İlk kızmı 39+0da doğurmuştmHadi inşallah hayırlısıylahaftanda gelmiş zaten
Kendimizi bicak altina hazırlayalım beni öldürdü bugün hala devam edio benim kız şekilden şekile girdi karnim ayagini basina mi degdiriyo napiosaAl benden de o kadar. Soktu kafasını sağ kaburgamın altına çıkarmıyor. Dönmüyorbugün plates topu üzerinde zıplıyormuş gibi yapıyorum ama plates topum yok. Havada yani indirip kaldırıyorum. Eşim diyor bir kaç güne ana olucaksın yaptığıb hareketlere bak dedim onların hepsi bebek için
Hamilelik grubunda konusulmayacak konular değil bunlar zaten bunlar sayesinde böyle.bir grup var bende açıkçası rahatsız olunacak bir şey görmüyorum ki hepimiz belli şeyler yaşamış insanlarız ne bileyimAman beğenmeyen benim mesajlarımı es geçsin ne yapayımbende öyle gündemden uzaklaşıyorum, sosyalleşiyorum resmen. Çünkü bir yere çıkıp arkadaşlarımlada görüşemiyorum. Vakit geçiyor, paylaşım oluyor ne güzel işte.
Bana doktor 1 ya da 2 nisan olarak tercih sundu ben 2 nişanı seçtim dalga gecmesinler kuzumla diyeMerhaba anneler,
Doğum için 1 Nisan a gün alan var mı?
Neden dalga geçsinler ki... çok akılda kalan bi tarih 1 Nisan..Bana doktor 1 ya da 2 nisan olarak tercih sundu ben 2 nişanı seçtim dalga gecmesinler kuzumla diye
Kotu gune Allh dusurmesin de simdilk daha yeniyiz diye sogutmim adamiHahaaa iyi günde kötü günde demedik mi bosver
O makine bni mahfetti zaten. Hep batık yapti backlrimda halâ cekiormBende bi ilkten tirstim keser mi diye ama çok şükür kesmediben ağdaya ikna edemem sanırım makina ile kendim alabildigim kadar aldım napayım bacağımı da
Bebis geliyor galibaKızlar cırcır oldum, geceden beri içimde birşey kalmadıhafifte bel ağrılarım var hadi hayırlısı
Valla bilmiyorum geliyor muBebis geliyor galiba
Evet evet kesin geliyor hemde belirtileriniz o yöndeValla bilmiyorum geliyor mubebiş çok hareketli, makat bölgemde baskı hissediyorum ve bel ağrım hafif hafif devam ediyor.
Bekleyip göreceğiz artık sanırımEvet evet kesin geliyor hemde belirtileriniz o yönde
Valla bende cırcırm ama sık sık gitmiyorum 2 defa falan gittim herldeKızlar cırcır oldum, geceden beri içimde birşey kalmadıhafifte bel ağrılarım var hadi hayırlısı
Ben dün gece de çıkmıştım ama 1 kere. Bu gece zaten 3 saat uyudum.Valla bende cırcırm ama sık sık gitmiyorum 2 defa falan gittim herldekendi kendimizi lavman yapıyoruz
Bende 2 bucuğa geliyodu uyudumBen dün gece de çıkmıştım ama 1 kere. Bu gece zaten 3 saat uyudum.
Kötü olmuş, tutacak mı yinede?Bende 2 bucuğa geliyodu uyudumyazık eşim oruç tutuyor benim yüzümden sahura, kalkamadı alarmı kapatıp geri uyumuşum
TutacakKötü olmuş, tutacak mı yinede?
Allah sabrını versin kuzumTutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?