2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen görmedi kuzum kus bakışı kismen görmüştür ama dahasi yok bdv de bu yorumu yazsam beni topa tutarlar ne dalga gecilirim
Ayyy kuş bakışı diyo bi de Allah napmasın seni yaa
Hepimizin gülmeys ihtiyacı var kızlar. Keşke diğer arkadaşlarda aktif olsa böyle makara sohbetlerde hep belli kişiler döndürüyoruz muhabbeti
He yaa sonra adımız çıkıyo ama

Ayyy kuş bakışı diyo bi de Allah napmasın seni yaa

He yaa sonra adımız çıkıyo ama
Aman çıkarsa çıksın ne yapayım. Buraya işimiz düşünce gelip, sadece gebelikle ilgili konular mı konuşucaz. O kadar ciddiyet fazla bana Hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama ne güzel sohbet çevirebiliyoruz işte.
Aynennn dün sen blup chery falan yoktunuz buralar hep sakindi baktim sohbet yok erken uyudum
Ee hep bizden bekleme ama sende aç sohbeti ben herkese, her konuya ayak uydururum.

Ne kaldı zaten doğuma benim çok yakın normali bile hissediyorum sabırsız benim kız ama düzelme yok normal doğum hayal bana
Al benden de o kadar. Soktu kafasını sağ kaburgamın altına çıkarmıyor. Dönmüyor bugün plates topu üzerinde zıplıyormuş gibi yapıyorum ama plates topum yok. Havada yani indirip kaldırıyorum. Eşim diyor bir kaç güne ana olucaksın yaptığıb hareketlere bak dedim onların hepsi bebek için

Acaba dün gece napıyodum ben valla dün erken uyumuştum kız bu gecede uyucam dedim ama gülmekten açıldı uykum
Uyku ilerde elimize gecmicek ama sohbette gecmicek o yüzden devamm
Kiz yazdim baktim kimseden ses yok uykucu koalalar

Sonra ayıplıyolar ama aman bende eğleniyorum burda bizim kızlar naptı acaba ya diyorum hem gülüyorum kafam dağılıyor

Sonra ayıplıyolar ama aman bende eğleniyorum burda bizim kızlar naptı acaba ya diyorum hem gülüyorum kafam dağılıyor
Aman beğenmeyen benim mesajlarımı es geçsin ne yapayım bende öyle gündemden uzaklaşıyorum, sosyalleşiyorum resmen. Çünkü bir yere çıkıp arkadaşlarımlada görüşemiyorum. Vakit geçiyor, paylaşım oluyor ne güzel işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…