2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nasıl oldun canım?

Valla bilmiyorum geliyor mu bebiş çok hareketli, makat bölgemde baskı hissediyorum ve bel ağrım hafif hafif devam ediyor.
Kız benim de dogum yaptığım günün sabahı çok hareketliydi. Saat 5ten sonra uyutmamisti. Gece de 1 de yatmıştım. 4 saatlik bölük pörçük uykuyla girdim doğuma.

Kız benim de dogum yaptığım günün sabahı çok hareketliydi. Saat 5ten sonra uyutmamisti. Gece de 1 de yatmıştım. 4 saatlik bölük pörçük uykuyla girdim doğuma.
Ay valla bilmiyorum. Sırtıma da yayıldı ağrı, kasılmalarımda var ama düzensiz şu an. Kasılmalar dışında kızım çok hareketli. Doktoruma yazdım, şansıma hastanede değilmiş. Bakalım ne cevap verecek.
Günaydın kızlar
Henüz dogurmadim simdilik bel ağrım yok.
agacsizkoalaa hadi bakalım kim önce dogurcak
Hadi bakalım ay benimki yan hala kız ben doğuramam zaten nasıl olcak bilmiyorum

Sen doğurma daha erken sıranı bekle bu nedr böyle sırayı bozan bozanacanım onlar yalancı kasılmalar sancılardır

Ay valla bebekliğine kurban olim 2 yaş kadar zor bi dönem yok 2.5 yaşında kızm var anamı ağlatıyor
bendede var 2,5 yas dogumdan sonra tek ananin ağlamasıyla kalmiyor inan baban bile agliyor ne cekiyorum bi bilsem 10 günlük oldu bebeğim ama abisi mahvetti bizi

Doğumda bile dönen varmis konuş ikna et çocuğu şaka bi yana hayırlısı sezaryendir belki kuzum dur bakalım.

Kaynanayı geri gönderesim varDün yemek yap bulaşık yıka günde iki üç kez banyo tuvalet temzle, kıza yemk yap doyur evi topla. Ne anladm ben bu iştenooyyy ooyyyyyy
Ayy hiç mi bir şey yapmıyor?

Kaynanayı geri gönderesim varDün yemek yap bulaşık yıka günde iki üç kez banyo tuvalet temzle, kıza yemk yap doyur evi topla. Ne anladm ben bu iştenooyyy ooyyyyyy
Kaynana hamile heralde her işi biz yapıyoruz allamm ya birde bebek gelir bebeğe bakma ayağına alır kucağa oturur bizde ortada yine işe devam valla izin vermem evli evine der bakıyorum derim gönderirim aaaa

Sen doğurma daha erken sıranı bekle bu nedr böyle sırayı bozan bozanacanım onlar yalancı kasılmalar sancılardır
Sıraya baksaydı bu iş ohooo bakalım artık kısmet.
Doğumda bile dönen varmis konuş ikna et çocuğu şaka bi yana hayırlısı sezaryendir belki kuzum dur bakalım.
Belki de yavrucum. Hayırlısı olsun artık.

Ayy hiç mi bir şey yapmıyor?
Kız yaptığı yeri de batırıyo yapmasa daha iyi diyorm. Zaten çamaşır suyuna alerjisi varmş hanımefrndinin sanki ben bayılıyormtuvalet banyo mrhvetti beni maske eldivenle giriyorm.eskiden yemek yapardı şimdi onu da yapmıyo dinir oldumdün sabahtan başladım napsak napsak diye bşy demedi akşam oldu kalktm makarna yaptım ben de. Nolcak yeriz makarnayı da diyoay kafayı yicem

Kaynana hamile heralde her işi biz yapıyoruz allamm ya birde bebek gelir bebeğe bakma ayağına alır kucağa oturur bizde ortada yine işe devam valla izin vermem evli evine der bakıyorum derim gönderirim aaaa
Demekki hepsi aynı model bunların

Ee ne halt yemeye gelmiş peki

Biz hastanedeyken kızıma bakacaksırf bu yüzden sabredyrum ben de yoksa şutlamıştım
Doğum yapınca birkaç gün torununu görsün gönder o zaman yaa. Faydasindan çok zararı olacaksa ne anladım ben ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…