valla canim yapacagin sey belli. sizi karantinaya aliyorum de maske taksinlar ayri oturup ayri yesinler.ben hamileyim de bulasirsa hamilelikte tedavi de olur mu uugulanan ilaclar gebelere uygun mu belli degil de. esine soyle gelirken maske alsin bence.bu gecici bir sure de.kimse kırılmasın siz de bebegimi bnden cok dusunursunuz zaten de.Kızlar ya çıldırmamak elde değil şimdide görümcemde izin almış ist.çok karışık ve riskli sürekli işe gitmek için toplu taşıma kullanmak zorunda kalacağım diye zaten 1 haftadır gitmiyordu oda geliyormuş bana acil huni lazım
Ilk bebekmi ??.ikinci gebeliklerde 2 cm aciklik hep olurmuşBugun çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığın var dedi. Muayeneden sonra tuhaf bir koku oldu vajende akıntımda oldu ama onda bir değişiklik hissetmedim az önce de sümüksü gibi beyaz bir akıntım oldu nişan olabilir mi? Ne diyorsunuz
Maşallah çok şükür , darısı biz doğurmayanların başına inşallah :)Kızlar doğum yaptım ben çok rahat bir doğum oldu spinal anestezi ile. 2910 doğdu küvöze girmedi şükür yanımda şimdi uyuyo bıdık. darısı tüm bekleyenlere olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah
Ben ilk doğum spinal sezeryan oldum. Hemşireler ilk büyük hasta bezlerinden bağlamış sonra odaya gelip değişmişlerdi ikinciyi koymuşlardı. Ondan sonrasında ayağa kalkınca depend kullandım ben. Çok da rahat oldu. Yine hastane çantama depend koydum. Kilot olarak da yüksek belli hamile kilotlarından koydum çok rahat oluyor dikişlere zarar gelmiyor zatn dikişler gazlı bezle falan kapalı oluyor hastanede kaldığımız sürece .Bu dependler sezaryen doğumda da rahat kullanılır mı ya? Ameliyat yerine denk gelir mi acaba
Hadi hayırlısı inşallah . Rabbim kolay doğum nasip etsinYine ben ve yine sancim var ay bu çocuk geleceksr gelse keşke artık inanin bu sancılar beni öldürüyor. Yine 10 15 dk aralikla girip cikiyor ama çok da değil az da değil belim ağrımıyordu bugün sancıyla o da geldi. Bakalım bu sefer gelecekmi. Ay dua edin de gelsin artık
Çünkü arkadaşlık
Amin canım, hepimiz inşallahcanım eline jel döküyor 2 parmağını içeri sokuyor biraz bastırıyor sonra o 2 parmağını içerde açıyor. Ne kadar açabildiğine göre açıklık söylüyor.
Benim 3. Gebelik 40 olucam ama açıklık sıfır,yumuşama bile yok. Herkeste açıklık olmuyor maalesef .Ilk bebekmi ??.ikinci gebeliklerde 2 cm aciklik hep olurmuş
Yine ben ve yine sancim var ay bu çocuk geleceksr gelse keşke artık inanin bu sancılar beni öldürüyor. Yine 10 15 dk aralikla girip cikiyor ama çok da değil az da değil belim ağrımıyordu bugün sancıyla o da geldi. Bakalım bu sefer gelecekmi. Ay dua edin de gelsin artık
Canım tüm hastaneler olmuş. Sadece kimi yatış yapıyor kimi de teşhis koyduktan sonra naklediyor başka yere..Az once hastanemi aradim randevu almk icin. Bnm hastane pandemi hastnesi olmamis anldgim kadryla. Icim baya rhaatldi ama sonuc olrak hasta olup da bilmeyenler gelmistr illa ki
Bende vardi dr um dedi genelde oluyor.hatta ikinci bebekte bende baska dr 38 de korkuttu ve sancim olmadigi halde beni mudahaleyle normal dogurttu cocugun vakti varken iki sise suni sanci aldim bosyere o yuzden belietiyim dedimBenim 3. Gebelik 40 olucam ama açıklık sıfır,yumuşama bile yok. Herkeste açıklık olmuyor maalesef .
Ay bilemedim ya tırstımÇünkü arkadaşlık
Amin canım, hepimiz inşallahcanım eline jel döküyor 2 parmağını içeri sokuyor biraz bastırıyor sonra o 2 parmağını içerde açıyor. Ne kadar açabildiğine göre açıklık söylüyor.
Normalmi oldu digerleri.Benim 3. Gebelik 40 olucam ama açıklık sıfır,yumuşama bile yok. Herkeste açıklık olmuyor maalesef .
Bünyeye göre değişiyor sanırım ilk gebeliğinde bile hiç sancısı olmadan 3-4 cm açılanlar var benim gibi kırkı devirip sancıyla bile açılmayanlar daBende vardi dr um dedi genelde oluyor.hatta ikinci bebekte bende baska dr 38 de korkuttu ve sancim olmadigi halde beni mudahaleyle normal dogurttu cocugun vakti varken iki sise suni sanci aldim bosyere o yuzden belietiyim dedim
Canım internette örnekleri oluyor. Oradan bir bak istersen. Belli olmaz çünkü.Kızlar doğum nişanı kırmızı olmak zorunda mı benim yoğun ve büyük akıntım var ama sancım falan yok tüm tahililerimi cumartesi yapmıştım bugğn doktor hepsi normal dedi akıntının da mantar olmadığına eminim ayyy inş nişandır
Ay canım ya hepsi üst üste geliyor böyle zaten. Sen sakin olmaya çalış elinden geldiğince stres yapmamaya çalış.Kızlar çok doluyum cidden ya.. Şu içinde bulunduğumuz ortam zaten bizi geriyor, strese sokuyor. Millet belki coronayı dert ediniyor, biz buna ek olarak bir de doğumu, bebeklerimizi düşünüyoruz. Ekstra stres.. Benim şu soruşturma işi de hala devam ediyor. Bir yandan onunla uğraşmaktan artık mideme sancılar giriyor. Memletimde halletmem gereken işler var bunun için ve ben şu ortamda zaten gidemiyorum, arabamız da yok ne yapayım otobüse mi bineyim bu halde? Müfettişler bir yandan sıkıştırıyor, bir yandan babam aracılığıyla memleketteki işleri halletmeye çalışıyorum, babama da üzülüyorum istemiyorum dışarıda bulunmasını, hem de benim yüzümden offfff..Malumunuz beni bir siyasi partiye üye yapmışlardı habersiz, oranın bana kayıt formumu göndermesi gerekiyor imza karşılaştırması için, ama virüsten dolayı kapatmışlar. Telefonla anlattım durumu tamam dediler, 2 gündür arıyorum açmıyor telefonu adam. Mesajlarım ulaşıyor, dönmüyor. Bana müfettişe vereceğim bir yazı lazım altı üstü, işi yokuşa sürüyorlar. Neye stres olayım şaşırdım artık..
İlki 5-6 saat sancı sonrası 1 cm açıklıkla sezeryana döndü. İkinci de yine sancımı bekledik Doktorum normal doğum kabul ediyordu, 40+1 de sancıyla yine sezeryana döndü. Yani sezeryanda olsa sancı aşamalarını yaşadım ama maalesef nasip olmadı. Şu an yine denemek istiyorum ama açıklık yine yok malesefNormalmi oldu digerleri.
2 gün önce yine böyleydim ama geçti bu sefer nolacak bilmiyorum bekliyorum çoğalırsa gideceğimHadi hayırlısı inşallah . Rabbim kolay doğum nasip etsin
Benim de ilk gebelikte 38 haftada doktor çatı muaynesi Yapmıştı 2cm açıklık vardı hiç sancım olmamıştı anlamamıştm açılmayı. Ama nst de sancı çıkıyordu 100lerde ben onu da anlamıyodumBünyeye göre değişiyor sanırım ilk gebeliğinde bile hiç sancısı olmadan 3-4 cm açılanlar var benim gibi kırkı devirip sancıyla bile açılmayanlar da
Acaba bu sancılarla açılman oluyor mudur .. şu zamanda her istediğimizde hastaneye gidememek ne kötü..2 gün önce yine böyleydim ama geçti bu sefer nolacak bilmiyorum bekliyorum çoğalırsa gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?