Göz bebeklerinden anlarsın canım var mı bişeyRabbim hayırlı sonuçlar versin insallah canim.
beslemek için özel bir şey yaptin mi? sarılıktan korkuyorum ben de. küçük kizimda çok sıkıntı olmuştu. şimdi gözüme sarı gelip duruyor. cuma bizim kontrolde.
Bence de dediğin daha mantıklı ama sanırım yer yok diye böyle bir karar alındıHadi ya. Pozitif olanların heryerde dağınık bulunması çok tehlikeli değl mi yaneden biyerde toplamıyolarki. Yapılablr bence bikaç hastane kapatılıp. Öyle daha güvenli olurdu.
Neblm yaa bazı şeyler saçma geliyo. Hastane kapansın o zamn diyo insan bu kez de. Bulaşma ihtmali çok yüksek ya insan tedrgn oluyo.Bence de dediğin daha mantıklı ama sanırım yer yok diye böyle bir karar alındı
Bazen var ya bulaşıyorsa bulaşsın atlatayım da kurtulayım diyorum şu stresi yaşamaktansa..Neblm yaa bazı şeyler saçma geliyo. Hastane kapansın o zamn diyo insan bu kez de. Bulaşma ihtmali çok yüksek ya insan tedrgn oluyo.
Haftasıyla uyumlu karın ölçüsü 2770 gram kilosuKarin ölçüsü ne kadar canm
Napalim hayırlısı sagliklisi ne zamansa nasilsa öyle gelsinler
Aynen öyle yapcak bşy yok daha fazla. Elmizden geleni yapıyruz. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahBazen var ya bulaşıyorsa bulaşsın atlatayım da kurtulayım diyorum şu stresi yaşamaktansa..
Önlemlerimizi alıyoruz, artık gerisi Allahın takdirine kalmış canım..
İki kişi almıyorlar hiçbir hastanedeYani bilmiyorum özel hastanede olacak ikisi de yanımda olur muhtemelen bizim ilk çoçuk eşimde bende korkuyoruz açıkçası biraz da zor hamilelik geçirdim tabi senin kadar değil bilmiyorum annemde 46 yaşında hakkımızda hayırlısı inş
Bol bol emzirdim. Yarım saate bir memeyi dayadım ağzınaRabbim hayırlı sonuçlar versin insallah canim.
beslemek için özel bir şey yaptin mi? sarılıktan korkuyorum ben de. küçük kizimda çok sıkıntı olmuştu. şimdi gözüme sarı gelip duruyor. cuma bizim kontrolde.
Ay inşallah canm bi De erken gelip küveze girmez inşallahBilim kurulu üyesi geçen aksam tvde konusuyodu bebeklerde bi reseptör yokmus. Bu hastalıkta insanlarda o reseptörde tutunuyomus bu nedenle bebekler en az risk bulunan gruptaymış. Korkma canım çok ekstrem bişi olması lazım bebekler için yani baya baya düşük bir ihtimal.
Kayinbabamin arkadaşı demiş ona da daha yeni eger cok kotuyse hastahane ozelde yapsin demiş. Ben araştırırken de laf ediyorlardı işte ben her ihtimali araştırdım bi özel daha var da o nerde yaptırıyo bilmiyorm onu soracağımMedicana Çamlıca
O zaman oralara virüslüleri almazlar canım..
Benim hastane için konuşursam yatış da yapılıyormuş canım.. Belki doluluk oranına göre değişiyordur bölge bölge..
Ay temizliğin bitmiş olmasının huzuru da bir başkadır yaa. Ben de rutin temizliğimi yaptım oturdum. Üzerime huzur geldiHalılarımda yıkamadan geldi kızlar butun ev temizligimde bitti şükür huzur icinde agiz tadıyla bebisi bekleyebilirim artıkbide kıyafetlerini ütülersem tamamdır
Doktor hala 3 hafta önde dedi kafa ve karin yani normal 34 üz ama kafa karin 37 . Sekerde yok tuhafsiyip duruyor doktorum . Sancın erken gelir muhtemel . Gelmesede sonraki 3.Hafta basinda bebis 40 gibi olur aliriz dedioğlum hesaplarımızı bir tuhaf yapti
Bu kafa ölçüsü bana bisey demiyorlar da canm herşey normal deniliyor. Ultrason goruntusunde yaziyor mu bilgin var mi.?Özel de ki doktoruma gittim bugun 2772 ölçtü kilosunu. Ben 36+2 deyim kafası 39+5kafası çok düşündürüyor bizi. Çatı muayenesi yaptı. Gayet rahattım. Güzel dedi. 1cm de açıklığın var bile dedi. 2 hafta içinde doğurdum doğurdum yoksa sezeryan yapalım dedi. Kafası daha da büyür sıkışır normal olursa vakum gerekebilir vs bi sürü zorlanırsın 2 hafta içinde doğmaZsa dedi 15 nisana gün verdi. Hala doğmamışsa 15 nisanda alırız dedi. Bol bol ilişki merdiven yürüyüş dedi. Doğururum hanımlar inşallah 2 haftaya
gözleri çekik çekik. sadece iris görünüyor neredeyse. beyazini göremiyorumGöz bebeklerinden anlarsın canım var mı bişey
Öylemiş artık biri kapıda bekleyecek biri benimle bakalımİki kişi almıyorlar hiçbir hastanede
Yok canım hiç öyle birşey yok. 2 arkadaşım var acıbademin farklı hastanelerinde. 2'inde de pozitif vakalar varmış. Yani pozitif çıkanları bir yere göndermiyorlar hastanede tedaviye alıyorlar.Haklısın canım. Heryerde var. Burda da varmş benm hastaneme de gelmş biri pozitif çıknca bölge hastanesine götrmşler. Özellerdeki durum şöyle işliyo sanırım. Poztif olduğu belli olana kadar test faln yapıp karantinaya alıyolr. Pozitif çıkarsa toplanma yerlerine gönderyolar. Pozitif vakalar bir ya da bikaç yerde toplanıyolr.
Valla allaha sığınmaktan ve dikkat etmwkten başka çaremiz yok zaten canım.Küçük bi şehirdeyim öyle büyük yer değil de 2 virüs vakasını göndermişlerdi başka şehire şüpheli gitmişlerdi smdi hastahanedeymis. Çocugun direnci olmaz en korktuğum şey o
Valla yine sancım olunca zor durumda kalınca gidiyordum smdi napacagim bilmiyorum eşim de korkar daha haberi yok onun çalışıyor. Dün iyiki gitmedimYok canım hiç öyle birşey yok. 2 arkadaşım var acıbademin farklı hastanelerinde. 2'inde de pozitif vakalar varmış. Yani pozitif çıkanları bir yere göndermiyorlar hastanede tedaviye alıyorlar.
Valla allaha sığınmaktan ve dikkat etmwkten başka çaremiz yok zaten canım.
Yani haftanız ile uyumludur öylyse. BP sanırım kafa ölçüsü ultrason kağıdınızdan da bakabilirsinizBu kafa ölçüsü bana bisey demiyorlar da canm herşey normal deniliyor. Ultrason goruntusunde yaziyor mu bilgin var mi.?
Yok kanka götürme anneni evde kızına baksın. Ben bizimkileri memleketten getirtmedim olaylar patlayınca53 kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?