Ahahahah havadan mı fırlatıyon nedir yaaaOyunla aram yoktur favorim kk
3 dk mihavadan mi firlatiyon kız
Dönsün bi de çatlaklarına bakalım (kıskanç emoji)
Bence deFatma beni kesecek msjları okuyunca
Benim üniversitedeki halim falanİşte hamile kalmadan önceki halim bu benim
Ooo tamam sen herşeyi halletmişsin zatenKuzum temizligi yaptik halilar yikandi . Doktora gittim doğum oncesi hazırlıkları yapildi . Daha napim yorgunluktan ödem tuttu elim ayağım zaten yat kizim bugün de dedimbi bebegin kiyafet ütüsü kaldi olmadi onu da esime yikarim yapsin işine
Arkadan dimiBen zaten şuanda böyleyim.
Tamamen hazır hissetmeden gitmem tuvaleteOyunla aram yoktur favorim kk
3 dk mihavadan mi firlatiyon kız
Dönsün bi de çatlaklarına bakalım (kıskanç emoji)
Hee ben ona da diyomŞuna bak ya adama Tülek saçlı diyo
Hahhahaa benimki de öyleKardeş mi bizimkiler yaaduşsuz işe gitmez sanki içeri almıyolar iki tülek saçı var bi saat kurutuyo o fön makinasını duvarlara çarpıp kırmak isteği çık aklımdan
Doğdugum da böyleymişim bi tek falanBence de
Benim üniversitedeki halim falan
Ooo tamam sen herşeyi halletmişsin zatenyat dinlen hakkın
Arkadan dimi
Tamamen hazır hissetmeden gitmem tuvalete
Hahahahhaha yaaaa bluuupppp çatlaklarla bozdun kafayı ya hiç çatlamadıysa bu kadın ne kulp bulcan
Çünkü dipleri ıslak kalıyormuş öyle demeHahhahaa benimki de öyleya yazın kurutma bari 2 tel saçın var zaten 10 dkya kurur kendiliğinden. Yook illa kurutcak
Ben 3750 doğmuşum. Doğduğumda bile etli, butlu ve mutluymuşumDoğdugum da böyleymişim bi tek falan
Yıkan kurulan harbiden üç beş dk sürüyorAhahahah havadan mı fırlatıyon nedir yaaakoptum kız yıkaması 3 dakika bi kere
Catlamadiysa Allah mustehakini versin ne diyemBence de
Benim üniversitedeki halim falan
Ooo tamam sen herşeyi halletmişsin zatenyat dinlen hakkın
Arkadan dimi
Tamamen hazır hissetmeden gitmem tuvalete
Hahahahhaha yaaaa bluuupppp çatlaklarla bozdun kafayı ya hiç çatlamadıysa bu kadın ne kulp bulcan
Kız yazık adama yaaHee ben ona da diyomHafif alnı açık ama ben kel muamelesi yapıyom yakında saç ektircek benim yüzümden
Çünkü dipleri ıslak kalıyormuş öyle demegörende murat kekilli kadar saçı var sanır
Ahahahha o zamandan belliymiş deseneBen 3750 doğmuşum. Doğduğumda bile etli, butlu ve mutluymuşum
Öyle diyo benimkiDipleri mi ne kadar dipmiş ki ya
Bacaklarima yani kizAyaklarına mı
Seninde suan 2800 falandır tahminim zaten haftada en fazla 250gr alıyormuş. O pembe leke nişan olabilir belki de sabah kadar bişey olmaz canım korkma ama gece cok aşırı sancı olursa sabahı bekleme doktora git.
Kız ayak dedin aklımda neler canlandı bilsenBacaklarima yani kizanla iste. O an acelyle yazdim ayak yazmisim
Kız bu instagram kızları ne çatlar ne kilo alır. Bunların nasıl bir bünyesi var ben bilemenko.Yıkan kurulan harbiden üç beş dk sürüyor
Catlamadiysa Allah mustehakini versin ne diyem
Kız yazık adama yaa
Aşkolsun ama 56,5la hamile kaldım. Azcık boyum olsa filinta gibi kızım. Hep boydan kaybediyorum.Ahahahha o zamandan belliymiş desene
BeeenTelefonla girmeyen mi var kız tuvalete
Bende hep aynı şeyi söylüyorum kendimeKız bu instagram kızları ne çatlar ne kilo alır. Bunların nasıl bir bünyesi var ben bilemenko.
Aşkolsun ama 56,5la hamile kaldım. Azcık boyum olsa filinta gibi kızım. Hep boydan kaybediyorum.
Benimkinin saçları da öyle. Alnı açık. Demin oynadım saçlarıyla baktım elime 1 tel geldi. Aha dedim 1 tane daha gitti. Diyor ki koy koy yerine, duş alana kadar 1 tel daha benimle kalsınÖyle diyo benimkidipleri ıslak kalıyormuş ya ben oturduğum yerden görüyorum diplerini burdan üflesem kurur diyorum küsüyo
Kız Allah seni kahretmesin zaten sancim var güldükce artiyo paçalı güvercin nedir yaaKız ayak dedin aklımda neler canlandı bilsenpaçalı güvercin bile düşündüm
Kız üç dört yıl önce ben de öyleydim. Sonra noldu hiç bilmiyoreKız bu instagram kızları ne çatlar ne kilo alır. Bunların nasıl bir bünyesi var ben bilemenko.
Aşkolsun ama 56,5la hamile kaldım. Azcık boyum olsa filinta gibi kızım. Hep boydan kaybediyorum.
Anam cidden girmeyenler varmış meğerBeeen
Bnm.koca da telle grio
Kız ağda dan ne anlar adamSizinkiler de pek hamarat caniimbnmkine ayaklrima agda yaptrdim ama yaptrana kadar
Sjajaj aynen yaaBenimkinin saçları da öyle. Alnı açık. Demin oynadım saçlarıyla baktım elime 1 tel geldi. Aha dedim 1 tane daha gitti. Diyor ki koy koy yerine, duş alana kadar 1 tel daha benimle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?