- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Tamam canm bir bakayım da kaç olması gerekiyorsa artk. Özele gittiğimde soracağım bu ölçümleri her şeyi iyi dediğine göre galiba iyi yoksa söylerdi heraldeYani haftanız ile uyumludur öylyse. BP sanırım kafa ölçüsü ultrason kağıdınızdan da bakabilirsiniz
Benimde yarin son kontrolum var anesteziylede gorusucem ama benimki genel anestezi olucak sanirim sinir sıkısmasi var belimde kizkardesimdede aynı sıkıntı yasamisyi epidural olmustu 15 gun agri cekti doktorumada danistim oda ayni sıkınti olabilir dedi bakalim artik ben yarin 37+6 olucam bakalim beni nezaman alicak dogumaBen de spinal istiyorum anestezi doktoruyla görüştüm. Yarın da son kontrolüm var. Büyük ihtimalle cuma sezeryan olacağım.
Bendede son dönemde meme olustu ama senin kadar sıkıntilo degil aktarlarda satilan bitkisel hemoraid kremi var onun cok faydasini gördum tavsiye ederim.Arkadaşlar benim bir sıkıntım var ,bir fikri olan olur işe yarar belki,hemoroid vardı bende şuan o kadar sıkıntı dayım ki popomun üstüne oturamıyorum çok fenayım bitkisel vs bir önerisi olan var mı
Bir pamuğa zeytin yağı döküp oraya koymak biraz rahatlatıyorArkadaşlar benim bir sıkıntım var ,bir fikri olan olur işe yarar belki,hemoroid vardı bende şuan o kadar sıkıntı dayım ki popomun üstüne oturamıyorum çok fenayım bitkisel vs bir önerisi olan var mı
Teşekkür ederim hemen deneyeyimBir pamuğa zeytin yağı döküp oraya koymak biraz rahatlatıyor
Mecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.Valla yine sancım olunca zor durumda kalınca gidiyordum smdi napacagim bilmiyorum eşim de korkar daha haberi yok onun çalışıyor. Dün iyiki gitmedim
Kız dur daha var ne doğurmasıKızlar belim agrıyo adet olmusum gibi bi de karnım çok sertleşti yaa. İnşallah doğurmam
o kadar kötü ki yürüyemiyırum virüsten Dr a da gidemiyorum bi bakayım aktaraBendede son dönemde meme olustu ama senin kadar sıkıntilo degil aktarlarda satilan bitkisel hemoraid kremi var onun cok faydasini gördum tavsiye ederim.
Kızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir
Ya karnım çok sertleşti ve belim ağrıyor halaMecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.
Kız dur daha var ne doğurması
Günde 4-5 defa 15 er dk ılık suya oturArkadaşlar benim bir sıkıntım var ,bir fikri olan olur işe yarar belki,hemoroid vardı bende şuan o kadar sıkıntı dayım ki popomun üstüne oturamıyorum çok fenayım bitkisel vs bir önerisi olan var mı
Tamam canım sağol bende araştırim bulabilirsem atim çantaya
Ama pandemi hastanesi olunca tedavi etmesi de gerekmiyor mu oyle yaziyordu bend ecok tedirginim bu durumdan ama yapacak biaeyimiz yok butun hastaneler olduHaklısın canım. Heryerde var. Burda da varmş benm hastaneme de gelmş biri pozitif çıknca bölge hastanesine götrmşler. Özellerdeki durum şöyle işliyo sanırım. Poztif olduğu belli olana kadar test faln yapıp karantinaya alıyolr. Pozitif çıkarsa toplanma yerlerine gönderyolar. Pozitif vakalar bir ya da bikaç yerde toplanıyolr.
E orası öyle tabi ama komple sancıları mi da evde çekmeyi düşünüyorum sancılarım 5 dk ya bi gelip gidene kadar onu da daha bekleyim biraz yürüyüş yapıp gitmek gbi planlarım var. En azından gider gitmez doğum daha yakın olurMecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.
Sarı tülbent canım, annem yeğenlerim için yapmıştı onu aldım koydum çantayaKızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir
E orası öyle tabi ama komple sancıları mi da evde çekmeyi düşünüyorum sancılarım 5 dk ya bi gelip gidene kadar onu da daha bekleyim biraz yürüyüş yapıp gitmek gbi planlarım var. En azından gider gitmez doğum daha yakın olurMecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.
Ilık suya otur kabız ve ishal olmamaya çalış.zeytinyagli Pamugu koyup yat akşamdan. Sabah da içeriye doğru yavaşça itmeye çalış kaşıntıyı fln hafifletir birazo kadar kötü ki yürüyemiyırum virüsten Dr a da gidemiyorum bi bakayım aktara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?