Mantıklı olan o bence de. Dedim ya benmki pek rahatAllah allah hatta bana doğumdan önce yapalım bişey eksik çıkarsa önlem alalım dedi . Bende o yüzden bir an önce vereyim istedim .
Artmıyor canım acı oranı aynı. Hiç bilemedim ya.Canım doğumun habercisi olabilir. Ağrın artarak mı ilerliyo? Dinlenince geçmedi mi? Doğum birden olmaz zaten endişe etme. Suyun gelse bile saatlerce zamanın olacak.
Bugün benimkinin de daha sakin hareketleri. El ele tutuşup doguralim gelO zaman sağlıklı olan aralıktayız canımben zaten birazcık araştırdım baktım bu kilolara çokta takılmamak lazımmış çok uç noktalarda değilse. Keyfimizi kaçırmaya gerek yok her kontrolde aynı kiloları almayabilir. Benim içim rahat senin de öyle, gelsin sağlıkla yavrularımız
Bana da oldu bugun doktordan geldikten sonra ahnı anlattığın gibi bel ağrısı ve karnım baya sertleşti. Sola yatıp dinlendim bel ağrım hafifledi biraz ama karnım hala çok da yumuşak değil. Bir de bebek hareket ediyor ama ufak ufak normalde acaip hareketler yapıyordu, karnım şekilden şekile giriyordu şuan sakin bayabende takipteyim birşey olursa giderim olmasa takibe devam
Atarım da canım sizden farklı bir şey diyeceğini sanmıyorum. İlcedeki hastaneye git bi baksınlar der en fazla ama ben gitmek istemiyorum.
İşte araç sıkıntısı var o yüzden hadi gidelim yapamıyorum. Bir de daha zorlayan bir durum yok canım. Dur bakalım gece nasıl olacak.Öyle
Öyle bir zamandasinki ne seni telaşlandırmak isterim. Nede normal bir durum diyebiliyorum. Haftan cok uygun 38. Haftadasın benden ne nişan ne su geldi. Tatlim hislerinle hareket et her ağrıda normal olmayabiliyor. Sana cok zorluk olmayacaksa bana kalirsa git derim.
Füzeyi her an firlatabilirim yana çekil
Ben alt ast değerleri için kendim istedim kan vermeyi. Doktor da vermişken doğum öncesi bakılması gerekenlere bakalım dedi birsuru değere baktı canım belki öyle bir şeydir.Kızlar iyi akşamlar her geçen gün sizlerin doğum hikayelerinizi görmek sizinle aynı duyguları paylaşmış gibi oluyorum sayılı zamanlarım kaldıkça gün saymak ne bileyim içim içime sığmıyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin .. kızlar şeyi sorcam bana doktorum kan istedi benden cumartesi günü gidicem kontrole sağlık ocagında yaptırabilirsin demişti yarın sabah gidip vericem sizlerde verdiniz mi ?
Haklısın canim. Ama doktor ile karar vererek bıraktım demiri çok kotu kabız oluyordum kanımda ıyi çıkınca sen bilirsin dedi. Vitamini içiyorum devam canim.Baharcım demirini düzenli kullan bak bağışıklığımızın iyi olması gerek bu dönemde..
Bütün kızlara sesleneyim, demirinizi, vitaminlerinizi, artık her ne kullanıyorsanız o takviyelerinizi aksatmayın iyi bir bağışıklık için, şu zamanda çok önemli..
Ayyy açeydim kollarımı tutarım bebişiArtmıyor canım acı oranı aynı. Hiç bilemedim ya.
Bugün benimkinin de daha sakin hareketleri. El ele tutuşup doguralim gel
Atarım da canım sizden farklı bir şey diyeceğini sanmıyorum. İlcedeki hastaneye git bi baksınlar der en fazla ama ben gitmek istemiyorum.
İşte araç sıkıntısı var o yüzden hadi gidelim yapamıyorum. Bir de daha zorlayan bir durum yok canım. Dur bakalım gece nasıl olacak.
Ben alt ast değerleri için kendim istedim kan vermeyi. Doktor da vermişken doğum öncesi bakılması gerekenlere bakalım dedi birsuru değere baktı canım belki öyle bir şeydir.
Sizinkiler de pek hamarat caniimHerkes gibi benimd3 belirtilerim beni çok yordu bugün Kızlar çok yazamadım okudum mesajlarınızı amave kendimi hazirlamam lazim artık diyerek eşimi aldım banyoya götürüp traş isini hallettirdim ☺ sasirtici derecede başarılıydı bu konuda bugün doktora gidemedim yarın artık gideceğim ve ac derse acarim temiz temiz doğuma hazırım artık hadi bakalım
Canım ben yarın doğuracam sanırım bana öyle geliyor bana en son 2560 gr demişti doktor şuan kaç bilmiyorum bir haftadan gazla olduOnu bende anlamıyorum bebek içerde sertleşiyor top gibi oluyo zaten ona da kasılma deniliyor sanırım. Çok da iyi bilmiyorum ama böyle tarif ediyorlar. Yarın kontrolde sor öğrenmiş olursun kilosu falan nasıl acaba bana doktor 2780 dedi şişman bir bebek olmayacak dedi. Yarın yazarmısın seninle yakınız bende 36+1im bugun.
Hadi gel valla biri elimden tutsa daha rahat doğururumArtmıyor canım acı oranı aynı. Hiç bilemedim ya.
Bugün benimkinin de daha sakin hareketleri. El ele tutuşup doguralim gel
İşte araç sıkıntısı var o yüzden hadi gidelim yapamıyorum. Bir de daha zorlayan bir durum yok canım. Dur bakalım gece nasıl olacak.
Ben alt ast değerleri için kendim istedim kan vermeyi. Doktor da vermişken doğum öncesi bakılması gerekenlere bakalım dedi birsuru değere baktı canım belki öyle bir şeydir.
Ayaklarına mıSizinkiler de pek hamarat caniimbnmkine ayaklrima agda yaptrdim ama yaptrana kadar
Seninde suan 2800 falandır tahminim zaten haftada en fazla 250gr alıyormuş. O pembe leke nişan olabilir belki de sabah kadar bişey olmaz canım korkma ama gece cok aşırı sancı olursa sabahı bekleme doktora git.Canım ben yarın doğuracam sanırım bana öyle geliyor bana en son 2560 gr demişti doktor şuan kaç bilmiyorum bir haftadan gazla oldu
Tut teyzesi geliyo bizim minik beyAyyy açeydim kollarımı tutarım bebişi
Ayy aslında güzel olur kız. Yanında birinin daha aynı şeyi yaşadığını bilmek. Sıraya dizsinler bizi fıtı fıtı doguralimHadi gel valla biri elimden tutsa daha rahat doğururumBi sen çığırırsın bi ben
Kız ben buna niye bu kadar güldümAyaklarına mı
Kız salla gitsin. Yat uyu dinlen oradan oraya at kendini son günlerimiz zatenKızlar bugün çok gazlı ve nazlıyım. Resmen bomboş bir gün geçirdim, herşeye üşendim
Birileri bugun sımarma günündeyseKızlar bugün çok gazlı ve nazlıyım. Resmen bomboş bir gün geçirdim, herşeye üşendim
Gülerken ıkınamayız daTut teyzesi geliyo bizim minik bey
Ayy aslında güzel olur kız. Yanında birinin daha aynı şeyi yaşadığını bilmek. Sıraya dizsinler bizi fıtı fıtı doguralimbi yanıma seni bi yanıma agacsizkoalaa yi koysunlar acı maci unuturuz gülmekten
Kız ben buna niye bu kadar güldüm
Ayy valla geleyor mu kızzzTut teyzesi geliyo bizim minik bey
Ayy aslında güzel olur kız. Yanında birinin daha aynı şeyi yaşadığını bilmek. Sıraya dizsinler bizi fıtı fıtı doguralimbi yanıma seni bi yanıma agacsizkoalaa yi koysunlar acı maci unuturuz gülmekten
Kız ben buna niye bu kadar güldüm
Öyle yaptım valla zaten. 2'li koltuktan 3'lü koltuğa sonra tekrar 2'liye. Arada mutfak, tuvalet. Gün bittiKız salla gitsin. Yat uyu dinlen oradan oraya at kendini son günlerimiz zaten
Benimde dün yapildi 34 de bütün nst kan idrar . Ekg de istedi ama hastanede daha fazla kalmak istemedim daha da erken zaten diye yaptırmadım. Ama ameliyat oncesi hazırlıkları hep istedi .@Sonsuz umut ben de 35 te verdim doğum öncesi testler diye .idrar tahlili, kan tahlili yapıldı . Bir de radyoloji uzmanına da göründüm . EnfeksiyonUm varmış antibiyotik kullanıyorum şu an .
Kızlar bugün çok gazlı ve nazlıyım. Resmen bomboş bir gün geçirdim, herşeye üşendim
AAzıcık şımardım evetBirileri bugun sımarma günündeyse
Gülerken ıkınamayız dahep içimizde kalacak çocuk sonra kim çıkartacak onları
Ya valla ayaga ağda hiç duymadım neden güldün yaa
İyi yapmışsın canım yarına allah kerim artıkBenimde dün yapildi 34 de bütün nst kan idrar . Ekg de istedi ama hastanede daha fazla kalmak istemedim daha da erken zaten diye yaptırmadım. Ama ameliyat oncesi hazırlıkları hep istedi .
aman bende bugun oyleydim bugünde boyle olsun dedim nolcak canmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?