2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ala alla ilk defa duydum böyle bir şeyi canım. Demek takmamak lazımmış o zaman.
Tabii artık iki bebişle sorumlulukta arttı.
Allah yardımcın olsun
Sağolasın canım tabi bana doktorum oyle soylemişti. Yazdigimi okudumda direk takmayin gibi olmuş. Aşkim benim yazım hatam çok. Belkide senin doktorun takmanı önerecek. Sunu soyliyeyim ben takmadim ama zararini gormedim.

Canm benim normal sancim gelmedi ilkte . Ama cok defa beni heyecanlandiran belden giren karni sertlestiren agrilar gelirdi hemde saat sürerdi. Hazırlık dönem belki ondandir seninkide

Tabiki olabilir dogum olduğunu anlaman için, bütün brlirtilerin olması gerekmezki. Bazen öyle bir seyki tek basına tek bir belirti bile dogum habercisi olabiliyor. Oglumda bel ağrısı ile gittim kızımda makat ağrısı. 5 dk da bir olan sancıyı ben duymadım. Bazilarıda evde çekeyim ağrıyı 5 dk ya düşsün diyor. Demekki kisiden kisiye degisiyor. Seni zorlayan bir durumsa veya sıkintı yaptiysan görünmende fayda var. Çünkü haftan erken degil

Asılsız seyler inanıp yaymayalım lütfen mantıken üç helikopter Tüm Türkiye’yi ilaçlayamayacağına göre böyle bişi olsa il ve ilçe bilgisi olurdu azıcık sorgulayalım lütfen haberleri

Ya evet canım ama bana göre senin ki yine iyi almış
Bir de youtube da Kağan Kocatepe videosu var izle onu mutlaka ben bayağ rahatladım; 36 da 2080 alt sınır 3100 üst sınır diyor bu aralıktaysa endişe etmeyin diye çok güzel anlattı. Bu durumda normal aralıktayız sen de ben de
Takmayalım rahat olalım güzel düşünelim eminin iyi olacak herşey

Canım uzat ayaklarını dinlen. İstersen bir duş al. Beline masaj yaptır istersen. Geçmezse ve artarsa doğum sancısı da olabilir. Takip et bakalım. Artık ağrıları dikkate almak lazım
Şu an dinleniyorum canım. Duş aldım, eşime masaj yaptırdım hala devam ediyor...
Kız sende mi yolcusun yoksa başka bi belirtin var mı
Yok kuzum tek bu belirti var.
Canm benim normal sancim gelmedi ilkte . Ama cok defa beni heyecanlandiran belden giren karni sertlestiren agrilar gelirdi hemde saat sürerdi. Hazırlık dönem belki ondandir seninkide
Aynen bu şekilde. Belde sabit bir ağrı var ve ara ara acısı artıyor. Karnım sertlesiyor. Ama ne nişan var ne su.
Yani dayanılmaz bir ağrı değil ama hafif de değil canım. Ama ne nişan geldi ne su. Şu an doktora gitmek gerekir mi bilmiyorum. Doktorum bir saat uzaklıkta.

Canım doğumun habercisi olabilir. Ağrın artarak mı ilerliyo? Dinlenince geçmedi mi? Doğum birden olmaz zaten endişe etme. Suyun gelse bile saatlerce zamanın olacak.

Reactions: Kuf
Sağolasın canım tabi bana doktorum oyle soylemişti. Yazdigimi okudumda direk takmayin gibi olmuş. Aşkim benim yazım hatam çok. Belkide senin doktorun takmanı önerecek. Sunu soyliyeyim ben takmadim ama zararini gormedim.

Tamam canım aklımda olsun yinede. Benimde dikkat etmem lazım tatlıya ekmeğe bunları yazdığında iyi oldu. Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Bu gidişle herkes doğuracak ve grubun tek nisan annesi ben olucam galiba, ne bir ağrı var ne kasılma ne akıntı hiçbirşey yok, sağlıcakla gelsinler de hiç mi bir işaret olmaz

Belki yarın belki iki gün sonra birden başlayacak hiç belli olmaz. Günlerin baya azalmış eninde sonunda gelecek evladın sen hazırlıklı ol yinede.

O zaman sağlıklı olan aralıktayız canım ben zaten birazcık araştırdım baktım bu kilolara çokta takılmamak lazımmış çok uç noktalarda değilse. Keyfimizi kaçırmaya gerek yok her kontrolde aynı kiloları almayabilir. Benim içim rahat senin de öyle, gelsin sağlıkla yavrularımız
Bana da oldu bugun doktordan geldikten sonra ahnı anlattığın gibi bel ağrısı ve karnım baya sertleşti. Sola yatıp dinlendim bel ağrım hafifledi biraz ama karnım hala çok da yumuşak değil. Bir de bebek hareket ediyor ama ufak ufak normalde acaip hareketler yapıyordu, karnım şekilden şekile giriyordu şuan sakin baya bende takipteyim birşey olursa giderim olmasa takibe devam

Reactions: Kuf
Öyle Öyle bir zamandasinki ne seni telaşlandırmak isterim. Nede normal bir durum diyebiliyorum. Haftan cok uygun 38. Haftadasın benden ne nişan ne su geldi. Tatlim hislerinle hareket et her ağrıda normal olmayabiliyor. Sana cok zorluk olmayacaksa bana kalirsa git derim.

Tamam canım aklımda olsun yinede. Benimde dikkat etmem lazım tatlıya ekmeğe bunları yazdığında iyi oldu. Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek. Dikkat edersen zaten hersey bekledigindende iyi oluyor.

Asılsız seyler inanıp yaymayalım lütfen mantıken üç helikopter Tüm Türkiye’yi ilaçlayamayacağına göre böyle bişi olsa il ve ilçe bilgisi olurdu azıcık sorgulayalım lütfen haberleri
Valla çok mesaj geldi flan olurya ben yazıyım dedim belki başkasının da bilgisi flan da vardır hem, hem de bilmeyen olur. Ben ister istemez belkidir die düşündüğüm için yazdım herkesin görüşü kendinedir tabikide dikkat etmek isteyen olur belki

Kızlar iyi akşamlar her geçen gün sizlerin doğum hikayelerinizi görmek sizinle aynı duyguları paylaşmış gibi oluyorum sayılı zamanlarım kaldıkça gün saymak ne bileyim içim içime sığmıyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin .. kızlar şeyi sorcam bana doktorum kan istedi benden cumartesi günü gidicem kontrole sağlık ocagında yaptırabilirsin demişti yarın sabah gidip vericem sizlerde verdiniz mi ?

Benmki istemedi. Aşırı rahat bi doktorum var benm ondandr gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…