İnşaAllah canmAllah sabrını versin kuzum
Ben de böyleyim, o yüzden bu bebek senden nasıl çıkacak dedi doktor hiçbir doğum belirtim de yok o yüzden stresliyim 40 olucam bebek daha fazla büyümeden çıksın istiyorumBen zaten şuanda böyleyim.
Nasıl oldun canım?Kızlar ya azönce fitil takarken parmağıma kormızı şeke geldi kasılmam da var peçeteye de geldi pembe silince fitilden midir yoksa doğuracam mı anlayamıyorum kasıklarımda ağrı oluyor kasılma olunca sonra yumuşama olunca ağrı da gidiyor anlamadım sabah kontrolüm var allahtan ama sabaha kadar ters birşey olurmu ki
Kız benim de dogum yaptığım günün sabahı çok hareketliydi. Saat 5ten sonra uyutmamisti. Gece de 1 de yatmıştım. 4 saatlik bölük pörçük uykuyla girdim doğuma.Valla bilmiyorum geliyor mubebiş çok hareketli, makat bölgemde baskı hissediyorum ve bel ağrım hafif hafif devam ediyor.
Ay valla bilmiyorum. Sırtıma da yayıldı ağrı, kasılmalarımda var ama düzensiz şu an. Kasılmalar dışında kızım çok hareketli. Doktoruma yazdım, şansıma hastanede değilmiş. Bakalım ne cevap verecek.Kız benim de dogum yaptığım günün sabahı çok hareketliydi. Saat 5ten sonra uyutmamisti. Gece de 1 de yatmıştım. 4 saatlik bölük pörçük uykuyla girdim doğuma.
Hadi bakalımGünaydın kızlar
Henüz dogurmadim simdilik bel ağrım yok.
agacsizkoalaa hadi bakalım kim önce dogurcak
Sen doğurma daha erken sıranı bekle bu nedr böyle sırayı bozan bozanaAy valla bilmiyorum. Sırtıma da yayıldı ağrı, kasılmalarımda var ama düzensiz şu an. Kasılmalar dışında kızım çok hareketli. Doktoruma yazdım, şansıma hastanede değilmiş. Bakalım ne cevap verecek.
Hadi bakalımay benimki yan hala kız ben doğuramam zaten nasıl olcak bilmiyorum
Ay valla bebekliğine kurban olim 2 yaş kadar zor bi dönem yok2.5 yaşında kızm var anamı ağlatıyor
Doğumda bile dönen varmis konuş ikna et çocuğuAy valla bilmiyorum. Sırtıma da yayıldı ağrı, kasılmalarımda var ama düzensiz şu an. Kasılmalar dışında kızım çok hareketli. Doktoruma yazdım, şansıma hastanede değilmiş. Bakalım ne cevap verecek.
Hadi bakalımay benimki yan hala kız ben doğuramam zaten nasıl olcak bilmiyorum
Ayy hiç mi bir şey yapmıyor?Kaynanayı geri gönderesim varDün yemek yap bulaşık yıka günde iki üç kez banyo tuvalet temzle, kıza yemk yap doyur evi topla. Ne anladm ben bu işten ooyyy ooyyyyyy
Kaynana hamile heralde her işi biz yapıyoruz allamm yaKaynanayı geri gönderesim varDün yemek yap bulaşık yıka günde iki üç kez banyo tuvalet temzle, kıza yemk yap doyur evi topla. Ne anladm ben bu işten ooyyy ooyyyyyy
Sıraya baksaydı bu iş ohoooSen doğurma daha erken sıranı bekle bu nedr böyle sırayı bozan bozanacanım onlar yalancı kasılmalar sancılardır
Belki de yavrucum. Hayırlısı olsun artık.Doğumda bile dönen varmis konuş ikna et çocuğuşaka bi yana hayırlısı sezaryendir belki kuzum dur bakalım.
Kız yaptığı yeri de batırıyo yapmasa daha iyi diyorm. Zaten çamaşır suyuna alerjisi varmş hanımefrndinin sanki ben bayılıyormAyy hiç mi bir şey yapmıyor?
Demekki hepsi aynı model bunlarınKaynana hamile heralde her işi biz yapıyoruz allamm yabirde bebek gelir bebeğe bakma ayağına alır kucağa oturur bizde ortada yine işe devam valla izin vermem evli evine der bakıyorum derim gönderirim aaaa
Ee ne halt yemeye gelmiş pekiKız yaptığı yeri de batırıyo yapmasa daha iyi diyorm. Zaten çamaşır suyuna alerjisi varmş hanımefrndinin sanki ben bayılıyormtuvalet banyo mrhvetti beni maske eldivenle giriyorm.eskiden yemek yapardı şimdi onu da yapmıyo dinir oldum dün sabahtan başladım napsak napsak diye bşy demedi akşam oldu kalktm makarna yaptım ben de. Nolcak yeriz makarnayı da diyo ay kafayı yicem
Biz hastanedeyken kızıma bakacakEe ne halt yemeye gelmiş peki
Doğum yapınca birkaç gün torununu görsün gönder o zaman yaa. Faydasindan çok zararı olacaksa ne anladım ben ondanBiz hastanedeyken kızıma bakacaksırf bu yüzden sabredyrum ben de yoksa şutlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?