Muayne den sonra akıntı normal diye biliyorum canımBugun çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra tuhaf bir koku oldu vajende akıntımda oldu ama onda bir değişiklik hissetmedim az önce de sümüksü gibi beyaz bir akıntım oldu nişan olabilir mi? Ne diyorsunuz
Oooo tutmayın küçük enişteyiBende hep aynı şeyi söylüyorum kendimeazcık daha boyum olsa varyaaaa
Evlendin?Kız Allah seni kahretmesin zaten sancim var güldükce artiyo paçalı güvercin nedir yaa
Kız üç dört yıl önce ben de öyleydim. Sonra noldu hiç bilmiyore
Anam cidden girmeyenler varmış meğer
Kız otur artık boş bir gün olsun☺Kızlar bugün çok gazlı ve nazlıyım. Resmen bomboş bir gün geçirdim, herşeye üşendim
Aynen her yerde minik minik saçlarSjajaj aynen yaasabahları kalktığında yaprak dökümü gibi bırakmışsın yastıga diyorum üzülüyo yazık ya bebek saçı gibi bi de yumuşak elime geliyo sevince
Bizim ikimizin de senkronize kilo alışı nişanlanmaya tekabül ediyoOooo tutmayın küçük enişteyi
Evlendin?
Ayyy bende cok güldüm yaaa harbiden ağrı girdiKız Allah seni kahretmesin zaten sancim var güldükce artiyo paçalı güvercin nedir yaa
Son 2-3 işim kaldı, bitireyim oturcam artıkınKız otur artık boş bir gün olsun☺
Ustumden ii guldunuz haFatma beni kesecek msjları okuyunca
Allhtan o kdr tuylu deilimKız ayak dedin aklımda neler canlandı bilsenpaçalı güvercin bile düşündüm
Bnm de kisa suruo wc kankimle maceram ondanKız Allah seni kahretmesin zaten sancim var güldükce artiyo paçalı güvercin nedir yaa
Eşine söylediklerin bir de Fatma ya soylediklerinle bitirdin bugün beni bitirdinnnAyyy bende cok güldüm yaaa harbiden ağrı girdibilinçaltımda cok aptalca görseller var
Siz yine nişana kadar iyi dayanmışsınız. Bizim 7, 5 sene öncesine dayanıyor, sevgili olduğumuz tariheBizim ikimizin de senkronize kilo alışı nişanlanmaya tekabül ediyoerken başladık bak haklısın
Kız orası normal bende alıyom oralarıUstumden ii guldunuz ha
Allhtan o kdr tuylu deilimayak derken yani diz alti kismini gobektn dolyi egilip alamadim. Yaptrmisken yarisini aldrdim herife ilk defaa
Bnm de kisa suruo wc kankimle maceram ondan
Valla kız birlikte yedikçe mutlu oluyoruzSiz yine nişana kadar iyi dayanmışsınız. Bizim 7, 5 sene öncesine dayanıyor, sevgili olduğumuz tariheçünkü neden? Aşk birlikte yiyip şişmanlamaktır.
Ben öncesinde de bu fiziğe sahip değildim umarım sonrasında olurumDoğurduktan sonra bu fiziğe sahip olmak... Var bir hayalimiz...
Eki Görüntüle 2609141
Bnmkisi kesin keser beni jilet vurdursam.Kız ağda dan ne anlar adamjiletle aldırdım da aldı hergun tras oluyor o kadarını da becersin artık valla güzel de aldı artık hep ona mı aldirsam
Valla kız birlikte yedikçe mutlu oluyoruzkv eşime kilo aldın diye söyleniyo diyorum bence çok yakıştı
Daha neler diyorum eşime de neyse onlarında baska aksama saklıyım gülerizEşine söylediklerin bir de Fatma ya soylediklerinle bitirdin bugün beni bitirdinnn
Resminide gonderiyorum insallah iyi gelir ama ben seneledir ara ara kullanirim hep iyi gelmistir.o kadar kötü ki yürüyemiyırum virüsten Dr a da gidemiyorum bi bakayım aktara
Bakma ben de zorla aldrdim vallaKız orası normal bende alıyom oralarıama ayak diyince dedim acep ayagın neresi ola ki bu elde ne becerikli herifler var
Bizimkilerde benim kocama diyo 85 kilocuk altı üstü sığdıramadılar kocamı evlereBenim annem bir keresinde eşime sende bu ara kilo aldın he, ayı gibi oldun demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?