2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de aynen öyle düşünüyorm. Bi de 24 saat dipdibeyiz eşim de işe gidiyo sıkıldım bunaldım yahuu
Allah sabır versin ne diyeyim
Benimki de virüse sebebin ben olduğumu ima etti neymiş 40'i çıkmadan kimseyi kabul etmicem demişim Allah bak ne vermiş duama dikkat edecekmisim. Dedim ben dua falan etmedim yapacağım şeyi söyledim ki bizde adet böyledir. Ayrıca dünyanın çivisini çıkaranlar kendini sorumlu hissetsin ben niye tüm dünyanın felaketinin nedeni oluyomusum dedim. Delirtirler adamı hamile kadına dediği şeye bak ya

Aaaa kadına baksennki de farklı bir versiyonu benmkinin. Dille çalışıyohe de geç laf da anlatamazsın ki

Aaaa kadına baksennki de farklı bir versiyonu benmkinin. Dille çalışıyohe de geç laf da anlatamazsın ki
Genelde he der geçerim de sinirimi bozdu bastırdım ben de sonunda sustu

Kızlar doktorum hastaneye çağırdı. Benden ses çıkmazsa akşama kadar anlayın ki doğurdum
Hadi hayırlısı benimde gece boyunca tansiyon yüksek alaım bugün dedi biraz daha dayanabilirim dedim şu an kontroldeyim bakalım

Günaydın kızlar, dün gece nefes problemim oldu, sanki nefesim yetmiyor gibi, boğaz ağrım da olunca korktum. Cam açtık iyi geldi, şimdi de normale döndü nefes almam.. Sanırım stresten oldu. Daha önce de yaşamıştım kötü bi zamanımda böyle.. Psikolojimiz bozulmadan doğuraydık bir

Benimde yanımda kayınvalidem. Yardıma diye gelmedi aksine hasta ona sebep geldi. Doğumdan sonra gidecek torunun görüp.

Kaynanayı geri gönderesim varDün yemek yap bulaşık yıka günde iki üç kez banyo tuvalet temzle, kıza yemk yap doyur evi topla. Ne anladm ben bu iştenooyyy ooyyyyyy

Yardımı olmayacaktı madem neden geldi ne acayip bu kvler ya.

Kızlar doktorum hastaneye çağırdı. Benden ses çıkmazsa akşama kadar anlayın ki doğurdum

Ayy hadi bakalım ya hayırlısı olsun canım. Haberdar et.

Kızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa

Sağlıkla kucağına al canım Allah yardımcın olsun.

Benimde yanımda kayınvalidem. Yardıma diye gelmedi aksine hasta ona sebep geldi. Doğumdan sonra gidecek torunun görüp.
Aaayyy bunlar insanı öldürür kız brnmki böyle değldi sanki bşy olmş buara ya da brnm gözüme herşey batıyo o da olabilir. Eskiden takmıyomuşum demekki

Yardımı olmayacaktı madem neden geldi ne acayip bu kvler ya.

Ayy hadi bakalım ya hayırlısı olsun canım. Haberdar et.

Sağlıkla kucağına al canım Allah yardımcın olsun.
Sırf gece kızıma bakacak kimsem yok diye katlanıyorum canım. Aslında çok arkadaşım var bakıcısı var ama malum virüs... Evden çıksın istemiyorum ya da başka biri eve gelsin istemiyorum. Bakalım doğumdan sonra az toparlanıp yollamayı düşünüyorum

Kızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Canim umarım ıyi gecer herşey haberdar edersin bizi
Valla insan herşeye takılıyor artik, bitse gitsede kurtulsak ya.. eşim ise gidip geliyor halen haftaya gitmeyecek ama geldiğinde ondan bile uzak kaciyorum korkumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…