Bencillik değil kız karşı tarafın düşüncesizliği büyük ya hep dediği doğru sanıyor ama hastalık var demiyorlar hem hamile yazık geçmesin diye düşünen yokGünaydın kızlar bir kv.vakasıda benden geceden beri arıyor of.ist.gorümcemin yanında virüsten dolayı çok korkuyorum gel beni al diyor ve 10 gündür grip hala atlatamadı bu nasıl bencillik düşüncesizlik hem hasta hem ist.geliyor burda beni hiç düşünmüyor hamileyim küçük çocuk var onlarada bulaştırırım demiyor iyileş öyle gel diyoruz anlamıyor burda virüs kapıcam çok korkuyorum diyor eşim şimdi yola çıktı adam arada kaldı napcaz bilmiyorum hiç eve girme kapıdan al dön dedim Rabbim korusun bi atlatsak şu süreci ben mi çok bencilce davranıyorum ama hasta hasta ş ortamda gelicem diye tutturmasını anlamıyorum çok zor elde ettiğim ve zor geçirdiğim bir hamilelik oyy Allah ım oyyy aklıma mukayyet ol
Evet karsi tarafin bencilligi yani hasta hasta gelmesinin bir anlami yokki..Bencillik değil kız karşı tarafın düşüncesizliği büyük ya hep dediği doğru sanıyor ama hastalık var demiyorlar hem hamile yazık geçmesin diye düşünen yok
İnşallah canımcım, sağolasınAyy cnm ya tarihlerimiz seninle aynı hemen hemen kendimmiş kadar heyecanlandım merakla bekledim ; dönmüş olmasina çok sevindim ; hayırlı zamanında gelsin inşallahh
Kız 1 parmak açıklıkla 1 ay gezen var belli olmaz o işSen en geç bi haftaya doğurursun zaten şaka maka derkenkız inşallah çok acı sancı çekmeden atlatırsın diye diye 37de doğurcan helal
Evet canım söyledim kapandığını, telefonlarıma cevap vermediğini de söyledim, ona rağmen haftaya kadar sıkıştır halledelim bu dosyayı diyor müfettiş :/Durumlar malum neden anlayış göstermiyorlar ya normal bi zaman değil ki hamile halinle nasıl uğraşacaksın.söyledin mi ulaşamadığını virüsten dolayı kapattıklarını
Aynen baştakiler sokağa çıkmayın diyor ama müfettişler işe devam ediyor, e haliyle benim de dediklerini yapmam gerekiyor bu durumda.. Geçen hafta acil postayla dilekçe göndereceğim diye pttye gittim mecburen ve önümde 120 kişi sıra vardı, tek şubeye indirmişler. O gün ben mahvoldum zaten..
Müfettiş bu hafta istemişti belgeleri ama yok işte ulaşamıyorum adamlara.. Yazdım durumu anlattım, haftaya halledelim bunu demiş. Nasıl halledeyim ya şu durumda? Rabbim inşallah bir kolaylığını verir.
Kızlar bende bugun kontroldeydim, kan tahlili verdim iyi cikti nst de sanci cikmadi,bebek bu seferde sağa dönmüş, suyu hersey iyi dedi, 37+2 deyim 3100 gr, 50 cm olmus,haftaya persembe yine cagirdi ona göre sezeryana gün vericek 39.haftaya kadar bekleticem diyor tabi aksi bir sanci vs. Olmazsa hayirlisi artik bakalim ortalama 10 gunumuz var, hayirlisi artik nekadar durursa karnimda bu ortamda benim icin daha iyi..
Normalde olsa yatar ilaç alırsın geçer dersinEvet karsi tarafin bencilligi yani hasta hasta gelmesinin bir anlami yokki..
Elimde eldiven, yüzümde maskeyle dışarıda bekledim. Zaten içeri almıyorlar, 5er, 10ar çağırıyorlardı numara ile.. E yine de insanlar dışarıda birikmiş haldeydi zaten.. Herkesle aramda 1, 1.5 metre mesafe bırakıp bekledim. Dedim bugün kapmadıysam daha da kapmam virüsü..Hamile halinle o sırayı mı bekledin.
İşte ben bunu anlamıyorum.
Her yerde önlem var sözde.
120 kişi aynı ortamda ne kadar mesafe olursa olsun arada ya hasta olan varsa.
Bir yerden yaparken bir yerden göz ardı ediliyor.
Nası bi öngörü bu yaaİnşallah canımcım, sağolasın
Kız 1 parmak açıklıkla 1 ay gezen var belli olmaz o işinşallah bakalım. Bakalım kız haftaya olursa hangi gün olacak hep 3 nisan diyordum ya
Ay hadi inşallahNası bi öngörü bu yaa3 nisana gelir sen dediysen ben senden beklerim sık dişini o zamana kadar
Elimde eldiven, yüzümde maskeyle dışarıda bekledim. Zaten içeri almıyorlar, 5er, 10ar çağırıyorlardı numara ile.. E yine de insanlar dışarıda birikmiş haldeydi zaten.. Herkesle aramda 1, 1.5 metre mesafe bırakıp bekledim. Dedim bugün kapmadıysam daha da kapmam virüsü..
Bende heyecanlandım kendim doğurcak gibiAy hadi inşallahheyecanlandım he
Bencillik değil kız karşı tarafın düşüncesizliği büyük ya hep dediği doğru sanıyor ama hastalık var demiyorlar hem hamile yazık geçmesin diye düşünen yok
Eşimede duygu sömürüsü yapıyor 64 yaşında ve kronik rahatsızlıkları var görumcem kocası ve oğlu çalışıyorlar ve toplu taşımayı kullanıyorlar ben evden çıkmasam ne olur onlar bana hastalık bulaştıracak gel beni al diye gecenin bi vakti aradı sabah gözünü açar açmaz aradı eşimde kalktı sabah 4-5 saatlik yol gitti almaya şimdi dönüş yolundalar ama benim stresten elim ayağım boşaldı hiç kımıldayacak halim yok kız desen can sıkıntısı habire etkinlik istiyor...oyy Allah ım oyyyEvet karsi tarafin bencilligi yani hasta hasta gelmesinin bir anlami yokki..
Ay canım sen de o yola girdin artık demekKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Ben demiştim canım bir araKızlar hanginiz söylemiştiniz karnımdan çıt diye ses geliyor demiştiniz ya. 3 4 gündür banada oluyor günde bir kez. Resmen bebek hareket ederken çıt ediyor ama dediğim gibi birden fazla duymadım olursa bir defa oluyor. Ne garip bir şeymiş.
Sizde agrım var diyip çıkmanın oda dan bi süre madem engel olamadınız imkanlar ölçüsün de o zaman onlara sorumluluk ayın kenara çekilinEşimede duygu sömürüsü yapıyor 64 yaşında ve kronik rahatsızlıkları var görumcem kocası ve oğlu çalışıyorlar ve toplu taşımayı kullanıyorlar ben evden çıkmasam ne olur onlar bana hastalık bulaştıracak gel beni al diye gecenin bi vakti aradı sabah gözünü açar açmaz aradı eşimde kalktı sabah 4-5 saatlik yol gitti almaya şimdi dönüş yolundalar ama benim stresten elim ayağım boşaldı hiç kımıldayacak halim yok kız desen can sıkıntısı habire etkinlik istiyor...oyy Allah ım oyyy
38+3 canım öyle de ilk olunca sabırsızlanıyorum merak heyecan korku doğsun istiyorum cimcimeDoğum belirtisi olunca çok net anlaşılıyor kuzmkaç haftalıksjn?
Bende de cok oluo ama duymuorm hissediorm sadece. Sanki gitar teline dokunur gibiKızlar hanginiz söylemiştiniz karnımdan çıt diye ses geliyor demiştiniz ya. 3 4 gündür banada oluyor günde bir kez. Resmen bebek hareket ederken çıt ediyor ama dediğim gibi birden fazla duymadım olursa bir defa oluyor. Ne garip bir şeymiş.
Çünkü arkadaşlıkBende heyecanlandım kendim doğurcak gibi
Amin canım, hepimiz inşallahAy canım sen de o yola girdin artık demek ☺ çok heyecanlı yaaatez zamanda bebişinle kavuşun sağ salim inşallah ya bu arada nasıl anlıyorlar şu açıklık olayını çok merak ediyorum
Ben demiştim canım bir arabirkaç kişi daha demişti ama benden başka. Bende hala çıtırtı kıtırtı oluyor
Ben ilk kızımı 39+0da doğurmuştm38+3 canım öyle de ilk olunca sabırsızlanıyorum merak heyecan korku doğsun istiyorum cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?