- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
E orası öyle tabi ama komple sancıları mi da evde çekmeyi düşünüyorum sancılarım 5 dk ya bi gelip gidene kadar onu da daha bekleyim biraz yürüyüş yapıp gitmek gbi planlarım var. En azından gider gitmez doğum daha yakın olurMecbur gidicez canım evde doğuracak değiliz ya.
Kız dur daha var ne doğurması
Bende öyle düşünüyorum hastane çok yakın yürüme mesafesinde 5 dakika anca. 5 cm geçsin istiyorum açıklığım öyle gideyim istiyorum ama durum ne gösterir deneyip göreceğimE orası öyle tabi ama komple sancıları mi da evde çekmeyi düşünüyorum sancılarım 5 dk ya bi gelip gidene kadar onu da daha bekleyim biraz yürüyüş yapıp gitmek gbi planlarım var. En azından gider gitmez doğum daha yakın olur
Canım sarı tülbent ama doktorlar hiç önermiyor. Batıl inanç olduğunu, çocuk sarılık olursa aksine sarı tülbent ile fark edilemeyeceğini söylüyorlar.Kızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir
Seni yenicemmm İstanbul diye de bağırdın mıYa karnım çok sertleşti ve belim ağrıyor halaseni gecicem demiştim
Valla yaaaSeni yenicemmm İstanbul diye de bağırdın mışaka maka sıklaşırsa falan hastaneye git bakalım ne diyecekler.
Evet canım yanılma payı oluyor ama 2300 olsa bile ciğer gelişimi tamamlandığı için girmez küvöze. Sıkma canını şimdi bunun içinValla yaaabelden altım uyustu gibi değişik seyler yasıyorum suan. Hastaneden de yeni geldim takipteyim bakalım bişey olursa giderim artık cocugumda küçük daha 2780 kg ama doktor +-400 gr yanılma payı var dedi bu canımı sıktı biraz
30 nisan Gerçekten çok uzun bir süre . İnşallah o zamana kadar daha fazla yayılmadan devam eder ya da tamamen biter.bir de arkası bayram çünkü. Bizler için de doğum izni konusu sıkıntı oldu . Telafi eğitimi kısmında okula başlamak zorunda kalabiliriz . Bakalım herkes iyi olsun da tek bizler de gerekiyorsa çalışırız ,ayrılmak isteyen ücretsiz izine ayrılır . Allah hepimize üstesinden gelmek için güç kuvvet versinKızlar okullar 30 nisan a kadar tatil edildi doğum izinleri olmasada olur hale geldi
Öyledir dimi koala teyzesiEvet canım yanılma payı oluyor ama 2300 olsa bile ciğer gelişimi tamamlandığı için girmez küvöze. Sıkma canını şimdi bunun için
Senin ilk cocuk mu canm .?Bende öyle düşünüyorum hastane çok yakın yürüme mesafesinde 5 dakika anca. 5 cm geçsin istiyorum açıklığım öyle gideyim istiyorum ama durum ne gösterir deneyip göreceğim
Canım kantoron yağı sür mucize gibi iyileştiriyo hemde doğalArkadaşlar benim bir sıkıntım var ,bir fikri olan olur işe yarar belki,hemoroid vardı bende şuan o kadar sıkıntı dayım ki popomun üstüne oturamıyorum çok fenayım bitkisel vs bir önerisi olan var mı
Öyledir öyledir merak etmeÖyledir dimi koala teyzesiinşallah sağ salim doğurmak nasip olur hepimize
İshal oluyor canım ama baş dönmesini bilemiyorum. Doktoruna mesaj atabiliyorsan sor istersenKızlar benim 4 5 saattir başım dönüyor ara ara nedendir ya birde ishal oldum doğum.belirtisi olabilir mi
Evet ya boşuna kendme 5 hafta eziyet ettm özellikle iki haftasnda o kadar hastaydımki... Valla çok zoruma gttiKızlar okullar 30 nisan a kadar tatil edildi doğum izinleri olmasada olur hale geldi
Aynen öyle..yazın devam edilecek deniliyor bugün doktorlada konuştuk gerekirse rapor veririm dedi ama hayırlısı bakalım yeterki geçsin atlatalım şu sıkıntılı dönemleri de gerekirse gideriz görevimizin başında oluruzKızlar okullar 30 nisan a kadar tatil edildi doğum izinleri olmasada olur hale geldi
Benim de sürekli karnım sertleşiyor artık sıklığını sayamıyorum belime kasıklarıma da hafif hafif ağrılar giriyor ama erken daha 36+4 daha yarın kontrolüm var bakalım neymiş bide bebeğin hareketi mi katılmam mı anlayamıyorum artık sende nasıl durumKızlar belim agrıyo adet olmusum gibi bi de karnım çok sertleşti yaa. İnşallah doğurmam
valla temmuzda okula çağırırlarsa nasıl gideriz doğum izinleri yanmış gibi birşey oluyor bizim zaten ama temmuzda da virüsün tamamen silineceğinin garantisi mi var okulları yanlış zamanda açarlarsa tekrarlar bu virüs kalabalık ortam tam yayılma için müsaitAynen öyle..yazın devam edilecek deniliyor bugün doktorlada konuştuk gerekirse rapor veririm dedi ama hayırlısı bakalım yeterki geçsin atlatalım şu sıkıntılı dönemleri de gerekirse gideriz görevimizin başında oluruz
Onu bende anlamıyorum bebek içerde sertleşiyor top gibi oluyo zaten ona da kasılma deniliyor sanırım. Çok da iyi bilmiyorum ama böyle tarif ediyorlar. Yarın kontrolde sor öğrenmiş olursun kilosu falan nasıl acaba bana doktor 2780 dedi şişman bir bebek olmayacak dedi. Yarın yazarmısın seninle yakınız bende 36+1im bugun.Benim de sürekli karnım sertleşiyor artık sıklığını sayamıyorum belime kasıklarıma da hafif hafif ağrılar giriyor ama erken daha 36+4 daha yarın kontrolüm var bakalım neymiş bide bebeğin hareketi mi katılmam mı anlayamıyorum artık sende nasıl durum
Onu da hic sanmiyorum dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor ve bu tehlikeli salgın bir hastalık .. kontrol altina alinsa bile bu yil riske girilmez . Bakanda söyledi zaten egitim telafi edilir ama saglik hayir diye .Aynen öyle..yazın devam edilecek deniliyor bugün doktorlada konuştuk gerekirse rapor veririm dedi ama hayırlısı bakalım yeterki geçsin atlatalım şu sıkıntılı dönemleri de gerekirse gideriz görevimizin başında oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?