Korksan napcan dogurmucan miKız deme öyle gözümüzü korkutma
Ay evet ya hele bu ara hep tıkıldık kaldık eveAman beğenmeyen benim mesajlarımı es geçsin ne yapayımbende öyle gündemden uzaklaşıyorum, sosyalleşiyorum resmen. Çünkü bir yere çıkıp arkadaşlarımlada görüşemiyorum. Vakit geçiyor, paylaşım oluyor ne güzel işte.
EvetAy evet ya hele bu ara hep tıkıldık kaldık evebende sallamıyorum açıkcası begenmeyen okumasın yalnız gece gece iyi atarlandık farkındamısın
Öyledir tabi daha doğmadan nasıl sevmeye başladık baksanaKorksan napcan dogurmucan mianne olmanin her donemi zor kuzum ah o evlat sevgisi yok mu hepsini sollar gecer o yüzden fena da olsa seve seve yapiyoruz yetmiyor ikinci üçüncü dördüncü defa tekrarlıyoruz o yolları
Sjsjsjsj Aynen hemen de rest çektikEvetbir demet akalın moduna geçtik, atar gider
Ay valla bebekliğine kurban olim 2 yaş kadar zor bi dönem yokAyy evet uyumuyo bilmem ne .. cocul büyütmek zor 2 yasa kadar bebekligin zorlugu fena
Ne güzelBu gün sanki midemin orası aşağ doğru indisanırm kanala girdi
Dün gece zaten aşırı aşağ baskı yaptı hissettim resmen
2 yaşında sendrom var dicektim simdi kızları germiyim dedimAy valla bebekliğine kurban olim 2 yaş kadar zor bi dönem yok2.5 yaşında kızm var anamı ağlatıyor
Yanlarım baştan beri boş çok sivri bi karnım varNe güzelbenimde midem boş bastırınca içe giriyor ama benim yanlar dolu
2 yaşında sendrom var dicektim simdi kızları germiyim dedimsen soyledin evet cok zor ama napalim canlari canlarimiz sag olsun
Birimiz daha doğuma yaklaştı deseneYanlarım baştan beri boş çok sivri bi karnım var
Annem falan hemen fark etti midemin ordan indiğini
Bende bi ilkten tirstim keser mi diye ama çok şükür kesmediBnmkisi kesin keser beni jilet vurdursam.
Agdyi da solene solene yaptrdim. Back oldgu icin cok acimadi Allhtan.Orami da kendi kendime aldim yarim yamalak . Gerisini vururum jiete
Allah onları bildiği gibi yapsin bütün dünyanın vebaline girdiler ya hayat durduBu Çinliler var ya dünyayi mahvetti kendileri kurtuldu bile vuhana 8 nisan da tamamen karantina kalkiyormus hayat normale dönmüş
Ay hayırlı vakitte inşaAllahBirimiz daha doğuma yaklaştı desene
Hadi inşallah hayırlısıylaAy hayırlı vakitte inşaAllahama 1 haftaya doğrurm gibi hissediyorum bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?