2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Muayne den sonra akıntı normal diye biliyorum canım
Akıntı katı bi şekilde değilse normal akıntı dır o

Fatma beni kesecek msjları okuyunca
Ustumden ii guldunuz ha
Kız ayak dedin aklımda neler canlandı bilsen paçalı güvercin bile düşündüm
Allhtan o kdr tuylu deilim ayak derken yani diz alti kismini gobektn dolyi egilip alamadim. Yaptrmisken yarisini aldrdim herife ilk defaa
Kız Allah seni kahretmesin zaten sancim var güldükce artiyo paçalı güvercin nedir yaa

Kız üç dört yıl önce ben de öyleydim. Sonra noldu hiç bilmiyore

Anam cidden girmeyenler varmış meğer
Bnm de kisa suruo wc kankimle maceram ondan

Bizim ikimizin de senkronize kilo alışı nişanlanmaya tekabül ediyo erken başladık bak haklısın
Siz yine nişana kadar iyi dayanmışsınız. Bizim 7, 5 sene öncesine dayanıyor, sevgili olduğumuz tarihe çünkü neden? Aşk birlikte yiyip şişmanlamaktır.

Ustumden ii guldunuz ha

Allhtan o kdr tuylu deilim ayak derken yani diz alti kismini gobektn dolyi egilip alamadim. Yaptrmisken yarisini aldrdim herife ilk defaa

Bnm de kisa suruo wc kankimle maceram ondan
Kız orası normal bende alıyom oraları ama ayak diyince dedim acep ayagın neresi ola ki bu elde ne becerikli herifler var

Siz yine nişana kadar iyi dayanmışsınız. Bizim 7, 5 sene öncesine dayanıyor, sevgili olduğumuz tarihe çünkü neden? Aşk birlikte yiyip şişmanlamaktır.
Valla kız birlikte yedikçe mutlu oluyoruz kv eşime kilo aldın diye söyleniyo diyorum bence çok yakıştı

Kız ağda dan ne anlar adam jiletle aldırdım da aldı hergun tras oluyor o kadarını da becersin artık valla güzel de aldı artık hep ona mı aldirsam
Bnmkisi kesin keser beni jilet vurdursam.
Agdyi da solene solene yaptrdim. Back oldgu icin cok acimadi Allhtan.Orami da kendi kendime aldim yarim yamalak . Gerisini vururum jiete

Bu Çinliler var ya dünyayi mahvetti kendileri kurtuldu bile vuhana 8 nisan da tamamen karantina kalkiyormus hayat normale dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…