2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

evet cnm belkide genetik ben de iki buçuk kadar doğmuşum ; inşallah birşey çıkmaz zamanını bekler bebeklerimiz sağlıkla gelir

Kızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir
Sarı canm kendin de kapalıysan eğer kırmızı ört kafana acıksan da eğer bi taç kurdaleli flan takiliyo

Kızlar korse aldınız mı? Doğum yapan anneler karnınızı sarıyor musunuz?
Gerçi sezeryan olanlar için erkendir dikişler alınmadan sarılmaz sanırım.
Dikiş yokki canim lazerle yapıştırıyorlar. Korse 1 haftadan sonra giyiliyor, ben bir iki denedim ama giymedim. Şuanda normal kiloma döndüm bitti şükürler olsun. Ben doktoruma sordugumda bana takmak istiyorsan takabilirsin, goruntuyu düzgunlestirmek icin. Ama derdin sıkılaşmaksa sakın takma dedi. Karın kaslarin zayıflar kalıcı göbeğin olur dedi. Suan hiç fazlam yok hatta sanırım nomaldende cok zayıflıyacağım, çok yoruluyorum

Kaç kilo almıştın Bahar? Ne güzel, çok şanslısın maşallah..

İshal oluyor canım ama baş dönmesini bilemiyorum. Doktoruna mesaj atabiliyorsan sor istersen kasılman falan var mı?
canım sagol kasılmalar nadir oluyor eşim geldiğinden beri iyiyim sukur, kaç gündür evdeyim birde sessiz çok sanirim havasızlıktan bunaldim bas dönmem ondan olabilir camları üstten açıp havalandiriyorum ama dışarı hiç çıkmadım günlerdir yada bebek vücudumdan çekiyor demiri flan da içmiyorum cunku. Balkonda hava aldım biraz kendime geldim

Ala alla ilk defa duydum böyle bir şeyi canım. Demek takmamak lazımmış o zaman.
Tabii artık iki bebişle sorumlulukta arttı.
Allah yardımcın olsun

Kızlar yarın akşam randevum var doktordan bebeği en yakin zamanda almasını isteyeceğim geçenlerde daha sonra konuşuruz demisti dua edin ınsallah yakın bir tarih verir ve ameliyati olup cikariz hemen. Bu cumartesi 38 + oluyor bebek icin.problem olmaz degil mi?

Baharcım demirini düzenli kullan bak bağışıklığımızın iyi olması gerek bu dönemde..

Bütün kızlara sesleneyim, demirinizi, vitaminlerinizi, artık her ne kullanıyorsanız o takviyelerinizi aksatmayın iyi bir bağışıklık için, şu zamanda çok önemli..

Onu da hic sanmiyorum dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor ve bu tehlikeli salgın bir hastalık .. kontrol altina alinsa bile bu yil riske girilmez . Bakanda söyledi zaten egitim telafi edilir ama saglik hayir diye .
Evt bakan çok güzel söyledi herşey telafi olur da yeter ki en az hasarla atlatalım bu süreci

Canım bir kaç mesajını okudum belli ki epey bunalmışsın
Ama bunları düşünmek sürekli tekrar etmek emin ol seni daha da dibe çeker; şöyle düşün yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayan kadınlar var ; onlar koşullar ne olursa olsun bir evlat sahibi olmak için canlarımı verirler. Yani senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var
Allah bize şahane bir mucize göndermiş şu anda yaşadığımız durum da gelip geçici ; ve bunun da Allahtan geldiğini bilerek kabullenerek devam etmek sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı dileyerek sakin olmalıyız.
güzel düşün güzellikler gelsin

Bende ilaçlarımı çok aksatıyorum bu ara çok kızıyorum kendime

evet cnm belkide genetik ben de iki buçuk kadar doğmuşum ; inşallah birşey çıkmaz zamanını bekler bebeklerimiz sağlıkla gelir
Merhaba bugun bende kontrole gittim karın çevresi bi hafta geride cıktı dedi yani 35+1 başı tam 36 bacakları da bi hafta ileride dedi. Cok kilolu bi bebek olmayacak dedi ama korkulacak bişeyde yokmuş. Demekki olabiliyor böyle seyler seninşe konusmuştuk aslında önde gidiyordu bebegim ama bu ara cok kilo almamış. 3 haftada 600gr.almıs.

Hanımlar. Bugün aksam 11.30 da 3 helikopter ilaclama yapacakmis virüsten dolayı kapıları camları açmayın evde durun. Belki haberi olmayan arkadaşlar vardır die yazıyorum dikkat edelim. Inşallah en kısa zamanda geçer eskiye döner herşey

Kızlar bir iki saattir belimden bir ağrı giriyor. Gaz sancisinin daha ağır versiyonu gibi. Doğum sancısı olabilir mi? Öğlen ekmek yapmıştım hamur yoğurma mi zorladım belimi diye de düşünmüyor değilim ama.

Canım uzat ayaklarını dinlen. İstersen bir duş al. Beline masaj yaptır istersen. Geçmezse ve artarsa doğum sancısı da olabilir. Takip et bakalım. Artık ağrıları dikkate almak lazım

Kaç kilo almıştın Bahar? Ne güzel, çok şanslısın maşallah..
16 kilo almıştım şansla alakalı değil, canim benim. Çok düzgün beslendim artı biraz evde spor yaptım. Birde 2 cocukla çok aktif bir hayat yaşıyorum çok yoruluyorum. Yatabildiğiniz kadar yatın. 1 çocuk neysede 2 çocuk birde 2 side küçükse kilolu olmak imkansız. Birde şunu söyliyim sütüm artsın, şunu yiyeyim artsın bunu yiyeyim artsın, diye sakın gereksiz şeyleri yemeyin. Benim sütüm baya var hatta hep çöpe gidiyor. Hala makina alamadım. Ben diyetisyenle görüştüm, tatlıdan ekmekten uzak dur sut arttırma efsanesine kapılma dedi. Tam tersi ekmek agırlikli beslenirsen, daha geç acıkirsın ozaman sütün az olur dedi. Tek basına su senin ilacın dedi. Bende ekmek tatli yemedim sağlikli beslendim. Şimdi kilomda yok sütümde cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…