Maşallah uzun olcak bebişin kızMerhaba kızlar bende kontrolden geldim anca yazabiliyorum kendimi duşa attımbebek 2770gr cıktı boyu 50cm. Bacak boyu yine bi hafta önde ama karın çevresi bi hafta geride yani çok şişman bi bebek olmayacak dedi bugun 36 haftayım bana normal geldi kilosu ama yanılma payı var usg ölçümlerinin dedi. Bu arada nst de son anda bi sancı cıktı 70lerde doktor önemsemedi nedense. Çıkarırken olmustur dedi ama zaten hemşireye ben çagırdım bitti gelin cıkarsın diye sancı da hissetmedim hiç, umarım önemli bişi değildir. Normalde hher hafta gelmen lazım ama 38de gel dedi 2 haftaya doğum şekline karar veririz eğer bu hastalık çok yayılırsa 38lerde alabilirim sezeryanla dedi. Suan için sezeryan alamam erken küvezde kalabilir de kalmayabilirde gerek yok dedi. Bende suan istemiyorum dedim. Umarım 38de kendi sancınla gelirsin seni doğurturum eve gidersin dedi. Ayy çok yazdım ama su nst kafamı karıştırdı simdi
Benimkinde de varmış canım, ebe pozitif konuştu ama.. Sizi doğurtacağız hiiiç merak etme dedi. Ayrı bir ameliyathane ve doğumhane olmak zorundaymış zaten bizler için..Benim gideceğim hastahanede 2 kişi karantinaya alınmış napacagim nasıl doğum yapacağım nereye gideceğim bilmiyorum yaa
Hangi hastaneye gidiyorsunuzBenimkinde de varmış canım, ebe pozitif konuştu ama.. Sizi doğurtacağız hiiiç merak etme dedi. Ayrı bir ameliyathane ve doğumhane olmak zorundaymış zaten bizler için..
Amin kuzu yaa sağlıkla doğurakda derin bir ohhh çekeriz artıkAynen öyle, şu an süreç çok değişken.. Yarın öbür gün ne olacağını bilemiyoruz. Belki daha katı kurallar olacak belki de eskiye dönecek. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin..
Canım her yerde var şu an zaten. Özellerde devlet kadar kötü özellikle İstanbuldaysan.Benim gideceğim hastahanede 2 kişi karantinaya alınmış napacagim nasıl doğum yapacağım nereye gideceğim bilmiyorum yaa
canım nts normal benim de 36 gidince bir tane 80 vardı doktor bebeğin hareketine bağlı çıkmıştır dedi çünkü diğerleri tek çizgiye yakındıMerhaba kızlar bende kontrolden geldim anca yazabiliyorum kendimi duşa attımbebek 2770gr cıktı boyu 50cm. Bacak boyu yine bi hafta önde ama karın çevresi bi hafta geride yani çok şişman bi bebek olmayacak dedi bugun 36 haftayım bana normal geldi kilosu ama yanılma payı var usg ölçümlerinin dedi. Bu arada nst de son anda bi sancı cıktı 70lerde doktor önemsemedi nedense. Çıkarırken olmustur dedi ama zaten hemşireye ben çagırdım bitti gelin cıkarsın diye sancı da hissetmedim hiç, umarım önemli bişi değildir. Normalde hher hafta gelmen lazım ama 38de gel dedi 2 haftaya doğum şekline karar veririz eğer bu hastalık çok yayılırsa 38lerde alabilirim sezeryanla dedi. Suan için sezeryan alamam erken küvezde kalabilir de kalmayabilirde gerek yok dedi. Bende suan istemiyorum dedim. Umarım 38de kendi sancınla gelirsin seni doğurturum eve gidersin dedi. Ayy çok yazdım ama su nst kafamı karıştırdı simdi
Valla canm burda ayrı mayri yer yok bi normal doğum yapılan yer var belli bi tane de ameliyathane orda çoğu şeyi de yapıyolar valla napacaksakBenimkinde de varmış canım, ebe pozitif konuştu ama.. Sizi doğurtacağız hiiiç merak etme dedi. Ayrı bir ameliyathane ve doğumhane olmak zorundaymış zaten bizler için..
Haklısın canım. Heryerde var. Burda da varmş benm hastaneme de gelmş biri pozitif çıknca bölge hastanesine götrmşler. Özellerdeki durum şöyle işliyo sanırım. Poztif olduğu belli olana kadar test faln yapıp karantinaya alıyolr. Pozitif çıkarsa toplanma yerlerine gönderyolar. Pozitif vakalar bir ya da bikaç yerde toplanıyolr.Canım her yerde var şu an zaten. Özellerde devlet kadar kötü özellikle İstanbuldaysan.
Evet sanırım bi kez sancı cıkınca önemli görmedi rahatladım simdiTakılma canm bende 36+1 oldum 30 dan beri sancı çekiyorum tabi o zamanlar erken gelme doğum riskim vardı hâlâ da var tabi yatırmışlardı serum ilaç iğne flan artık bisey yapmıyorlar normal diyerek. Bebek doğum pozisyonunu almış mı peki canm sordun mu.?
Evet boyu biraz önden gidiyorÖzel hastanelerde de ziyaretçi yasak, refakatçi sadece 1 kişiye izin var ve o kişi değişmeyecekmiş. Haberin olsun canım planlamanı ona göre yap ne olur ne olmaz. Benim hastanem de özel, bugün gittim zaten her yere asmışlar uyarıyı..
Maşallah canım, uzun boylu olacak sanırım seninkiBenim doktor boyla ilgili hiçbir şey demiyor, kiloyu söylüyor sadece..
Canım normalde 39dan önce sezeryan almıyorum demişti ama suan çok karısık ortalık bir tane ebemiz var bakalım ne kadar dayanıcaz dedi. Bi özel hastanenin doğum polikliniği tamamen kapatılmış. Sehir hastanesi ve tıp fakültesinde hastalar varmış. Hatta kadın doğum hastanesi var burda orda bi hamile de korona cıkmıs ebeler doktorlar karantinadaymış falan. Baya karısık durumlar. Suan benim hastanede yok ama gelirse geri çeviremiyoruz dedi. Bu nedenle 2 haftaya belli olur ne olacagı ona göre istersen sezeryanla alırız kilosuna göre dedi.Merhaba canım her şeyin yolunda olması güzel. Benim Bebeğimde 2 hafta önde çıkıyor. Ama bana sancın erken gelir vs. Bir şey demedi. Sezeryan olabilirsin dedi sadece. Zaten pek ilgili bir doktorda değil ya neyse. İnşallah hangisi hayırlısıyla o olur.
Hayırlısı olsun inşallah. Gönlün hangisinden yanaysa o olsun.
Son anda çıkmış ya çok önemli görmedi demek düzenli olmadığı için. Sezeryanla alırım demesine de şaşırdım. 38de olsa bile. Her doktor farklı düşünüyor demek ki.
Neyse sağlıklı olsunlarda inşallah önemli olan o.
Evet canım boyu uzun gözüküyor ama sanki kilosu düşük mü neMaşallah uzun olcak bebişin kızşimdiden 50yse.sancıya hiç takılma bi iki kez çıksa bile düzenszse önemli değl yalancı sancı deniyo ya o işte. Olck o kadar ki zaten sonlara doğru olduysa harekt faln etmşsndr belki. Benm düzenli 100e vuruyodu düşün. O bile geçti şükür. Hiç aklın takılmasın.
Küçük bi şehirdeyim öyle büyük yer değil de 2 virüs vakasını göndermişlerdi başka şehire şüpheli gitmişlerdi smdi hastahanedeymis. Çocugun direnci olmaz en korktuğum şey oCanım her yerde var şu an zaten. Özellerde devlet kadar kötü özellikle İstanbuldaysan.
Evet benimki de öle sancı yok son anda bi 70 cıktı o da cok önemsemediV
canım nts normal benim de 36 gidince bir tane 80 vardı doktor bebeğin hareketine bağlı çıkmıştır dedi çünkü diğerleri tek çizgiye yakındı
Aynen canm takma kafana ben çok alıştım artık sürekli çekiyorum. Daha dün 10dk arayla girip çıktı 4 saat sancı çektim çoğalmadı die gitmek istemedimEvet sanırım bi kez sancı cıkınca önemli görmedi rahatladım simdi
Evet boyu biraz önden gidiyorbi kağıt veriyor ordan kendin hesaplayabilirsin fl yazan yerdeki rakamı 7 ile çarp boyunu buluyorsun
Canım normalde 39dan önce sezeryan almıyorum demişti ama suan çok karısık ortalık bir tane ebemiz var bakalım ne kadar dayanıcaz dedi. Bi özel hastanenin doğum polikliniği tamamen kapatılmış. Sehir hastanesi ve tıp fakültesinde hastalar varmış. Hatta kadın doğum hastanesi var burda orda bi hamile de korona cıkmıs ebeler doktorlar karantinadaymış falan. Baya karısık durumlar. Suan benim hastanede yok ama gelirse geri çeviremiyoruz dedi. Bu nedenle 2 haftaya belli olur ne olacagı ona göre istersen sezeryanla alırız kilosuna göre dedi.
Evet canım boyu uzun gözüküyor ama sanki kilosu düşük mü nesancı son anda çıkmış ben hissetmedim bebekte hareket ediyordu sürekli hiç durmadı. Zaten doktor sancı hissedersen su gelirse kan gelirse hiç bekleme gel dedi. Ay rahatladım sizle konusunca ❣
Bilim kurulu üyesi geçen aksam tvde konusuyodu bebeklerde bi reseptör yokmus. Bu hastalıkta insanlarda o reseptörde tutunuyomus bu nedenle bebekler en az risk bulunan gruptaymış. Korkma canım çok ekstrem bişi olması lazım bebekler için yani baya baya düşük bir ihtimal.Küçük bi şehirdeyim öyle büyük yer değil de 2 virüs vakasını göndermişlerdi başka şehire şüpheli gitmişlerdi smdi hastahanedeymis. Çocugun direnci olmaz en korktuğum şey o
Medicana ÇamlıcaHangi hastaneye gidiyorsunuz
O zaman oralara virüslüleri almazlar canım..Valla canm burda ayrı mayri yer yok bi normal doğum yapılan yer var belli bi tane de ameliyathane orda çoğu şeyi de yapıyolar valla napacaksak
Benim hastane için konuşursam yatış da yapılıyormuş canım.. Belki doluluk oranına göre değişiyordur bölge bölge..Haklısın canım. Heryerde var. Burda da varmş benm hastaneme de gelmş biri pozitif çıknca bölge hastanesine götrmşler. Özellerdeki durum şöyle işliyo sanırım. Poztif olduğu belli olana kadar test faln yapıp karantinaya alıyolr. Pozitif çıkarsa toplanma yerlerine gönderyolar. Pozitif vakalar bir ya da bikaç yerde toplanıyolr.
Hadi ya. Pozitif olanların heryerde dağınık bulunması çok tehlikeli değl mi yaMedicana Çamlıca
O zaman oralara virüslüleri almazlar canım..
Benim hastane için konuşursam yatış da yapılıyormuş canım.. Belki doluluk oranına göre değişiyordur bölge bölge..
Hiç bilmiyordum canım sen tak mutlaka faydası olur şu an onsuz gezemiyorumDoğumdan iki hafta önce iki saatle başlayıp artacak şekilde takılMası nın fayda ettiğini yazıyordu . Ben takmaya başladım ama acaba fayda etmiyor mu dedim . Sonrasında takınca iyileştirme yapıyor Muş ama önemli olan o acıyı hiç çekmemek . Bakalım öncesinde takmak fayda edecek mi . Seninkiler de bir an önce geçer inşallah
Rabbim hayırlı sonuçlar versin insallah canim.Nasıl yorgunum kızçelerim
Allahtan kızkardeşim yanımda da bana bakıyor. O olmasa napardım bilmiyorum 3 çocukla.
Buğün minnakımı kontrole götürdük. Kalp taramasını geçti. Sarılık 4 derece yani yok şükür. Albino testi için de randevu aldık mayısın 4ne.. Rabbim neyi layık görürse bizi ona razı eylesin.
Karin ölçüsü ne kadar canmAh bende aynı durumdayım kafası 39 ben 362 hafta içinde doğurdum doğurdum yoksa sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?