Ya tuhaf birisi gerçekten ne yapmak istedi ben anlayamadım yani. Eşinde iyi cevap vermiş sana söz bırakmamış. Madem yaptın yemeği bırak yesinler ne tepesine dikildin dimi sanki cocuksunuzBencede var biraz sofraya oturmamasi sorun degil umrumda bile olmaz. Tepemde ikimizin arasina kendini sıristirip kasiklarimla oynamasi, baya sinirlendirdi beni. İcimde patladim her zamanki gibi.2 çocukla bu kadın nasıl yemek yapacak. Aksamlari buraya gelin yatmaya gidersiniz dedi. Eşimde yapmasin yemek beklemiyorum, zıkkım yeriz sorun degil sen kendi ailene bak. Kendi ailemi bırakta ben düşüneyim dedi.
Valla doktorum bana 38den sonra doğum olursa çok iyi olur senin için hemen alır gidersin hiç bi sıkıntısı da olmaz dedi. İnşallah bende 10-15 güne doğururum valla ortalık cok karısmadan. Neden sezeryan olacaksın ki doğmassa eğer?Ah keşke. Sanki çatı muayenesinden sonra bi hareketlilik oldu bende ama umarım doğururum 10 güne. 15 nisan son gün benim için doğmazsa sezeryan dedi. Doğururuz inşallahta yürüyüş falanda yapamıyoruz pek hareketsiz hissediyorum kendimi
Kilosu bacak boyu herşeyi 37 ile uyumlu ama kafası ilk ölçümlerden itibaren 2 hafta önden gidiyor dün 39+5 ölçtü. Vakit uzatsa normal zor olur diyor. Sıkışabilir vakum gerekebilir. O yüzden gecikirse normale bırakmak istemiyor. Bende o fikirdeyim. Normal istiyorum ama ilerlerse doğum vakti ikimizi de zorlamama taraftarıyım. Doğururuz inşalah 10 güneCherrygum doktorum bana 38den sonra doğum olursa çok iyi olur senin için hemen alır gidersin hiç bi sıkıntısı da olmaz dedi. İnşallah bende 10-15 güne doğururum valla ortalık cok karısmadan. Neden sezeryan olacaksın ki doğmassa eğer?
Hepimizin gülmeys ihtiyacı var kızlar.Keşke diğer arkadaşlarda aktif olsa böyle makara sohbetlerde hep belli kişiler döndürüyoruz muhabbeti
Ayy canım ya cırcır olunca doğum yaklaştı diyolar; genelde happy mom da doğum hikayelerinde öyle okudum yani üç gün önceden ishal başladı falan diyenler;ayy hadi hayırlısıGaliba sonra cırcır olmuş bir şekilde çıktım, rahatlayıp uyudum
Evet sümük gibiKalıp gibimi canım akıntı?
Hımmmnisan genelde hafif pembemsi kanli oluyor son aylarda o yogun beyaz akinti olabilir ama o nisan degil bence
Kız korkma kim kalmış sen kalasın, elbet doğacakAyyy sende doğuracan ben kalacam bu gidişle
İnşallah canım ya bende şaşırdım valla beklemiyordumDün bana sasiriyodun bugün seninki başlamış iyi mihadi inşallah vakitlice ve sağlıkla gelsin minik kız
İnşallah güzel çıkar sonuçların canım
Onu denemedim, onu da deneyeyim bu akşamBen de ördek yürüyüşü yapıyorum kanala girsin diye :) sonunda evin ortasına doğurmayalım da :)
Kız gel sende ne olacakSenin süreç başladı canım sen gidicisinaksam gülerken açtın yolu ay çatı muayenesi acımıyo demekki ben henüz yaptırmadım 38de yapacak doktor ama içim rahat etti sen böyle anlatınca ya ne bilim çok şişman bi bebek olmicak dedi hep önden giderken bu sefer pek almayınca taktım herhalde
İnşallah canımBende de dün çatı muayenesi olduğumda dedi 1 cm açıklık ama sandım yok. Doğururuz inşallah yakın zamanda
Valla daha olayı idrak edemedim sanırım. Yani kendimi rutin kontrolden gelmiş birşey yokmuş gibi hissediyorum.Yaaa anamm heyecan var mı heyecann
Hadi inşallah diyorum bendeAanaa sana dedim gidicisin diyeen fazla 1 hafta diorm..
Sümük gibi başka kalıp gibi başka ama kuzmEvet sümük gibi
Yok o zaman normal akıntı püf yine doğum belirtisi değilSümük gibi başka kalıp gibi başka ama kuzm
Kalıp derken mesela jöle gibi avuç içi büyüklüğünde
Sümüksü akıntı bendede var beyaz şeffaf
Kızlar çok doluyum cidden ya.. Şu içinde bulunduğumuz ortam zaten bizi geriyor, strese sokuyor. Millet belki coronayı dert ediniyor, biz buna ek olarak bir de doğumu, bebeklerimizi düşünüyoruz. Ekstra stres.. Benim şu soruşturma işi de hala devam ediyor. Bir yandan onunla uğraşmaktan artık mideme sancılar giriyor. Memletimde halletmem gereken işler var bunun için ve ben şu ortamda zaten gidemiyorum, arabamız da yok ne yapayım otobüse mi bineyim bu halde? Müfettişler bir yandan sıkıştırıyor, bir yandan babam aracılığıyla memleketteki işleri halletmeye çalışıyorum, babama da üzülüyorum istemiyorum dışarıda bulunmasını, hem de benim yüzümden offfff..Malumunuz beni bir siyasi partiye üye yapmışlardı habersiz, oranın bana kayıt formumu göndermesi gerekiyor imza karşılaştırması için, ama virüsten dolayı kapatmışlar. Telefonla anlattım durumu tamam dediler, 2 gündür arıyorum açmıyor telefonu adam. Mesajlarım ulaşıyor, dönmüyor. Bana müfettişe vereceğim bir yazı lazım altı üstü, işi yokuşa sürüyorlar. Neye stres olayım şaşırdım artık..
Ablana falan söylesene canım. Ben olsam çoktan söylemiştim. Cahilce hareket etmesinler kadının yaşı 68 Allah korusun ya.Of canim bende bu konuda senin gibi sıkıntılıyım annem 68 yaşında çok sukur sağlığı yerinde ama geçen haftalarda hiç durmadı otobüslere indi bindi son1 haftadır evde şimdide gelmek istiyor insan tedirgin oluyor ama çok sukur iyi eşim çok tedirgin ama mecbur annem gelecek başka kimse yok çünkü, bunun yanısıra suan evde ama eve gelen giden çok geçen uyardık kimse gelmesin diye sana bulaştırırlar diye ama insanlar çok düşüncesiz ablam markete gider anneme uğrar eczaneye gider anneme uğrar dikkat etmiyorlar ve düşünmüyorlar çok sınır bozucu
Kıyamam ya sıkma canını şu an şu durumda kimse onun peşine düşmez canım. Sen bebeğine doğuma odaklan.Kızlar çok doluyum cidden ya.. Şu içinde bulunduğumuz ortam zaten bizi geriyor, strese sokuyor. Millet belki coronayı dert ediniyor, biz buna ek olarak bir de doğumu, bebeklerimizi düşünüyoruz. Ekstra stres.. Benim şu soruşturma işi de hala devam ediyor. Bir yandan onunla uğraşmaktan artık mideme sancılar giriyor. Memletimde halletmem gereken işler var bunun için ve ben şu ortamda zaten gidemiyorum, arabamız da yok ne yapayım otobüse mi bineyim bu halde? Müfettişler bir yandan sıkıştırıyor, bir yandan babam aracılığıyla memleketteki işleri halletmeye çalışıyorum, babama da üzülüyorum istemiyorum dışarıda bulunmasını, hem de benim yüzümden offfff..Malumunuz beni bir siyasi partiye üye yapmışlardı habersiz, oranın bana kayıt formumu göndermesi gerekiyor imza karşılaştırması için, ama virüsten dolayı kapatmışlar. Telefonla anlattım durumu tamam dediler, 2 gündür arıyorum açmıyor telefonu adam. Mesajlarım ulaşıyor, dönmüyor. Bana müfettişe vereceğim bir yazı lazım altı üstü, işi yokuşa sürüyorlar. Neye stres olayım şaşırdım artık..
Kızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Aynen baştakiler sokağa çıkmayın diyor ama müfettişler işe devam ediyor, e haliyle benim de dediklerini yapmam gerekiyor bu durumda.. Geçen hafta acil postayla dilekçe göndereceğim diye pttye gittim mecburen ve önümde 120 kişi sıra vardı, tek şubeye indirmişler. O gün ben mahvoldum zaten..Her şeyin üst üste gelmesi kadar can sıkıcı bir şey yok. Seni çok iyi anlıyorum. Şu durumda insan neye canını sıkacağını şaşırır. Ya soruşturma biraz beklese. Şu ortamda hamilesin dışarı çıkamıyorsun boşuna mı her yer kapandı, izinler verildi. Adliyeler bile boş şuan. Ne diyim Vala Allah insanlara vicdan versin. İnşallah en kısa zamanda çözülür sorunlar.
Müfettiş bu hafta istemişti belgeleri ama yok işte ulaşamıyorum adamlara.. Yazdım durumu anlattım, haftaya halledelim bunu demiş. Nasıl halledeyim ya şu durumda? Rabbim inşallah bir kolaylığını verir.Kıyamam ya sıkma canını şu an şu durumda kimse onun peşine düşmez canım. Sen bebeğine doğuma odaklan.
Sen en geç bi haftaya doğurursun zaten şaka maka derkenKız korkma kim kalmış sen kalasın, elbet doğacak
İnşallah canım ya bende şaşırdım valla beklemiyordum
Onu denemedim, onu da deneyeyim bu akşambelki ondan fayda görürüm
Kız gel sende ne olacaktakıl peşime hayatını yaşa korkmayı gerektirecek bir şey yokmuş ya, çatı muayenesinde. Endişelenme. Belki doktor öyle yorumlamak istemiştir bu seferlik bilemedim
İnşallah canım
Valla daha olayı idrak edemedim sanırım. Yani kendimi rutin kontrolden gelmiş birşey yokmuş gibi hissediyorum.Sanırım anca doğuma giderken algılıcam olayın ciddiyetini
Hadi inşallah diyorum bende
Doğum belirtisi olunca çok net anlaşılıyor kuzmYok o zaman normal akıntı püf yine doğum belirtisi değil.
agacsizkoalaa . Ahh biz40 doldurmadan doğmayacaz belli
Genelde kilo olarak +da yanilma payi oluyir daha kilolu cikar kizkardesimdede oyle oldu 3200 dedi doktor 3960 dogdu bebek sikma canini.Evet canım yanılma payı oluyor ama 2300 olsa bile ciğer gelişimi tamamlandığı için girmez küvöze. Sıkma canını şimdi bunun için
Durumlar malum neden anlayış göstermiyorlar ya normal bi zaman değil ki hamile halinle nasıl uğraşacaksın.Aynen baştakiler sokağa çıkmayın diyor ama müfettişler işe devam ediyor, e haliyle benim de dediklerini yapmam gerekiyor bu durumda.. Geçen hafta acil postayla dilekçe göndereceğim diye pttye gittim mecburen ve önümde 120 kişi sıra vardı, tek şubeye indirmişler. O gün ben mahvoldum zaten..
Müfettiş bu hafta istemişti belgeleri ama yok işte ulaşamıyorum adamlara.. Yazdım durumu anlattım, haftaya halledelim bunu demiş. Nasıl halledeyim ya şu durumda? Rabbim inşallah bir kolaylığını verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?