kadın doğum hastanesi var burda orda bi hamile de korona cıkmıs ebeler doktorlar karantinadaymış falan. Baya karısık durumlar. Suan benim hastanede yok ama gelirse geri çeviremiyoruz dedi. Bu nedenle 2 haftaya belli olur ne olacagı ona göre istersen sezeryanla alırız kilosuna göre dedi.
Evet canım boyu uzun gözüküyor ama sanki kilosu düşük mü ne sancı son anda çıkmış ben hissetmedim bebekte hareket ediyordu sürekli hiç durmadı. Zaten doktor sancı hissedersen su gelirse kan gelirse hiç bekleme gel dedi. Ay rahatladım sizle konusunca

Aynen canm takma kafana ben çok alıştım artık sürekli çekiyorum. Daha dün 10dk arayla girip çıktı 4 saat sancı çektim çoğalmadı die gitmek istemedim

Küçük bi şehirdeyim öyle büyük yer değil de 2 virüs vakasını göndermişlerdi başka şehire şüpheli gitmişlerdi smdi hastahanedeymis. Çocugun direnci olmaz en korktuğum şey o
Bilim kurulu üyesi geçen aksam tvde konusuyodu bebeklerde bi reseptör yokmus. Bu hastalıkta insanlarda o reseptörde tutunuyomus bu nedenle bebekler en az risk bulunan gruptaymış. Korkma canım çok ekstrem bişi olması lazım bebekler için yani baya baya düşük bir ihtimal.

Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Medicana Çamlıca
Valla canm burda ayrı mayri yer yok bi normal doğum yapılan yer var belli bi tane de ameliyathane orda çoğu şeyi de yapıyolar valla napacaksak
O zaman oralara virüslüleri almazlar canım..
Benim hastane için konuşursam yatış da yapılıyormuş canım.. Belki doluluk oranına göre değişiyordur bölge bölge..

Medicana Çamlıca

O zaman oralara virüslüleri almazlar canım..

Benim hastane için konuşursam yatış da yapılıyormuş canım.. Belki doluluk oranına göre değişiyordur bölge bölge..
Hadi ya. Pozitif olanların heryerde dağınık bulunması çok tehlikeli değl mi yaneden biyerde toplamıyolarki. Yapılablr bence bikaç hastane kapatılıp. Öyle daha güvenli olurdu.

Hiç bilmiyordum canım sen tak mutlaka faydası olur şu an onsuz gezemiyorum

Rabbim hayırlı sonuçlar versin insallah canim.
beslemek için özel bir şey yaptin mi? sarılıktan korkuyorum ben de. küçük kizimda çok sıkıntı olmuştu. şimdi gözüme sarı gelip duruyor. cuma bizim kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…