2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Fatma beni kesecek msjları okuyunca
Bence de
İşte hamile kalmadan önceki halim bu benim
Benim üniversitedeki halim falan
Ooo tamam sen herşeyi halletmişsin zaten yat dinlen hakkın
Ben zaten şuanda böyleyim.
Arkadan dimi
Oyunla aram yoktur favorim kk

3 dk mi havadan mi firlatiyon kız

Dönsün bi de çatlaklarına bakalım (kıskanç emoji)
Tamamen hazır hissetmeden gitmem tuvalete
Hahahahhaha yaaaa bluuupppp çatlaklarla bozdun kafayı ya hiç çatlamadıysa bu kadın ne kulp bulcan

Kardeş mi bizimkiler yaa duşsuz işe gitmez sanki içeri almıyolar iki tülek saçı var bi saat kurutuyo o fön makinasını duvarlara çarpıp kırmak isteği çık aklımdan
Hahhahaa benimki de öyle ya yazın kurutma bari 2 tel saçın var zaten 10 dkya kurur kendiliğinden. Yook illa kurutcak

Ahahahah havadan mı fırlatıyon nedir yaaa koptum kız yıkaması 3 dakika bi kere
Yıkan kurulan harbiden üç beş dk sürüyor
Catlamadiysa Allah mustehakini versin ne diyem
Hee ben ona da diyom Hafif alnı açık ama ben kel muamelesi yapıyom yakında saç ektircek benim yüzümden
Kız yazık adama yaa

Bacaklarima yani kiz anla iste. O an acelyle yazdim ayak yazmisim

Yıkan kurulan harbiden üç beş dk sürüyor

Catlamadiysa Allah mustehakini versin ne diyem

Kız yazık adama yaa
Kız bu instagram kızları ne çatlar ne kilo alır. Bunların nasıl bir bünyesi var ben bilemenko.
Ahahahha o zamandan belliymiş desene
Aşkolsun ama 56,5la hamile kaldım. Azcık boyum olsa filinta gibi kızım. Hep boydan kaybediyorum.

Öyle diyo benimki dipleri ıslak kalıyormuş ya ben oturduğum yerden görüyorum diplerini burdan üflesem kurur diyorum küsüyo
Benimkinin saçları da öyle. Alnı açık. Demin oynadım saçlarıyla baktım elime 1 tel geldi. Aha dedim 1 tane daha gitti. Diyor ki koy koy yerine, duş alana kadar 1 tel daha benimle kalsın

Kız ayak dedin aklımda neler canlandı bilsen paçalı güvercin bile düşündüm
Kız Allah seni kahretmesin zaten sancim var güldükce artiyo paçalı güvercin nedir yaa
Kız bu instagram kızları ne çatlar ne kilo alır. Bunların nasıl bir bünyesi var ben bilemenko.

Aşkolsun ama 56,5la hamile kaldım. Azcık boyum olsa filinta gibi kızım. Hep boydan kaybediyorum.
Kız üç dört yıl önce ben de öyleydim. Sonra noldu hiç bilmiyore
Beeen
Bnm.koca da telle grio
Anam cidden girmeyenler varmış meğer

Benimkinin saçları da öyle. Alnı açık. Demin oynadım saçlarıyla baktım elime 1 tel geldi. Aha dedim 1 tane daha gitti. Diyor ki koy koy yerine, duş alana kadar 1 tel daha benimle kalsın
Sjajaj aynen yaa sabahları kalktığında yaprak dökümü gibi bırakmışsın yastıga diyorum üzülüyo yazık ya bebek saçı gibi bi de yumuşak elime geliyo sevince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…