2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay evet ya hele bu ara hep tıkıldık kaldık eve bende sallamıyorum açıkcası begenmeyen okumasınyalnız gece gece iyi atarlandık farkındamısın

Korksan napcan dogurmucan mi anne olmanin her donemi zor kuzum ah o evlat sevgisi yok mu hepsini sollar gecer o yüzden fena da olsa seve seve yapiyoruz yetmiyor ikinci üçüncü dördüncü defa tekrarlıyoruz o yolları
Öyledir tabi daha doğmadan nasıl sevmeye başladık baksana ama ben ilk çocuktan sonra böyle olurum daha ikinciye bilmem olur mu

Eklentiler

• IMG_20200326_013620.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 30
Bu gün sanki midemin orası aşağ doğru indi sanırm kanala girdi
Dün gece zaten aşırı aşağ baskı yaptı hissettim resmen
Ne güzel benimde midem boş bastırınca içe giriyor ama benim yanlar dolu

Kasılma yaşamıyorum, anlamıyorum diyordum. Bu ara günde kaç kez kasılıyorum sayamıyorum bile benim rahim antrenmanı son zamana bırakmış, hepsini bir anda çıkarmaya çalışıyor

Bnmkisi kesin keser beni jilet vurdursam.
Agdyi da solene solene yaptrdim. Back oldgu icin cok acimadi Allhtan.Orami da kendi kendime aldim yarim yamalak . Gerisini vururum jiete
Bende bi ilkten tirstim keser mi diye ama çok şükür kesmedi ben ağdaya ikna edemem sanırım makina ile kendim alabildigim kadar aldım napayım bacağımı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…