2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yani haftanız ile uyumludur öylyse. BP sanırım kafa ölçüsü ultrason kağıdınızdan da bakabilirsiniz
Tamam canm bir bakayım da kaç olması gerekiyorsa artk. Özele gittiğimde soracağım bu ölçümleri her şeyi iyi dediğine göre galiba iyi yoksa söylerdi heralde

Arkadaşlar benim bir sıkıntım var ,bir fikri olan olur işe yarar belki,hemoroid vardı bende şuan o kadar sıkıntı dayım ki popomun üstüne oturamıyorum çok fenayım bitkisel vs bir önerisi olan var mı

Ben de spinal istiyorum anestezi doktoruyla görüştüm. Yarın da son kontrolüm var. Büyük ihtimalle cuma sezeryan olacağım.
Benimde yarin son kontrolum var anesteziylede gorusucem ama benimki genel anestezi olucak sanirim sinir sıkısmasi var belimde kizkardesimdede aynı sıkıntı yasamisyi epidural olmustu 15 gun agri cekti doktorumada danistim oda ayni sıkınti olabilir dedi bakalim artik ben yarin 37+6 olucam bakalim beni nezaman alicak doguma

Bendede son dönemde meme olustu ama senin kadar sıkıntilo degil aktarlarda satilan bitkisel hemoraid kremi var onun cok faydasini gördum tavsiye ederim.

Kızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir

Kızlar korse aldınız mı? Doğum yapan anneler karnınızı sarıyor musunuz?
Gerçi sezeryan olanlar için erkendir dikişler alınmadan sarılmaz sanırım.

Günde 4-5 defa 15 er dk ılık suya otur

Ama pandemi hastanesi olunca tedavi etmesi de gerekmiyor mu oyle yaziyordu bend ecok tedirginim bu durumdan ama yapacak biaeyimiz yok butun hastaneler oldu

Mecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.

Kız dur daha var ne doğurması
E orası öyle tabi ama komple sancıları mi da evde çekmeyi düşünüyorum sancılarım 5 dk ya bi gelip gidene kadar onu da daha bekleyim biraz yürüyüş yapıp gitmek gbi planlarım var. En azından gider gitmez doğum daha yakın olur

Kızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir
Sarı tülbent canım, annem yeğenlerim için yapmıştı onu aldım koydum çantaya
Sarılık olmasın diye sarı tülbent canım.
Tikkabilla yanına aldı hatta hastane çantasına.

Mecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.

Kız dur daha var ne doğurması
E orası öyle tabi ama komple sancıları mi da evde çekmeyi düşünüyorum sancılarım 5 dk ya bi gelip gidene kadar onu da daha bekleyim biraz yürüyüş yapıp gitmek gbi planlarım var. En azından gider gitmez doğum daha yakın olur

o kadar kötü ki yürüyemiyırum virüsten Dr a da gidemiyorum bi bakayım aktara
Ilık suya otur kabız ve ishal olmamaya çalış.zeytinyagli Pamugu koyup yat akşamdan. Sabah da içeriye doğru yavaşça itmeye çalış kaşıntıyı fln hafifletir biraz
Rahatlamasa eczaciya danisabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…