Benimde bugün kontrolüm vardı haftam erken olmasına rağmen rutin her ay kan idrar bakıyor doktorum tedbir amaçlı protein kaçağı falan olmasın diye
Ayyy sende doğuracan ben kalacam bu gidişleKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Valla öyle bi korkuyorum ki neler bekliyo bizi diyebendede var 2,5 yas dogumdan sonra tek ananin ağlamasıyla kalmiyor inan baban bile agliyor ne cekiyorum bi bilsem 10 günlük oldu bebeğim ama abisi mahvetti bizi
Dün bana sasiriyodun bugün seninki başlamış iyi miKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
İnşallah güzel çıkar sonuçların canımSanırım öyle 1 hafta falan kaldı şuan işte o yüzden istedi bende verdim geldim sabah yarın çıkacak sonuç
Ben de ördek yürüyüşü yapıyorum kanala girsin diye :) sonunda evin ortasına doğurmayalım da :)Valla bu hareketlilikle tekrar dönebilir dedi doktor.Her an herşey olabilir. Dönmesin inşallah ama
Aynen canım her an herşey olabilir artık. Hakkımızda hayırlısı
Yok doktorda bu saatten sonra gelmek istiyorsa gelsin bir sıkıntı olmaz dedi. Evet güzel büyümüş çok şükür
Geçen haftadan beriondna öncede emekliyordum yerde dönsün diye
Kalıp gibimi canım akıntı?Kızlar doğum nişanı kırmızı olmak zorunda mı benim yoğun ve büyük akıntım var ama sancım falan yok tüm tahililerimi cumartesi yapmıştım bugğn doktor hepsi normal dedi akıntının da mantar olmadığına eminim ayyy inş nişandır
Senin süreç başladı canım sen gidicisinBekliyorum zaten seni, tutuyorum içimdenapcam kız kahvaltımı yaptım, yatıyorum şimdi. Bütün gece tuvalete taşınmaktan hiç dinlenemedim. Çatı muayeneside çok acımadı mesela ki gerçekten kız sokup sokup çıkardı maşallah kurcalayıp durdu eşime diyorum belki nişan gelir o kadar kurcaladaki bebeğin nerde olduğunu anlamak için yok zaten zayıf değil ki sen niye zayıf diye taktın kafana
Bende de dün çatı muayenesi olduğumda dedi 1 cm açıklık ama sandım yok. Doğururuz inşallah yakın zamandaKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Kırmızı değil de pembe turuncu olabiliyor ,beyaz yoğun akıntı bende de ara ara oluyor, nişan olduğunu sanmıyorum ama nişan öncesi akıntı olabilirKızlar doğum nişanı kırmızı olmak zorunda mı benim yoğun ve büyük akıntım var ama sancım falan yok tüm tahililerimi cumartesi yapmıştım bugğn doktor hepsi normal dedi akıntının da mantar olmadığına eminim ayyy inş nişandır
Benim hiç acımadı. Doktorda dedi çok rahattın. Doğurabilraşn sen çatında iyi kendinde iyisin dediSenin süreç başladı canım sen gidicisinaksam gülerken açtın yolu ay çatı muayenesi acımıyo demekki ben henüz yaptırmadım 38de yapacak doktor ama içim rahat etti sen böyle anlatınca ya ne bilim çok şişman bi bebek olmicak dedi hep önden giderken bu sefer pek almayınca taktım herhalde
Yaaa anamm heyecan var mı heyecannKeşkeeeeesüreç başlamış ama daha çok başındayız bebişim ya, bakalım
nisan genelde hafif pembemsi kanli oluyor son aylarda o yogun beyaz akinti olabilir ama o nisan degil benceKızlar doğum nişanı kırmızı olmak zorunda mı benim yoğun ve büyük akıntım var ama sancım falan yok tüm tahililerimi cumartesi yapmıştım bugğn doktor hepsi normal dedi akıntının da mantar olmadığına eminim ayyy inş nişandır
Of canim bende bu konuda senin gibi sıkıntılıyım annem 68 yaşında çok sukur sağlığı yerinde ama geçen haftalarda hiç durmadı otobüslere indi bindi son1 haftadır evde şimdide gelmek istiyor insan tedirgin oluyor ama çok sukur iyi eşim çok tedirgin ama mecbur annem gelecek başka kimse yok çünkü, bunun yanısıra suan evde ama eve gelen giden çok geçen uyardık kimse gelmesin diye sana bulaştırırlar diye ama insanlar çok düşüncesiz ablam markete gider anneme uğrar eczaneye gider anneme uğrar dikkat etmiyorlar ve düşünmüyorlar çok sınır bozucuGünaydın kızlar bir kv.vakasıda benden geceden beri arıyor of.ist.gorümcemin yanında virüsten dolayı çok korkuyorum gel beni al diyor ve 10 gündür grip hala atlatamadı bu nasıl bencillik düşüncesizlik hem hasta hem ist.geliyor burda beni hiç düşünmüyor hamileyim küçük çocuk var onlarada bulaştırırım demiyor iyileş öyle gel diyoruz anlamıyor burda virüs kapıcam çok korkuyorum diyor eşim şimdi yola çıktı adam arada kaldı napcaz bilmiyorum hiç eve girme kapıdan al dön dedim Rabbim korusun bi atlatsak şu süreci ben mi çok bencilce davranıyorum ama hasta hasta ş ortamda gelicem diye tutturmasını anlamıyorum çok zor elde ettiğim ve zor geçirdiğim bir hamilelik oyy Allah ım oyyy aklıma mukayyet ol
Ayy inşaallah benim çatımda iyidir de rahat doğururumBenim hiç acımadı. Doktorda dedi çok rahattın. Doğurabilraşn sen çatında iyi kendinde iyisin dedibakalım 15 nisana kadar doğururum umarım yoksa ondan sonra sezeryan dedi
Aanaa sana dedim gidicisin diyeKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Bencede var biraz sofraya oturmamasi sorun degil umrumda bile olmaz. Tepemde ikimizin arasina kendini sıristirip kasiklarimla oynamasi, baya sinirlendirdi beni. İcimde patladim her zamanki gibi.2 çocukla bu kadın nasıl yemek yapacak. Aksamlari buraya gelin yatmaya gidersiniz dedi. Eşimde yapmasin yemek beklemiyorum, zıkkım yeriz sorun degil sen kendi ailene bak. Kendi ailemi bırakta ben düşüneyim dedi.Kızzz hani beni bekleyecektinnnnnabowww sakın doğurma tut içinde yalnız bi parmak açıklık var ve hissetmesin cok, sen kolay doğurcan ne güzel şimdi evde napıyosun yani doğum başlamış demiş ya kız benim bebişe 2800 çok şişman değil dedi demekki normalim suan senin doktor tombik demiş Ay içim rahatladı haber ver bize bak ben çatlarım
Senişn kayınvalide de biraz eserekli mi nehem yemeğe çağırıyor ısrar kıyamet hemde oturup yemiyor eşin anlamış ki kalkırıp götürmüş seni aman gitmeyin daha bu ne böyle bende olsam sinir olurdum
Ne düşüncesizlik gerçekten. Evinde otursan be olacak.Kızlar ya çıldırmamak elde değil şimdide görümcemde izin almış ist.çok karışık ve riskli sürekli işe gitmek için toplu taşıma kullanmak zorunda kalacağım diye zaten 1 haftadır gitmiyordu oda geliyormuş bana acil huni lazım
Ah keşke. Sanki çatı muayenesinden sonra bi hareketlilik oldu bende ama umarım doğururum 10 güne. 15 nisan son gün benim için doğmazsa sezeryan dedi. Doğururuz inşallahta yürüyüş falanda yapamıyoruz pek hareketsiz hissediyorum kendimiAyy inşaallah benim çatımda iyidir de rahat doğururumkeske o zamana kadar doğursak günlerimizde yakın baya seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?