2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya tuhaf birisi gerçekten ne yapmak istedi ben anlayamadım yani. Eşinde iyi cevap vermiş sana söz bırakmamış. Madem yaptın yemeği bırak yesinler ne tepesine dikildin dimi sanki cocuksunuz
Valla doktorum bana 38den sonra doğum olursa çok iyi olur senin için hemen alır gidersin hiç bi sıkıntısı da olmaz dedi. İnşallah bende 10-15 güne doğururum valla ortalık cok karısmadan. Neden sezeryan olacaksın ki doğmassa eğer?

Kızlar çok doluyum cidden ya.. Şu içinde bulunduğumuz ortam zaten bizi geriyor, strese sokuyor. Millet belki coronayı dert ediniyor, biz buna ek olarak bir de doğumu, bebeklerimizi düşünüyoruz. Ekstra stres.. Benim şu soruşturma işi de hala devam ediyor. Bir yandan onunla uğraşmaktan artık mideme sancılar giriyor. Memletimde halletmem gereken işler var bunun için ve ben şu ortamda zaten gidemiyorum, arabamız da yok ne yapayım otobüse mi bineyim bu halde? Müfettişler bir yandan sıkıştırıyor, bir yandan babam aracılığıyla memleketteki işleri halletmeye çalışıyorum, babama da üzülüyorum istemiyorum dışarıda bulunmasını, hem de benim yüzümden offfff.. Malumunuz beni bir siyasi partiye üye yapmışlardı habersiz, oranın bana kayıt formumu göndermesi gerekiyor imza karşılaştırması için, ama virüsten dolayı kapatmışlar. Telefonla anlattım durumu tamam dediler, 2 gündür arıyorum açmıyor telefonu adam. Mesajlarım ulaşıyor, dönmüyor. Bana müfettişe vereceğim bir yazı lazım altı üstü, işi yokuşa sürüyorlar. Neye stres olayım şaşırdım artık..

Cherrygum doktorum bana 38den sonra doğum olursa çok iyi olur senin için hemen alır gidersin hiç bi sıkıntısı da olmaz dedi. İnşallah bende 10-15 güne doğururum valla ortalık cok karısmadan. Neden sezeryan olacaksın ki doğmassa eğer?
[/QUOTE]
Kilosu bacak boyu herşeyi 37 ile uyumlu ama kafası ilk ölçümlerden itibaren 2 hafta önden gidiyor dün 39+5 ölçtü. Vakit uzatsa normal zor olur diyor. Sıkışabilir vakum gerekebilir. O yüzden gecikirse normale bırakmak istemiyor. Bende o fikirdeyim. Normal istiyorum ama ilerlerse doğum vakti ikimizi de zorlamama taraftarıyım. Doğururuz inşalah 10 güne

Kilosu bacak boyu herşeyi 37 ile uyumlu ama kafası ilk ölçümlerden itibaren 2 hafta önden gidiyor dün 39+5 ölçtü. Vakit uzatsa normal zor olur diyor. Sıkışabilir vakum gerekebilir. O yüzden gecikirse normale bırakmak istemiyor. Bende o fikirdeyim. Normal istiyorum ama ilerlerse doğum vakti ikimizi de zorlamama taraftarıyım. Doğururuz inşalah 10 güne
[/QUOTE]
He evet canım yazmıstın pardon bencede o zaman çok zorlamanın anlamı yok tabiki 10gğne doğurursun belki bi hafta sonra basla merdiven inip çıkmaya ilişki yaşayın bol bol doğum sürecini hızlandırmış olursun belki bi işe yarar

Hepimizin gülmeys ihtiyacı var kızlar. Keşke diğer arkadaşlarda aktif olsa böyle makara sohbetlerde hep belli kişiler döndürüyoruz muhabbeti

Ya süpersiniz valla ben katılamıyorum her zaman ama acayip eğleniyorum okurken :))) home office çalışma yarın bitiyor artık özgürüm yarından itibaren daha aktif olacağmm inşallah ; ama şu stresli günlerde çok iyi geliyor valla devammm yani kızlar

Ayyy sende doğuracan ben kalacam bu gidişle
Kız korkma kim kalmış sen kalasın, elbet doğacak
Dün bana sasiriyodun bugün seninki başlamış iyi mi hadi inşallah vakitlice ve sağlıkla gelsin minik kız

İnşallah güzel çıkar sonuçların canım
İnşallah canım ya bende şaşırdım valla beklemiyordum
Ben de ördek yürüyüşü yapıyorum kanala girsin diye :) sonunda evin ortasına doğurmayalım da :)
Onu denemedim, onu da deneyeyim bu akşam belki ondan fayda görürüm
Kız gel sende ne olacak takıl peşime hayatını yaşa korkmayı gerektirecek bir şey yokmuş ya, çatı muayenesinde. Endişelenme. Belki doktor öyle yorumlamak istemiştir bu seferlik bilemedim
Bende de dün çatı muayenesi olduğumda dedi 1 cm açıklık ama sandım yok. Doğururuz inşallah yakın zamanda
İnşallah canım
Yaaa anamm heyecan var mı heyecann
Valla daha olayı idrak edemedim sanırım. Yani kendimi rutin kontrolden gelmiş birşey yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım anca doğuma giderken algılıcam olayın ciddiyetini
Aanaa sana dedim gidicisin diye en fazla 1 hafta diorm..
Hadi inşallah diyorum bende

Her şeyin üst üste gelmesi kadar can sıkıcı bir şey yok. Seni çok iyi anlıyorum. Şu durumda insan neye canını sıkacağını şaşırır. Ya soruşturma biraz beklese. Şu ortamda hamilesin dışarı çıkamıyorsun boşuna mı her yer kapandı, izinler verildi. Adliyeler bile boş şuan. Ne diyim Vala Allah insanlara vicdan versin. İnşallah en kısa zamanda çözülür sorunlar.

Ablana falan söylesene canım. Ben olsam çoktan söylemiştim. Cahilce hareket etmesinler kadının yaşı 68 Allah korusun ya.
Kıyamam ya sıkma canını şu an şu durumda kimse onun peşine düşmez canım. Sen bebeğine doğuma odaklan.

Ayy cnm ya tarihlerimiz seninle aynı hemen hemen kendimmiş kadar heyecanlandım merakla bekledim ; dönmüş olmasina çok sevindim ; hayırlı zamanında gelsin inşallahh

Aynen baştakiler sokağa çıkmayın diyor ama müfettişler işe devam ediyor, e haliyle benim de dediklerini yapmam gerekiyor bu durumda.. Geçen hafta acil postayla dilekçe göndereceğim diye pttye gittim mecburen ve önümde 120 kişi sıra vardı, tek şubeye indirmişler. O gün ben mahvoldum zaten..
Kıyamam ya sıkma canını şu an şu durumda kimse onun peşine düşmez canım. Sen bebeğine doğuma odaklan.
Müfettiş bu hafta istemişti belgeleri ama yok işte ulaşamıyorum adamlara.. Yazdım durumu anlattım, haftaya halledelim bunu demiş. Nasıl halledeyim ya şu durumda? Rabbim inşallah bir kolaylığını verir.

Kizlar sizde de üst karına şiddetli kramp giriyor mu hiç boyle olunca bebekte cok kasiliyor hareketsizlesiyor sertlesiyor

Sen en geç bi haftaya doğurursun zaten şaka maka derken kız inşallah çok acı sancı çekmeden atlatırsın diye diye 37de doğurcan helal

Bende bugun kontr
Evet canım yanılma payı oluyor ama 2300 olsa bile ciğer gelişimi tamamlandığı için girmez küvöze. Sıkma canını şimdi bunun için
Genelde kilo olarak +da yanilma payi oluyir daha kilolu cikar kizkardesimdede oyle oldu 3200 dedi doktor 3960 dogdu bebek sikma canini.

Durumlar malum neden anlayış göstermiyorlar ya normal bi zaman değil ki hamile halinle nasıl uğraşacaksın.söyledin mi ulaşamadığını virüsten dolayı kapattıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…