2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Birileri bugun sımarma günündeyse

Gülerken ıkınamayız da hep içimizde kalacak çocuk sonra kim çıkartacak onları
Ya valla ayaga ağda hiç duymadım neden güldün yaa
Gazlariz birbirimizi ikiniriz ne var Ya ben de duymadım da sen sorunca komik geldi
Hop bir ki üç deyip ikincaz kızlar, tamam mı ya zaten tuvaletteyim ikinirsam bebek gelir diye korkuyorum o kadar kolaydı sanki

Gazlariz birbirimizi ikiniriz ne var Ya ben de duymadım da sen sorunca komik geldi

Hop bir ki üç deyip ikincaz kızlar, tamam mı ya zaten tuvaletteyim ikinirsam bebek gelir diye korkuyorum o kadar kolaydı sanki
Anam benimki ıkınsamda çıkmaz. Çocuk sırttan gelemeyeceğine göre kız telefonla ne işin var tuvalette

AAzıcık şımardım evet hep iş hep iş nereye kadar aman çocuklara derdik büyüdüklerinde biz sizi çıkarırken gülmekten ıkınamadık dye
Bende yarın böyle bomboş bir gün geçirmeyi planlıyorum ileride o kocakarıların anlattığı korkunç hikayelerin aksine gülmekten doğuramadın falan deriz güzel anı olur itiraf et sen de mi yoksa duymadın ayak ağdasını

Önce seni doğurturuz haftan ileri kız koç gibi oğlanı klozete düşürürsün lık diye

Beeeenn hiç sevmem. Ne gerek var yahu tabi ben kısa kaldığım için olabilir. Eşim yarım saat çıkmadığı için gündemi ordaykende takip ediyor
Kız bende spastik kolon var. Ömrüm tuvalette geçiyor sıkıntıdan patlarim çocukken de kitap okurdum tuvalette

Yok kız ben duydum, yapan arkadaşlarımda vardı. Bazıları tüylerden vs rahatsız olduğu için alıyor.
Moral bozmak istemem ama hiç güleneceği sanmıyorum o an.
Sus sus çaktırma bende sanmıyorum
Kız bende spastik kolon var. Ömrüm tuvalette geçiyor sıkıntıdan patlarim çocukken de kitap okurdum tuvalette
Heeee o zaman tamam benim girmemle çıkmam 3 dk

Beeeenn hiç sevmem. Ne gerek var yahu tabi ben kısa kaldığım için olabilir. Eşim yarım saat çıkmadığı için gündemi ordaykende takip ediyor
Aynen bi gün evde oldugunu unuttum adamın o kadar saat yoktu ruh hastası tableti almıs kirli sepetinin üzerine karşısına koymuş düzenek kurmuş banyoya yaa

Yok kız tutarim hemen

İyi yapmışsın canım yarına allah kerim artık
Kuzum temizligi yaptik halilar yikandi . Doktora gittim doğum oncesi hazırlıkları yapildi . Daha napim yorgunluktan ödem tuttu elim ayağım zaten yat kizim bugün de dedim bi bebegin kiyafet ütüsü kaldi olmadi onu da esime yikarim yapsin işine

Aynen bi gün evde oldugunu unuttum adamın o kadar saat yoktu ruh hastası tableti almıs kirli sepetinin üzerine karşısına koymuş düzenek kurmuş banyoya yaa
Ooo seninki tam teçhizat benimkinin her sabah fiks 1 saat tuvalet+duş faslı var. Bitmiyor o duş ya, 20 dk bir erkek nasıl yıkanır saç baş bile yok durulancak boş boş suyun altında duruyor, seviyormuş sıcak suyu

Bende giriyorum okey atıyom iki el
Oyunla aram yoktur favorim kk
Yok kız ben duydum, yapan arkadaşlarımda vardı. Bazıları tüylerden vs rahatsız olduğu için alıyor.

Sus sus çaktırma bende sanmıyorum

Heeee o zaman tamam benim girmemle çıkmam 3 dk
3 dk mi havadan mi firlatiyon kız
Doğurduktan sonra bu fiziğe sahip olmak... Var bir hayalimiz...
Eki Görüntüle 2609141
Dönsün bi de çatlaklarına bakalım (kıskanç emoji)

Kardeş mi bizimkiler yaa duşsuz işe gitmez sanki içeri almıyolar iki tülek saçı var bi saat kurutuyo o fön makinasını duvarlara çarpıp kırmak isteği çık aklımdan

Kardeş mi bizimkiler yaa duşsuz işe gitmez sanki içeri almıyolar iki tülek saçı var bi saat kurutuyo o fön makinasını duvarlara çarpıp kırmak isteği çık aklımdan
Şuna bak ya adama Tülek saçlı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…