2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde bugün kontrolüm vardı haftam erken olmasına rağmen rutin her ay kan idrar bakıyor doktorum tedbir amaçlı protein kaçağı falan olmasın diye

Evet canım o yüzden benimde haftaya yada 2. Hafta olabilir doğum onun için istedi bakalım inşallah bişey çıkmaz .

Ayyy sende doğuracan ben kalacam bu gidişle

bendede var 2,5 yas dogumdan sonra tek ananin ağlamasıyla kalmiyor inan baban bile agliyor ne cekiyorum bi bilsem 10 günlük oldu bebeğim ama abisi mahvetti bizi
Valla öyle bi korkuyorum ki neler bekliyo bizi diye küçük anne olacak eminim

Dün bana sasiriyodun bugün seninki başlamış iyi mi hadi inşallah vakitlice ve sağlıkla gelsin minik kız
Sanırım öyle 1 hafta falan kaldı şuan işte o yüzden istedi bende verdim geldim sabah yarın çıkacak sonuç
İnşallah güzel çıkar sonuçların canım

Kızlar doğum nişanı kırmızı olmak zorunda mı benim yoğun ve büyük akıntım var ama sancım falan yok tüm tahililerimi cumartesi yapmıştım bugğn doktor hepsi normal dedi akıntının da mantar olmadığına eminim ayyy inş nişandır

Ben de ördek yürüyüşü yapıyorum kanala girsin diye :) sonunda evin ortasına doğurmayalım da :)

Kalıp gibimi canım akıntı?

Senin süreç başladı canım sen gidicisin aksam gülerken açtın yolu ay çatı muayenesi acımıyo demekki ben henüz yaptırmadım 38de yapacak doktor ama içim rahat etti sen böyle anlatınca ya ne bilim çok şişman bi bebek olmicak dedi hep önden giderken bu sefer pek almayınca taktım herhalde

Bende de dün çatı muayenesi olduğumda dedi 1 cm açıklık ama sandım yok. Doğururuz inşallah yakın zamanda

Kırmızı değil de pembe turuncu olabiliyor ,beyaz yoğun akıntı bende de ara ara oluyor, nişan olduğunu sanmıyorum ama nişan öncesi akıntı olabilir

Benim hiç acımadı. Doktorda dedi çok rahattın. Doğurabilraşn sen çatında iyi kendinde iyisin dedi bakalım 15 nisana kadar doğururum umarım yoksa ondan sonra sezeryan dedi

nisan genelde hafif pembemsi kanli oluyor son aylarda o yogun beyaz akinti olabilir ama o nisan degil bence

Kızlar ya çıldırmamak elde değil şimdide görümcemde izin almış ist.çok karışık ve riskli sürekli işe gitmek için toplu taşıma kullanmak zorunda kalacağım diye zaten 1 haftadır gitmiyordu oda geliyormuş bana acil huni lazım

Of canim bende bu konuda senin gibi sıkıntılıyım annem 68 yaşında çok sukur sağlığı yerinde ama geçen haftalarda hiç durmadı otobüslere indi bindi son1 haftadır evde şimdide gelmek istiyor insan tedirgin oluyor ama çok sukur iyi eşim çok tedirgin ama mecbur annem gelecek başka kimse yok çünkü, bunun yanısıra suan evde ama eve gelen giden çok geçen uyardık kimse gelmesin diye sana bulaştırırlar diye ama insanlar çok düşüncesiz ablam markete gider anneme uğrar eczaneye gider anneme uğrar dikkat etmiyorlar ve düşünmüyorlar çok sınır bozucu

Aanaa sana dedim gidicisin diye en fazla 1 hafta diorm..

Bencede var biraz sofraya oturmamasi sorun degil umrumda bile olmaz. Tepemde ikimizin arasina kendini sıristirip kasiklarimla oynamasi, baya sinirlendirdi beni. İcimde patladim her zamanki gibi.2 çocukla bu kadın nasıl yemek yapacak. Aksamlari buraya gelin yatmaya gidersiniz dedi. Eşimde yapmasin yemek beklemiyorum, zıkkım yeriz sorun degil sen kendi ailene bak. Kendi ailemi bırakta ben düşüneyim dedi.

Ne düşüncesizlik gerçekten. Evinde otursan be olacak.

Ayy inşaallah benim çatımda iyidir de rahat doğururum keske o zamana kadar doğursak günlerimizde yakın baya seninle
Ah keşke. Sanki çatı muayenesinden sonra bi hareketlilik oldu bende ama umarım doğururum 10 güne. 15 nisan son gün benim için doğmazsa sezeryan dedi. Doğururuz inşallahta yürüyüş falanda yapamıyoruz pek hareketsiz hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…