Kötü haberler etkiliyo canım ister istemez. Az kaldı biraz daha sabırGünaydın kızlar, dün gece nefes problemim oldu, sanki nefesim yetmiyor gibi, boğaz ağrım da olunca korktum. Cam açtık iyi geldi, şimdi de normale döndü nefes almam.. Sanırım stresten oldu. Daha önce de yaşamıştım kötü bi zamanımda böyle.. Psikolojimiz bozulmadan doğuraydık bir
Günaydın canım. Ateşini ölç ihmal etme ama gebelikte nefes problemi oluyor ara ara.Günaydın kızlar, dün gece nefes problemim oldu, sanki nefesim yetmiyor gibi, boğaz ağrım da olunca korktum. Cam açtık iyi geldi, şimdi de normale döndü nefes almam.. Sanırım stresten oldu. Daha önce de yaşamıştım kötü bi zamanımda böyle.. Psikolojimiz bozulmadan doğuraydık bir
Aynen paranoyak olduk.Canim umarım ıyi gecer herşey haberdar edersin bizi
Valla insan herşeye takılıyor artik, bitse gitsede kurtulsak ya.. eşim ise gidip geliyor halen haftaya gitmeyecek ama geldiğinde ondan bile uzak kaciyorum korkumdan
Evet benim yapım da zaten aşırı stresli.. Her şeye stres olurum. Haberlere bakmadan da edemiyorum, sürekli takipteyim.Kötü haberler etkiliyo canım ister istemez. Az kaldı biraz daha sabır
Ateş yok canım, bakıyorum ara sıra.. Ama bu boğaz öldürecek beni.. Dün doktoruma kontrole gitmişken eşim boğazına baktır istersen dedi ama şu an kbb ye falan gitmek cesaret ister, sonuçta virüs kapmış biri de o muayenehaneye girmiş olabilir, o aletleri kullanmış olabilir. Kendi kendine geçer dedim ama geçmiyor.Günaydın canım. Ateşini ölç ihmal etme ama gebelikte nefes problemi oluyor ara ara.
Aaaa kendim yazdım sandım bir an
O zaman devamlı ihlamurla yumusat canım boğazını.Aynen paranoyak olduk.
Evet benim yapım da zaten aşırı stresli.. Her şeye stres olurum. Haberlere bakmadan da edemiyorum, sürekli takipteyim.
Ateş yok canım, bakıyorum ara sıra.. Ama bu boğaz öldürecek beni.. Dün doktoruma kontrole gitmişken eşim boğazına baktır istersen dedi ama şu an kbb ye falan gitmek cesaret ister, sonuçta virüs kapmış biri de o muayenehaneye girmiş olabilir, o aletleri kullanmış olabilir. Kendi kendine geçer dedim ama geçmiyor.
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah. Sağ salim kavuştursun bebeğinle AllahKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Buhar makinesi de çalıştırıyorum gece kurumasın burnum boğazım diye.. Benim de 3 hafta oldu yutkunurken batıyor yırtılıyor sanki..Tikkabilla
Canim benimde 1 buçuk aydır neredeyse ara arabyutkunurken boğazımda ağrı var, bi ara ise gittiğimde grip olmuştum ordan kaldi. Hamilelikte zor geçiyormuş bülent tıraş yazısında boğaz ağrısına değinmiş. Birde gece ağzım açık mi yatıyorum acaba diyorum malum kiloda aldık nefes zor aliniyor.
Aynen demleniyor şu an, bir o yumuşatıyor ama kısa süreliğine işte..O zaman devamlı ihlamurla yumusat canım boğazını.
Ay hasta hasta ne işi var sizdeGünaydın kızlar bir kv.vakasıda benden geceden beri arıyor of.ist.gorümcemin yanında virüsten dolayı çok korkuyorum gel beni al diyor ve 10 gündür grip hala atlatamadı bu nasıl bencillik düşüncesizlik hem hasta hem ist.geliyor burda beni hiç düşünmüyor hamileyim küçük çocuk var onlarada bulaştırırım demiyor iyileş öyle gel diyoruz anlamıyor burda virüs kapıcam çok korkuyorum diyor eşim şimdi yola çıktı adam arada kaldı napcaz bilmiyorum hiç eve girme kapıdan al dön dedim Rabbim korusun bi atlatsak şu süreci ben mi çok bencilce davranıyorum ama hasta hasta ş ortamda gelicem diye tutturmasını anlamıyorum çok zor elde ettiğim ve zor geçirdiğim bir hamilelik oyy Allah ım oyyy aklıma mukayyet ol
Ben sağlam olanı bile almıyorum eve gelmesin ya boşverGünaydın kızlar bir kv.vakasıda benden geceden beri arıyor of.ist.gorümcemin yanında virüsten dolayı çok korkuyorum gel beni al diyor ve 10 gündür grip hala atlatamadı bu nasıl bencillik düşüncesizlik hem hasta hem ist.geliyor burda beni hiç düşünmüyor hamileyim küçük çocuk var onlarada bulaştırırım demiyor iyileş öyle gel diyoruz anlamıyor burda virüs kapıcam çok korkuyorum diyor eşim şimdi yola çıktı adam arada kaldı napcaz bilmiyorum hiç eve girme kapıdan al dön dedim Rabbim korusun bi atlatsak şu süreci ben mi çok bencilce davranıyorum ama hasta hasta ş ortamda gelicem diye tutturmasını anlamıyorum çok zor elde ettiğim ve zor geçirdiğim bir hamilelik oyy Allah ım oyyy aklıma mukayyet ol
Evet bu
Teşekkür ederim.Evet bu
Hayırlısı olsun canım sağ salim gelir inşallahHadi hayırlısı benimde gece boyunca tansiyon yüksek alaım bugün dedi biraz daha dayanabilirim dedim şu an kontroldeyim bakalım
Hadi gözün aydın sağ salim kavuş bebeğineKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
Slm varis çorabı neden istedilerKızlar 11de doğuma glrlyorum dua edin varis çorabı istediler ilk defa
İlk doğumsa ve sıkıntı yoksa biraz daha bekle 1 nisana bişey kalmadı inşallah hayırlısıyla gelirKızlar bugün kontrolumuz vardı nstde gene sancı çıkmadı normalde 1 nisana kadar bekleriz demişti yarın istersen sezeryan yapabiliriz dedi bebişin tam kilosunu ölçemedi öyle heyecanlıyım tavsiyeleriniz var mı ve dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?