2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kötü haberler etkiliyo canım ister istemez. Az kaldı biraz daha sabır

Günaydın canım. Ateşini ölç ihmal etme ama gebelikte nefes problemi oluyor ara ara.

Canim umarım ıyi gecer herşey haberdar edersin bizi

Valla insan herşeye takılıyor artik, bitse gitsede kurtulsak ya.. eşim ise gidip geliyor halen haftaya gitmeyecek ama geldiğinde ondan bile uzak kaciyorum korkumdan
Aynen paranoyak olduk.
Kötü haberler etkiliyo canım ister istemez. Az kaldı biraz daha sabır
Evet benim yapım da zaten aşırı stresli.. Her şeye stres olurum. Haberlere bakmadan da edemiyorum, sürekli takipteyim.
Günaydın canım. Ateşini ölç ihmal etme ama gebelikte nefes problemi oluyor ara ara.
Ateş yok canım, bakıyorum ara sıra.. Ama bu boğaz öldürecek beni.. Dün doktoruma kontrole gitmişken eşim boğazına baktır istersen dedi ama şu an kbb ye falan gitmek cesaret ister, sonuçta virüs kapmış biri de o muayenehaneye girmiş olabilir, o aletleri kullanmış olabilir. Kendi kendine geçer dedim ama geçmiyor.

Tikkabilla
Canim benimde 1 buçuk aydır neredeyse ara arabyutkunurken boğazımda ağrı var, bi ara ise gittiğimde grip olmuştum ordan kaldi. Hamilelikte zor geçiyormuş bülent tıraş yazısında boğaz ağrısına değinmiş. Birde gece ağzım açık mi yatıyorum acaba diyorum malum kiloda aldık nefes zor aliniyor.

O zaman devamlı ihlamurla yumusat canım boğazını.

Buhar makinesi de çalıştırıyorum gece kurumasın burnum boğazım diye.. Benim de 3 hafta oldu yutkunurken batıyor yırtılıyor sanki..
O zaman devamlı ihlamurla yumusat canım boğazını.
Aynen demleniyor şu an, bir o yumuşatıyor ama kısa süreliğine işte..

Günaydın kızlar bir kv.vakasıda benden geceden beri arıyor of.ist.gorümcemin yanında virüsten dolayı çok korkuyorum gel beni al diyor ve 10 gündür grip hala atlatamadı bu nasıl bencillik düşüncesizlik hem hasta hem ist.geliyor burda beni hiç düşünmüyor hamileyim küçük çocuk var onlarada bulaştırırım demiyor iyileş öyle gel diyoruz anlamıyor burda virüs kapıcam çok korkuyorum diyor eşim şimdi yola çıktı adam arada kaldı napcaz bilmiyorum hiç eve girme kapıdan al dön dedim Rabbim korusun bi atlatsak şu süreci ben mi çok bencilce davranıyorum ama hasta hasta ş ortamda gelicem diye tutturmasını anlamıyorum çok zor elde ettiğim ve zor geçirdiğim bir hamilelik oyy Allah ım oyyy aklıma mukayyet ol

Ay hasta hasta ne işi var sizde bencilliğin daniskası. Maske taktır ya da ayrı bir odada takılsın canım illa gelecekse. Havluyu falan her şeyi ayır. İnşallah bulaştırmaz

Arkadaşlar hamile iken içilen ilaçlardan parol 500 lük mü? Yoksa parolün daha düşük bir dozu var mı? Çok acil cevaba ihtiyacım var

Ben sağlam olanı bile almıyorum eve gelmesin ya boşver

İlk doğumsa ve sıkıntı yoksa biraz daha bekle 1 nisana bişey kalmadı inşallah hayırlısıyla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…