Kız ters dönünce hani ayakları havada kalıyo pıtı pıtı dönemiyor daBen genelde ters dönmüş kaplumbağa diyorum
Hep öyle tasvir ediyorum ben ne bileyimKız ters dönünce hani ayakları havada kalıyo pıtı pıtı dönemiyor daniye böyle seyler canlandırıyosun gözümde
Ayyy kuş bakışı diyo bi deAynengörmedi kuzum kus bakışı kismen görmüştür ama dahasi yok bdv de bu yorumu yazsam beni topa tutarlar ne dalga gecilirim
He yaa sonra adımız çıkıyo amaHepimizin gülmeys ihtiyacı var kızlar.Keşke diğer arkadaşlarda aktif olsa böyle makara sohbetlerde hep belli kişiler döndürüyoruz muhabbeti
Aynennn dün sen blup chery falan yoktunuz buralar hep sakindi baktim sohbet yok erken uyudumHepimizin gülmeys ihtiyacı var kızlar.Keşke diğer arkadaşlarda aktif olsa böyle makara sohbetlerde hep belli kişiler döndürüyoruz muhabbeti
Hastaneye falan gidersen yaz heeeAy kızlar sohbet süper ama az uyumaya çalıscam bakalım. Sabaha minik beyle donersem sasirmayin kisyu hepinizi
İyi geceler kuzucumAy kızlar sohbet süper ama az uyumaya çalıscam bakalım. Sabaha minik beyle donersem sasirmayin kisyu hepinizi
Acaba dün gece napıyodum benAynennn dün sen blup chery falan yoktunuz buralar hep sakindi baktim sohbet yok erken uyudum
Aman çıkarsa çıksın ne yapayım.Ayyy kuş bakışı diyo bi deAllah napmasın seni yaa
He yaa sonra adımız çıkıyo ama
Ee hep bizden bekleme ama sendeAynennn dün sen blup chery falan yoktunuz buralar hep sakindi baktim sohbet yok erken uyudum
Ne kaldı zaten doğuma benim çok yakın normali bile hissediyorum sabırsız benim kız ama düzelme yok normal doğum hayal banaSon 2-3 işim kaldı, bitireyim oturcam artıkınkesin bitiririm rahat rahat oturayım derim, ertesi gün doğum olur.
Al benden de o kadar. Soktu kafasını sağ kaburgamın altına çıkarmıyor. DönmüyorNe kaldı zaten doğuma benim çok yakın normali bile hissediyorum sabırsız benim kız ama düzelme yok normal doğum hayal bana
Uyku ilerde elimize gecmicek ama sohbette gecmicek o yüzden devammAcaba dün gece napıyodum benvalla dün erken uyumuştum kız bu gecede uyucam dedim ama gülmekten açıldı uykum
Kiz yazdim baktim kimseden ses yok uykucu koalalarAman çıkarsa çıksın ne yapayım.Buraya işimiz düşünce gelip, sadece gebelikle ilgili konular mı konuşucaz. O kadar ciddiyet fazla bana Hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama ne güzel sohbet çevirebiliyoruz işte.
Ee hep bizden bekleme ama sendeaç sohbeti ben herkese, her konuya ayak uydururum.
Kız ben dün gece 3 gibi falan uyudum ama çok gaz sancım vardı evi dolandım durdum o yüzden bakamadım buralaraUyku ilerde elimize gecmicek ama sohbette gecmicek o yüzden devamm
Kiz yazdim baktim kimseden ses yok uykucu koalalar
Sonra ayıplıyolar amaAman çıkarsa çıksın ne yapayım.Buraya işimiz düşünce gelip, sadece gebelikle ilgili konular mı konuşucaz. O kadar ciddiyet fazla bana Hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama ne güzel sohbet çevirebiliyoruz işte.
Ee hep bizden bekleme ama sendeaç sohbeti ben herkese, her konuya ayak uydururum.
O zamanda yazarız artık uyumuyo bu bebek helpppp diyeUyku ilerde elimize gecmicek ama sohbette gecmicek o yüzden devamm
Kiz yazdim baktim kimseden ses yok uykucu koalalar
Ayy evet uyumuyo bilmem ne .. cocul büyütmek zor 2 yasa kadar bebekligin zorlugu fenaO zamanda yazarız artık uyumuyo bu bebek helpppp diye
Aa üşüttün mu acaba oda zor gaz sancısıKız ben dün gece 3 gibi falan uyudum ama çok gaz sancım vardı evi dolandım durdum o yüzden bakamadım buralara
Kız deme öyle gözümüzü korkutmaAyy evet uyumuyo bilmem ne .. cocul büyütmek zor 2 yasa kadar bebekligin zorlugu fena
Aman beğenmeyen benim mesajlarımı es geçsin ne yapayımSonra ayıplıyolar amaaman bende eğleniyorum burda bizim kızlar naptı acaba ya diyorum hem gülüyorum kafam dağılıyor
Galiba sonra cırcır olmuş bir şekilde çıktım, rahatlayıp uyudumAa üşüttün mu acaba oda zor gaz sancısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?