İlk doğum aslında problemimizde yok ama artık korkuyorum virüs çok yayılıyor diye 3 kiloyu geçmişti zaten mantıklı geldi annem gelcek refakatçi eşimde görüp gidebilirmiş bir dönem gelen gidende olmaz rahatca büyür minik kuşİlk doğumsa ve sıkıntı yoksa biraz daha bekle 1 nisana bişey kalmadı inşallah hayırlısıyla gelir
Anam hadi kız hayırlı haberlerle gel
Hadi hayırlısı benimde gece boyunca tansiyon yüksek alaım bugün dedi biraz daha dayanabilirim dedim şu an kontroldeyim bakalım
Yardımı olmayacaktı madem neden geldi ne acayip bu kvler ya.
Ayy hadi bakalım ya hayırlısı olsun canım. Haberdar et.
Sağlıkla kucağına al canım Allah yardımcın olsun.
Hadi bakalım hayrlısı kuzumhaber et arada
Kızlar ben geldim
Evet 500 lukArkadaşlar hamile iken içilen ilaçlardan parol 500 lük mü? Yoksa parolün daha düşük bir dozu var mı? Çok acil cevaba ihtiyacım var
Canm peki bebek kanalda mi onla ilgili birsey dedii miKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Hayırlısı inşallah benim de bir belirtim yok ama bekliyorum sancımı, şu an hastaneler bomboş ama nisan sonrası daha zor tabi.İlk doğum aslında problemimizde yok ama artık korkuyorum virüs çok yayılıyor diye 3 kiloyu geçmişti zaten mantıklı geldi annem gelcek refakatçi eşimde görüp gidebilirmiş bir dönem gelen gidende olmaz rahatca büyür minik kuş
Sordum canım değilmiş. Baş aşağı gelmiş ama kanala henüz girmemiş dedi. Artık ben yan dönmesin tekrar diye günde kaç squat yaparım bilemiyorumCanm peki bebek kanalda mi onla ilgili birsey dedii mi
Hadi bakalım süreç başladı demek, çok heyecanlı..Kızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Günaydın kızlar bir kv.vakasıda benden geceden beri arıyor of.ist.gorümcemin yanında virüsten dolayı çok korkuyorum gel beni al diyor ve 10 gündür grip hala atlatamadı bu nasıl bencillik düşüncesizlik hem hasta hem ist.geliyor burda beni hiç düşünmüyor hamileyim küçük çocuk var onlarada bulaştırırım demiyor iyileş öyle gel diyoruz anlamıyor burda virüs kapıcam çok korkuyorum diyor eşim şimdi yola çıktı adam arada kaldı napcaz bilmiyorum hiç eve girme kapıdan al dön dedim Rabbim korusun bi atlatsak şu süreci ben mi çok bencilce davranıyorum ama hasta hasta ş ortamda gelicem diye tutturmasını anlamıyorum çok zor elde ettiğim ve zor geçirdiğim bir hamilelik oyy Allah ım oyyy aklıma mukayyet ol
Kızlar bugün kontrolumuz vardı nstde gene sancı çıkmadı normalde 1 nisana kadar bekleriz demişti yarın istersen sezeryan yapabiliriz dedi bebişin tam kilosunu ölçemedi öyle heyecanlıyım tavsiyeleriniz var mı ve dualarınızı bekliyorum
Kızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Hadi hayrlısı bakalım ne güzel büyümş miniğin. Doğsa da sorun olmaz artık inşallahKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Kaçıncı haftadan beri squat yapıyorsun, ne kadar süre yapıyorsun, ben iki gündür başladım gerçekten iyi geldi biraz geç kalsam da :)Sordum canım değilmiş. Baş aşağı gelmiş ama kanala henüz girmemiş dedi. Artık ben yan dönmesin tekrar diye günde kaç squat yaparım bilemiyorum
Ben alt ast değerleri için kendim istedim kan vermeyi. Doktor da vermişken doğum öncesi bakılması gerekenlere bakalım dedi birsuru değere baktı canım belki öyle bir şeydir.
Baya yardimcı oluyormuş sana. Allah kimseyi kimseye düşürmesin. Sırf kızına hastanedeyken bakması için çekiyorsun, çekilcek gibi değil. İnsanın siniri bozulur. Dogumunda rahat gecer insallah ta dogum sonrası, kızınada bakması gerekmez. Birseyi soyleye soyleye yaptırmaninda anlamı yok, stresten başka birşey değil. Tek olmak bana daha çok enerji veriyor. Birde daha huzurluyorum, bazen en ufak bisi batıyor. Mesela dün kayinvalide ısrarla yemeğe çağardı tm dedim ve gittik. Cocuklar yorgundu hemen gider gitmez ikisinide uyuttum. Ésimde iyi oldu rahat rahat yemek yeriz dedi. Kalktım sofrayi birlikte kurduk. Otur anne diyorum ben yemekten sonra kahvaltı yapicam yemiyeceğim dedi. Esim ve ben tekrar tekrar ısrar ettik bizi cagardın niye oturmuyosun diye. Neden ısrar ediyoruz biliyormusun kadın ben yemiyeceğim diyor, iki elini masaya koydu esimle benim tepemde dikiliyor. Kasiklarımizla oynuyor, ekmegimizi böluyor elimden ekmegi aliyor salataya banıyor bununda tadina bak diyor. Kibirli bir insan değilim temiz olduğunu düsündügüm herkeste yemek yerim. Ama aksam tiksindim. Yediklerim mideme değil sırtıma gitti. Eşimde yemiyosan git koltuga otur ne basımızda dikilip sıkıyosun bizi 40 yaşinda insanlarız, azımiza sokuyosun dedi. Ve kadın hala gitmedi bi kasikda yogurt alin diye uzatiyor.once tadina bakıyor, Esimde kalk bahar evimize gidelim evde zıkkım yiyelim daha iyi dedi. Kadında neden tat kaçırıyorsunuz oglum sen kibirli degildin ne oldu kimden bulaştı dedi. Bana laf soktu, otursam oturamiyorum kalksam kalkamiyorum. Hemen aglamaya basladi, oturmadik masaya. cayi ictik esim hep soylendi cocukları uyandirdik aldik eve geldik. Menemen cay yaptik yedik.Kız yaptığı yeri de batırıyo yapmasa daha iyi diyorm. Zaten çamaşır suyuna alerjisi varmş hanımefrndinin sanki ben bayılıyormtuvalet banyo mrhvetti beni maske eldivenle giriyorm.eskiden yemek yapardı şimdi onu da yapmıyo dinir oldum dün sabahtan başladım napsak napsak diye bşy demedi akşam oldu kalktm makarna yaptım ben de. Nolcak yeriz makarnayı da diyo ay kafayı yicem
Valla bu hareketlilikle tekrar dönebilir dedi doktor.Hadi bakalım süreç başladı demek, çok heyecanlı..Tekrardan dönmesine sevindim canım, inşallah sıkıntısız kolay bir doğumun olur
Aynen canım her an herşey olabilir artık. Hakkımızda hayırlısıGerçekten çok bencilce yaptığı şey. Belirli bir süre uzak mesafede kalsanız gelince. Gelir gelmez hemen duşa girsin üstüne başına dokunmadan hemen yıkansın. Çok zor süreçler gerçekten.
Canım ben olsam beklemem sanırım. Zaten Nisan 1e ne kaldı ki. Bir an önce alıp gelirdim bebeğimi.
Ay çok heyecanlı canım ya. Böyle şeyler duyup gelsem ben yerimde duramam valla. Her an her şey olabilir o zaman. Hayırlısı olsun inşallah
Yok doktorda bu saatten sonra gelmek istiyorsa gelsin bir sıkıntı olmaz dedi. Evet güzel büyümüş çok şükürHadi hayrlısı bakalım ne güzel büyümş miniğin. Doğsa da sorun olmaz artık inşallah
Geçen haftadan beriKaçıncı haftadan beri squat yapıyorsun, ne kadar süre yapıyorsun, ben iki gündür başladım gerçekten iyi geldi biraz geç kalsam da :)
Kızzz hani beni bekleyecektinnnnnKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Senişn kayınvalide de biraz eserekli mi neBaya yardimcı oluyormuş sana. Allah kimseyi kimseye düşürmesin. Sırf kızına hastanedeyken bakması için çekiyorsun, çekilcek gibi değil. İnsanın siniri bozulur. Dogumunda rahat gecer insallah ta dogum sonrası, kızınada bakması gerekmez. Birseyi soyleye soyleye yaptırmaninda anlamı yok, stresten başka birşey değil. Tek olmak bana daha çok enerji veriyor. Birde daha huzurluyorum, bazen en ufak bisi batıyor. Mesela dün kayinvalide ısrarla yemeğe çağardı tm dedim ve gittik. Cocuklar yorgundu hemen gider gitmez ikisinide uyuttum. Ésimde iyi oldu rahat rahat yemek yeriz dedi. Kalktım sofrayi birlikte kurduk. Otur anne diyorum ben yemekten sonra kahvaltı yapicam yemiyeceğim dedi. Esim ve ben tekrar tekrar ısrar ettik bizi cagardın niye oturmuyosun diye. Neden ısrar ediyoruz biliyormusun kadın ben yemiyeceğim diyor, iki elini masaya koydu esimle benim tepemde dikiliyor. Kasiklarımizla oynuyor, ekmegimizi böluyor elimden ekmegi aliyor salataya banıyor bununda tadina bak diyor. Kibirli bir insan değilim temiz olduğunu düsündügüm herkeste yemek yerim. Ama aksam tiksindim. Yediklerim mideme değil sırtıma gitti. Eşimde yemiyosan git koltuga otur ne basımızda dikilip sıkıyosun bizi 40 yaşinda insanlarız, azımiza sokuyosun dedi. Ve kadın hala gitmedi bi kasikda yogurt alin diye uzatiyor.once tadina bakıyor, Esimde kalk bahar evimize gidelim evde zıkkım yiyelim daha iyi dedi. Kadında neden tat kaçırıyorsunuz oglum sen kibirli degildin ne oldu kimden bulaştı dedi. Bana laf soktu, otursam oturamiyorum kalksam kalkamiyorum. Hemen aglamaya basladi, oturmadik masaya. cayi ictik esim hep soylendi cocukları uyandirdik aldik eve geldik. Menemen cay yaptik yedik.
Bekliyorum zaten seni, tutuyorum içimdeKızzz hani beni bekleyecektinnnnnabowww sakın doğurma tut içinde yalnız bi parmak açıklık var ve hissetmesin cok, sen kolay doğurcan ne güzel şimdi evde napıyosun yani doğum başlamış demiş ya kız benim bebişe 2800 çok şişman değil dedi demekki normalim suan senin doktor tombik demiş Ay içim rahatladı haber ver bize bak ben çatlarım
Senişn kayınvalide de biraz eserekli mi nehem yemeğe çağırıyor ısrar kıyamet hemde oturup yemiyor eşin anlamış ki kalkırıp götürmüş seni aman gitmeyin daha bu ne böyle bende olsam sinir olurdum
Keşkeeeee
Oyy koala teyzesi yessin onuuuSelam kızlar.
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. Biz iyiyiz geceyi gündüzü ayırt etmeye çalışıyoruz
Gazlıyız biraz onun için zinco gaz damlası kullanıyoruz. Günde iki kez 4 damla veriyorum. Cuma günü 2. Topuk kanı için sağlık ocağına gideceğiz. 1 aylık olunca da kalça çıkıklığı için hastaneye gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?