2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göz bebeklerinden anlarsın canım var mı bişey

Hadi ya. Pozitif olanların heryerde dağınık bulunması çok tehlikeli değl mi yaneden biyerde toplamıyolarki. Yapılablr bence bikaç hastane kapatılıp. Öyle daha güvenli olurdu.
Bence de dediğin daha mantıklı ama sanırım yer yok diye böyle bir karar alındı

Neblm yaa bazı şeyler saçma geliyo. Hastane kapansın o zamn diyo insan bu kez de. Bulaşma ihtmali çok yüksek ya insan tedrgn oluyo.
Bazen var ya bulaşıyorsa bulaşsın atlatayım da kurtulayım diyorum şu stresi yaşamaktansa..

Önlemlerimizi alıyoruz, artık gerisi Allahın takdirine kalmış canım..

Bazen var ya bulaşıyorsa bulaşsın atlatayım da kurtulayım diyorum şu stresi yaşamaktansa..

Önlemlerimizi alıyoruz, artık gerisi Allahın takdirine kalmış canım..
Aynen öyle yapcak bşy yok daha fazla. Elmizden geleni yapıyruz. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

İki kişi almıyorlar hiçbir hastanede

Bol bol emzirdim. Yarım saate bir memeyi dayadım ağzına
Size de geçmiş olsun şimdiden

Ay inşallah canm bi De erken gelip küveze girmez inşallah

Medicana Çamlıca

O zaman oralara virüslüleri almazlar canım..

Benim hastane için konuşursam yatış da yapılıyormuş canım.. Belki doluluk oranına göre değişiyordur bölge bölge..
Kayinbabamin arkadaşı demiş ona da daha yeni eger cok kotuyse hastahane ozelde yapsin demiş. Ben araştırırken de laf ediyorlardı işte ben her ihtimali araştırdım bi özel daha var da o nerde yaptırıyo bilmiyorm onu soracağım

Ay temizliğin bitmiş olmasının huzuru da bir başkadır yaa. Ben de rutin temizliğimi yaptım oturdum. Üzerime huzur geldi

Bu kafa ölçüsü bana bisey demiyorlar da canm herşey normal deniliyor. Ultrason goruntusunde yaziyor mu bilgin var mi.?

Bizde kızçemizi gördük geldik hoş yine çok göremedik ama 2300 olmuş kilosu şükür yaramış yediklerim bu satten sonra korkmana gerek yok dedi doktorumuz her gelişinizde biraz daha dayansa diye dua ediyordum diyor plasentanın durumuda iyiymiş çok şükür 37 yi görürüz bitimi içinde doğumu plânlarız desi bizde haberler böyle ama kafa ölçüsü 2 hafta geriden geliyor dedi bence yapısal bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi ama ilk gittiğimiz perinatolog mikrosefali bu bebek demişti onun için aklıma takılıyor bi sağlıkla doğsada hayırlısı ile

Yok canım hiç öyle birşey yok. 2 arkadaşım var acıbademin farklı hastanelerinde. 2'inde de pozitif vakalar varmış. Yani pozitif çıkanları bir yere göndermiyorlar hastanede tedaviye alıyorlar.
Küçük bi şehirdeyim öyle büyük yer değil de 2 virüs vakasını göndermişlerdi başka şehire şüpheli gitmişlerdi smdi hastahanedeymis. Çocugun direnci olmaz en korktuğum şey o
Valla allaha sığınmaktan ve dikkat etmwkten başka çaremiz yok zaten canım.

Valla yine sancım olunca zor durumda kalınca gidiyordum smdi napacagim bilmiyorum eşim de korkar daha haberi yok onun çalışıyor. Dün iyiki gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…