Ben de aynen öyle düşünüyorm. Bi de 24 saat dipdibeyiz eşim de işe gidiyo sıkıldım bunaldım yahuuDoğum yapınca birkaç gün torununu görsün gönder o zaman yaa. Faydasindan çok zararı olacaksa ne anladım ben ondan
Allah sabır versin ne diyeyimBen de aynen öyle düşünüyorm. Bi de 24 saat dipdibeyiz eşim de işe gidiyo sıkıldım bunaldım yahuu
Aaaa kadına bakAllah sabır versin ne diyeyim
Benimki de virüse sebebin ben olduğumu ima ettineymiş 40'i çıkmadan kimseyi kabul etmicem demişim Allah bak ne vermiş duama dikkat edecekmisim. Dedim ben dua falan etmedim yapacağım şeyi söyledim ki bizde adet böyledir. Ayrıca dünyanın çivisini çıkaranlar kendini sorumlu hissetsin ben niye tüm dünyanın felaketinin nedeni oluyomusum dedim. Delirtirler adamı hamile kadına dediği şeye bak ya
Genelde he der geçerim de sinirimi bozdu bastırdım ben de sonunda sustuAaaa kadına baksennki de farklı bir versiyonu benmkinin. Dille çalışıyo he de geç laf da anlatamazsın ki
Anam hadi kız hayırlı haberlerle gelKızlar doktorum hastaneye çağırdı. Benden ses çıkmazsa akşama kadar anlayın ki doğurdum
Hadi hayırlısı benimde gece boyunca tansiyon yüksek alaım bugün dedi biraz daha dayanabilirim dedim şu an kontroldeyim bakalımKızlar doktorum hastaneye çağırdı. Benden ses çıkmazsa akşama kadar anlayın ki doğurdum
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Sağlıkla kolaylık la ağrısız süper bir doğum olsun inşalh haberlerini bekliyoruzKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Benimde yanımda kayınvalidem. Yardıma diye gelmedi aksine hasta ona sebep geldi. Doğumdan sonra gidecek torunun görüp.Kız yaptığı yeri de batırıyo yapmasa daha iyi diyorm. Zaten çamaşır suyuna alerjisi varmş hanımefrndinin sanki ben bayılıyormtuvalet banyo mrhvetti beni maske eldivenle giriyorm.eskiden yemek yapardı şimdi onu da yapmıyo dinir oldum dün sabahtan başladım napsak napsak diye bşy demedi akşam oldu kalktm makarna yaptım ben de. Nolcak yeriz makarnayı da diyo ay kafayı yicem
Kaynanayı geri gönderesim varDün yemek yap bulaşık yıka günde iki üç kez banyo tuvalet temzle, kıza yemk yap doyur evi topla. Ne anladm ben bu işten ooyyy ooyyyyyy
Kızlar doktorum hastaneye çağırdı. Benden ses çıkmazsa akşama kadar anlayın ki doğurdum
Kızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Hadi bakalım hayrlısı kuzumKızlar doktorum hastaneye çağırdı. Benden ses çıkmazsa akşama kadar anlayın ki doğurdum
Aaayyy bunlar insanı öldürürBenimde yanımda kayınvalidem. Yardıma diye gelmedi aksine hasta ona sebep geldi. Doğumdan sonra gidecek torunun görüp.
Yaaaa çok heyecanlıyııııKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Sorma normali bize denk gelmemişDemekki hepsi aynı model bunların
Sırf gece kızıma bakacak kimsem yok diye katlanıyorum canım. Aslında çok arkadaşım var bakıcısı var ama malum virüs... Evden çıksın istemiyorum ya da başka biri eve gelsin istemiyorum. Bakalım doğumdan sonra az toparlanıp yollamayı düşünüyorumYardımı olmayacaktı madem neden geldi ne acayip bu kvler ya.
Ayy hadi bakalım ya hayırlısı olsun canım. Haberdar et.
Sağlıkla kucağına al canım Allah yardımcın olsun.
Normali var mı kız bunlarınSorma normali bize denk gelmemiş
Canim umarım ıyi gecer herşey haberdar edersin biziKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Valla insan herşeye takılıyor artik, bitse gitsede kurtulsak ya.. eşim ise gidip geliyor halen haftaya gitmeyecek ama geldiğinde ondan bile uzak kaciyorum korkumdanGünaydın kızlar, dün gece nefes problemim oldu, sanki nefesim yetmiyor gibi, boğaz ağrım da olunca korktum. Cam açtık iyi geldi, şimdi de normale döndü nefes almam.. Sanırım stresten oldu. Daha önce de yaşamıştım kötü bi zamanımda böyle.. Psikolojimiz bozulmadan doğuraydık bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?