Valide hanım çok açık sözlüymüşBenim annem bir keresinde eşime sende bu ara kilo aldın he, ayı gibi oldun demişti
Bacagıma yap desem yaparda ama nası eğri büğrü işteBakma ben de zorla aldrdim vallamecbur kalmasam hic solemem bileee
Hiç yani ne varBizimkilerde benim kocama diyo 85 kilocuk altı üstü sığdıramadılar kocamı evlere
Kızlar ben esime orayi asla aldiramam utanirimBakma ben de zorla aldrdim vallamecbur kalmasam hic solemem bileee
Tuylerin cogu gitsin de raziyim vallaBacagıma yap desem yaparda ama nası eğri büğrü işte
Ooo annem çok fenadır. Çok dobradır herşeyi çat diye söyler, çokta makaradırValide hanım çok açık sözlüymüş
Bacaklrima yaptrdim kiz orama deilKızlar ben esime orayi asla aldiramam utanirimhatta direk olarak hiç oyle gormedi bile ben hala cekinirim buyuzden libodosuz fantazisiz patates çuvalıyımdır
Aynen ya tepeleme doldurmuş oluyoHiç yani ne varbenimki de 82 kilo annem öyle söylüyor ama eşime yemek koyarken hiç öyle davranmıyor. Anne tamam yeter diyorum, sus sen genç erkek adam o yer diyor.
Kız patates çuvalı ne yaKızlar ben esime orayi asla aldiramam utanirimhatta direk olarak hiç oyle gormedi bile ben hala cekinirim buyuzden libodosuz fantazisiz patates çuvalıyımdır
AhaKızlar ben esime orayi asla aldiramam utanirimhatta direk olarak hiç oyle gormedi bile ben hala cekinirim buyuzden libodosuz fantazisiz patates çuvalıyımdır
Sonra ayı gibi olmuşsun diyor amaAynen ya tepeleme doldurmuş oluyoanne insan yicek bunu ya diyorum annemde yer o onu sen karışma diyo artık gözünde nasıl canlanıyosa bizimki
Kız yok beceriksiz elleriyle yapamaz oTuylerin cogu gitsin de raziyim vallaalisio eli zamnla. Dene bi kere direktif vere vere.
Hiç sorma yaaSonra ayı gibi olmuşsun diyor ama
Hahaaa iyi günde kötü günde demedik mi bosverBacaklrima yaptrdim kiz orama deilorami ben de aldrtamam. Gormesin ole
Benimde bugün kontrolüm vardı haftam erken olmasına rağmen rutin her ay kan idrar bakıyor doktorum tedbir amaçlı protein kaçağı falan olmasın diyeAllah allah hatta bana doğumdan önce yapalım bişey eksik çıkarsa önlem alalım dedi . Bende o yüzden bir an önce vereyim istedim .
Burda fantazisiz karılara patates çuvalı gibi yatin siz öyle diyorlar hah iste bende oyleyimKız patates çuvalı ne ya
Kız yok beceriksiz elleriyle yapamaz o
Hiç sorma yaakoca götü var diyo arkasından jlo gibi kalçası var bizimkinin benden güzel
Ben genelde ters dönmüş kaplumbağa diyorumBurda fantazisiz karılara patates çuvalı gibi yatin siz öyle diyorlar hah iste bende oyleyim
Ayyyy susssss gülmekten ölcem şimdiiOlay arkada ya kayınvalide de arkadan konuşuyor o yüzden
Aynen
Hepimizin gülmeys ihtiyacı var kızlar.Ayyyy susssss gülmekten ölcem şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?