Gazlariz birbirimizi ikiniriz ne varBirileri bugun sımarma günündeyse
Gülerken ıkınamayız dahep içimizde kalacak çocuk sonra kim çıkartacak onları
Ya valla ayaga ağda hiç duymadım neden güldün yaa
Hop bir ki üç deyip ikincaz kızlar, tamam mıAyy valla geleyor mu kızzzayy düşünemedim ben sizle gülmekten ıkınamam
Valla bende çok güldüm o soruya
Öyle yaptım valla zaten. 2'li koltuktan 3'lü koltuğa sonra tekrar 2'liye. Arada mutfak, tuvalet. Gün bitti
Anam benimki ıkınsamda çıkmaz. Çocuk sırttan gelemeyeceğine göreGazlariz birbirimizi ikiniriz ne varYa ben de duymadım da sen sorunca komik geldi
Hop bir ki üç deyip ikincaz kızlar, tamam mıya zaten tuvaletteyim ikinirsam bebek gelir diye korkuyorum o kadar kolaydı sanki
Telefonla girmeyen mi var kız tuvaleteAnam benimki ıkınsamda çıkmaz. Çocuk sırttan gelemeyeceğine görekız telefonla ne işin var tuvalette
BeeeennTelefonla girmeyen mi var kız tuvalete
Ayy valla geleyor mu kızzzayy düşünemedim ben sizle gülmekten ıkınamam
Valla bende çok güldüm o soruya
Öyle yaptım valla zaten. 2'li koltuktan 3'lü koltuğa sonra tekrar 2'liye. Arada mutfak, tuvalet. Gün bitti
Bende yarın böyle bomboş bir gün geçirmeyi planlıyorumAAzıcık şımardım evethep iş hep iş nereye kadar aman çocuklara derdik büyüdüklerinde biz sizi çıkarırken gülmekten ıkınamadık dye
Önce seni doğurturuz haftan ileriGazlariz birbirimizi ikiniriz ne varYa ben de duymadım da sen sorunca komik geldi
Hop bir ki üç deyip ikincaz kızlar, tamam mıya zaten tuvaletteyim ikinirsam bebek gelir diye korkuyorum o kadar kolaydı sanki
AAzıcık şımardım evethep iş hep iş nereye kadar aman çocuklara derdik büyüdüklerinde biz sizi çıkarırken gülmekten ıkınamadık dye
Kız bende spastik kolon var. Ömrüm tuvalette geçiyor sıkıntıdan patlarimBeeeennhiç sevmem. Ne gerek var yahu tabi ben kısa kaldığım için olabilir. Eşim yarım saat çıkmadığı için gündemi ordaykende takip ediyor
Bende giriyorum okey atıyom iki elTelefonla girmeyen mi var kız tuvalete
Yok kız ben duydum, yapan arkadaşlarımda vardı. Bazıları tüylerden vs rahatsız olduğu için alıyor.Bende yarın böyle bomboş bir gün geçirmeyi planlıyorumileride o kocakarıların anlattığı korkunç hikayelerin aksine gülmekten doğuramadın falan deriz güzel anı olur itiraf et sen de mi yoksa duymadın ayak ağdasını
Önce seni doğurturuz haftan ilerikız koç gibi oğlanı klozete düşürürsün lık diye
Sus sus çaktırma bende sanmıyorumMoral bozmak istemem ama hiç güleneceği sanmıyorum o an.
Heeee o zaman tamamKız bende spastik kolon var. Ömrüm tuvalette geçiyor sıkıntıdan patlarimçocukken de kitap okurdum tuvalette
Aynen bi gün evde oldugunu unuttum adamın o kadar saat yoktu ruh hastasıBeeeennhiç sevmem. Ne gerek var yahu tabi ben kısa kaldığım için olabilir. Eşim yarım saat çıkmadığı için gündemi ordaykende takip ediyor
Fatma beni kesecek msjları okuyuncaYok kız ben duydum, yapan arkadaşlarımda vardı. Bazıları tüylerden vs rahatsız olduğu için alıyor.
Sus sus çaktırma bende sanmıyorum
Heeee o zaman tamambenim girmemle çıkmam 3 dk
Yok kız tutarim hemenBende yarın böyle bomboş bir gün geçirmeyi planlıyorumileride o kocakarıların anlattığı korkunç hikayelerin aksine gülmekten doğuramadın falan deriz güzel anı olur itiraf et sen de mi yoksa duymadın ayak ağdasını
Önce seni doğurturuz haftan ilerikız koç gibi oğlanı klozete düşürürsün lık diye
İşte hamile kalmadan önceki halim bu benimDoğurduktan sonra bu fiziğe sahip olmak... Var bir hayalimiz...
Eki Görüntüle 2609141
Kuzum temizligi yaptik halilar yikandi . Doktora gittim doğum oncesi hazırlıkları yapildi . Daha napim yorgunluktan ödem tuttu elim ayağım zaten yat kizim bugün de dedimİyi yapmışsın canım yarına allah kerim artık
Ooo seninki tam teçhizatAynen bi gün evde oldugunu unuttum adamın o kadar saat yoktu ruh hastasıtableti almıs kirli sepetinin üzerine karşısına koymuş düzenek kurmuş banyoya yaa
Doğurduktan sonra bu fiziğe sahip olmak... Var bir hayalimiz...
Eki Görüntüle 2609141
Oyunla aram yoktur favorim kkBende giriyorum okey atıyom iki el
3 dk miYok kız ben duydum, yapan arkadaşlarımda vardı. Bazıları tüylerden vs rahatsız olduğu için alıyor.
Sus sus çaktırma bende sanmıyorum
Heeee o zaman tamambenim girmemle çıkmam 3 dk
Dönsün bi de çatlaklarına bakalım (kıskanç emoji)Doğurduktan sonra bu fiziğe sahip olmak... Var bir hayalimiz...
Eki Görüntüle 2609141
Kardeş mi bizimkiler yaaOoo seninki tam teçhizatbenimkinin her sabah fiks 1 saat tuvalet+duş faslı var. Bitmiyor o duş ya, 20 dk bir erkek nasıl yıkanır saç baş bile yok durulancak boş boş suyun altında duruyor, seviyormuş sıcak suyu
Şuna bak ya adama Tülek saçlı diyoKardeş mi bizimkiler yaaduşsuz işe gitmez sanki içeri almıyolar iki tülek saçı var bi saat kurutuyo o fön makinasını duvarlara çarpıp kırmak isteği çık aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?