- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Benimde bebegim icin ayni seyleri soyledi doktoe gecwn hafta 35+4 te gittim 2270 di kilosu persembe gunu tekrar gidicem sikinti yok ama bu kontrolde bisey gorursem alirim dedi suyunda kordonda herhangi bisey yoktu bunyeden oluyor malesef benim 2 oglumda kucuk dogdu bu biraz daha minnak olcak demek
İlk olacak evet.Senin ilk cocuk mu canm .?
Hm ondan galiba böyle hayaller kurabiliyoruz sanırımİlk olacak evet.
Sarı canm kendin de kapalıysan eğer kırmızı ört kafana acıksan da eğer bi taç kurdaleli flan takiliyoKızlar bişe soracam bebek ilk doğduğunda sarı tülbent mi kırmızı tülbent mi örtüyorduk bişe içindi sanırım sarılık olmasın diemiydi tecrübeli anneler bilir
Dikiş yokki canim lazerle yapıştırıyorlar. Korse 1 haftadan sonra giyiliyor, ben bir iki denedim ama giymedim. Şuanda normal kiloma döndüm bitti şükürler olsun. Ben doktoruma sordugumda bana takmak istiyorsan takabilirsin, goruntuyu düzgunlestirmek icin. Ama derdin sıkılaşmaksa sakın takma dedi. Karın kaslarin zayıflar kalıcı göbeğin olur dedi. Suan hiç fazlam yok hatta sanırım nomaldende cok zayıflıyacağım, çok yoruluyorumKızlar korse aldınız mı? Doğum yapan anneler karnınızı sarıyor musunuz?
Gerçi sezeryan olanlar için erkendir dikişler alınmadan sarılmaz sanırım.
Kaç kilo almıştın Bahar? Ne güzel, çok şanslısın maşallah..Dikiş yokki canim lazerle yapıştırıyorlar. Korse 1 haftadan sonra giyiliyor, ben bir iki denedim ama giymedim. Şuanda normal kiloma döndüm bitti şükürler olsun. Ben doktoruma sordugumda bana takmak istiyorsan takabilirsin, goruntuyu düzgunlestirmek icin. Ama derdin sıkılaşmaksa sakın takma dedi. Karın kaslarin zayıflar kalıcı göbeğin olur dedi. Suan hiç fazlam yok hatta sanırım nomaldende cok zayıflıyacağım, çok yoruluyorum
canım sagol kasılmalar nadir oluyor eşim geldiğinden beri iyiyim sukur, kaç gündür evdeyim birde sessiz çok sanirim havasızlıktan bunaldim bas dönmem ondan olabilir camları üstten açıp havalandiriyorum ama dışarı hiç çıkmadım günlerdir yada bebek vücudumdan çekiyor demiri flan da içmiyorum cunku. Balkonda hava aldım biraz kendime geldimİshal oluyor canım ama baş dönmesini bilemiyorum. Doktoruna mesaj atabiliyorsan sor istersenkasılman falan var mı?
Dikiş yokki canim lazerle yapıştırıyorlar. Korse 1 haftadan sonra giyiliyor, ben bir iki denedim ama giymedim. Şuanda normal kiloma döndüm bitti şükürler olsun. Ben doktoruma sordugumda bana takmak istiyorsan takabilirsin, goruntuyu düzgunlestirmek icin. Ama derdin sıkılaşmaksa sakın takma dedi. Karın kaslarin zayıflar kalıcı göbeğin olur dedi. Suan hiç fazlam yok hatta sanırım nomaldende cok zayıflıyacağım, çok yoruluyorum
Baharcım demirini düzenli kullan bak bağışıklığımızın iyi olması gerek bu dönemde..canım sagol kasılmalar nadir oluyor eşim geldiğinden beri iyiyim sukur, kaç gündür evdeyim birde sessiz çok sanirim havasızlıktan bunaldim bas dönmem ondan olabilir camları üstten açıp havalandiriyorum ama dışarı hiç çıkmadım günlerdir yada bebek vücudumdan çekiyor demiri flan da içmiyorum cunku. Balkonda hava aldım biraz kendime geldim
Evt bakan çok güzel söyledi herşey telafi olur da yeter ki en az hasarla atlatalım bu süreciOnu da hic sanmiyorum dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor ve bu tehlikeli salgın bir hastalık .. kontrol altina alinsa bile bu yil riske girilmez . Bakanda söyledi zaten egitim telafi edilir ama saglik hayir diye .
o kadar hayal et 2 sene sonra hamile kal ve böyle bi zamanda doğum yap ☹ Çok sinirlerim bozuluyor gerçekten. Ne kadar süreceği belli değil belkide ilk yazı eve tıkanıp geçiricez.
Çok şükür sağlıklıyız evet daha kötüsünü düşünüp şükretmek gerek. Onun tek bi tırnağı herşeye değer elbette. Ama hayat bazen çok yoruyor mücadele edecek güc kalmıyo
Gerçekten geçecek mi bu günler? Aslında bundan sonra ne bekliyor bizi diye korkuyorum
Baharcım demirini düzenli kullan bak bağışıklığımızın iyi olması gerek bu dönemde..
Bütün kızlara sesleneyim, demirinizi, vitaminlerinizi, artık her ne kullanıyorsanız o takviyelerinizi aksatmayın iyi bir bağışıklık için, şu zamanda çok önemli..
Merhaba bugun bende kontrole gittim karın çevresi bi hafta geride cıktı dedi yani 35+1 başı tam 36 bacakları da bi hafta ileride dedi. Cok kilolu bi bebek olmayacak dedi ama korkulacak bişeyde yokmuş. Demekki olabiliyor böyle seyler seninşe konusmuştuk aslında önde gidiyordu bebegim ama bu ara cok kilo almamış. 3 haftada 600gr.almıs.evet cnm belkide genetik ben de iki buçuk kadar doğmuşum ; inşallah birşey çıkmaz zamanını bekler bebeklerimiz sağlıkla gelir
Canım uzat ayaklarını dinlen. İstersen bir duş al. Beline masaj yaptır istersen. Geçmezse ve artarsa doğum sancısı da olabilir. Takip et bakalım. Artık ağrıları dikkate almak lazımKızlar bir iki saattir belimden bir ağrı giriyor. Gaz sancisinin daha ağır versiyonu gibi. Doğum sancısı olabilir mi? Öğlen ekmek yapmıştım hamur yoğurma mi zorladım belimi diye de düşünmüyor değilim ama.
Kız sende mi yolcusun yoksaKızlar bir iki saattir belimden bir ağrı giriyor. Gaz sancisinin daha ağır versiyonu gibi. Doğum sancısı olabilir mi? Öğlen ekmek yapmıştım hamur yoğurma mi zorladım belimi diye de düşünmüyor değilim ama.
16 kilo almıştım şansla alakalı değil, canim benim. Çok düzgün beslendim artı biraz evde spor yaptım. Birde 2 cocukla çok aktif bir hayat yaşıyorum çok yoruluyorum. Yatabildiğiniz kadar yatın. 1 çocuk neysede 2 çocuk birde 2 side küçükse kilolu olmak imkansız. Birde şunu söyliyim sütüm artsın, şunu yiyeyim artsın bunu yiyeyim artsın, diye sakın gereksiz şeyleri yemeyin. Benim sütüm baya var hatta hep çöpe gidiyor. Hala makina alamadım. Ben diyetisyenle görüştüm, tatlıdan ekmekten uzak dur sut arttırma efsanesine kapılma dedi. Tam tersi ekmek agırlikli beslenirsen, daha geç acıkirsın ozaman sütün az olur dedi. Tek basına su senin ilacın dedi. Bende ekmek tatli yemedim sağlikli beslendim. Şimdi kilomda yok sütümde cok.Kaç kilo almıştın Bahar? Ne güzel, çok şanslısın maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?