2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bende bugun kontroldeydim, kan tahlili verdim iyi cikti nst de sanci cikmadi,bebek bu seferde sağa dönmüş, suyu hersey iyi dedi, 37+2 deyim 3100 gr, 50 cm olmus,haftaya persembe yine cagirdi ona göre sezeryana gün vericek 39.haftaya kadar bekleticem diyor tabi aksi bir sanci vs. Olmazsa hayirlisi artik bakalim ortalama 10 gunumuz var, hayirlisi artik nekadar durursa karnimda bu ortamda benim icin daha iyi..

Bencillik değil kız karşı tarafın düşüncesizliği büyük ya hep dediği doğru sanıyor ama hastalık var demiyorlar hem hamile yazık geçmesin diye düşünen yok

Ayy cnm ya tarihlerimiz seninle aynı hemen hemen kendimmiş kadar heyecanlandım merakla bekledim ; dönmüş olmasina çok sevindim ; hayırlı zamanında gelsin inşallahh
İnşallah canımcım, sağolasın
Sen en geç bi haftaya doğurursun zaten şaka maka derken kız inşallah çok acı sancı çekmeden atlatırsın diye diye 37de doğurcan helal
Kız 1 parmak açıklıkla 1 ay gezen var belli olmaz o iş inşallah bakalım. Bakalım kız haftaya olursa hangi gün olacak hep 3 nisan diyordum ya

Durumlar malum neden anlayış göstermiyorlar ya normal bi zaman değil ki hamile halinle nasıl uğraşacaksın.söyledin mi ulaşamadığını virüsten dolayı kapattıklarını
Evet canım söyledim kapandığını, telefonlarıma cevap vermediğini de söyledim, ona rağmen haftaya kadar sıkıştır halledelim bu dosyayı diyor müfettiş :/

Hamile halinle o sırayı mı bekledin.
İşte ben bunu anlamıyorum.
Her yerde önlem var sözde.
120 kişi aynı ortamda ne kadar mesafe olursa olsun arada ya hasta olan varsa.
Bir yerden yaparken bir yerden göz ardı ediliyor.

Gözün aydın canım maşallah sonuçlar çok iyi. Ay o on günde güzel sakin huzurla geçer inşallah

Elimde eldiven, yüzümde maskeyle dışarıda bekledim. Zaten içeri almıyorlar, 5er, 10ar çağırıyorlardı numara ile.. E yine de insanlar dışarıda birikmiş haldeydi zaten.. Herkesle aramda 1, 1.5 metre mesafe bırakıp bekledim. Dedim bugün kapmadıysam daha da kapmam virüsü..

Allah korusun hepimizi

Bencillik değil kız karşı tarafın düşüncesizliği büyük ya hep dediği doğru sanıyor ama hastalık var demiyorlar hem hamile yazık geçmesin diye düşünen yok
Evet karsi tarafin bencilligi yani hasta hasta gelmesinin bir anlami yokki..
Eşimede duygu sömürüsü yapıyor 64 yaşında ve kronik rahatsızlıkları var görumcem kocası ve oğlu çalışıyorlar ve toplu taşımayı kullanıyorlar ben evden çıkmasam ne olur onlar bana hastalık bulaştıracak gel beni al diye gecenin bi vakti aradı sabah gözünü açar açmaz aradı eşimde kalktı sabah 4-5 saatlik yol gitti almaya şimdi dönüş yolundalar ama benim stresten elim ayağım boşaldı hiç kımıldayacak halim yok kız desen can sıkıntısı habire etkinlik istiyor...oyy Allah ım oyyy

Ay canım sen de o yola girdin artık demek çok heyecanlı yaaa tez zamanda bebişinle kavuşun sağ salim inşallah ya bu arada nasıl anlıyorlar şu açıklık olayını çok merak ediyorum
Ben demiştim canım bir ara birkaç kişi daha demişti ama benden başka. Bende hala çıtırtı kıtırtı oluyor

Sizde agrım var diyip çıkmanın oda dan bi süre madem engel olamadınız imkanlar ölçüsün de o zaman onlara sorumluluk ayın kenara çekilin

Bende de cok oluo ama duymuorm hissediorm sadece. Sanki gitar teline dokunur gibi

Bende heyecanlandım kendim doğurcak gibi
Çünkü arkadaşlık
Amin canım, hepimiz inşallah canım eline jel döküyor 2 parmağını içeri sokuyor biraz bastırıyor sonra o 2 parmağını içerde açıyor. Ne kadar açabildiğine göre açıklık söylüyor.

Az once hastanemi aradim randevu almk icin. Bnm hastane pandemi hastnesi olmamis anldgim kadryla. Icim baya rhaatldi ama sonuc olrak hasta olup da bilmeyenler gelmistr illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…